Premijer liga BiH - aktuelno

NoDi80
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - aktuelno

Post Postao/la NoDi80 » 23 okt 2025, 17:51

PapakIzSa je napisao/la:
23 okt 2025, 17:24
NoDi80 je napisao/la:
23 okt 2025, 16:29
Igrao za prvi tim Arsenal na pripremnoj protiv Nurnberga

slika

slika

slika
tolko je dobar da je u zelju doso :rol:
Prati ga Fabrizo Romano na instagramu
Prati ga Zirkze iz Manchester Uniteda, Nwaneri iz Arsenala i mnogi drugi dobri fudbaleri
Bio je potpisao profesionalni ugovor sa Arsenalom na 2 godine i on je istekao ove godine
Mozda nije kvalitet za prve dvije Engleske lige, ali nama ce itekako valjati
Odlican potez momka bolje igrati za Zelju prvu ligu BiH i boriti se za trofeje,Europu nego igrati trecu ligu Engleske, Njemacke…

Vi sve pogresno radite
Dovede neke dobre mlade i onda dovede preplacene igrace koji su pred kraj karijere
masno ih placate i moraju vam igrati
Zadnja izmjena: NoDi80, dana/u 23 okt 2025, 17:57, ukupno mijenjano 1 put.
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)

MukiBek
Kontakt:

Post Postao/la MukiBek » 23 okt 2025, 17:55

PapakIzSa je napisao/la:
23 okt 2025, 17:24
NoDi80 je napisao/la:
23 okt 2025, 16:29
Igrao za prvi tim Arsenal na pripremnoj protiv Nurnberga

slika

slika

slika
tolko je dobar da je u zelju doso :rol:
Bolji od Ljajica sigurno

Turo
Kontakt:

Post Postao/la Turo » 23 okt 2025, 17:56

Odlican potez momka bolje igrati za Zelju prvu ligu BiH i boriti se za trofeje,Europu nego igrati trecu ligu Engleske, Njemacke…

:tokralju:

NoDi80
Kontakt:

Post Postao/la NoDi80 » 23 okt 2025, 17:58

Meni je bolje, svako ima svoje misljenje
Pogotovo danas nevezano za sport, BiH je u nekim stvarima napredovala
A s druge strane do Engleske trece lige ima milion akademija, klubova
Tamo ako nisi najbolji nisi interesantan
Prostor prenatrpan igracima, svako gleda prvo svoje op, akademije, pa prvoligase, drugoligase koji takodjer imaju op i akademije
Hiljade klubova do trece lige

Vidimo veceras Zrinjski igra sa Mainzom
Zrinjski prvi na tabeli u konferencijskog ligi i to daje neku ljepsu sliku BiH fudbalu
Engleska prva i druga liga su nesto drugo i to je svima san, ali treba postepeno ici
Npr ova djeca s vana iz u21 u19 klubova
Njima je najbolje igrati lige Ex Yu gdje je fizika bitna i onda lagano u tehnicki jace lige tipa Ceska, Austrija, Beglija
poslije Njemacka, Engleska, Italija, Francuska, Spanija
Zadnja izmjena: NoDi80, dana/u 23 okt 2025, 18:06, ukupno mijenjano 3 puta.
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)

DoSmrtiOdani87
Kontakt:

Post Postao/la DoSmrtiOdani87 » 23 okt 2025, 18:01

leo1946 je napisao/la:
23 okt 2025, 09:41
bvsic je napisao/la:
22 okt 2025, 22:50
Nodi kompjuter, kako se nisi oglasio povodom ovog
slika
Hahaha, pa ljudi su presarali pun kkurac grafita Hz, jedan se presarao na grbavici ide odmah clanak :tokralju:
Hladno clanak izasao za ovo hahahahahahaha spin majstori!

