Srbuj makar slamu jeoSilaMoc1946 je napisao/la: ↑24 okt 2025, 21:31A kad im se braći dosuđuju penali i svira svaki dodir to im je uredu nema osude, nema smetnje. U usta im se nalalam i nogama naguramNajvecaRadosti je napisao/la: ↑24 okt 2025, 21:26Cetnicka prcija od danas do sutra moze samo da nam podoji qurac kako i glasi pjesmica i da se okrene nazad za smrdskuSilaMoc1946 je napisao/la: ↑24 okt 2025, 21:22Da li je moguće da se Sloga oglasila za suđenje? Kakvi štakori oni ohrndani
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
NajvecaRadosti
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
- Jet2Holiday
- Kontakt:
Sta je s klupom Sloge, svi celavi 

Kako skace jedan po jedan, jadni Marko uvijek najebe
Kako skace jedan po jedan, jadni Marko uvijek najebe
🎶 Kad sa sjevera pjesmu čuješ ti, dole na terenu srce ostavi 🎶
„Nothing beats a Jet2 holiday!”
„Nothing beats a Jet2 holiday!”
sretan rodjendan. da li ima bilbord? zgadilo mi se sve, ali ovo danas je prekretnica, nema vise pehova. nadam se da ce i forumasi konacno da se preokrenu.
doktor
Dobiti Posušje kako znamo i umijemo, a onda napraviti nezapamćen hajc za Borac.
Sa te dvije evetualne pobjede, vraćamo se u trku za apsolutno sve trofeje. Ne smijemo ispustiti priliku da na domaćem terenu pred minimalno 8 hiljada ljudi nagazimo Borac i okrenemo sezonu naopačke.
Sa te dvije evetualne pobjede, vraćamo se u trku za apsolutno sve trofeje. Ne smijemo ispustiti priliku da na domaćem terenu pred minimalno 8 hiljada ljudi nagazimo Borac i okrenemo sezonu naopačke.
-
VolimoSarajevo
- Kontakt:
Bravo za raju na sjeveru.
I NAS CE SJEVER OPET BITI NAJJACI!
SVI U POSUSJE!
I NAS CE SJEVER OPET BITI NAJJACI!
SVI U POSUSJE!
Na roster smo bacili sigurno 8-10 mil KM, nista bolje ne bi prošli i da smo dali 3-4 mil KM.
Ovo je patnja nad patnjama.
Jos nam šef kaze da su igraci imali nervozu pa zbog toga nisu mogli uzeti duele, svasta ces cuti.
Ovo je patnja nad patnjama.
Jos nam šef kaze da su igraci imali nervozu pa zbog toga nisu mogli uzeti duele, svasta ces cuti.
Jedva, jadno, tužno. Vratilo se možda za Zrinjski.
Yebem mater onom ko je zadužen za muziku na stadionu.
Yebem mater onom ko je zadužen za muziku na stadionu.
@Devedestka - brat, legenda, MANGUP!
Husref Musemić - Babuka.
Husref Musemić - Babuka.
- MaroonWhite1946
- Kontakt:
Pustaju Merlina, pripremaju mu koncert za iducu godinu da nam od terena naprave rovove ko na Zucu.
...sve drugo ce proci! 🇱🇻
Ma dobro za Merlina je normala da ide. Ne znam jesam li ja poludio ili je Jala bio prije tekme?MaroonWhite1946 je napisao/la: ↑24 okt 2025, 22:25Pustaju Merlina, pripremaju mu koncert za iducu godinu da nam od terena naprave rovove ko na Zucu.
@Devedestka - brat, legenda, MANGUP!
Husref Musemić - Babuka.
Husref Musemić - Babuka.
Sjever je veceras licio na nesto ako poredimo unazad godinu dana,sigurno da ima istine da su se u grupu rijesile neke stvari i nadamo se jos brojnijoj grupi u buducnosti.Kao sto gore jedan rece dobiti Posusje i onda docekati Borac pred 10k navijaca.
Ko te nije volio,nije ni obolio❤️
Nisi poludi bilo je vise njegovih pjesama, dosta raje je komentarisalo kakve su ovo pjesme.Zutti je napisao/la: ↑24 okt 2025, 22:29Ma dobro za Merlina je normala da ide. Ne znam jesam li ja poludio ili je Jala bio prije tekme?MaroonWhite1946 je napisao/la: ↑24 okt 2025, 22:25Pustaju Merlina, pripremaju mu koncert za iducu godinu da nam od terena naprave rovove ko na Zucu.
Zauvijek ti znaj da cu tebe voljet' ja,
zauvijek ti znaj da cu tebe bodrit' ja!
zauvijek ti znaj da cu tebe bodrit' ja!
