Zalosno da se carsija odrekla klubaKosevoZove je napisao/la: ↑26 okt 2025, 15:28Jadno drug imali su nekad dobru brojku i nisu bezveze grupa, ali sad postali komedija bog zna sta se sve izdesavalo, i ovo sto vidim nema niko vise od 20 + godina.samoposteno je napisao/la: ↑26 okt 2025, 15:20Ima 60 al zubaKosevoZove je napisao/la: ↑26 okt 2025, 15:18My tv ima prijenos smijesno koliko je slaba posjeta u tz i fukara stvarno nema 20 realno…![]()
![]()
Prva Liga FBiH 2025/26
Moderator/ica: GracanicaAA
- samoposteno
- Kontakt:
Re: Prva Liga FBiH 2025/26
- BatistutA19
- Kontakt:
KOŠEVO neme bolan nijednog iz Fukara mislim da imaju neki trans zastavu da stoje navijaju i kad oni pocnu mastat o milionima i ulaganjima,pa ko ce ulagat ko je lud jos kaze Husic hoce pun stadio,pomoc vecu od grada kantona i regije od Doboja Olova pa do Zvornika 

Mozes zamisli da ko Celik krenu iz Kantona ,mi smo jacu posjetu u Kantonu imali nego oni sad ,pa oni bolan danasnjom pobjedom 3 boda od prvog mjesta i mema ih 200 na stadionu .
Celik dok god bude u igri za prvo mjesto nece bit ispod 3500 bili prvi ili treci nebitno a bas kad bi se zakuhalo u proljece na nekim utakmicama 10000 bez problema bi bilo i u gostima minimalno 500 svugdje .
Sad ce oni nac razlog za posjetu hahah ,sramota za Tuzlu .
Celik dok god bude u igri za prvo mjesto nece bit ispod 3500 bili prvi ili treci nebitno a bas kad bi se zakuhalo u proljece na nekim utakmicama 10000 bez problema bi bilo i u gostima minimalno 500 svugdje .
- BatistutA19
- Kontakt:
Zato sto su im seljaci preuzeli klub a Fukare ne znaju sabrat dva i dva ,samo kad vidis forum to je dokaz kako oni razmisljaju ,oni su u svom filmu MILIONI KAMIONI 2 diosamoposteno je napisao/la: ↑26 okt 2025, 15:56Zalosno da se carsija odrekla klubaKosevoZove je napisao/la: ↑26 okt 2025, 15:28Jadno drug imali su nekad dobru brojku i nisu bezveze grupa, ali sad postali komedija bog zna sta se sve izdesavalo, i ovo sto vidim nema niko vise od 20 + godina.
I protiv Celika je Sloboda pala u drugom poluvremenu, kako vidim po izvjestaju na sportsport i danas je tako. Previse je tu staraca u ekipi i morace dobar remont uradit a ne najavljivat napad na PL sa ovakvom ekipom.
Stupcanica se pobjedom danas, ako ostane ovako, prikljucuje vrhu tabele i bice zanimljivo u drugom dijelu sezone.
-
antisisoja1919
- Kontakt:
Ona ekipa Slobode sto se zadnji put plasirala je bila losa.
Ova je barem 3x gora
Volim tebe, više od sebe
-
KosevoZove
- Kontakt:
Hahahah nije valjda sve kako si napisaoBatistutA19 je napisao/la: ↑26 okt 2025, 15:57KOŠEVO neme bolan nijednog iz Fukara mislim da imaju neki trans zastavu da stoje navijaju i kad oni pocnu mastat o milionima i ulaganjima,pa ko ce ulagat ko je lud jos kaze Husic hoce pun stadio,pomoc vecu od grada kantona i regije od Doboja Olova pa do ZvornikaMozes zamisli da ko Celik krenu iz Kantona ,mi smo jacu posjetu u Kantonu imali nego oni sad ,pa oni bolan danasnjom pobjedom 3 boda od prvog mjesta i mema ih 200 na stadionu .
