Ne mora redovno da dobija (nije ni logicno jer su objektivno slabija ekipa, ne dobija vas ni Sloga redovno), ali je normalno da ponekad dobiju. Pa je tako GOSK znao da odnese sva 3 boda i sa Koseva i sa Grbavice. U Gabeli je dobijao i jedne i druge i trece, bilo je i nerijesenih, ali od jednog kluba su kao po pravilu redovno gubili.12345678922 je napisao/la: ↑25 okt 2025, 00:21Priča bi i pila vode da GOŠK redovno dobija Sarajevu, Borca, Želju.. i onda da dodje Zrinjski i izgube.. a pošto se to ne dešava smješno je pričat.Vorovus je napisao/la: ↑25 okt 2025, 00:09Jel to bilo isti dan kad su Profini galaktikosi cudom izgubili od Tuzla Sitija 3:0, kojem su bas ta 3 boda trebala za opstanak?Zaboljesutra je napisao/la: ↑24 okt 2025, 23:53Mislim da imamo prije toga Kup, bit će fokus na utakmici Kupa. Pa ćemo onda se okrenuti utakmici s Borcem. Pogledajte kako su moje ekipe igrale protiv Borca. Neke stvari koje govorite, borili smo se sa Posušjem i s Leotarom. Niko nije imao zamjerki da bi sada to pitali. Ja koliko znam, Sloga je pobijedila Borac, i kada me već pitate te neke stvari – jesu li svi čisti u našem fudbalu?"
Maksimović plaćenik malog mutavog Vice Zeljkovica.
5 puta igrao protiv Borca svih 5 izgubio.
Zadnji put Sloga pobjedila Borca kad Borac nije mogao ispustit 2.mjesto a njima trebala tri boda za opstanak,nakon toga 7 utakmica Borac ima trening utakmice sa najvecim kriminalcima nakon Zeljkovića .
Ipak trening utakmice Zrinjskog i GOSK-a drze rekord, 13 pobjeda zaredom, jebbo li vam Lujo majku latinsku.
A i ova kuravela Sloga se žali na suđenje, kući ih ne bi mogo Real dobit, naravno Borac može
Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Au za to tek sad čuo, šta se desi s tim klubom?Vorovus je napisao/la: ↑24 okt 2025, 22:40Krupa igra u 5. ligi, glupane.Zaboljesutra je napisao/la: ↑24 okt 2025, 22:37Kad bi mogli ispasti dva satelita HSK Posusje i FK Sloga Doboj a u ligu uci Krupa i Celik Zenica to bi bilo idealno![]()
63. minut, Švicarska vodi Italiju 2:0, a ono
“Publika u Berlinu se očito zabavlja meksičkim valom”
Velid Spaho
Željezničar za život cijeli!💙
“Publika u Berlinu se očito zabavlja meksičkim valom”
Velid Spaho
Željezničar za život cijeli!💙
Da, dok im je Curguz bio trener. Npr. utakmica 2:2 u Modrici na otvaranju sezone, Borac vodio 0:2.
Neki Zeljini forumasi su me nedavno ubjedjivali da je Sloga izginula protiv Borca 12.04.2024. u Banjaluci (1:0) jer ih je Zrinjski navodno premirao. Ja se slabo sjecam te utakmice.
Dvije sezone zaredom bili prvaci RS, uzimali pare od drugoplasirane ekipe da im ustupe mjesto (jedne sezone Zvijezdi 09, druge Slogi), tako sto namjerno nisu slali kompletnu dokumentaciju da bi ostali bez licence za PL, pa bi onda ulazio drugoplasirani tim.Lynx je napisao/la: ↑25 okt 2025, 01:13Au za to tek sad čuo, šta se desi s tim klubom?Vorovus je napisao/la: ↑24 okt 2025, 22:40Krupa igra u 5. ligi, glupane.Zaboljesutra je napisao/la: ↑24 okt 2025, 22:37Kad bi mogli ispasti dva satelita HSK Posusje i FK Sloga Doboj a u ligu uci Krupa i Celik Zenica to bi bilo idealno![]()
Razlog odustanka od nastupa je finansiranje (ne dugovi, ne stadion), nisu htjeli da sami pokriju veci dio troskova, iako su oni prodali javnosti neku drugu pricu kao i kad su se talili sa Zvijezdom i Slogom.
Nakon sto su to uradili i drugi put, savez ih je izbacio u najnizi rang, ali sve u dogovoru sa njima.
Juniori im i dalje igraju Premijer ligu, stadion je tip top, nedavno su dobili neke male reflektore, a BSK ove sezone igra tamo, tu ce i docekati Rudar u kupu BiH sljedece sedmice.
-
MostarNeretva
- Kontakt:
Ima li ista depresivnije gledati od Kosevo stadion kad na njega dodje par hiljada ljudi. Ono ne izgleda dobro ni sa 15ak hiljada al eto.
