Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Na te tvoje 3 ulice, ja mogu postavit materijala godinu dana da citas. Zato nema smisla da bilo sta pravdas.
BOSNA I HERCEGOVINA FK SARAJEVO FC BARCELONA
-
Zaboljesutra
- Kontakt:
Prijavite utakmice Borca.
Opet kažem kanite se ustaša i partizana.
Da se Amerika bavila kaubojima i indijancima kur.ac bi danas bila sila.Gledajte naprijed i u budućnost.
Da se Amerika bavila kaubojima i indijancima kur.ac bi danas bila sila.Gledajte naprijed i u budućnost.
[email protected] utakmice FK Borca.
-datum utakmice
-ime sudije
-video materija
Što više mailova veća mogućnost za Uefa inspekciju!
Za bolje sutra BiH nogometa !!!
-datum utakmice
-ime sudije
-video materija
-
Zaboljesutra
- Kontakt:
Ima tu još dosta ulica ali nije to tema.
Nama ovdje treba biti interes poštena i fer liga a ne ideološke i političke razlike.Imaš za to izbore svako 4-5 godina.
Koliko se truda ulaže u gluposti a ne u prave stvari nije ni čudo što Vico i kompanija vedre i oblače.
-datum utakmice
-ime sudije
-video materija
-datum utakmice
-ime sudije
-video materija
-
19vendetta87
- Kontakt:
Ne zaostaje ni Beus nista vise za njim, tako da ne znam sta se bunis.Zaboljesutra je napisao/la: ↑24 okt 2025, 00:40
Koliko se truda ulaže u gluposti a ne u prave stvari nije ni čudo što Vico i kompanija vedre i oblače.
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
Handžar divizija je nastala kao odgovor na četničke zločine po istočnoj Bosni i Limskoj dolini,nakon sto su se italijani povukli.. A nikako želja da se bude fašista. Pavle Đurišić kao glavni četnik je pobio Bog zna koliko,čistili su redom bošnjačka sela,ubijali sve sto se kreće. A El Husseini je bio dobar sa Hitlerom kao palestinski muftija i on je tražio nakon posjete Sarajevu zastitu za muslimane tog područja i Hitler mu obećao oružje i uniforme koje su naravno bile Njemacke.Kasnije se okolnosti promijenile i svi oni koji su nosili unifome Handžar divizije su proglaseni neprijateljima države,te su pobjegli ili bili ubijeni.Zaboljesutra je napisao/la: ↑24 okt 2025, 00:32ULICA MUSTAFE BUSULADŽIĆABeli98 je napisao/la: ↑24 okt 2025, 00:26Jel vam toliko tesko shvatiti da je njemacki narod presao to, priznao gresku i platio (placa) odstetu? Ljudi kaznjavaju svaku vrstu fasistickog skandiranja, salutiranja, sve nacisticke simbole. Dok je kod squadre to vrsta kucnog odgoja jos uvijek.Zaboljesutra je napisao/la: ↑24 okt 2025, 00:21
Švabe podržavaju partizane?
Gasi mješalicu,motaj kablove dovoljno sam u životu vidio.
Kod nas su se ljudi borili protiv Židova i njihovih špekulacija, protiv njihovih prevara i izrabljivanja. Njih je nestalo iz čaršije, ali je u čaršiji ostao židovski duh špekulacije, podvaljivanja, nabijanja cijena i lihvarenja u tolikoj mjeri da pokvarenost stanovitih trgovaca, bez obzira na vjeru, zasjenjuje rad nestalih Židova.“
Antikomunist, antisemit, podržavatelj ustaških i nacističkih stavova, te progona sarajevskih Jevreja, saradnik okupatora, saradnik kontroverznog palestinskog muftije El Husseinija, nastavnik u školi imama SS divizije, zaposlenik na Radiju Rim u vrijeme Mussolinijeve vladavine (gdje je radio u dijelu programa koji se emitirao na hrvatskom jeziku, doprinoseći propagiranju fašističke ideologije) – kratak je opis Mustafe Busuladžića.
