Liverpool FC
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Liverpool FC
Sta ce mu dodavati na 5-1, bitnije za ovu sezonu da Salah proigra nego Wirtz
Glupost, nikad nije ni imao ništa u bio vezano za Liverpool, bar na instagramu. Samo "Always believing" mu stoji ima 5 godina.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
“Once you overcome the one-inch tall barrier of subtitles, you will be introduced to so many more amazing films.”
“Once you overcome the one-inch tall barrier of subtitles, you will be introduced to so many more amazing films.”
- JayCatwright
- Kontakt:
Ja sam rekao prije pocetka ove sezone da ne zamjeram losije rezultate ove sezone puno, na stranu afekti u toku tekme, bit ce to sve top
Dosao je sebi
Robertson profilno dosta bolja i logicija opcija na beku trenutno.
Srce, čast i ponos!
- LiverpoolREDS
- Kontakt:
To je samo do Gakpa da gleda gdje je Kerkez kao sto gleda gdje je Robertson bilo bi puno bolje za Liverpool.Mada nije lahko ni zamjenit 2 najbolja beka Liverpoola koji su dosta zasluzni za Liverpoolov uspjeh jos se to pokusava odradit u istoj godini.
“Ne možete sebe nazvati igračima Liverpula ako se predate. Mi smo Liverpul. Igrate za Liverpul. Mislite o navijačima. Morate da ovo uradite zbog njih.” – Benitez.
Ma ne samo to. Kljicno je to sto je Robertoson i posjedu dosta bolji od Kerkeza, moze bez ikakvih problema da se spusta na lijevog vanjskog stopera u izgradnji napada, a da ne bjezi Van Dijku u krilo kao sto Kerkez radi.LiverpoolREDS je napisao/la: ↑24 okt 2025, 22:37To je samo do Gakpa da gleda gdje je Kerkez kao sto gleda gdje je Robertson bilo bi puno bolje za Liverpool.Mada nije lahko ni zamjenit 2 najbolja beka Liverpoola koji su dosta zasluzni za Liverpoolov uspjeh jos se to pokusava odradit u istoj godini.
Mislim ne treba Kerkeza kriviti, nije igrac za te uloge i tjt.
Zadnja izmjena: Venom, dana/u 25 okt 2025, 16:03, ukupno mijenjano 1 put.
Srce, čast i ponos!
Nadam se da će Jones danas dobiti priliku uz Slobu i Wirtza, Jones može da prenese tu loptu naprijed, Slobo malo povučenije da da stabilnost i Wirtz onda neka radi svoje. Macca je van forme i treba mu polako davati po pola sata da se vraća u nju.
Nama treba sad par sigurnih pobjeda, kontroliranih utakmica, pogotovo nazad da se digne moral i da se smanje priče oko negative i onda je lakše davati i Macci priliku i istrpiti promašaj Salaha jer su samo dva igrača u kanalu, a ne cijeli tim.
Vidjeti ćemo, ja sam zadovoljan.
Nama treba sad par sigurnih pobjeda, kontroliranih utakmica, pogotovo nazad da se digne moral i da se smanje priče oko negative i onda je lakše davati i Macci priliku i istrpiti promašaj Salaha jer su samo dva igrača u kanalu, a ne cijeli tim.
Vidjeti ćemo, ja sam zadovoljan.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
- LiverpoolREDS
- Kontakt:
Ma samo ne treba srljat,problem je sto kod nas svi odu gore i svi nam prepuste loptu,a protivnici lahko dolaze do sansi jer nemamo sredine kad nas na kontre love.Stovorit stabilnost u sredini i odbrani a uspjet ce za 90 min nesto ugurat u protivnicki gol na individualni kvalitet pojedinaca.Nesto poput meca sa Sitijem prosle godine
“Ne možete sebe nazvati igračima Liverpula ako se predate. Mi smo Liverpul. Igrate za Liverpul. Mislite o navijačima. Morate da ovo uradite zbog njih.” – Benitez.
Potrebno mu je još 5 nastupa u bilo kojem takmičenju da se ispune uslovi za otkup.Aston Villa boss Unai Emery says Harvey Elliott's performances have not been good enough to get in his team. The Liverpool loanee has been an unused substitute in each of the last three games for Villa, including Thursday night's surprise Europa League defeat to Dutch minnows Go Ahead Eagle
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
- JayCatwright
- Kontakt:
Redemption arc Salaha veceras
Joj Chiese brata, igrac mjeseca a utakmice nije poceo

GakpoLiverpool XI to play Brentford: Mamardashvili; Bradley, Konate, Van Dijk, Kerkez; Jones, Szoboszlai; Salah, Wirtz, Gakpo; Ekitike.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Opet Kerkez i Salah
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Odlicna postava
Sve znas
Dat ce ga Hendo cc
Haha

Haha
Zadnja izmjena: Torres_9, dana/u 25 okt 2025, 21:05, ukupno mijenjano 1 put.
Klasika, najavio sve slot na presici unaprijed.
Idite u tri picke materine