Koliko je para protracio Mirvic na promasene ugovore mogao je stadion napraviti od 15 hiljada mjesta da izgleda kao bombona.
U historiji nisam vidjeo veceg ludila nego potrositi toliko para i tako losa igra svih ovih mjeseci. Tim izgleda kao frankestajn , sastavljen iz elemenata a nista ni scim.
Koliko je para protracio Mirvic na promasene ugovore mogao je stadion napraviti od 15 hiljada mjesta da izgleda kao bombona.
U historiji nisam vidjeo veceg ludila nego potrositi toliko para i tako losa igra svih ovih mjeseci. Tim izgleda kao frankestajn , sastavljen iz elemenata a nista ni scim.
- robertkosar
- Kontakt:
Dali bi ti kao podstanar u tudzoj kuci renovirao tu kucu????MostarNeretva je napisao/la: ↑25 okt 2025, 01:58Ima li ista depresivnije gledati od Kosevo stadion kad na njega dodje par hiljada ljudi. Ono ne izgleda dobro ni sa 15ak hiljada al eto.
KOMUNIKACIJA SAMO NA BOSANSKOM
- svrakino1921
- Kontakt:
- svrakino1921
- Kontakt:
WWIN liga BiH 25/26
FK SARAJEVO - FK SLOGA DOBOJ (0 : 0) 1 : 0
Datum: 24.10.2025 18:00
Stadion: Olimpijski stadion Asim Ferhatović-Hase - Sarajevo
Gledalaca: 3500
Sudija: Jelić Frano (Široki Brijeg)
A1: Ibrišimbegović Senad (Travnik) | A2: Zelenika Marko (Mostar)
Delegat: Badić Seadin (Cazin)
Posmatrač suđenja: Turudić Hrvoje (Čitluk)
FK SARAJEVO - FK SLOGA DOBOJ (0 : 0) 1 : 0
Datum: 24.10.2025 18:00
Stadion: Olimpijski stadion Asim Ferhatović-Hase - Sarajevo
Gledalaca: 3500
Sudija: Jelić Frano (Široki Brijeg)
A1: Ibrišimbegović Senad (Travnik) | A2: Zelenika Marko (Mostar)
Delegat: Badić Seadin (Cazin)
Posmatrač suđenja: Turudić Hrvoje (Čitluk)
-
NajvecaRadosti
- Kontakt:
Nista se nije desilo,hoce da posteno igraju to je problem.Ljudi su 2 puta posteno usli u ligu ali djaba kad plasman tu ne znaci nista.Lynx je napisao/la: ↑25 okt 2025, 01:13Au za to tek sad čuo, šta se desi s tim klubom?Vorovus je napisao/la: ↑24 okt 2025, 22:40Krupa igra u 5. ligi, glupane.Zaboljesutra je napisao/la: ↑24 okt 2025, 22:37Kad bi mogli ispasti dva satelita HSK Posusje i FK Sloga Doboj a u ligu uci Krupa i Celik Zenica to bi bilo idealno![]()
S njima i Celikom ova liga bi bila bolja za 30% bar
Samo da ispadne klub ciji navijaci kradu mobitele,kamere a na gostovanje ne smiju
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
-
bordobijeli
- Kontakt:
Pokrali Slogu na kosevu , sta je pitari
.
- kolezeljovac
- Kontakt:
Lijepo jutro, miriše na tri boda....
Što se tiče Krupe, mislim da je sezona 2015/16 i igra se na Grbavici kup. Željo očajan(to je onaj period kad je Vlado Čapljić vodio 2-3 sedmice klub) Krupa je protivnik, znači Željo ništa ni s čim, čak je Krupa bila i bolja možda(tad su igrali u 1. ligi RS-a). 90ti minut penal, Đelmić dao gol. Cijeli stadion navija da fuli, ljudi zaslužili bar penale. Poslije utakmice jug skandira(Krupo dođi vamo) i dođoše nam aplauz dobiše. Baš se sjećam divno nešto.... Tad smo navijali na utakmici(Čapljić je Mourinho oooo
)
Što se tiče Krupe, mislim da je sezona 2015/16 i igra se na Grbavici kup. Željo očajan(to je onaj period kad je Vlado Čapljić vodio 2-3 sedmice klub) Krupa je protivnik, znači Željo ništa ni s čim, čak je Krupa bila i bolja možda(tad su igrali u 1. ligi RS-a). 90ti minut penal, Đelmić dao gol. Cijeli stadion navija da fuli, ljudi zaslužili bar penale. Poslije utakmice jug skandira(Krupo dođi vamo) i dođoše nam aplauz dobiše. Baš se sjećam divno nešto.... Tad smo navijali na utakmici(Čapljić je Mourinho oooo
Ja ću biti sijed, ja ću biti star. Al' voljet ću i tad Željezničar! TM'87 1921!