-
KarloIvandic
- Kontakt:
Nikad gora nije tekma bila. Nazalost nikad nista mi nismo dobili sa ovim trenerom. U 71 minuti prvi sut. Drago mi je za mujkica bas mu znaci gol. Na hajr
Mangupe sretan ti rođendan. Da idući bude mnogo bolji od ovoga. Hvala ti za sve lijepe i manje lijepe trenutke. Koliko god da je teško ljubav nikad prestala nije, samo je još veća!
Kad ne pobjediš zasluženu utakmicu (Zrinjski) onda se vrati na jako lošoj utakmici i nju pobjediš (Sloga). Idemo dalje samo prema naprijed.
Volim te SARAJ'VO!
Kad ne pobjediš zasluženu utakmicu (Zrinjski) onda se vrati na jako lošoj utakmici i nju pobjediš (Sloga). Idemo dalje samo prema naprijed.
Volim te SARAJ'VO!
A papak s juga uvijek plakat' će jer je bordo Saraj'vo!
-
ajdohordas
- Kontakt:
Ljudi moji koliko smo loši da li je ono realno....
Koliko smo statični, bezidejni, spori u zadnjoj trećini terena. Bukvalno su pogubljeni na terenu i sudaraju se jedni u druge. Guliashvili van zivota a ne van forme.
Bralicu yebem kompletan rod a i onom ko je odlucio da ga dovede.
Hilmo Gutic igracina za njega.
Kuprešak wtf ?
Veceras i Ristovski smjesan bio...
Krila se spuste skroz nisko da pokusaju odvuc igraca za sobom, bekovi se ubace u prostor pa ih stoperi gadjaju nekakvim dijagonalama, pa ako prodje dobro i jest, otprilike smo to radili 80% utakmice.
Nek nam Bog na pomoci bude u narednom periodu.
Koliko smo statični, bezidejni, spori u zadnjoj trećini terena. Bukvalno su pogubljeni na terenu i sudaraju se jedni u druge. Guliashvili van zivota a ne van forme.
Kuprešak wtf ?
Krila se spuste skroz nisko da pokusaju odvuc igraca za sobom, bekovi se ubace u prostor pa ih stoperi gadjaju nekakvim dijagonalama, pa ako prodje dobro i jest, otprilike smo to radili 80% utakmice.
Mudra stvar. Puste loptu našim igračima, stoperi se dodaju dođe lopta do zadnjeg veznog oni pomjeraju linije i vrše presing, znaju da ne možemo iznijeti loptu tako lahko te da smo skloni greškama u zadnjoj liniji.MaroonBjelave je napisao/la: ↑24 okt 2025, 20:51Posjed lopte 63-37% za nas? A u tih 37% posto ljudi pokazali više od nas.
Ako nam puste loptu znaju da ne možemo ništa napraviti na postavljenu odbranu, 1 na 1 naši igrači cca od 10 pokušaja prođu 2 ili 3, završnica loša tako da se ni tu ne moraju brinuti.
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
Da Gulija bar jednu gurnu na 10 ako nista zna traziti prostor i moze trcati, dobit cemo ako nista vise prekida na utk. Ovako široko kad dobije loptu i taj cut inside pa neki centarsut od toga nemamo nista a na postavljenu odbranu i 6-7 igraca ispred njega bas ce pogoditi gol iz vana…ajdohordas je napisao/la: ↑24 okt 2025, 23:03Ljudi moji koliko smo loši da li je ono realno....![]()
Kuprešak wtf ?
- napoleon72
- Kontakt:
Ma Gulija da gurnes na 17ku, taj lik je prop'o. On i Renan kad su na terenu, mi kao da igramo sa 9 igraca. Sterling i Werner za sirotinju.
GRMI SA SJEVERA!
1946
Sumnja ubija više snova, nego što će neuspjeh ikada.
1946
Sumnja ubija više snova, nego što će neuspjeh ikada.
- NisamInSajder
- Kontakt:
Kako ugušiti klub i roster. Ovo je naša vlasnička struktura doktorirala.
Svaka čast Kozliću, Cvitanoviću na pripremi utakmice. Objektivno, po mnogima, najgori trener Premijer lige Marko Maksimović ih je nadigrao. Hvala Baniću na odbranama, Mujkiću i Guliashviliu za pobjedonosni pogodak, spasili su nam ovu noć.
Svaka čast Kozliću, Cvitanoviću na pripremi utakmice. Objektivno, po mnogima, najgori trener Premijer lige Marko Maksimović ih je nadigrao. Hvala Baniću na odbranama, Mujkiću i Guliashviliu za pobjedonosni pogodak, spasili su nam ovu noć.
Suti, samo suti
suti moj djecace plavi
suti moj djecace plavi
- relativizam
- Kontakt:
Blago tebiHerson je napisao/la: ↑24 okt 2025, 21:55Dobiti Posušje kako znamo i umijemo, a onda napraviti nezapamćen hajc za Borac.
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], ErosViverosViv, Serha i 23 gosta.