+ valjaju se i granaju rukama po navici.
La Liga
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
- luckystrike
- Kontakt:
- JayCatwright
- Kontakt:
Re: La Liga
Real bolji dobro za sada..Umjesto da rijese slijedi patnja :/
Dzemo bas kritican
1974---1975---1976---2001---2013---2020
**** i ja tebi mamu i sestru i sav ženski porod i u dhupe i u pichić...Ko si ti da mi tako psuješ zbog hjebene utaimice...boli me racku ne volim ni jedne niti španski fudbal..sad bi ti okvir sprašio u glavu ..mamu li ti tvoju..pa bi se poslije kajao i ushrao u svoj život..mrrššp govedo
- akisarajevo92
- Kontakt:
Majmune, smiri dogadjaj da i tebi ne bih na vrata zakucao, kao nekim ovdje sto sam, pa se onda izvinjavaju.aqarius je napisao/la: ↑26 okt 2025, 17:48**** i ja tebi mamu i sestru i sav ženski porod i u dhupe i u pichić...Ko si ti da mi tako psuješ zbog hjebene utaimice...boli me racku ne volim ni jedne niti španski fudbal..sad bi ti okvir sprašio u glavu ..mamu li ti tvoju..pa bi se poslije kajao i ushrao u svoj život..mrrššp govedo
Seljacino, nabijem ti kuurcino u grlo.
Ovo bi mu kod Fergija bila posljednja utakmica za klub.
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
- Shategabri
- Kontakt:
Pazite šta pričate, zakucat će vam Evander na vrata.
Hajde raspali,.psuješ mi sve ..gdje niti jednom riječju nisam nikoga uvrijedio a pogotovo tebe..i ponašaj se normalno jer ima luđaka kakvih i ne misliš da ima...ako se tako ponašaš u stvarnom životu..plešeš po ivici...Evander je napisao/la: ↑26 okt 2025, 17:54Majmune, smiri dogadjaj da i tebi ne bih na vrata zakucao, kao nekim ovdje sto sam, pa se onda izvinjavaju.aqarius je napisao/la: ↑26 okt 2025, 17:48**** i ja tebi mamu i sestru i sav ženski porod i u dhupe i u pichić...Ko si ti da mi tako psuješ zbog hjebene utaimice...boli me racku ne volim ni jedne niti španski fudbal..sad bi ti okvir sprašio u glavu ..mamu li ti tvoju..pa bi se poslije kajao i ushrao u svoj život..mrrššp govedo
- JayCatwright
- Kontakt:
- Shategabri
- Kontakt:
Bolje ti je priznaj da je Englez kita od igraca a Pedri i Yamal najbolji na svijetu. Inače očekuj da ti zakuca na vrata.
Nisam tebi psovao, samo sam se referirao na tvoj post.aqarius je napisao/la: ↑26 okt 2025, 17:58Hajde raspali,.psuješ mi sve ..gdje niti jednom riječju nisam nikoga uvrijedio a pogotovo tebe..i ponašaj se normalno jer ima luđaka kakvih i ne misliš da ima...ako se tako ponašaš u stvarnom životu..plešeš po ivici...Evander je napisao/la: ↑26 okt 2025, 17:54aqarius je napisao/la: ↑26 okt 2025, 17:48
**** i ja tebi mamu i sestru i sav ženski porod i u dhupe i u pichić...Ko si ti da mi tako psuješ zbog hjebene utaimice...boli me racku ne volim ni jedne niti španski fudbal..sad bi ti okvir sprašio u glavu ..mamu li ti tvoju..pa bi se poslije kajao i ushrao u svoj život..mrrššp govedo
Majmune, smiri dogadjaj da i tebi ne bih na vrata zakucao, kao nekim ovdje sto sam, pa se onda izvinjavaju.
Odnosilo se na sve one koji bezobrazno trolaju i tvde da je ono cist penal, a i budala vidi da je ofirna kradja.
Ok..izvini ništa i ja sam nastupio u afektu...psovke sam shvatio lično i u suštini nema potrebe za ovim..ovo je samo tekmaEvander je napisao/la: ↑26 okt 2025, 18:03Nisam tebi psovao, samo sam se referirao na tvoj post.
Odnosilo se na sve one koji bezobrazno trolaju i tvde da je ono cist penal, a i budala vidi da je ofirna kradja.
A fkt kako je Marcus najbolji ofanzivac Barse? Pa lik se godinama raspadao u unitedu