Zbog navedenog je nakon rata osuđen na smrtnu kaznu.
ULICA MUHAMEDA EFENDIJE PANDŽE
Poznat prema tome što je bio jedini hodža u vrijeme tzv. NDH koji je sudjelovao u ustaškoj povorci kroz Sarajevo, Muhamed efendija Pandža godinama je predsjedavao Merhametom, te je važio za velikog germanofila.
Autor je tekstova u kojima je hvalio Adolfa Hitlera i Antu Pavelića – vjerovao je da muslimanska omladina treba „slijediti put kojim su krenuli Hitler i Pavelić“. Kada je u Sarajevo došao kontroverzni palestinski muftija El Husseini, agitovao je za uključivanje muslimana u 13. SS Handžar diviziju.
ULICA HUSEINA ĐOZE
Husein Đozo, koji se školovao i u Egiptu, svakako je bio utjecajan musliman tokom i nakon Drugog svjetskog rata. Iako je prema određenim izvorima Đozo tokom Drugog svjetskog rata, kao član Glavnog odbora El Hidaje, potpisao rezoluciju kojom se osuđuje ustaška politika, činjenica je da je Đozo 1943. godine dobrovoljno pristupio SS Handžar diviziji.
Jel šeher grad promjenio nazive ulica ovih fašista kao npr.grad Mostar?![]()
Isto tako su u Sandžaku optužili Aćif efendiju da je zločinac i hitlerovac jer je rasturio četnike i odbranio Novi Pazar,gdje nije bilo Aćifa tu su u Sandžaku muslimani istrijebljeni...
12.11.2020 Georgia - N.Macedonia 0:1 (Goran Pandev)
Nasra se lik ko dorat o Đozi i Busuladzicu, likovima od prije 80,90 godina i onda kaze Kanite se ustasa i patizana, gledajte u buducnostZaboljesutra je napisao/la: ↑24 okt 2025, 00:38Prijavite utakmice Borca.
Da se Amerika bavila kaubojima i indijancima kur.ac bi danas bila sila.Gledajte naprijed i u budućnost.![]()
Kakav ublehas mrtvi
Ja evo saljem mailove prvo sta je zrinja radio, pa tek onda do borca dok se dodje.let3 je napisao/la: ↑24 okt 2025, 02:48Nasra se lik ko dorat o Đozi i Busuladzicu, likovima od prije 80,90 godina i onda kaze Kanite se ustasa i patizana, gledajte u buducnostZaboljesutra je napisao/la: ↑24 okt 2025, 00:38Prijavite utakmice Borca.
Da se Amerika bavila kaubojima i indijancima kur.ac bi danas bila sila.Gledajte naprijed i u budućnost.![]()
![]()
![]()
Kakav ublehas mrtvi![]()
Fk Željezničar.
- DoSmrtiOdani87
- Kontakt:
NevjericaHrammm1921 je napisao/la: ↑23 okt 2025, 21:11DoSmrtiOdani87 je napisao/la: ↑23 okt 2025, 21:07Kakav pacijent hahahahahahahahahahahahaHrammm1921 je napisao/la: ↑23 okt 2025, 20:21
Procito si ih![]()
Dobili ste brate batine po ko zna koji put, samo se vi ku r chite..
![]()
Allaha mi se zaebavam
vidim bas ko je pacijent
![]()
Tifosi di SportSport
-
Zaboljesutra
- Kontakt:
Borac prednjači ali evo ja sam poslao mail i greške očigledne sa utakmice NK Željezničar-HŠK Posušje gdje je sudija propustio isključiti igrača NK Željezničar.Pablo11 je napisao/la: ↑24 okt 2025, 02:55Ja evo saljem mailove prvo sta je zrinja radio, pa tek onda do borca dok se dodje.let3 je napisao/la: ↑24 okt 2025, 02:48Nasra se lik ko dorat o Đozi i Busuladzicu, likovima od prije 80,90 godina i onda kaze Kanite se ustasa i patizana, gledajte u buducnostZaboljesutra je napisao/la: ↑24 okt 2025, 00:38Prijavite utakmice Borca.
