Prva Liga FBiH 2025/26
Moderator/ica: GracanicaAA
- samoposteno
- Kontakt:
Re: Prva Liga FBiH 2025/26
Ovako su se nekad davno i u Celiku pare bacale Komazec Halilovic Brzi pa cak i Said nebi imali mjesto u prvih 11 ni u jednoj federalnoj ekipi a kostaju koliko....samo glup covjek moze da se osloni na 5-6 staraca u ekipi
-
KimJongEsmer
- Kontakt:
Garant ima više razreda škole (3) nego zuba u glaviJurica95 je napisao/la: ↑26 okt 2025, 16:10Piše se najjačaKosevoZove je napisao/la: ↑26 okt 2025, 16:06Hahahah nije valjda sve kako si napisaoBatistutA19 je napisao/la: ↑26 okt 2025, 15:57KOŠEVO neme bolan nijednog iz Fukara mislim da imaju neki trans zastavu da stoje navijaju i kad oni pocnu mastat o milionima i ulaganjima,pa ko ce ulagat ko je lud jos kaze Husic hoce pun stadio,pomoc vecu od grada kantona i regije od Doboja Olova pa do ZvornikaMozes zamisli da ko Celik krenu iz Kantona ,mi smo jacu posjetu u Kantonu imali nego oni sad ,pa oni bolan danasnjom pobjedom 3 boda od prvog mjesta i mema ih 200 na stadionu .
Celik dok god bude u igri za prvo mjesto nece bit ispod 3500 bili prvi ili treci nebitno a bas kad bi se zakuhalo u proljece na nekim utakmicama 10000 bez problema bi bilo i u gostima minimalno 500 svugdje .
Sad ce oni nac razlog za posjetu hahah ,sramota za Tuzlu .![]()
Pa vidim sve neka djeca sacuvaj boze ….
Najaca im je igrajte picke….
Salu na stranu ozbiljan problem imaju ako je to istina, vode im ne strucni ljudi klub ako sam dobro shvatio?![]()
![]()
Ovaj nema ni tri razreda osnovne škole završeno.
- BatistutA19
- Kontakt:
Ma to je kolektor hahah ko iz Zikine Dinastije MilanKosevoZove je napisao/la: ↑26 okt 2025, 16:11@ Jurica meni se nesto rekao?
Pisem sa mobitela i sta kazes pise se sa dva “jj” jel?
-
Convicts1988
- Kontakt:
Batistuta, objasni im kako ce dalje Bgt.
- BatistutA19
- Kontakt:
Nisu oni Zenica da izadje 8000 ljudi na ulicu na proteste njih ne bi 15 izaslo na protest ,oni samo mogu bljesak napravit i opet isto ,nece nikad izac dovoljno samo kad ih citas ,njima je svedno pa vise se mi brinemo nego oniKosevoZove je napisao/la: ↑26 okt 2025, 16:19Ma sve vidim drug sve mi je jasno, valjda se izvuku i stanu na zelenu granu.BatistutA19 je napisao/la: ↑26 okt 2025, 16:18Nema bolan deset da ih navija da stojiKosevoZove je napisao/la: ↑26 okt 2025, 16:06Hahahah nije valjda sve kako si napisao![]()
Pa vidim sve neka djeca sacuvaj boze ….
Najaca im je igrajte picke….
Salu na stranu ozbiljan problem imaju ako je to istina, vode im ne strucni ljudi klub ako sam dobro shvatio?najgore sto ti njima ne mozes objasnit odmah shvate ljubomoru i mrznju ..
Sta bi ti reko eo danas pobjedom samo 3 boda bi bili od prvog mjesta a njih na stadionu ko da je zadnje kolo ko da su ispali iz lige nema ih 200 na stadionu ...Ne stima kod njih puno toga a ne mozes ti to njima ni objasnit ,njihovo je samo da ce neko ulozit milione a oni ce cekat Europu .
