Nisam ga ja najavljivao. Zna komplet forum ko je.
Pamćenje ti je k'o kod ribice, a mozak k'o plivadon.
Sportski pozdrav !
PS. Kad će taj snimak ???
Nisam ga ja najavljivao. Zna komplet forum ko je.
Ma nista se ne cudi oni zive u ilizijama da su faktor neki.BadrHari je napisao/la: ↑26 okt 2025, 17:02Čuj ove lažne radničke klasesvrakino1921 je napisao/la: ↑26 okt 2025, 16:40NoDi80 je napisao/la: ↑26 okt 2025, 13:47Prosječna posjeta
1. Hajduk 25.422
2. Dinamo 11.340
3. Partizan 10.094
4. Željezničar 9.600
5. Crvena zvezda 9.168
6. Osijek 8.340
7. Rijeka 5.758
8. Varaždin 4.578
9. Čelik 3.840
10. Istra 3.704
Celik uz Zeljeznicar jedni iz BiH
Takodjer jedini drugoligqs u top
10
Valjda ovi ostali nauce sta od Celika kad nece od Zelje
Sta god pricali o njima, cinjenica da su jedni od najvjernijih navijaca i da je uvijek bio derbi s Celikom
Ti si bruda u Ostereichu pa ne znaš
Kupovali im kafići ulaznice pa dijelili gratis
Kobajagi da prestignu Sarajevo po posjeti
Uglavnom kopiraju Želju
Uprava i navijači sve što mi radimo to i oni kopiraju
Imaju i oni himnu nekakvu
Smiješno![]()
Jedino ne možemo iskopirat da budemo ku*avele politike ko ljoŽe
Pa ja čim si intelektualno inferioran jedino sto ti preostane u životu je bacat kamen s ramena.ristagrad je napisao/la: ↑26 okt 2025, 10:58rekoh ti jednom, ponuda jos stoji, da oci u oci provjerimo nase inteligencije.jurisicduska je napisao/la: ↑25 okt 2025, 23:12Ti si jako jako neinteligentan lik.ristagrad je napisao/la: ↑25 okt 2025, 22:29
koliko si zapjenio, ni tri jednocifrena broja nisi u stanju ispravno sabrati. **** ti uciteljicu, koja te naucila da je 2+1+1=5.
bolestan si, idi, lijeci se, dok jos nije kasno i dok ima nade.
spocitavas neke stvari nodiju, virtualu, itd, a ne vidis sebe i svoje upise.
jeste, **** smo, na guzove dobijamo i izvlacimo nerjeseno, bit cete na kraju 10 bodova ispred nas, mi necemo ni evropu izboriti... jel ti sad srce na mjestu? pravac wc i otresi ga od plocice
Nisam sabirao ništa nego govorio o rezultatima u posljednjih 5 utakmica. Pobjeda čista ne potkrepljuje tezu koju sam prethodno postavio nit joj ide u prilog nit je ima smisla spomenut u ovom kontekstu. Mislim nevjerovatno mi je da si toliko glup.
Da ti pomognem npr kad kažeš u zadnjih 5 imate 3 poraza. Svakom na svijetu je jasno da 3/= 5. Nema nikakve potrebe govoriti 3 poraza + 2 pobjede.
Dakle govorio sam o vašim lošim partijama.
Ovo otresi ga i to, pokazuje tvoj mentalni kapacitet.
Je l’ moguće da ste svi u par grama ovakvi ?
lajes po forumu, provociras, ujedas, glumis nekakvu velicinu i moralnu vertikalu... a, u sustini, obicni karinas, koji vise voli tudje zlo, nego svoje dobro. jedan od onih kojim je najveci uspjeh FKS poraz Zelje od videotona. jedan od onih koji se dici clanskom karticom FKS, na kojoj pise "mrzim Zeljeznicar"...
za razliku od tebe, mene ne interesuju previse rezultati FKS, vasi uspjesi i neuspjesi... vasa avlija i metite je kako vam odgovara i kako mislite da treba. pusti nas da metemo svoju, kako znamo i mozemo. svjestan sam da nismo nikakav kandidat za titulu, ne uzimajuci u obzir sve price oko borca, njihove stogodisnjice, siljenja od strane sudija i tsl. da je sve regularno, opet mi ne bi bili favorit i ozbiljan kanditat za titulu. jednostavno, uzak roster, sa upitnih i prvih jedanaest koji istrce na teren.
