Zar nisu njima bliski novinari na athleticu pisali da su otišli jer je Klopp tražio i dobio previše kontrole. Ovako na prvu se sjećam da je insistirao da se Hendersonu produži ugovor iako su oni bili za dovođenje Guimaraesa. Malo je čudno da su se svi vratili odmah nakon njegovog odlaska izuzev Grahama.Finn je napisao/la: ↑26 okt 2025, 13:24Iako nema ništa od njegovog povratka, najzanimljiviji dio onog kloppovog podcasta mi je bio koliko je bio ogorčen onim periodom 2022-2023 otprilike, kada su svi sporedni igrači poput edwardsa, warda i ostalih počeli napuštati klub pa je zakukao kako se na njega nekako prelilo da se morao za sve pitati, biti glavni i odgovorni, baviti se stvarima kojima se ne treba baviti trener, donositi važne odluke mimo terena. Vrlo vjerovatno da ga je i to dodatno zasitilo, poprilično je potrajao taj period, sad je šbbkbb da nije bilo tih potresa da li bi otišao.
Sad je npr sve na mjestu i sve posloženo.
Liverpool FC
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Liverpool FC
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Tako on kaze. Mozda je pred kraj shvatio da je pogrijesio s trazenjem kontrole, ali je vec bilo kasno 
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Ja sam i nakon utakmice sa Frankfurtom napisao da nemam pojma sta se ljudima svidjelo, apsolutno nikakve igre nismo imali. Zabili smo 5 jer je tako Franfkurt i navikao, mimo toga i asistencija Wirtza nista pozitivno. Meni bi samo bilo zao da svi ovi dobri igraci upadnu u losu kolotecinu iz koje ce se tesko izvuci. Najveca greska ovog prelaznog roka jeste to sto nismo stopera doveli, jer je Konate katastrofalan. Ne znam zasto Gomez ne dobije vise minuta, jer je u proslosti imao jako pozitivan ucinak u tandemu sa Dijkom. I dalje smatram i siguran sam da se odradio odlican posao i da su se doveli vrhunski igraci, ali vođeni ovako ne mogu pokazati ni 30% kvalitete. Mislim da od Kloppa kao ni drugog trenera nema nista do kraja sezone. Nakon 500 miliona nece imati izvlakusu, a PSG nam je prosle sezone pokazao da uopste nismo u vrhu najboljih timova, imali smo samo ludu srecu da se osvoji titula, a u jednom trenutku smo ganjali sve trofeje. Jedan po jedan su otpadali i na kraju smo uspjeli do onog najvaznije, samo jer je Arsenal proklet a City su unakazile povrede.
Luda sreca osvojit titulu u februaru btw
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
Ja razumijem frustracije ovom sezonom, ali ovakve gluposti pisati je previše.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
“Once you overcome the one-inch tall barrier of subtitles, you will be introduced to so many more amazing films.”
“Once you overcome the one-inch tall barrier of subtitles, you will be introduced to so many more amazing films.”
Šta ono bješe gore citirani forumaš?
Inspektor ili obični pajkan?
Najuriti ili ostaviti? Što mu se više prilike pružaju, on više tone. Da bi presjekao moraš imati top kandidata. Pominje li se već neki ili je tajac.
Ubi Concordia, Ibi Vicktoria
Nagelsmanu istice ugovor sa Njemackom nakon svjetskog, nije losa opcija.armando je napisao/la: ↑26 okt 2025, 20:26Šta ono bješe gore citirani forumaš?
Inspektor ili obični pajkan?
Najuriti ili ostaviti? Što mu se više prilike pružaju, on više tone. Da bi presjekao moraš imati top kandidata. Pominje li se već neki ili je tajac.
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Jako ćete smiješni ispast s pričom o otkazu btw
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
- JayCatwright
- Kontakt:
Prisjetimo se svi trenutka kada smo osvojili titulu prosle sezone, kao i covjeka koji ju je donio
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Sto su gluposti?
