UFC
Moderator/ica: rio_Ferdy88
- Donnie Darko
- Kontakt:
Re: UFC
Dobije apsolutno poklonjenu borbu za titulu, i iskoristi to tako što zabije protivniku, prste u oba oka, u isto vrijeme. Ovo je trebao biti poraz. Sve dok se ovakve pizdarije broje kao no contest, i dok se ne gube bodovi redovno, nikad se neće smanjit a kamol prestat.
Zadnja izmjena: Donnie Darko, dana/u 25 okt 2025, 23:00, ukupno mijenjano 1 put.
Aspinall sisica
Iskrvario ga brat Gane odmah se povukao
Gane!
Iskrvario ga brat Gane odmah se povukao
Gane!
-
KennyKFCLofton
- Kontakt:
-
ELDIABLO20
- Kontakt:
Nema sanse da je ovo slucajno, usao sa namjerom.
Bas namjerno..
U srcu mome samo zivis, ti Slobodo moja ljubavi !
Viska barsa viska katalunja
Viska barsa viska katalunja
-
strahmeipomisliti
- Kontakt:
Steta Gane jedini izgleda ko da moze Aspinallu nesto,i bolji je bio do pokea,borba se stvarno fino cinila bas mi je krivo
Gane je ozbiljan zalogaj za Aspinala i to se vidi. Šteta. Bio bi ovo vrhunski meč.
-
strahmeipomisliti
- Kontakt:
- Donnie Darko
- Kontakt:
Ima i Pereira šanse ako ga uhvati nekom bombom rano, što je moguće sa obzirom da Aspinal nije pretjerano oprezan u odbrani.strahmeipomisliti je napisao/la: ↑25 okt 2025, 23:25Bas steta iskreno,al glupo bi bilo da mu sad daju za pojas sumnjam da ce
Ko zna sta ce sad sa Cyrilom bit,a jedini moze ugrozit Toma
Od ostalih trenutno u teškoj nema stvarno niko šanse. Jedino da se Ngannou vrati.
Potcijenjivalo se dosta Ganea, ne kažem da bi dobio Toma večeras ali to je lik koji je Ngannoua tjerao na rvanje. Sudi mu se po lošem nastupu protiv Jonesa, gdje ga je očigledno veliki pritisak pojeo, kao i nedostatak ground gamea.
Komentar večeri je, Aspinall hoće da se bori sa Jonesom a ne može da istrpi jedan eye poke
Komentar večeri je, Aspinall hoće da se bori sa Jonesom a ne može da istrpi jedan eye poke
Svaka čast za te kratke borbe, ali to nekad zna biti i mana. Pogledaš Ngannoua koji je bio zvjerka i sve redom jednim udarcem uspavljivao i onda se pojavi Miočić i neutrališe mu to sve pametnim pristupom.
To što rješava sve jako brzo je super, ali ako se dugo boriš na top nivou doći će ti protivnik sa kojim ćeš morati malo duže da imaš posla. Tu sam vidio Ganeovu prednost sinoć. Jer je imao dosta više iskustva u borbama na duže staze, a i neko je ko postepeno završava svoje protivnike bez forsiranja završnice. Naravno, jedna Aspinallova dobra kombinacija bi mogla da ga pošalje na spavanje, ali Gane je dovoljno spreman i ima sasvim dobru defanzivu u stand upu da protiv njega ne može proći nešto što bi prošlo protiv Tybure i Blaydesa. Pa Ngannou je rvao protiv Ganea jer nije imao rješenje u stand upu u prve dvije runde.
I ne mislim da je bilo namjerno samo mislim da je bilo glupo. Nije pretjerano pametan lik Gane. Očigledno je htio da zadrži distancu s tim što je ostavio ispružene prste i tjt. Iskreno ne mislim da je namjera postojala, ne znam koliko ste se puta tukli u životu ali ovakve stvari se dese jednostavno u trenutku.
Nisam fan Aspinalla, ali mislim ufc nakon pregleda iz nc treba prepisati mec u diskvalifikaciju Ganea i udarit mu zabranu ili ga izbaciti, ono je bila namjera.
embrace the chaos
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.