- zastitaIdentiteta
- Kontakt:
Slušajući Valjića (Bože sačuvaj) a zatim i Kaljanca, izvinjavam se svima za svoj raniji pogrešan stav apropo Seedorfovog prekršaja nad Čuićem.
Na stranu ta situacija, ne znam da li je Ognjen bio instruisan šta da gdje kaže, ali posušje i sarajevo definitivno oštećeni za crveni, velež za pogodak.
Na stranu ta situacija, ne znam da li je Ognjen bio instruisan šta da gdje kaže, ali posušje i sarajevo definitivno oštećeni za crveni, velež za pogodak.
Pošteno, pa kako bude.
- Austinpowers
- Kontakt:
Hahahhahaah ko da je jucer bilo, vi ste barcelona oookolezeljovac je napisao/la: ↑25 okt 2025, 08:28Lijepo jutro, miriše na tri boda....
Što se tiče Krupe, mislim da je sezona 2015/16 i igra se na Grbavici kup. Željo očajan(to je onaj period kad je Vlado Čapljić vodio 2-3 sedmice klub) Krupa je protivnik, znači Željo ništa ni s čim, čak je Krupa bila i bolja možda(tad su igrali u 1. ligi RS-a). 90ti minut penal, Đelmić dao gol. Cijeli stadion navija da fuli, ljudi zaslužili bar penale. Poslije utakmice jug skandira(Krupo dođi vamo) i dođoše nam aplauz dobiše. Baš se sjećam divno nešto.... Tad smo navijali na utakmici(Čapljić je Mourinho oooo)
VTZ
- kolezeljovac
- Kontakt:
Evo našao sam klipAustinpowers je napisao/la: ↑25 okt 2025, 09:08Hahahhahaah ko da je jucer bilo, vi ste barcelona oookolezeljovac je napisao/la: ↑25 okt 2025, 08:28Lijepo jutro, miriše na tri boda....
Što se tiče Krupe, mislim da je sezona 2015/16 i igra se na Grbavici kup. Željo očajan(to je onaj period kad je Vlado Čapljić vodio 2-3 sedmice klub) Krupa je protivnik, znači Željo ništa ni s čim, čak je Krupa bila i bolja možda(tad su igrali u 1. ligi RS-a). 90ti minut penal, Đelmić dao gol. Cijeli stadion navija da fuli, ljudi zaslužili bar penale. Poslije utakmice jug skandira(Krupo dođi vamo) i dođoše nam aplauz dobiše. Baš se sjećam divno nešto.... Tad smo navijali na utakmici(Čapljić je Mourinho oooo)
Mogao si i napisati kako je doslo do tog penala, zanimljivo da si sve napisao, a ovo "slucajno" zaboravio.kolezeljovac je napisao/la: ↑25 okt 2025, 08:28Lijepo jutro, miriše na tri boda....
- kolezeljovac
- Kontakt:
Jest. Definitivno penal nije bioVorovus je napisao/la: ↑25 okt 2025, 09:15Mogao si i napisati kako je doslo do tog penala, zanimljivo da si sve napisao, a ovo "slucajno" zaboravio.kolezeljovac je napisao/la: ↑25 okt 2025, 08:28Lijepo jutro, miriše na tri boda....
Lijepo jutro. Da . Nebi trebalo biti kiše u PD. I da,miriše na 3 boda. Ali za koga ?kolezeljovac je napisao/la: ↑25 okt 2025, 08:28Lijepo jutro, miriše na tri boda....
- kolezeljovac
- Kontakt:
Će da vidimoZigazaga je napisao/la: ↑25 okt 2025, 09:36Lijepo jutro. Da . Nebi trebalo biti kiše u PD. I da,miriše na 3 boda. Ali za koga ?kolezeljovac je napisao/la: ↑25 okt 2025, 08:28Lijepo jutro, miriše na tri boda....
![]()
Mislim da će biti extra utakmica. Čujem da dolazi 4,5 buseva Manijaka. Plus Krupa,Bihać . Svaka čast.kolezeljovac je napisao/la: ↑25 okt 2025, 09:43Će da vidimoZigazaga je napisao/la: ↑25 okt 2025, 09:36Lijepo jutro. Da . Nebi trebalo biti kiše u PD. I da,miriše na 3 boda. Ali za koga ?kolezeljovac je napisao/la: ↑25 okt 2025, 08:28Lijepo jutro, miriše na tri boda....
![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, bvsic i 40 gostiju.
/origin-imgresizer.eurosport.com/2024/06/12/image-b3c9ebe4-2186-4541-88ba-0b9790003858-85-2560-1440.jpeg)