kakva mala razlika haha. Umrite smradovi.
  kakva mala razlika haha. Umrite smradovi.Čuj cvilim jer sam pitao koja je poenta takvih upisa? Dobro jarane.

I Peljto je kita kad pristaje da ga delegiraju samo za utakmice ovih političkih prčija.bhfanatic14 je napisao/la: ↑23 okt 2025, 14:30Gledaj kako od jednom peljto moze da sudi kada treba da bude fer izmedju dva fasisticko zlocinacka kluba. Haha sve treba pobit nema vise varijante druge. Batine sve rade uvijek je tako bilo. Pilav dao "ostavku" prije pola godine a on jos uvijek glavni dobija i nove bolje funkcije. Isto tako dzemidzic i ostali. Gasi ovu krim ligu, gdje jedan narkoman sjedi na celu, nevidjeno u svijetu fudbala. Zamisli u njemackoj bio Beckenbauer a u bosni narkoman vikokakva mala razlika haha. Umrite smradovi.
Znas ti dobro na sta ja mislim. Uostalom, kup se ne igra vikendom.Pact1921 je napisao/la: ↑23 okt 2025, 01:00Ne bi mogao nikako buducnost se nije kvalifikovala u sesneastinu finala kupa BiH . A ti sad ako govoris da su oni izbaceni ranije zbog sudijske odluke e to je vec drugo .

U Prijedoru nijedan Bosnjak medju sudijama.

Možeš li mi naći te postove gdje ja opravdavam njihove odluke neke.
Pod BB ni jedan Srbin, u Vrapcicima ni jedan Hrvat medju sudijama.
Veležu je sudilo pet Bošnjaka u Banjaluci pa smo vidjeli kako su prošli. Ne znači to puno, treba gledati širu sliku.
Ma ja bolje da nas njihovi kolju nego našisuccessminator je napisao/la: ↑23 okt 2025, 15:53Veležu je sudilo pet Bošnjaka u Banjaluci pa smo vidjeli kako su prošli. Ne znači to puno, treba gledati širu sliku.

Kad te “kolju”, rezultat je isti bez obzira na to “kolju” li te “njihovi” ili “naši”. Kazlaga, Giga ili Jelić, u fudbalskom smislu ti je na kraju isto, jedino što prema “svojima” imaš dodatnu dozu ogorčenosti.avalPacidoroP je napisao/la: ↑23 okt 2025, 16:08Ma ja bolje da nas njihovi kolju nego našisuccessminator je napisao/la: ↑23 okt 2025, 15:53Veležu je sudilo pet Bošnjaka u Banjaluci pa smo vidjeli kako su prošli. Ne znači to puno, treba gledati širu sliku.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.