Turo
Kontakt:

Post Postao/la Turo » 23 okt 2025, 18:04

NoDi80 je napisao/la:
23 okt 2025, 17:58

Njima je najbolje igrati lige Ex Yu gdje je fizika bitna i onda lagano u tehnicki jace lige tipa Ceska, Austrija, Beglija
Čestitam na najglupljoj objavi godine

spolacentra
Kontakt:

Post Postao/la spolacentra » 23 okt 2025, 18:19

Turo je napisao/la:
23 okt 2025, 18:04
NoDi80 je napisao/la:
23 okt 2025, 17:58

Čestitam na najglupljoj objavi godine
:salut:

NoDi80
Kontakt:

Post Postao/la NoDi80 » 23 okt 2025, 18:22

Dzeko i Modric jedni od najboljih ikad poceli u nasoj ligi
To sto nasa liga nije jaka, to ne znaci da nema nista dobro u njoj
Kad budete naucili cijeniti sebe, onda ce te cijeniti i druge
Do tad vam je borba za opstanak
Evo vidimo Rahmic cim je ubacio Milaka, Babica, Mesica Velez je prvi put licio na neku ozbiljni ekipu
Sto se tice dolaska mladih s vana
Od 25 igraca neke U21, U19, U17 ekipe prosjecno ih 5 uspije
Mnoge unistili klupa u jakoj konkurenciji pogotovo u Engleskoj gdje imas milion igraca haha
Jednostavno previse tamo ima kvaliteta i ne mogu se svi nositi sa tim
Za neke je bolje da odu u neku slabiju prvu ligu i kroz europske utakmice da grade karijeru
Zadnja izmjena: NoDi80, dana/u 23 okt 2025, 18:32, ukupno mijenjano 1 put.
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 23 okt 2025, 18:32

Amcho1 je napisao/la:
23 okt 2025, 00:01
Stadion Koševo: Zimske olimpijske igre, vojne smotre i parade, Papa, U2, Bijelo dugme, Dino Merlin, Željko Joksimović, Zdravko Čolić, Hari Mata Hari, repka, atletski događaji it'd, dok je stadion Grbavica ugostio Ljubu Aličića, šta dalje pričati.
Je li realno da neko ovo piše? :urnebes:
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 23 okt 2025, 18:41

napoleon72 je napisao/la:
23 okt 2025, 17:30
Mi smo kao Husike u seriji Viza za buducnost. Sjetili se rjesavat pitanje stana kad su se Srbi vratili da ih izbace. I mi isto, sta ces ti sad Kosevo ganjat i natkrivat? Prije 10 godina da si zemlju samo nasao da krenes nesta svoje, danas bismo imali svoj teren i barem dvije tribine, natkrivene. Imas svoje i gradis. Kako moze cijela drzava osim Koseva? Radovi na Grbavici, na stadionu Rodjeni, pod Bijelim Brijegom, Gabeli, Posusju, Banjoj Luci, Ilijas napravio natkrivenu tribinu... samo et Kosevo skupo, neizvodivo, ne voli nas vlast. De ba, dosta mi je izigravanja zrtve. DaBogda nam sve tribine zatvorili zbog mogucnosti urusavanja, pa da u Ilijasu ligu igramo i govorimo "yebo majku njima sve napravise a nama nista".

Pazi, ja sam više puta naglasio da kad neko kod vas pokrene pitanje stadiona - taj ima ozbiljne namjere sa vama. Sve do tad je samo ad hoc, bez ičega dugoročnog i konkretnog.

Često se upoređuje naša i Veležova priča sa vašom, pa kod vas stručnjaci omalovažavaju ovo što radimo mi i Velež.

Ja prosto ne mogu vjerovati da niko već evo decenijama ne pokreće priču kupovine zemljišta jer to je neophodno i trebalo se uraditi još davno dok je bilo iole pristojnih parcela na pristojnim lokacijama. Svake godine je izbor sve manji i manji. Pa makar da se dogovori neka koncesija, bilo šta, samo da se ta priča pokrene. Tek kad završiš zemljište i dokumentaciju onda možeš ići fazu po fazu, kao što je Velež uradio.

Koševo je za vas završena priča, taj stadion će se kad-tad zatvoriti za upotrebu i onda ide višegodišnje natezanje vlasti šta će biti sa tom ruševinom.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

napoleon72
Kontakt:

Post Postao/la napoleon72 » 23 okt 2025, 19:16

Virtu4l je napisao/la:
23 okt 2025, 18:41
Mi smo kao Husike u seriji Viza za buducnost. Sjetili se rjesavat pitanje stana kad su se Srbi vratili da ih izbace. I mi isto, sta ces ti sad Kosevo ganjat i natkrivat? Prije 10 godina da si zemlju samo nasao da krenes nesta svoje, danas bismo imali svoj teren i barem dvije tribine, natkrivene. Imas svoje i gradis. Kako moze cijela drzava osim Koseva? Radovi na Grbavici, na stadionu Rodjeni, pod Bijelim Brijegom, Gabeli, Posusju, Banjoj Luci, Ilijas napravio natkrivenu tribinu... samo et Kosevo skupo, neizvodivo, ne voli nas vlast. De ba, dosta mi je izigravanja zrtve. DaBogda nam sve tribine zatvorili zbog mogucnosti urusavanja, pa da u Ilijasu ligu igramo i govorimo "yebo majku njima sve napravise a nama nista".