- BatistutA19
- Kontakt:
Njima je objasnjeno 800 puta
- BatistutA19
- Kontakt:
Bolje da ste onog Limenog doveli sa Tik Toka nego ovog Karica 
Vratite Jankovica ,ovo je dokaz da nije do trenera ,puno vise smrdi samo sto vi ne znate o cemu je rijec
- bromazepam
- Kontakt:
Ta priča o starosti igrača je besmislena, nebitno što ih je većina tu zbog nekih dugovanja, al kad bi ostali imali sami dio fudbalskog znanja kao ovi koje si nabrojao bila bi dosta bolja ekipa.samoposteno je napisao/la: ↑26 okt 2025, 16:41Ovako su se nekad davno i u Celiku pare bacale Komazec Halilovic Brzi pa cak i Said nebi imali mjesto u prvih 11 ni u jednoj federalnoj ekipi a kostaju koliko....samo glup covjek moze da se osloni na 5-6 staraca u ekipi
Mislim da skoro isti prosjek godina igrača imaju i Čelik i Sloboda, al je kod vas puno bolja selekcija igrača i jednostavno uigranost ekipe na višem nivou.
Ovako ekipa sastavljena bez ikakvog plana, nikakvog koncepta u igri nema, čak lošije izgleda nego pod vođstvom Jankovića.
Azmir Husić - Grobar FK Sloboda
- samoposteno
- Kontakt:
Nemoj zafrkavat Komazec kad je uso u igru isto krme da je uslo skakat ne moze samo moze trckarat i smetat po terenu od njih svih jedino Said moze jedno poluvreme odigrat na nivoubromazepam je napisao/la: ↑26 okt 2025, 16:57Ta priča o starosti igrača je besmislena, nebitno što ih je većina tu zbog nekih dugovanja, al kad bi ostali imali sami dio fudbalskog znanja kao ovi koje si nabrojao bila bi dosta bolja ekipa.samoposteno je napisao/la: ↑26 okt 2025, 16:41Ovako su se nekad davno i u Celiku pare bacale Komazec Halilovic Brzi pa cak i Said nebi imali mjesto u prvih 11 ni u jednoj federalnoj ekipi a kostaju koliko....samo glup covjek moze da se osloni na 5-6 staraca u ekipi
Mislim da skoro isti prosjek godina igrača imaju i Čelik i Sloboda, al je kod vas puno bolja selekcija igrača i jednostavno uigranost ekipe na višem nivou.
Ovako ekipa sastavljena bez ikakvog plana, nikakvog koncepta u igri nema, čak lošije izgleda nego pod vođstvom Jankovića.
Aza dragi ugasi ovaj jad, barem jednom u zivotu uradi nesto casno
Srce, čast i ponos!
-
KosevoZove
- Kontakt:
Bas ocm klinac neki ne izivljeni nisam znao da i ovakvih likova ima, valjda im to primarni posao da prate kako ko pise, e svasta moj bati…BatistutA19 je napisao/la: ↑26 okt 2025, 16:45Ma to je kolektor hahah ko iz Zikine Dinastije MilanKosevoZove je napisao/la: ↑26 okt 2025, 16:11@ Jurica meni se nesto rekao?
Pisem sa mobitela i sta kazes pise se sa dva “jj” jel?on je zaduzen za pravopis hahahah ,koliko trebas bit lud da pratis kako ko pise na tel hahahah
Limvo te Rajvosa 🇱🇻🇱🇻
Nisi u pravu mladza smo ekipa a jos jedan podatak koji mnogi ne znaju je da je od polovine drugog poluvremena u ekipi bilo 8 ili cak 9 momaka iz Zenice i kreirali su 2 gola, jos je i Telalovic bio povrijedzen bilo bi i 10 igraca iz zenicebromazepam je napisao/la: ↑26 okt 2025, 16:57Ta priča o starosti igrača je besmislena, nebitno što ih je većina tu zbog nekih dugovanja, al kad bi ostali imali sami dio fudbalskog znanja kao ovi koje si nabrojao bila bi dosta bolja ekipa.samoposteno je napisao/la: ↑26 okt 2025, 16:41Ovako su se nekad davno i u Celiku pare bacale Komazec Halilovic Brzi pa cak i Said nebi imali mjesto u prvih 11 ni u jednoj federalnoj ekipi a kostaju koliko....samo glup covjek moze da se osloni na 5-6 staraca u ekipi
- BatistutA19
- Kontakt:
Eto da znas sad pazi kako pises prate ljudi pravopis sve skolovani pismeni a ne znaju sta im se u klubu desavaKosevoZove je napisao/la: ↑26 okt 2025, 17:26Bas ocm klinac neki ne izivljeni nisam znao da i ovakvih likova ima, valjda im to primarni posao da prate kako ko pise, e svasta moj bati…BatistutA19 je napisao/la: ↑26 okt 2025, 16:45Ma to je kolektor hahah ko iz Zikine Dinastije MilanKosevoZove je napisao/la: ↑26 okt 2025, 16:11@ Jurica meni se nesto rekao?