Pa vidim sve neka djeca sacuvaj boze ….
Najaca im je igrajte picke….
Salu na stranu ozbiljan problem imaju ako je to istina, vode im ne strucni ljudi klub ako sam dobro shvatio?
Zadnja izmjena: KosevoZove, dana/u 26 okt 2025, 16:08, ukupno mijenjano 1 put.
Limvo te Rajvosa 🇱🇻🇱🇻
Senad je seljak, Azmir isto, jedino je Aco čaršijanerBatistutA19 je napisao/la: ↑26 okt 2025, 15:59Zato sto su im seljaci preuzeli klub a Fukare ne znaju sabrat dva i dva ,samo kad vidis forum to je dokaz kako oni razmisljaju ,oni su u svom filmu MILIONI KAMIONI 2 diosamoposteno je napisao/la: ↑26 okt 2025, 15:56Zalosno da se carsija odrekla klubaKosevoZove je napisao/la: ↑26 okt 2025, 15:28Jadno drug imali su nekad dobru brojku i nisu bezveze grupa, ali sad postali komedija bog zna sta se sve izdesavalo, i ovo sto vidim nema niko vise od 20 + godina.
-
Convicts1988
- Kontakt:
Sad će preokret
Piše se najjačaKosevoZove je napisao/la: ↑26 okt 2025, 16:06Hahahah nije valjda sve kako si napisaoBatistutA19 je napisao/la: ↑26 okt 2025, 15:57KOŠEVO neme bolan nijednog iz Fukara mislim da imaju neki trans zastavu da stoje navijaju i kad oni pocnu mastat o milionima i ulaganjima,pa ko ce ulagat ko je lud jos kaze Husic hoce pun stadio,pomoc vecu od grada kantona i regije od Doboja Olova pa do ZvornikaMozes zamisli da ko Celik krenu iz Kantona ,mi smo jacu posjetu u Kantonu imali nego oni sad ,pa oni bolan danasnjom pobjedom 3 boda od prvog mjesta i mema ih 200 na stadionu .
Sad ce oni nac razlog za posjetu hahah ,sramota za Tuzlu .![]()
Salu na stranu ozbiljan problem imaju ako je to istina, vode im ne strucni ljudi klub ako sam dobro shvatio?
Ovaj nema ni tri razreda osnovne škole završeno.
Gledao sam vas i u Gračanici bili ste loši al ovo danas je baš baš loše. Sretno vama kako god jer ste očito u ****.antisisoja1919 je napisao/la: ↑26 okt 2025, 16:05Ona ekipa Slobode sto se zadnji put plasirala je bila losa.
Ova je barem 3x gora
-
KosevoZove
- Kontakt:
@ Jurica meni se nesto rekao?
Pisem sa mobitela i sta kazes pise se sa dva “jj” jel?
Pisem sa mobitela i sta kazes pise se sa dva “jj” jel?
Limvo te Rajvosa 🇱🇻🇱🇻
- BatistutA19
- Kontakt:
Nebitan rezultat kakav god bude ovo je poraz Tuzle kao grada i navijaca .Prvo je porazavajuce prazan stadion i sto jest jest slaba bgm Sloboda puno bolja Stupcanica svjezija , puno je tu igraca Komazec Said i slicni to vise nije ni za rekreativnog fudbala a kamoli ozbiljnog.
Za mene je veci poraz od rezultata prazan stadion ,to nek vas je sramota a da ste pobijedili 3 boda od prvog mjesta,da li ovo ljudi navijaci okrecu ledja Slobodi ne znam na stranu sve svadje zajebancije price nije ovo dobro nikako za Slobodu ..Sta tu ima kakvih igri dragi bog samo zna..Koliko god nas mrzili ja vam zelim da ozdravite kao klub prvo a ne na silu po svaku cijenu za trenutak bljesnut.
