UFC
Moderator/ica: rio_Ferdy88
- Donnie Darko
- Kontakt:
- AshburtonG
- Kontakt:
Re: UFC
Rakic je i fizicki i psihicki potrosen. Ogroman potencijal, koji nije iskoristio nista. Sljedeci mec ako izgubi, nema njega vise u UFCu. PFL, pa FNC i uzet jos para.
Volkov ne moze odbranit nijedan TD, a Almeida ne moze dole nista. Smor od borbe.
Volkov ne moze odbranit nijedan TD, a Almeida ne moze dole nista. Smor od borbe.
- Donnie Darko
- Kontakt:
Mislim da su dobre šanse da mu je ovo bila zadnja borba. Malo koji borac preživi 4 poraza u nizu, kamoli neko ko ništa posebno nije uradio kao Rakić.AshburtonG je napisao/la: ↑25 okt 2025, 20:53Rakic je i fizicki i psihicki potrosen. Ogroman potencijal, koji nije iskoristio nista. Sljedeci mec ako izgubi, nema njega vise u UFCu. PFL, pa FNC i uzet jos para.
Mada i da dobije novu borbu, ovakav kakav je trenutno, može pobijedit par nerangiranih LHW, i tjt.
- AshburtonG
- Kontakt:
Nije losa odluka, ne znam zasto zvizde. Almeida nije uputio niti jedan yebeni udarac dok je bio u kontroli. 
- Donnie Darko
- Kontakt:
Almeida mi je definitivno najmrži borac u UFCu. To jest bio bi mi najmrži da je dovoljno dobar da napadne ili osvoji titulu. Najjadniji, najdosadniji stil u UFCu.
Zanima me sta ce sad za izgovor imati Rakic? Dobar borac ali ne za vrh ufc-a, sad moze ostati gate keeper ili mijenjati organizaciju.
Umar dosadna borba ali dobio je ovo.
Umar dosadna borba ali dobio je ovo.
embrace the chaos
- Donnie Darko
- Kontakt:
Nema ovaj cardio za Meraba. Jedva priča koliko se zadihao nakon 3 runde.
-
strahmeipomisliti
- Kontakt:
Ne seri debilu Mario je vrhunski borac,i u parteru i u standup, Umar je zvjer i skillom mozda cak i najbolji mma borac u UFC,ljepota ga gledati, malo bespotrebno hrvanje jer je ovdje mogao i raditi u stojci ali pobjeda je pobjeda
Sto ovaj Jandiroba nosi grudnjak i tuce zenu?
- Donnie Darko
- Kontakt:
i ovaj gane je cigan
Šteta
- Donnie Darko
- Kontakt:
ma mrš u **** maternu, ne dajte mu više borbi za pojas
Ovo je cista namjera, imao je vremena umaknuti prste, a on ih jos zadrzava na oku. Dok se ovo ne krene kaznjavati malo jače ovog ce biti stalno.
⚽FK Garaže⚽
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.