Pisem sa mobitela i sta kazes pise se sa dva “jj” jel?on je zaduzen za pravopis hahahah ,koliko trebas bit lud da pratis kako ko pise na tel hahahah
![]()
- BatistutA19
- Kontakt:
Komazec je brz okretan ko Dino Mehmeda Mujkic 

Said zna ali nema snage ,Brzi je teska prevera od igraca iz svakog kluba skoro otjeran tj sporazumno pa posle sve naplati ako moze naravno 2 outa jednom redovno na crno ispod stola a drugi put sve po zakonu jer prikaze da nije dobivo plate .
Sad ce oni opet branit zivotom Azmira a nek citaju ljudi za dresove sta pisu po fb za djecu sta je uradjeno pisu 300 maraka komplet i plus nisu djeca sve dobili u kompletu ,plus nije kvalitet cak i marka i plus cijena tog kompleta oko 220 maraka i plus opet ovi su narucili puno vise komada i gdje je novac i razlika

Odoh kafu pit bice bolje valjda se probudite iz tih miliona.

Sad ce oni opet branit zivotom Azmira a nek citaju ljudi za dresove sta pisu po fb za djecu sta je uradjeno pisu 300 maraka komplet i plus nisu djeca sve dobili u kompletu ,plus nije kvalitet cak i marka i plus cijena tog kompleta oko 220 maraka i plus opet ovi su narucili puno vise komada i gdje je novac i razlika
Slanislaveni ne izlaze iz svoje vukojebine. Koji pičići, mi se nismo sakrivali kad ste nam po 20 bodova bježali prije 2 godine
Sramotna posjeta 450 ljudi, Radnik Bijeljina, Široki Brijeg, Rudar Prijedor imaju bolju posjetu, a onaj šonjo priča o nekim čaršijama
Seoski mentalitet, borili smo se i mi za opstanak 2 sezone u prvoj ligi pa nas je bilo na stadionu 1700 prve i preko 2000 druge sezone u prosjeku.
Ugledajte se na bišćane, 15 godina im klub razvaljuju a njih nikad ispod 1000 nije na stadionu, još odrađuju najdalja gostovanja u državi
Sramotna posjeta 450 ljudi, Radnik Bijeljina, Široki Brijeg, Rudar Prijedor imaju bolju posjetu, a onaj šonjo priča o nekim čaršijama
Ugledajte se na bišćane, 15 godina im klub razvaljuju a njih nikad ispod 1000 nije na stadionu, još odrađuju najdalja gostovanja u državi
All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.
Azin analni planinar ne odustaje
Kupit će aza sudije, pobjede i navijače 
All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.
Ne moze za njih Nasser Al-Khelaifi nakupovat ni navijace, ni pobjede ni sudije, a kamol ova downfall verzija Aze.
Gasenje je jedina opcija
Gasenje je jedina opcija
Srce, čast i ponos!
Posušje, Široki Brijeg, Prijedor, Bijeljina
Tuzla je Puračić sa zgradama
Tuzla je Puračić sa zgradama
-
Crkvice1988
- Kontakt: