Ti si kao hulahopka klasicni glupan nista vise od toga.let3 je napisao/la: ↑25 okt 2025, 20:29Hulahopka, ne mores se pisati po svakom mom postu, samo zato sto sam te ranije ponizavao ovdje....jbm te mahnita, nikad neces odrastiMukiBek je napisao/la: ↑25 okt 2025, 20:25Nikakvu ti igraci ne prave razliku u kvalitetu ne lupaj gluposti. Prije svega smo igrali na uzasnom terenu, gdje se ne moze odigrati pas kako treba, s te strane igraci Rudara su se bolje prilagodili jer igraju cesce. Druga stvar, mi smo ostali bez Sosica vrlo bitnog igraca. Ostali smo bez Milosevica koji igra pod inekcijama.let3 je napisao/la: ↑25 okt 2025, 20:03
Tako je trenutno stanje.
Rudar je doveo 3,4 spanca koji su za nase igace nivo iznad po kvaliteti, sto se jasno vidilo u toku utakmice.
Ne znam odakle im pare i konekcije za to trziste, al trebali bi i mi poceti dovoditi takve igrace.
Nisu to skupi igraci, nije to sad Primera, vec neka treca spanska liga garant ili mozda cak andorska liga - ali za nasu ligu su dovoljno kvalitetni da prave razliku.
Da smo igrali tanko jesmo, da to treba puno bolje treba, al ta vasa preseravanja redovno su jako smijesna.![]()
FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
U prvoj cetvrtini smo se digli na utakmici sa pijacom. Idemo opet isto. Ovako ne mozemo igrati ako zelimo borbu za europu.
Samo drzati kurs bez obzira na igru i koji los rezultat. Ne treba zaboraviti da smo kao klub na prekratnici, sa jedne strane se gradi nas dom, a očekujemo svi ulazak investitora.
Ne treba sada od svega praviti dramu niti preveliko veselje.
Jako bitan period je pred nama.
Puna podrska Adžemu, puna podrška Upravi, i novoj Skupštini.
Svi u TUZLU!
Ne treba sada od svega praviti dramu niti preveliko veselje.
Jako bitan period je pred nama.
Puna podrska Adžemu, puna podrška Upravi, i novoj Skupštini.
Svi u TUZLU!
Zadnja izmjena: Admir74, dana/u 25 okt 2025, 20:35, ukupno mijenjano 1 put.
To jest tvoj nivo da se raspravljas s hulahopko nista vise od toga. A ostavi se ostalih stvari jer si glup za njih ocigledno.
Ma ganjati top4 kako god. Sve ostalo je smijesno nismo stvoreni za nesto vise.
Fk Željezničar.
- svrakino1921
- Kontakt:
-
Ferroviere1987
- Kontakt:
Nesto ne stima u ekipi Azdem opet bilda ego tjera inat i ne stavlja Cvetu i Vinija realno medju opasnijim krilima lige zajedno da igraju, pa i da mora Boljevic igrat a mora, nek igra prednjeg veznog ne moze igrat krilo jer je PRESPOR UZASNO I DOSADNO JE SPOR I TROM.
Ado ako ovako nastavi srusit ce sve sto je izgradio a to je ekipa to jest Tim i opet je Boljevic taj koji je trn u oku, mislim momku dosla porodica da gleda on njega vadi na poluvremenu jer je “lose igro” to znam iz priv izvora i nema mi smisla takvom igracu rusit moral radi madafaking Boljevica. Cemu to Ado zasto rusit nesto dobro sto je izgradjeno dvojicu si odstranio odstrani i treceg pod cijenu raskida ugovora bez njega se moglo i moze i niko nije veci od kluba.
Imamo srece pa je momak ko beba pa ne otjera adzema u racKu bez obzira stvarno nisam ocekivo pozitivan rezultat danas al puno toga nije stimalo a ovo me izbacilo iz takta
Ado ako ovako nastavi srusit ce sve sto je izgradio a to je ekipa to jest Tim i opet je Boljevic taj koji je trn u oku, mislim momku dosla porodica da gleda on njega vadi na poluvremenu jer je “lose igro” to znam iz priv izvora i nema mi smisla takvom igracu rusit moral radi madafaking Boljevica. Cemu to Ado zasto rusit nesto dobro sto je izgradjeno dvojicu si odstranio odstrani i treceg pod cijenu raskida ugovora bez njega se moglo i moze i niko nije veci od kluba.
Imamo srece pa je momak ko beba pa ne otjera adzema u racKu bez obzira stvarno nisam ocekivo pozitivan rezultat danas al puno toga nije stimalo a ovo me izbacilo iz takta
Pa pitari imaju ekipu za prvo mjesto pa nisu, nema to veze toliko kakva je ekipa, kada neke druge stvari funkcionišu.
