Liverpool FC
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Liverpool FC
Sta ce mu dodavati na 5-1, bitnije za ovu sezonu da Salah proigra nego Wirtz
Glupost, nikad nije ni imao ništa u bio vezano za Liverpool, bar na instagramu. Samo "Always believing" mu stoji ima 5 godina.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
“Once you overcome the one-inch tall barrier of subtitles, you will be introduced to so many more amazing films.”
“Once you overcome the one-inch tall barrier of subtitles, you will be introduced to so many more amazing films.”
- JayCatwright
- Kontakt:
Ja sam rekao prije pocetka ove sezone da ne zamjeram losije rezultate ove sezone puno, na stranu afekti u toku tekme, bit ce to sve top
Dosao je sebi
Robertson profilno dosta bolja i logicija opcija na beku trenutno.
Srce, čast i ponos!
- LiverpoolREDS
- Kontakt:
To je samo do Gakpa da gleda gdje je Kerkez kao sto gleda gdje je Robertson bilo bi puno bolje za Liverpool.Mada nije lahko ni zamjenit 2 najbolja beka Liverpoola koji su dosta zasluzni za Liverpoolov uspjeh jos se to pokusava odradit u istoj godini.
“Ne možete sebe nazvati igračima Liverpula ako se predate. Mi smo Liverpul. Igrate za Liverpul. Mislite o navijačima. Morate da ovo uradite zbog njih.” – Benitez.
Ma ne samo to. Kljicno je to sto je Robertoson i posjedu dosta bolji bolji od Kerkeza, moze bez ikakvih problema da se spusta na lijevog vanjskog stopera u izgradnji napada, a da ne bjezi Van Dijku u krilo kao sto Kerkez radi.LiverpoolREDS je napisao/la: ↑24 okt 2025, 22:37To je samo do Gakpa da gleda gdje je Kerkez kao sto gleda gdje je Robertson bilo bi puno bolje za Liverpool.Mada nije lahko ni zamjenit 2 najbolja beka Liverpoola koji su dosta zasluzni za Liverpoolov uspjeh jos se to pokusava odradit u istoj godini.
Mislim ne treba Kerkeza kriviti, nije igrac za te uloge i tjt.
Srce, čast i ponos!
Nadam se da će Jones danas dobiti priliku uz Slobu i Wirtza, Jones može da prenese tu loptu naprijed, Slobo malo povučenije da da stabilnost i Wirtz onda neka radi svoje. Macca je van forme i treba mu polako davati po pola sata da se vraća u nju.
Nama treba sad par sigurnih pobjeda, kontroliranih utakmica, pogotovo nazad da se digne moral i da se smanje priče oko negative i onda je lakše davati i Macci priliku i istrpiti promašaj Salaha jer su samo dva igrača u kanalu, a ne cijeli tim.
Vidjeti ćemo, ja sam zadovoljan.
Nama treba sad par sigurnih pobjeda, kontroliranih utakmica, pogotovo nazad da se digne moral i da se smanje priče oko negative i onda je lakše davati i Macci priliku i istrpiti promašaj Salaha jer su samo dva igrača u kanalu, a ne cijeli tim.
Vidjeti ćemo, ja sam zadovoljan.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.