To je isto kada napisem da je Liecester osvojio samo ludom srecom.
Ne umanjujem uopste kvalitet koji smo imali, niti Salahove brojke, niti generalno kako smo igrali.
Mi smo ekipa koja je nakon bas te titule Leicestera osvojila ligu sa najmanjim brojem bodova.
Mozda grubo zvuci luda sreca, ispricavam se ovim emotivcima koji bas srcano prozivljavaju, nemojte ruku na sebe samo.
Potrosis 500 miliona na ovu sezonu i igras ovakvu frljoku od fudbala gdje se ne mozes sastati sa loptom, gdje uopste ne dajes znake da dominiras utakmicu, gdje nam se vise od pola pobjeda svodi na pobjede u 90+. I ako ova sezona nastavi ovako, mada mislim da ce biti nesto bolje, ali eto hipoteticki ako nastavi, i izborimo top 4 bit ce ludom srecom, jer za razliku od prosle ove godine ne igramo nikakav fudbal.
Ludom srecom osvojiti ligu na 38 utakmica….Nemoj vise , odmoriOTNYS_YNWA je napisao/la: ↑27 okt 2025, 18:41
Sto su gluposti?
To je isto kada napisem da je Liecester osvojio samo ludom srecom.
Ne umanjujem uopste kvalitet koji smo imali, niti Salahove brojke, niti generalno kako smo igrali.
Mi smo ekipa koja je nakon bas te titule Leicestera osvojila ligu sa najmanjim brojem bodova.
Mozda grubo zvuci luda sreca, ispricavam se ovim emotivcima koji bas srcano prozivljavaju, nemojte ruku na sebe samo.
Potrosis 500 miliona na ovu sezonu i igras ovakvu frljoku od fudbala gdje se ne mozes sastati sa loptom, gdje uopste ne dajes znake da dominiras utakmicu, gdje nam se vise od pola pobjeda svodi na pobjede u 90+. I ako ova sezona nastavi ovako, mada mislim da ce biti nesto bolje, ali eto hipoteticki ako nastavi, i izborimo top 4 bit ce ludom srecom, jer za razliku od prosle ove godine ne igramo nikakav fudbal.
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Pa kada vidim kako igramo sa puno jacom ekipom i ulozenih pola milijarde, mislim da sam ja blizi istini nego ti. Ali nebitno 
- JayCatwright
- Kontakt:
pa da je trebalo imali bi više bodova, valjda ti je jasno da smo zadnjih 4-5 utakmica igrali polupijani sa već osvojenim trofejom i zvanično, a nismo dobili nijednu utakmicu od tih, ali previše si ti glup da skontaš to
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Da, ganjali smo trofeje na ostalim frontovima pa smo se stedili u ligi. Obuzdaj malo labrnju.
Jel ovaj legit?
Pa dobro stvarno je suvisno ocekivati da u ovakvoj situaciji dobije novi ugovor. Vjerujem da je ce dobiti neki ulitmatum, ako u narednim utkamicama ne bude rezultata ili bilo kakvog drugog pomaka u igri, stvarno ne vidim poentu da ostane trener.
Srce, čast i ponos!
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Ispadosmo iz kupa jbt
Pogrešna odluka po meni da se izadje u ovom sastavu u vrijeme kad se svaki rezultat pomno gleda.
Vjerujem da je u dogovoru s klubom tako odlučeno.
Pogrešna odluka po meni da se izadje u ovom sastavu u vrijeme kad se svaki rezultat pomno gleda.
Vjerujem da je u dogovoru s klubom tako odlučeno.
Jedino pozitivno je što Robbo igra i što ćemo vidjet šta mogu Chiesa i Ngumoha.
- SoloControTutti
- Kontakt:
Ovo je bas previse rotacije nigdje veze s vezom, trebaju se ganjati kupovi po mom misljenju ti to moze amortizovati na kraju potencijalno losu sezonu sto se tice vecih trofeja i stvari.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.