Ovakva utakmica se mora dobiti, ne razumijem kako odvališ 3 jače ekipe od sebe a ne možeš Rudara dobit
Ovakva utakmica se mora dobiti, ne razumijem kako odvališ 3 jače ekipe od sebe a ne možeš Rudara dobit
63. minut, Švicarska vodi Italiju 2:0, a ono
“Publika u Berlinu se očito zabavlja meksičkim valom”
Velid Spaho
“Publika u Berlinu se očito zabavlja meksičkim valom”
Velid Spaho
- Riquelme1921
- Kontakt:
Ti zadovoljan kad te Rudar stisne poluvrijeme jel?jointunija je napisao/la: ↑25 okt 2025, 18:48Nemoj pratiti,prati Igman,dosta je i tvoje šuplje.Riquelme1921 je napisao/la: ↑25 okt 2025, 18:31Ma de ba ako ćemo se zadovoljiti egal utakmici sa Rudarom iz Prijedora ne znam koji qrac pratimo ovo uopšte. Kao da smo Igman a ne ŽELJEZNIČAR.
Grupa iznad svakog pojedinca.
-
zeljovolimte
- Kontakt:
Do sad su igraci bili manekeni, nece da igraju, limitirani.
Ove godine je Adzem kriv..
Al cuj ovog dosla porodica da gleda zato treba igrati 90min 
-
ELDIABLO20
- Kontakt:
Boljevicu svaka minuta na terenu je previse, lik je toliki boli ****.
Niti je opasan u napada, niti se vraca u odranu.
Niti je opasan u napada, niti se vraca u odranu.
-
Ferroviere1987
- Kontakt:
Kretenu govorim razlog zasto je napustio igru jel to razlog da Matej izadje a da Boljevic igra? Jesi mi pametan ti si vjerovatno od onih sto im Krpic i Radovac trebaju igrat u prvoj, spomenem unutrasnji problem ti se pravis glup il se mozda ne pravis, jel trebam i prepiske objavit da ti nesto razumijes
Cim negdje kiksamo pojavese gunjevi poput tebe da bez dokaza unose nemir s namjerom ociglednom. Jer ako nije namjera onda ste bas ograniceni I glupi. Cveta je prvo uz Boljevica bio najgori. I koga God da je izbacio ne bi bilo pogresno.Ferroviere1987 je napisao/la: ↑25 okt 2025, 21:58Kretenu govorim razlog zasto je napustio igru jel to razlog da Matej izadje a da Boljevic igra? Jesi mi pametan ti si vjerovatno od onih sto im Krpic i Radovac trebaju igrat u prvoj, spomenem unutrasnji problem ti se pravis glup il se mozda ne pravis, jel trebam i prepiske objavit da ti nesto razumijes
-
Ferroviere1987
- Kontakt:
Brate pa ne mogu ja tek tako objavit razgovor uvalit mateja u probleme ko da ti ne znas ko sve prati ovaj forum ako nista bar pogledaj moje postove prosle nigdje nisam hejto ekipu samo samo prenjeo nesto sto bi vas moglo zanimat jednako volim zelju ko i tiMukiBek je napisao/la: ↑25 okt 2025, 22:06Cim negdje kiksamo pojavese gunjevi poput tebe da bez dokaza unose nemir s namjerom ociglednom. Jer ako nije namjera onda ste bas ograniceni I glupi. Cveta je prvo uz Boljevica bio najgori. I koga God da je izbacio ne bi bilo pogresno.Ferroviere1987 je napisao/la: ↑25 okt 2025, 21:58Kretenu govorim razlog zasto je napustio igru jel to razlog da Matej izadje a da Boljevic igra? Jesi mi pametan ti si vjerovatno od onih sto im Krpic i Radovac trebaju igrat u prvoj, spomenem unutrasnji problem ti se pravis glup il se mozda ne pravis, jel trebam i prepiske objavit da ti nesto razumijes
- BetonskiMozgovi
- Kontakt:
Što se tiče Boljevića, uživo je još gore izgledao, ja ne znam šta je sa likom, tolika k.urcobolja, nezainteresovanost, trebao ga je izvesti na poluvremenu. Nekako su manje više slično svi slični bili danas, po mom mišljenju Jaganjac se borio, trčao, pravio pritisak.
Pohvale za MUP RS-a, ljudi uredni skroz.
Pohvale za MUP RS-a, ljudi uredni skroz.
Budimo realni, najsiri i najkvalitetniji roster zadnjih 6/7 godina je ovaj.zeljovolimte je napisao/la: ↑25 okt 2025, 21:17Do sad su igraci bili manekeni, nece da igraju, limitirani.
Fk Željezničar.
-
Bojudaosinebu
- Kontakt:
Za mene je ekstrem svako ko ocekuje nesto vise od 4. Pozicije. U zavisnosti od pitara mozda 3. Ova ekipa je izuetno netalentovana fudbalski. Nemas igraca koji moze povuci loptu 20 30 metara podvaliti pas. Nems igraca koji moze oredriblati nekog 1na 1. Krila manje vise svi istog kalibra, cekaju kontru i igraju na brzinu. Ekipa moze dobijsti na kontru i na grbavici uz publiku. Sve ostalo gdje se treba pokazati neki dodatni kvalitet je nacuna fantastika. Pa na ovakvim utakmicama se stvara neka bodovna prednost i razlika, okrenuce se raspored ici ces u banja luku mostar, na kosevo. Jel neko stvarno ocekuje bodove tu.
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], Hrammm1921 i 17 gostiju.

/origin-imgresizer.eurosport.com/2024/06/12/image-b3c9ebe4-2186-4541-88ba-0b9790003858-85-2560-1440.jpeg)