FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
TrofejiSuTu
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Hallo,strucnjaci,Sloga Doboj mozda zvuci demode i kao seljacka ekipa,ali su sve samo ne to.
O cemu pricate?
Borac tu ne racunam,i sto im se opet kod B klubova nadoknadi to pusenje Borcu.
Pogledaj tu rastrcanost i energiju,i znaju lopte. Uostalom cijela liga je protiv nas takva djelomicno i nasom zaslugom.
Samo da jos yebem mamu Mekicu koja ga je okotila,kakav cigojner.
Maksimovicu napusi mi se,moronu cestitaj pobjedu,zvaljo.
I ova tekma je najbolji pokazatelj kako sve i jedan glavonja zna suditi kad nema direktivu.
Isti onaj Jelic koji nam je toliko zla nanio,pa i u Bijeljini proslo kolo iz kombija.
Pitanje za milion je zasto nije imao direktivu??
Odgovor vrlo jednostavan!
O cemu pricate?
Borac tu ne racunam,i sto im se opet kod B klubova nadoknadi to pusenje Borcu.
Pogledaj tu rastrcanost i energiju,i znaju lopte. Uostalom cijela liga je protiv nas takva djelomicno i nasom zaslugom.
Samo da jos yebem mamu Mekicu koja ga je okotila,kakav cigojner.
Maksimovicu napusi mi se,moronu cestitaj pobjedu,zvaljo.
I ova tekma je najbolji pokazatelj kako sve i jedan glavonja zna suditi kad nema direktivu.
Isti onaj Jelic koji nam je toliko zla nanio,pa i u Bijeljini proslo kolo iz kombija.
Pitanje za milion je zasto nije imao direktivu??
Odgovor vrlo jednostavan!
Biti srcem vezan,u tome lezi snaga!
Bralic prevara koja traje. Od prvog koraka protiv rumuna se vidjela kvalieta, samo ne znam sta ga drzi u igri. Od iduce utakmice ubaciti Ignatova ili juniora nekog nece biti gori sigurno. Bitna 3 boda, nadam se prekretnica za ovu sezonu.
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Posjed lopte 63-37% za nas? A u tih 37% posto ljudi pokazali više od nas.
Za izučavanja nisu ni Bralić, ni Ristovski, ni Butić... nego navijači koji se ni za rođendan kluba nisu udostojili doći za stadion. Zamisli, klub ti slavi rođendan, a ti sjediš kući i na forumu palamudiš o nepoštovanju dresa i nezalaganju.
Sramotna partija. Čestitke svima koji su došli večeras na Koševo i Mujkiću.
Sramotna partija. Čestitke svima koji su došli večeras na Koševo i Mujkiću.
Goru igru ne pamtim ali eto mozda se vratilo za zrinjski
.
Zauvijek ti znaj da cu tebe voljet' ja,
zauvijek ti znaj da cu tebe bodrit' ja!
zauvijek ti znaj da cu tebe bodrit' ja!
-
bhfanatic14
- Kontakt:
Sramotna partija ! Ali u fudbalu se pisu 3 boda za ovo,tako da to je najbitnije u ovom trenutku.
SAVEZ NAPOLJE ! ! ! NSBIH = 0% fudbal 100% kriminal
Stadion Koševo
Stadion Koševo
-
Komercijala19
- Kontakt:
Nazalost ne pokazuje igrom puno. Veoma je nesiguran i nema tu "loptu naprijed". Djordjevic je unio malo te kreativnosti kad je usao.robertkosar je napisao/la: ↑24 okt 2025, 20:31Momak nema srece a ni mozga od 9 poslanih lopti osam varatio nazad. Izgleda da je on zaboravio na kojoj strani je nas gol. Sva sreca pa se povredi i udze Mujkic. KRDZALICU ZELIM BRZ OPORAVAK !!!!
-
NajvecaRadosti
- Kontakt:
Igrajte pic.ke!
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
upravo to, Ignatov ce nakon 3 utakmice doci na nivo Bralica, a nakon 10 utskmica cemo imati stopera za slijedece dvije sezone.
Mislim da je steta sto sad nemamo Turkesa, on bi u ovoj formaciji sigurno proigrao.