Pazi, ja sam više puta naglasio da kad neko kod vas pokrene pitanje stadiona - taj ima ozbiljne namjere sa vama. Sve do tad je samo ad hoc, bez ičega dugoročnog i konkretnog.

Često se upoređuje naša i Veležova priča sa vašom, pa kod vas stručnjaci omalovažavaju ovo što radimo mi i Velež.

Ja prosto ne mogu vjerovati da niko već evo decenijama ne pokreće priču kupovine zemljišta jer to je neophodno i trebalo se uraditi još davno dok je bilo iole pristojnih parcela na pristojnim lokacijama. Svake godine je izbor sve manji i manji. Pa makar da se dogovori neka koncesija, bilo šta, samo da se ta priča pokrene. Tek kad završiš zemljište i dokumentaciju onda možeš ići fazu po fazu, kao što je Velež uradio.

Koševo je za vas završena priča, taj stadion će se kad-tad zatvoriti za upotrebu i onda ide višegodišnje natezanje vlasti šta će biti sa tom ruševinom.
Naravno. Evo, Ljajiceva godisnja plata je teren. Penarandina plata je jedna tribina (jug npr). Pare koje treneri uzmu za otkaze nakon par kola su popratni sadrzaji, semafor i to. Mi smo pod Mirvicem niz vodu bacili fin "kostur" stadiona. Al najlakse je reci "ne moze, skupo, nije isplativo". Nek je isplativ Ljajic i Penaranda, ko da smo mi Man Utd pa ces prodat milion dresova.
GRMI SA SJEVERA!
1946

Sumnja ubija više snova, nego što će neuspjeh ikada.

Zigazaga
Kontakt:

Post Postao/la Zigazaga » 23 okt 2025, 19:45

svrakino1921 je napisao/la:
23 okt 2025, 16:56
Ovo u subotu ako ne dobije Rudar Prijedor ispada iz lige
Zato i ide sudit ovaj shupak sa ovim pomocnicima

Trebamo ostavit u METROPOLI Nizozemce - Holanđane da ne gledaju te užase u Prijedoru - mogu se pokupiti i noge se uhvatit
Već se stvara bzv.pritisak i traži alibi u slučaju neuspjeha.Čitam i saopštenje manijaka.Jel ti stvarno misliš da je Rudar bitan savezu ,da bi imao neku pomoć ?! Pa da je tako,svirali bi čist penal protiv Sloge,kojoj nije trebalo ništa .Slažem se da je Željo ove sezone oštećen par puta,ali i mi smo. I nekukamo nigdje.Uostalom,brzo će utakmica,pa ćemo vidjeti. Ja se radujem dobroj utakmici,a i atmosferi kao i uvjek kad gostujete u PD. I nikad do sad u ovih par sezona što smo bili u pl ,niste ni jedan najmanji problem imali kod nas. Ni igrači niti navijači.

jurisicduska
Kontakt:

Post Postao/la jurisicduska » 23 okt 2025, 20:03

Zigazaga je napisao/la:
23 okt 2025, 19:45
23 okt 2025, 16:56
Ovo u subotu ako ne dobije Rudar Prijedor ispada iz lige
Zato i ide sudit ovaj shupak sa ovim pomocnicima

