Nisu se do sad nesto pokazale dzematlije koje smo spominjali ovdje

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Nisu se do sad nesto pokazale dzematlije koje smo spominjali ovdje

potpis!bosnacazin je napisao/la: ↑23 okt 2025, 21:43Busuladzic bas dobar... Trebaju sa njim Spahic i Barba uraditi isto kao i sa Kospom, odmah mu obecati A repku i gurati ga, svakako je bolji potencijal od vecine sadasnjih veznjaka..

Nije se predugo zadržao u Turskoj.adrenaline323 je napisao/la: ↑23 okt 2025, 22:51Bajic je mogao puno vise u karijeri ali se predugo zadrzao u Turskoj.
Pola spiska gori igraci od Bajicahurem je napisao/la: ↑23 okt 2025, 23:02Nije se predugo zadržao u Turskoj.adrenaline323 je napisao/la: ↑23 okt 2025, 22:51Bajic je mogao puno vise u karijeri ali se predugo zadrzao u Turskoj.
U Seriji A i Seriji B se pokazalo koliko je mlitav i usporen igrač.
Dok je bio mlad mnogi smo mislili da bi moglo biti nešto od njega, ali kasnije se na većem nivou mogla vidjeti njegova ograničenost za nesto vise.
Rekao bih karijera u skladu s mogućnostima, manje vise.
Po ovom forumu se pisalo da nas je navodno glat odbio.amkeivke je napisao/la: ↑23 okt 2025, 23:05Ufff kako igra malac u sredini sa 18 godina, na Busuladzica mislim.
Po meni veci potencial nego Petar Sucic u njegovim godinama.
Nadam se da nece razmisljat kako su zavrsili Anel i Denis.
Jel več neko razgovarao s njim jel imaju kakve info, jel samo po glavuši bošnjo?
Nije pokazao zainteresovanost za nase u-repke, fokusira se na Švedsku. Nino i Spaha su njega i Cardakliju kontaktirali sto se tice “Švedjana” odmah na startu, Cardaklija je rado pristao ali Keno nije. Ne vjerujem da ce u buducnosti pristati treca generacija dijaspore, jako malo povezan sa BiH. Ne znam, vidjecemoamkeivke je napisao/la: ↑23 okt 2025, 23:05Ufff kako igra malac u sredini sa 18 godina, na Busuladzica mislim.
Jel več neko razgovarao s njim jel imaju kakve info, jel samo po glavuši bošnjo?
Brate moj, gubimo mi dosta vise na konfliku sa Anelom neko sto smo svjesni. Sva ta omladina iz dijaspore ce se upitati tri puta nego sto se odluce igrati za nas. Raja misli ko **** Anela… al nevide val iza…Sindikat12 je napisao/la: ↑24 okt 2025, 07:35Nije pokazao zainteresovanost za nase u-repke, fokusira se na Švedsku. Nino i Spaha su njega i Cardakliju kontaktirali sto se tice “Švedjana” odmah na startu, Cardaklija je rado pristao ali Keno nije. Ne vjerujem da ce u buducnosti pristati treca generacija dijaspore, jako malo povezan sa BiH. Ne znam, vidjecemoamkeivke je napisao/la: ↑23 okt 2025, 23:05Ufff kako igra malac u sredini sa 18 godina, na Busuladzica mislim.
to se je isto pisalo i za gigovica i kospu...Zglavkar je napisao/la: ↑23 okt 2025, 23:32Po ovom forumu se pisalo da nas je navodno glat odbio.amkeivke je napisao/la: ↑23 okt 2025, 23:05Ufff kako igra malac u sredini sa 18 godina, na Busuladzica mislim.
to sam ja davno rekao, nazalost si u pravu. makar je evo vratio denisa...Djedo je napisao/la: ↑24 okt 2025, 07:55Brate moj, gubimo mi dosta vise na konfliku sa Anelom neko sto smo svjesni. Sva ta omladina iz dijaspore ce se upitati tri puta nego sto se odluce igrati za nas. Raja misli ko **** Anela… al nevide val iza…Sindikat12 je napisao/la: ↑24 okt 2025, 07:35Nije pokazao zainteresovanost za nase u-repke, fokusira se na Švedsku. Nino i Spaha su njega i Cardakliju kontaktirali sto se tice “Švedjana” odmah na startu, Cardaklija je rado pristao ali Keno nije. Ne vjerujem da ce u buducnosti pristati treca generacija dijaspore, jako malo povezan sa BiH. Ne znam, vidjecemoamkeivke je napisao/la: ↑23 okt 2025, 23:05Ufff kako igra malac u sredini sa 18 godina, na Busuladzica mislim.
Trenutno korisnika/ca: Edincapitano i 33 gosta.