Mislim da cemo se morati strpiti da pocnemo igrati u ovoj formaciji jer realno ova ekipa je sklapana za 352
- SilaMoc1946
Da li je moguće da se Sloga oglasila za suđenje? Kakvi štakori oni ohrndani
Sarajevo ljubavi moja 1946
- BegovicRamiz
- Kontakt:
prvo da cestitam klubu rodjendan da bude ziv i zdrav
sto se tice utakmice - sramota nema se sta dodati ni oduzeti
mi jesmo daleko najplacenija ekipa ali nikako najkvalitetnija
Banic je prosjek golman, Musija ce kroz sezonu, dvije biti bolji golman od njega to vam garantujem, plus je u21 i za sljedecu sezonu
Bralic je najgori igrac u zadnjih pa bar 15 godina
Mujke bravo momak prvijenac za pobjedu poslije povrede, ne moze bolje
da se ne lazemo 80% ovih igraca je taman za nase lige
nikako mi nije jasno davanje bilo kakve minutaze brazilskoj bitangi, daj Ristica vise je zasluzio
Guliasvili je u dobrom sranju sta s njim pitanje je
Butic je ljudi moji napadac sa 2 gola u dvije sezone i to oba s penala i covjek nam je prvi izbor
ovo sa Ljajicem, Cimirotom i Elezijem lagano ide na qurac bacanje para klasicno posebno prvi i ovaj Cincila svedska isto koje ce nam
Anes je pehincina velika
nikakve nade nemam da se moze sta poboljsati do kraja polusezone
tmurno je sve ovo al izvedrice kadli tadli
igrajte balerine!
sto se tice utakmice - sramota nema se sta dodati ni oduzeti
mi jesmo daleko najplacenija ekipa ali nikako najkvalitetnija
Banic je prosjek golman, Musija ce kroz sezonu, dvije biti bolji golman od njega to vam garantujem, plus je u21 i za sljedecu sezonu
Bralic je najgori igrac u zadnjih pa bar 15 godina
Mujke bravo momak prvijenac za pobjedu poslije povrede, ne moze bolje
da se ne lazemo 80% ovih igraca je taman za nase lige
nikako mi nije jasno davanje bilo kakve minutaze brazilskoj bitangi, daj Ristica vise je zasluzio
Guliasvili je u dobrom sranju sta s njim pitanje je
Butic je ljudi moji napadac sa 2 gola u dvije sezone i to oba s penala i covjek nam je prvi izbor
ovo sa Ljajicem, Cimirotom i Elezijem lagano ide na qurac bacanje para klasicno posebno prvi i ovaj Cincila svedska isto koje ce nam
Anes je pehincina velika
nikakve nade nemam da se moze sta poboljsati do kraja polusezone
tmurno je sve ovo al izvedrice kadli tadli
igrajte balerine!
Imam osjecaj da Gulija ne postuju kao kapitena
-
NajvecaRadosti
- Kontakt:
Cetnicka prcija od danas do sutra moze samo da nam podoji qurac kako i glasi pjesmica i da se okrene nazad za smrdskuSilaMoc1946 je napisao/la: ↑24 okt 2025, 21:22Da li je moguće da se Sloga oglasila za suđenje? Kakvi štakori oni ohrndani
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
- SilaMoc1946
A kad im se braći dosuđuju penali i svira svaki dodir to im je uredu nema osude, nema smetnje. U usta im se nalalam i nogama naguramNajvecaRadosti je napisao/la: ↑24 okt 2025, 21:26Cetnicka prcija od danas do sutra moze samo da nam podoji qurac kako i glasi pjesmica i da se okrene nazad za smrdskuSilaMoc1946 je napisao/la: ↑24 okt 2025, 21:22Da li je moguće da se Sloga oglasila za suđenje? Kakvi štakori oni ohrndani
-
mosarajvosa83
- Kontakt:
Pa prvi put protiv nas klub iz RS nije bio zasticen,nije im svirao kontakte ocima pa su se sokirali,nisu vjerovali kakvo su sudje je imali,inace mogu da udaraju,da im sviraju izmisljene penale i kad toga nema protiv nas svi budu u soku. Vazno je da Borac u 5 godina izgubi dvije tekme u BL i to od nas.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑24 okt 2025, 21:26Cetnicka prcija od danas do sutra moze samo da nam podoji qurac kako i glasi pjesmica i da se okrene nazad za smrdskuSilaMoc1946 je napisao/la: ↑24 okt 2025, 21:22Da li je moguće da se Sloga oglasila za suđenje? Kakvi štakori oni ohrndani
- SilaMoc1946
Ma ovo je njegova mandža neka, vidjet ćemo u nastavku ko će se to još žaliti, neko će iskihati samo da sebe sapere.
Joj kurvara a protiv Borca vec prije utakmice skinu gace yebem im pleme cigansko, pseta samo znaju lezati i valjat se po terenu.
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], ErosViverosViv, Serha i 24 gosta.