Ocekuj ti harise ocekuj... tesko da ces i docekat....
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Guso je prekinuo karijeru i radi kod nas u nekom od omladinskih pogona kao trener golmana...po meni on bi mogao biti idealna zamjena za Esu...partibrejker1921 je napisao/la:Mensur Sinanović se vraća sa posudbe...!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Mislim da bi u kubu trebalo svakako zadržati Bekrića, Cocalića, Rovčanina, Stanića, Bučana, M.Bešliju i Šešliju. Edisu treba dati neku funkciju u klubu. Po svaku cijenu se treba riješiti onog Sadikovića, frajer je užasan, golman nam je isto loš a Gušo je bez kluba...
Super bi bilo kad bi doveli onog Vlastimira Jovanovića koji je slobodan igrač kao i Darko Spalević, koji nije potpisao za OLimpik.
Napadac tipa Jure Guve.lenovo je napisao/la:Ne samo po tebi nego po mnogima bi trebao biti Guso mjesto Ese, helem po dolasku igraca ce mo moci zakljuciti koliko ovi ljudi misle ozbiljno ako dovedu Amara ne sumljam da ce doci i kvalitetna pojacanja od igraca koje treba zdarzati su po meni: Sehic, Cocalic, Kerla, Bucan,Memisevic, Bekric,Stanic, Rovcanin,Besliju i mladjeg i starijeg te eventualno Simica prikljuciti dva-tri momka iz juniora ako vrijede te dovesti igrace koji ce igrati a ne sjediti na klupi.Vlastimir Jovanovic igra na zadnjem veznom a Dini Muharemovicu je istekao ugovor bilo bi vise nego dobro osim toga bilo bi pametno potraziti oba beka i lijevog i desnog te organizatora igre jer ga od odlaska Pelaka nemamo osim toga fali nam i klasican napadac kao jako bitna karika u svemu ovome nama u prvi tim treba bar 5 igraca al pravih,
Ma ja ba,samo nek' Amar dodje to je najvaznije. Zna se, ukoliko on potpise nece biti mjesta za fus i neprovjerene igrace...bistrikboy je napisao/la:Ako je vjerovati Amaru,a jeste,on nece nikog tjerati od igraca dok ih ne vidi na treningu svi smo saglasni da ljude kao Bekrica(ima ponude iz Ukrajine i Turske),Besliju,Bucana,Sehica,Mulalica i Rovcanina treba zadrzati,a ostatak ce se morati dokazati Amaru,ono sto je bitno da je Amar odgledao uzivo skoro sve tekme drugog djela sezone te ima relativno dobar uvid u mogucnosti pojedinaca...
Moguca pojacanja su Matko,Rajovic,Belosevic,Mujic i Matijas Pejic(orasje,u21 repka),ovaj zadnji bi prema vlastitoj izjavi rado dosao u Želju,Amar je vec napravio listu želja koju ce sa upravom ovih dana i poceti realizovati,al' opet kazem prvo nek' Amar stavi potpis na ugovor sa Željom pa onda ostatak
Jao,ja uspjeha Bože dragi...Dela_Messi je napisao/la:hahahaaa.....na bilinom senijori celika ubili senijore zelje.....celik zeljo 5:0
hahahaahaha...volim te celik oci nam se cakle....
seniJoriHARIS XXL je napisao/la:Jao,ja uspjeha Bože dragi...Dela_Messi je napisao/la:hahahaaa.....na bilinom senijori celika ubili senijore zelje.....celik zeljo 5:0
hahahaahaha...volim te celik oci nam se cakle....![]()
![]()
svašta....
Memisevica, Sehica, Radovanovica i StanicaHARIS XXL je napisao/la:Sto se tice aktuelnog igrackog kadra ostavio bih Bekrica,Bucana,Besliju,Cocalica i Mulalica...ostalima bih se zahvalio i rekao da mogu slobodno traziti drugi klub...
Istina je da Amar još nije zvanično trener, ali u novinama se moglo pročitati da je valjda napravio listu igrača koje bi volio vidjeti u Želji i tu je listu predao Brkoviću...RK Gradacac je napisao/la:Amar jos nije trener ljudi, usporite malo sa listama zelja...
nemogu se sjetiti, znam da sam procitaodzoka je napisao/la:u kojim novinaaama?