Trebamo ostavit u METROPOLI Nizozemce - Holanđane da ne gledaju te užase u Prijedoru - mogu se pokupiti i noge se uhvatit
Već se stvara bzv.pritisak i traži alibi u slučaju neuspjeha.Čitam i saopštenje manijaka.Jel ti stvarno misliš da je Rudar bitan savezu ,da bi imao neku pomoć ?! Pa da je tako,svirali bi čist penal protiv Sloge,kojoj nije trebalo ništa .Slažem se da je Željo ove sezone oštećen par puta,ali i mi smo. I nekukamo nigdje.Uostalom,brzo će utakmica,pa ćemo vidjeti. Ja se radujem dobroj utakmici,a i atmosferi kao i uvjek kad gostujete u PD. I nikad do sad u ovih par sezona što smo bili u pl ,niste ni jedan najmanji problem imali kod nas. Ni igrači niti navijači.
To su ti veliki spin majstori. Na grbavici ste ih recimo izdiminirali i samo su iz pomoc sudija osvojili bod. Ako iko treba pisat saopstenja to je Rudar jer su oni upravo protiv zeljeznicara bestidno pokradeni.
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)

fks74
Kontakt:

Post Postao/la fks74 » 23 okt 2025, 20:10

DoSmrtiOdani87 je napisao/la:
23 okt 2025, 18:01
leo1946 je napisao/la:
bvsic je napisao/la:
22 okt 2025, 22:50
Nodi kompjuter, kako se nisi oglasio povodom ovog
slika
Hahaha, pa ljudi su presarali pun kkurac grafita Hz, jedan se presarao na grbavici ide odmah clanak :tokralju:
Štrumfovi išarali da malo ublaže napad na kolonu HZ. :salut:

successminator
Kontakt:

Post Postao/la successminator » 23 okt 2025, 20:12

23 okt 2025, 19:16
Virtu4l je napisao/la:

Naravno. Evo, Ljajiceva godisnja plata je teren. Penarandina plata je jedna tribina (jug npr). Pare koje treneri uzmu za otkaze nakon par kola su popratni sadrzaji, semafor i to. Mi smo pod Mirvicem niz vodu bacili fin "kostur" stadiona. Al najlakse je reci "ne moze, skupo, nije isplativo". Nek je isplativ Ljajic i Penaranda, ko da smo mi Man Utd pa ces prodat milion dresova.
“Najbolje vrijeme za posaditi drvo bilo je prije 20 godina. Drugo najbolje vrijeme je danas.”

Hrammm1921
Kontakt:

Post Postao/la Hrammm1921 » 23 okt 2025, 20:21

fks74 je napisao/la:
23 okt 2025, 20:10
DoSmrtiOdani87 je napisao/la:
23 okt 2025, 18:01
leo1946 je napisao/la:

Štrumfovi išarali da malo ublaže napad na kolonu HZ. :salut:

Procito si ih :bow:

Dobili ste brate batine po ko zna koji put, samo se vi ku r chite..

slika

svrakino1921
Kontakt:

Post Postao/la svrakino1921 » 23 okt 2025, 20:45

Ovdje smo jedva izvukli bod
Mislim da su nam zabili gol prvi iz zaleđa

Strašno ce bit teško gore

Zigazaga
Kontakt:

Post Postao/la Zigazaga » 23 okt 2025, 20:52

23 okt 2025, 20:45

Ovdje smo jedva izvukli bod
Mislim da su nam zabili gol prvi iz zaleđa

Strašno ce bit teško gore
Odlična utakmica bila. Bekrić dao gol u sudijskoj.I poslije te utakmice,treća u sezoni,bilo 0:0 . Imali smo puno šansi.
Ovu utakmicu što si postavio,pamtim kao utakmicu sa najboljom atmosferom u PD. Mislim da ste jedini uz Lešinare jednom, napunili onu tribinu. Nadam se da će vam je i sad dati,da nebudete na onoj skeli iza gola 😋

TETRAPAK
Kontakt:

Post Postao/la TETRAPAK » 23 okt 2025, 21:01

slika

Nije PL ali kontam neko ce ovdje znati, odakle ovi iz Niksica sa Vandalima?

napoleon72
Kontakt:

Post Postao/la napoleon72 » 23 okt 2025, 21:05

successminator je napisao/la:
23 okt 2025, 20:12
23 okt 2025, 19:16
Virtu4l je napisao/la:

“Najbolje vrijeme za posaditi drvo bilo je prije 20 godina. Drugo najbolje vrijeme je danas.”
Haj ti to Mirvahu objasni...
GRMI SA SJEVERA!
1946

Sumnja ubija više snova, nego što će neuspjeh ikada.

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], fks74, Paromlinac, RaymondRed, Riziko i 30 gostiju.