Za mene je veci poraz od rezultata prazan stadion ,to nek vas je sramota a da ste pobijedili 3 boda od prvog mjesta,da li ovo ljudi navijaci okrecu ledja Slobodi ne znam na stranu sve svadje zajebancije price nije ovo dobro nikako za Slobodu ..Sta tu ima kakvih igri dragi bog samo zna..Koliko god nas mrzili ja vam zelim da ozdravite kao klub prvo a ne na silu po svaku cijenu za trenutak bljesnut.
-
Convicts1988
- Kontakt:
Valjao bi remi
Celiku bi najvise odgovarao remi ovdje al tesko da Sloboda zabije kako igraju
- BatistutA19
- Kontakt:
Nema bolan deset da ih navija da stojiKosevoZove je napisao/la: ↑26 okt 2025, 16:06Hahahah nije valjda sve kako si napisaoBatistutA19 je napisao/la: ↑26 okt 2025, 15:57KOŠEVO neme bolan nijednog iz Fukara mislim da imaju neki trans zastavu da stoje navijaju i kad oni pocnu mastat o milionima i ulaganjima,pa ko ce ulagat ko je lud jos kaze Husic hoce pun stadio,pomoc vecu od grada kantona i regije od Doboja Olova pa do ZvornikaMozes zamisli da ko Celik krenu iz Kantona ,mi smo jacu posjetu u Kantonu imali nego oni sad ,pa oni bolan danasnjom pobjedom 3 boda od prvog mjesta i mema ih 200 na stadionu .
Sta bi ti reko eo danas pobjedom samo 3 boda bi bili od prvog mjesta a njih na stadionu ko da je zadnje kolo ko da su ispali iz lige nema ih 200 na stadionu ...Ne stima kod njih puno toga a ne mozes ti to njima ni objasnit ,njihovo je samo da ce neko ulozit milione a oni ce cekat Europu .
-
KosevoZove
- Kontakt:
Ma sve vidim drug sve mi je jasno, valjda se izvuku i stanu na zelenu granu.BatistutA19 je napisao/la: ↑26 okt 2025, 16:18Nema bolan deset da ih navija da stojiKosevoZove je napisao/la: ↑26 okt 2025, 16:06Hahahah nije valjda sve kako si napisaoBatistutA19 je napisao/la: ↑26 okt 2025, 15:57KOŠEVO neme bolan nijednog iz Fukara mislim da imaju neki trans zastavu da stoje navijaju i kad oni pocnu mastat o milionima i ulaganjima,pa ko ce ulagat ko je lud jos kaze Husic hoce pun stadio,pomoc vecu od grada kantona i regije od Doboja Olova pa do ZvornikaMozes zamisli da ko Celik krenu iz Kantona ,mi smo jacu posjetu u Kantonu imali nego oni sad ,pa oni bolan danasnjom pobjedom 3 boda od prvog mjesta i mema ih 200 na stadionu .
Salu na stranu ozbiljan problem imaju ako je to istina, vode im ne strucni ljudi klub ako sam dobro shvatio?najgore sto ti njima ne mozes objasnit odmah shvate ljubomoru i mrznju ..
Sta bi ti reko eo danas pobjedom samo 3 boda bi bili od prvog mjesta a njih na stadionu ko da je zadnje kolo ko da su ispali iz lige nema ih 200 na stadionu ...Ne stima kod njih puno toga a ne mozes ti to njima ni objasnit ,njihovo je samo da ce neko ulozit milione a oni ce cekat Europu .
Limvo te Rajvosa 🇱🇻🇱🇻
-
BosnianRahatluk
- Kontakt:
Yamal , je li to onaj degenerik kojemu su fetis patuljasti ljudiLavoviGabela je napisao/la: ↑26 okt 2025, 12:10Hasukic i Albijanic ko Yamal i Rashford![]()
Dižemo se lagano![]()
On i druzina ( pred bankrotom ) ce nastradati danas.
Čestitke našim sportskim prijateljima iz Olova

All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.
-
Crkvice1988
- Kontakt:
Sad krece pljuvacina sto igraca, sto seoske varalice
-
Crkvice1988
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 19 gostiju.