omerbavarac je napisao/la:Ma nek prijedje gdje god hoce, sto se mene tice moze i u Sienu samo nek ide vise, pun mi je k.... svega.

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
omerbavarac je napisao/la:Ma nek prijedje gdje god hoce, sto se mene tice moze i u Sienu samo nek ide vise, pun mi je k.... svega.
nova informacija...siena daje za dzeku 40 miliona euomerbavarac je napisao/la:Ma nek prijedje gdje god hoce, sto se mene tice moze i u Sienu samo nek ide vise, pun mi je k.... svega.
19TM87 je napisao/la:nova informacija...siena daje za dzeku 40 miliona euomerbavarac je napisao/la:Ma nek prijedje gdje god hoce, sto se mene tice moze i u Sienu samo nek ide vise, pun mi je k.... svega.![]()
![]()
Daj Boze..Virtu4l je napisao/la:Sad se i Crouch veže za Wolfsburg. Ma Džeko je već otišao...
ma kad Voronjin daje 2-3 puta hat-trick onda Crouch bi ubijo, mada tesko da ce otic, jer gdje si ti vidio da Englez igra u Njemackoj...nidj vze...tanzla je napisao/la:Daj Boze..Virtu4l je napisao/la:Sad se i Crouch veže za Wolfsburg. Ma Džeko je već otišao...
Sklon sam misljenju da bi Crouch u Bundesligi razvaljivao, ali bukvalno
a njemac u engleskoj...mrze se ko mujo fatuZELJO DO GROBA je napisao/la:ma kad Voronjin daje 2-3 puta hat-trick onda Crouch bi ubijo, mada tesko da ce otic, jer gdje si ti vidio da Englez igra u Njemackoj...nidj vze...tanzla je napisao/la:Daj Boze..Virtu4l je napisao/la:Sad se i Crouch veže za Wolfsburg. Ma Džeko je već otišao...
Sklon sam misljenju da bi Crouch u Bundesligi razvaljivao, ali bukvalno
Kako bi to bilo divno,Dzeko u Manchesteru.majestic24 je napisao/la:Ma nece Dzeko u Milan,bez obzira sto mu je taj klub drag. Ovi Milanezi postaju dosadni,il ga kupite ili ****. Tamo za nekog anonimusa daju 15 mill bez problema,a oko dzeke se naguravaju u 5-6 mill. Da ga zele,kao i real kaku,bez frke bi iskesirali 30 mill i to je to. Vidjet cete kad samo neko do kraja sedmice kesira 40 mill z adzeku,npr man utd ,city ili cak chelsea,pa se onda milan moze pusiti.
30 miliona je previše za jednog igrača koji se tek afirmisao i koji je dobro odigrao jednu polusezonu. Prošlo je kroz Milan mnogo igrača kao Džeko, a Wolfsburg je namirisao novce od Kake i ne popušta. Jedini gubitnik u ovoj priči može biti Edin, jer očito je da mu se ne ostaje u Wolfsburgu i u ligi koju je prerastao. Tako je blizu Milanu, klubu o kojem sanja od djetinjtva, tako da bi se eventualni neuspjeh mogao odraziti na njemu.majestic24 je napisao/la:Ma nece Dzeko u Milan,bez obzira sto mu je taj klub drag. Ovi Milanezi postaju dosadni,il ga kupite ili ****. Tamo za nekog anonimusa daju 15 mill bez problema,a oko dzeke se naguravaju u 5-6 mill. Da ga zele,kao i real kaku,bez frke bi iskesirali 30 mill i to je to. Vidjet cete kad samo neko do kraja sedmice kesira 40 mill z adzeku,npr man utd ,city ili cak chelsea,pa se onda milan moze pusiti.
samo ga maltretiraju beze...Virtu4l je napisao/la:30 miliona je previše za jednog igrača koji se tek afirmisao i koji je dobro odigrao jednu polusezonu. Prošlo je kroz Milan mnogo igrača kao Džeko, a Wolfsburg je namirisao novce od Kake i ne popušta. Jedini gubitnik u ovoj priči može biti Edin, jer očito je da mu se ne ostaje u Wolfsburgu i u ligi koju je prerastao. Tako je blizu Milanu, klubu o kojem sanja od djetinjtva, tako da bi se eventualni neuspjeh mogao odraziti na njemu.majestic24 je napisao/la:Ma nece Dzeko u Milan,bez obzira sto mu je taj klub drag. Ovi Milanezi postaju dosadni,il ga kupite ili ****. Tamo za nekog anonimusa daju 15 mill bez problema,a oko dzeke se naguravaju u 5-6 mill. Da ga zele,kao i real kaku,bez frke bi iskesirali 30 mill i to je to. Vidjet cete kad samo neko do kraja sedmice kesira 40 mill z adzeku,npr man utd ,city ili cak chelsea,pa se onda milan moze pusiti.
Međutim, moje lično mišljenje je da je Edo Milanov igrač i da će se to veoma brzo ozvaničiti. Što se tiče 40 miliona, o tome se može sanjati, jedini igrač iz Bundeslige koji vrijedi toliko novaca je Ribery.
Ako je prerastao BL koji klinac ide u A serie nikakve logikeVirtu4l je napisao/la:30 miliona je previše za jednog igrača koji se tek afirmisao i koji je dobro odigrao jednu polusezonu. Prošlo je kroz Milan mnogo igrača kao Džeko, a Wolfsburg je namirisao novce od Kake i ne popušta. Jedini gubitnik u ovoj priči može biti Edin, jer očito je da mu se ne ostaje u Wolfsburgu i u ligi koju je prerastao. Tako je blizu Milanu, klubu o kojem sanja od djetinjtva, tako da bi se eventualni neuspjeh mogao odraziti na njemu.majestic24 je napisao/la:Ma nece Dzeko u Milan,bez obzira sto mu je taj klub drag. Ovi Milanezi postaju dosadni,il ga kupite ili ****. Tamo za nekog anonimusa daju 15 mill bez problema,a oko dzeke se naguravaju u 5-6 mill. Da ga zele,kao i real kaku,bez frke bi iskesirali 30 mill i to je to. Vidjet cete kad samo neko do kraja sedmice kesira 40 mill z adzeku,npr man utd ,city ili cak chelsea,pa se onda milan moze pusiti.
Međutim, moje lično mišljenje je da je Edo Milanov igrač i da će se to veoma brzo ozvaničiti. Što se tiče 40 miliona, o tome se može sanjati, jedini igrač iz Bundeslige koji vrijedi toliko novaca je Ribery.
To ti Bundesliga jača od Serije A ?harishp je napisao/la: Ako je prerastao BL koji klinac ide u A serie nikakve logike
meni bgm isto s.... gledajuci po LP... al et, ako hoce u Milan, nek ide, prezivjet cemo mi vugdalica nekako....Virtu4l je napisao/la:To ti Bundesliga jača od Serije A ?harishp je napisao/la: Ako je prerastao BL koji klinac ide u A serie nikakve logike
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 16 gostiju.