ako su ijedne novine objektivne, onda je to kicker... a ti imas vlastite oci i gledas svaku utakmicu u bundesligi i svakog igraca pojedinacno??? ako je tako, onda tebi svaka cast i stavljam tvoje misljenje ispred kicker-ove analize podataka iz igre...Pasodzigera je napisao/la:Kicker je vec odavno kao novina izlapio,nit je novina koja je objektivna,pogledas samo listu i vidis kako se bezvezni njemacki fudbaleri daruju sa dobrim ocjenama,ne treba meni Kicker da ocjenim ko je dobar,a ko los fudbaler,za takve stvari imam vlastite oci,a ne da mi neki nadr.kani novinarcic napuhuje njemacke igrace koji ne vrijede pet para.amho je napisao/la:
salihovic je po ocjenama kicker-a 91. igrac bundeslige s prosjecnom ocjenom 3,56 na skali od 6 do 1 (1 najbolja ocjena)... igra u klubu koji je trenutno 9. od 18 klubova...
Dovoljno je vidjeti da je Mlapa bolje ocjenjeniji od Ibisevica,a Frings (koji se bori za opstanak) bolje ocjenjeniji od Salihovica,sto li?
Ovo je jako objektivno
(u kickeru se ocjenjivanje ne zasniva na procjeni iliti stepenu nadrkanosti novinara nego na osnovu mjerljivih parametara, kao sto je i tabela lige zbir bodova i postignutih golova, a ne ustiska izvjestaca, delegata ili navijaca).