![]()
![]()
Kakav ublehas mrtvi![]()
Samo šaljite video zapis #zaboljesutra nogometa u našoj BiH.
Cilj nam je što više svježeg video materijala.
-datum utakmice
-ime sudije
-video materija
-datum utakmice
-ime sudije
-video materija
Sta bi ono, jel pala ch.villa sinoc ?
Ako može pitanje, zašto se Uefi shizprijavljuju samo utakmice Borca, zašto ne i Zrinjskog?
Hvala unaprijed na odgovoru.
Hvala unaprijed na odgovoru.
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
-
akobasmoram13
- Kontakt:
PItanje za ultrase, kakva je situacija u njemačkoj, jel udaro' itko? 
-
zeljovolimte
- Kontakt:
Vidim standardne teme se vrte 2 mjeseca.Malo fudbala , sve ostalo u 1 plan , nice 
Yugoslav First League - ★★
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
- BetonskiMozgovi
- Kontakt:
Šta je bilo alkoholni dečki, vas par na jednog momka sa Željinom majicom u Prijedoru, malo krenuli i ništa..
Jaki su kad ih je više, standardno njihovoBetonskiMozgovi je napisao/la: ↑24 okt 2025, 10:29Šta je bilo alkoholni dečki, vas par na jednog momka sa Željinom majicom u Prijedoru, malo krenuli i ništa..
Forza Željo
Željo je šampion
Željo je šampion
Kad je to bilo ? Prvi put čujem. Baš ću provjeriti. Što se alkosa tiče, većina su srednjoškolci,možda 70% .Ako se to desilo,žao mi je.BetonskiMozgovi je napisao/la: ↑24 okt 2025, 10:29Šta je bilo alkoholni dečki, vas par na jednog momka sa Željinom majicom u Prijedoru, malo krenuli i ništa..
Ja znam da je Prijedor jedan od rijetkih gradova,gdje gosujući igrači kad dodju na noćenje,slobodno šetaju po gradu.Čak ih ljudi zovu na piće. I Željo,Velež,Sarajevo,Široki...Ma svi,sem Borca
- tutankamon1905
- Kontakt:
Udaraju udaraju, parolama. A ovako kad im 2 dana po gradu hodas u manjim i vecim skupinama, pitomi suakobasmoram13 je napisao/la: ↑24 okt 2025, 09:09PItanje za ultrase, kakva je situacija u njemačkoj, jel udaro' itko?![]()
- BetonskiMozgovi
- Kontakt:
Ma ne tvrdim uopšte da ne bi neko napao, ne osuđujem također, to je normala manje više svugdje, samo onako sam usput spomenuo kako bih pohvalio brata MiđuZigazaga je napisao/la: ↑24 okt 2025, 10:52Kad je to bilo ? Prvi put čujem. Baš ću provjeriti. Što se alkosa tiče, većina su srednjoškolci,možda 70% .Ako se to desilo,žao mi je.BetonskiMozgovi je napisao/la: ↑24 okt 2025, 10:29Šta je bilo alkoholni dečki, vas par na jednog momka sa Željinom majicom u Prijedoru, malo krenuli i ništa..
Ja znam da je Prijedor jedan od rijetkih gradova,gdje gosujući igrači kad dodju na noćenje,slobodno šetaju po gradu.Čak ih ljudi zovu na piće. I Željo,Velež,Sarajevo,Široki...Ma svi,sem Borca. Neopravdavam,ali ovo je baš izolovan slučaj.Ali jedno me zanima,bili se isti slučaj desio kad bi navijač nekog kluba drugog hodao u navijačkoj majici po SA ? Ozbiljno pitam
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 27 gostiju.