realno, borba za to 3. ili 4. mjesto, da se dokopamo evrope i to je nas maksimum ove godine. ako je, ne daj Boze, i ne izborimo, nece biti smak svijeta, ni prvi, vjv, ni zadnji put, zivot ide dalje. nisam uz Zelju samo zbog uspjeha, da nam se desi sto se desilo Celiku, moj odnos prema Zelji bi i dalje bio isti.
s moje strane kraj na ovu temu na forumu. ako mi imas sta reci i objasniti, bujrum, javi se, lahko se se dogovorimo gdje i kad.
https://www.klix.ba/sport/nogomet/celik ... /210114130jurisicduska je napisao/la: ↑26 okt 2025, 17:47Ma nista se ne cudi oni zive u ilizijama da su faktor neki.BadrHari je napisao/la: ↑26 okt 2025, 17:02Čuj ove lažne radničke klasesvrakino1921 je napisao/la: ↑26 okt 2025, 16:40
Ti si bruda u Ostereichu pa ne znaš
Kupovali im kafići ulaznice pa dijelili gratis
Kobajagi da prestignu Sarajevo po posjeti
Uglavnom kopiraju Želju
Uprava i navijači sve što mi radimo to i oni kopiraju
Imaju i oni himnu nekakvu
Smiješno![]()
Jedino ne možemo iskopirat da budemo ku*avele politike ko ljoŽe
Vi ste pravi primjer kako su se navijaci okupili oko kluba i spasili klub a oni su pravi primjer spašavanja kluba od strane Države, federacije, kantona, opstina (Novo Sarajevo i Ilidža)
Pravi primjer odanosti.Samba71 je napisao/la: ↑26 okt 2025, 18:16https://www.klix.ba/sport/nogomet/celik ... /210114130jurisicduska je napisao/la: ↑26 okt 2025, 17:47Ma nista se ne cudi oni zive u ilizijama da su faktor neki.
Vi ste pravi primjer kako su se navijaci okupili oko kluba i spasili klub a oni su pravi primjer spašavanja kluba od strane Države, federacije, kantona, opstina (Novo Sarajevo i Ilidža)
Ništa politika ...![]()
Malo kod Fudare, malo onaj ćelavi Pivić.
Šalu na stranu, bez pomoći lokalne zajednice teško da bi se isčupali i to je fakt. Čak šta više nemam ništa protiv toga. Kad već ove tašna-mašna firme dobijaju namještene tender, šta fali da lokalna zajednica pomogne klub koji je UG i koji može pomoći promociji iste.
I de bona duškice kad se već nekom uvlačiš u dupe malo više namaži nos da ti ne zapinje...![]()
PS. Čeliku zbog mojih par velikih drugova iz Zenice, a posebno zbog rahmetli Burine i rahmetli Rasima S. koji su bili veliki navijači Čelika od srca želim povratak u PL.
Opet nosić zapinjejurisicduska je napisao/la: ↑26 okt 2025, 18:18Pravi primjer odanosti.Samba71 je napisao/la: ↑26 okt 2025, 18:16https://www.klix.ba/sport/nogomet/celik ... /210114130jurisicduska je napisao/la: ↑26 okt 2025, 17:47
Ma nista se ne cudi oni zive u ilizijama da su faktor neki.
Ništa politika ...![]()
Malo kod Fudare, malo onaj ćelavi Pivić.
Šalu na stranu, bez pomoći lokalne zajednice teško da bi se isčupali i to je fakt. Čak šta više nemam ništa protiv toga. Kad već ove tašna-mašna firme dobijaju namještene tender, šta fali da lokalna zajednica pomogne klub koji je UG i koji može pomoći promociji iste.
I de bona duškice kad se već nekom uvlačiš u dupe malo više namaži nos da ti ne zapinje...![]()
PS. Čeliku zbog mojih par velikih drugova iz Zenice, a posebno zbog rahmetli Burine i rahmetli Rasima S. koji su bili veliki navijači Čelika od srca želim povratak u PL.
Vama kad nije bilo po volji 260 ljudi na finalu kupa bilo.
Da ste znali da nećete vise nikad osvojit trofej bilo bi vas bar 300.
Priča se da je bilo vise policije.
Opet Ðipke preskocio terapiju...
