NK Jedinstvo Bihać
Moderator/ica: GracanicaAA
-
Crkvice1988
- Kontakt:
Re: NK Jedinstvo Bihać
Bogami evo upravo gledam Jedinstvo, dok onaj nije dobio crveni imali ste pobjedu sigurnu, ali sad pvi samo napadaju. Daj boze bod da izvucete. Bespotreban start, ako izgubite, krivca imate
Jbg care ne mozes onako uletiti haman noge polomiti covjeku i reci prvi je faul.
-
nebeskasila
- Kontakt:
Vidi se da je cist crveni, vracam sad snimak. Uletio covjeku kao manijak neki, iz niceg. Šetkic nas najgori igrac ove sezone. Daj Boze da izdrzimo do kraja, i bod na ovo ce biti kao kuca. Cistu pobjedu smo imali
-
JuventinoBihac
- Kontakt:
crveni cist ali ie i ovo penal bio za Jedinstvo. Sramota
-
nebeskasila
- Kontakt:
Ok crveni za nas, ali onds gore na desnoj strani skrsio lik Zgonjanina komotno crveni mogao dati njima a ono ni zuti nije dobio.
Dva ofsajda dize lik smijesna, onaj sut kad je blokirao nas igrac za 2-2 je ofsajd bio i to debelo.
Pa penal nam nije svirao cist i slag na kraju Susnjar dva zuta i crveni.
Ubacio bi u drugom Urosa odmah da probamo sta iz kontre.
Jer tesko cemo izdrzati do kraja.
Sudjenje realno katastrofalno sto je i bilo za ocekivati.
Dva ofsajda dize lik smijesna, onaj sut kad je blokirao nas igrac za 2-2 je ofsajd bio i to debelo.
Pa penal nam nije svirao cist i slag na kraju Susnjar dva zuta i crveni.
Ubacio bi u drugom Urosa odmah da probamo sta iz kontre.
Jer tesko cemo izdrzati do kraja.
Sudjenje realno katastrofalno sto je i bilo za ocekivati.
Nek' se zna, da crveno-bijel naš je grad!
ali glup, ide da iznudi penal cim je osjetio kontakt, mogao lagan gol datiJuventinoBihac je napisao/la: ↑25 okt 2025, 15:25crveni cist ali ie i ovo penal bio za Jedinstvo. Sramota
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Imali igru prilike sad se borimo za goii život
-
nebeskasila
- Kontakt:
Sad ce ns stisnuti maksimalno, ali treba ici na kontru. Odbrana im je katastrofa, tako da ima sanse da zabijemo jos jedan. Ocekujem jos gore sudjenje jer moraju oni barem izjednaciti, ako ne i pobijediti.
Nema veze sa leđa kontakt zadnji igrač, čist penal...harden je napisao/la: ↑25 okt 2025, 15:30ali glup, ide da iznudi penal cim je osjetio kontakt, mogao lagan gol datiJuventinoBihac je napisao/la: ↑25 okt 2025, 15:25crveni cist ali ie i ovo penal bio za Jedinstvo. Sramota
Pa skrsio Zgonjanina pred linijskim a on nista.
Uprava napokon treba da se ocituje u vezi sudjenja ali opet mislim da je to borba za vjetrenjacama i da nikad nista postici nece.
Uprava napokon treba da se ocituje u vezi sudjenja ali opet mislim da je to borba za vjetrenjacama i da nikad nista postici nece.
-
nebeskasila
- Kontakt:
Yebem ti setkicu sve sto imas glupo. Ispisnicu bi mu dao danas odmah
Sjeli Bilicu u krilo u 20oj minuti
Bez obzira na crveni prerano smo usli u nas gol
Bez obzira na crveni prerano smo usli u nas gol
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Ovo je setkicu tvoj poraz, ne bih ti minute dao vise u prvenstvu !!
Nek' se zna, da crveno-bijel naš je grad!
-
nebeskasila
- Kontakt:
Sasin status
Nažalost, iz kola u kolo NK “Jedinstvo” doživljava sudijsko iživljavanje na igračima i trenerima. Definitivno nemamo nikakvu zaštitu da igramo pošteno jer samo tako današnja uprava, stručni štab i igrači žele, dal Bihać i Unsko-sanski kanton ima svoje predstavnike u organima saveza ili su to nečiji “igrači” … ovo je moj lični stav, pod suspenzijom sam naredna 4 mjeseca, jer drugačije reagovati nemogu … džaba prenosi, snimke, jer to gledaju oni koji odlučuju a među njima nema poštenih … ako to ovako treba da bude i u budućnosti budite sigurni da neću biti dio te priče, a ni ljudi koji su samnom došli vratiti NKJ na mjesto gdje pripada, među najbolje klubove naše države.

Nažalost, iz kola u kolo NK “Jedinstvo” doživljava sudijsko iživljavanje na igračima i trenerima. Definitivno nemamo nikakvu zaštitu da igramo pošteno jer samo tako današnja uprava, stručni štab i igrači žele, dal Bihać i Unsko-sanski kanton ima svoje predstavnike u organima saveza ili su to nečiji “igrači” … ovo je moj lični stav, pod suspenzijom sam naredna 4 mjeseca, jer drugačije reagovati nemogu … džaba prenosi, snimke, jer to gledaju oni koji odlučuju a među njima nema poštenih … ako to ovako treba da bude i u budućnosti budite sigurni da neću biti dio te priče, a ni ljudi koji su samnom došli vratiti NKJ na mjesto gdje pripada, među najbolje klubove naše države.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.