Bola jesi ti lud zivota ti, bio sam na toj utakmici, bilo vas je pun **** izmjesano sa njihovim navijacima, i nista, prva vam pjesma bila po ulasku “**** vam mater u picku” svaka sljedeca par minuta uvreda za uvredom, mislim ko ste ba, vi cete lajat radit sta vam volja, a vama niko nista ne smije, covjece ja pratim ovu ligu 25 godina, svi su vas vise voljeli od FKS, zasto vas zadnjih deset petnaest godina svi redom mrze vise nego FKS dobro se zapitajte, ne moze da su svi krivi sem vas.bhsport je napisao/la: ↑26 okt 2025, 14:15Ne znam kako si zakljucio iz mojih postova da su svi protiv nas. Od svih gostovanja u zadnju godinu daleko najgori doček smo imali kod Veleza, od dolaska, zagrijavanja preko tih nemolih scena u tunelu, pokličima domacih navijača 'ustaše' da bi sve zacinio mali covjek i jos manji kapiten vrseci pritisak na sudiju a da pojma nije imao sta se desilo.bvsic je napisao/la: ↑26 okt 2025, 14:09Ne branim ja nikog, nisam ja rekao da je "dobro i lijepo" sto je Vehabovic radio, covjek je kapiten i kapitenski se izborio i tjt.
Samo kazem da ste se upalili da su svi protiv vas cim ste malo se digli na tabeli
One price jos kao ogranicavaju vam ulaznice je jos jace bilo (Mostar i Doboj da je cini mi se) ljudi vam dali kao sto svi dobiju dio za gostujuce vi nesto trazite jos (ne znate ni sta trazite, ni sto trazite ali eto da ste zrtve neke u slucaju kiksa da se moze izgovor pravit)
Al ljudi koji su ulijetali na teren da tuku igrace su sad moralne vertikale, Rujevica kavez ima za gostujuce, Grbavica za domace![]()
Takodjer Velez kao klub se nije ogradio od boskera iz Splita koji je udario Karamarka koji je imao ruke dole dok ga ovaj primitivac hvata za vrat. Sudijska komisija je čekala dvadesetak dana da donese smijesne presude.
Veleza čekamo naredni vikend. Povedite Edu da ga počastimo sa tribina.
Pa dok je bio kapiten kunete se u njeg, tito bio u ekipi. Jedan od najpoganijih igraca koje je liga ikad vidjela.Argentina je napisao/la: ↑26 okt 2025, 15:41Odgovori mi za tvoje spominjanje Krpica, kakve ima veze s ovim, posebno jer ga ja nisam ni spomenuo.bvsic je napisao/la: ↑26 okt 2025, 14:09Ne branim ja nikog, nisam ja rekao da je "dobro i lijepo" sto je Vehabovic radio, covjek je kapiten i kapitenski se izborio i tjt.
Samo kazem da ste se upalili da su svi protiv vas cim ste malo se digli na tabeli
One price jos kao ogranicavaju vam ulaznice je jos jace bilo (Mostar i Doboj da je cini mi se) ljudi vam dali kao sto svi dobiju dio za gostujuce vi nesto trazite jos (ne znate ni sta trazite, ni sto trazite ali eto da ste zrtve neke u slucaju kiksa da se moze izgovor pravit)
Al ljudi koji su ulijetali na teren da tuku igrace su sad moralne vertikale, Rujevica kavez ima za gostujuce, Grbavica za domace![]()
Svi protiv nas? Gdje sam to napisao. To nije tacno.
Tako je, bravo majstore, nikad nije bilo nikakve mržnje između Veleža i Želje, a budala je bilo i bićeSamba71 je napisao/la: ↑26 okt 2025, 19:23Bezveze i bespotrebno se dižu tenzije pred utakmicu Želje sa Veležom.
Neka dođu gostujući navijači. Neka bude praznik fudbal i neka pobijedi bolji.
Šta fali da se napravi neka uvodna emisija pred utakmicu sa po dvije legende Želje i Veleža (npr. Đelo Muharevmović i Meša Baždarević s jedne strane a s druge Baka ili Halilhodžić i Ćemalović).
Neko mora prvi "spustiti loptu" i uspostaviti normalne odnose.
Jesu li on i Radovac još na platnom spisku ?bvsic je napisao/la: ↑26 okt 2025, 19:28Pa dok je bio kapiten kunete se u njeg, tito bio u ekipi. Jedan od najpoganijih igraca koje je liga ikad vidjela.Argentina je napisao/la: ↑26 okt 2025, 15:41Odgovori mi za tvoje spominjanje Krpica, kakve ima veze s ovim, posebno jer ga ja nisam ni spomenuo.bvsic je napisao/la: ↑26 okt 2025, 14:09
Ne branim ja nikog, nisam ja rekao da je "dobro i lijepo" sto je Vehabovic radio, covjek je kapiten i kapitenski se izborio i tjt.
Svi protiv nas? Gdje sam to napisao. To nije tacno.
Sve to sto prozivate njih je on isto to radio, a tad je to moglo sad ne moze.