Ne upratih, sta, kako, gdje?Zaboljesutra je napisao/la: ↑21 okt 2025, 20:23Što se Štimac kvalitetno popišao po Borcu i sudijama .
Barem netko ima muda u ligi da ih prozove .![]()
Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Nek crknu dusmani, mi smo najjaci.
Zeljeznicar za zivot cijeli.
Zeljeznicar za zivot cijeli.
Ima li odzekana koji Bosanac.Sve Srbi Hrvati Bošnjaci reko da nema koji Bosanac ili sam ja manjina.Smijem li navijat za Želja i BiH zato sto sam Bosanceros tj ostali.Zamisli postaneš ostali a gdje god mrdnes guzove zovu te Bosanac.
Isto kao što gulaš nije pita (a oboje su hrana), tako ni Bosanac nije etnička odrednica.
🇵🇸 FREE PALESTINE! 🇵🇸
-
- Kontakt:
Vorovus ako nije Vico glavom i bradom onda je neko ko kleci redovno ispred njega.
Cfc
Hskz
Hskz
Prika nemoj "offtopic" ic ban ces dobitsuccessminator je napisao/la: ↑21 okt 2025, 20:11Možda malo off topic, ali malo da se odmaknemo od “navijačkih” tema: zašto nijedan klub u PLBiH, osim Širokog Brijega i Sarajeva nema svoj trening kamp i ne razmišlja ozbiljnije u tom smjeru? Koliko znam, osim Sarajeva i Širokog, jedino je Zrinjski nešto počeo raditi na tome ali još nisu završili. Klubovi troše brdo para na preplaćene zvijezde i gluposti umjesto da ozbiljnije ulože u infrastrukturu i omladinski pogon.
Nije ni čudo da mali Široki Brijeg ima visok procenat igrača iz omladinske škole u prvom timu kad su ljudi prije 15 godina imali nešto što ostatak lige nažalost i dalje samo sanja.

Inače, što se tiče kampa nema nitko u BiH a i šire je mali broj klubova da imaju ovo što ima ŠB.
Kamp postoji već 15tak godina a ove godine je u potpunosti renoviran.
Sređen, sve poslozeno, renovirane sve svlacionice (i za djecu, ne samo seniorske), uredi, tribina, postavljena rasvjeta tako da se mogu igrati nocne tekme i odrzavati treninzi.

Kamp vrh,još vas uz to prate i rezultati…Sve u svemu jedna 10tka za vas 
-
- Kontakt:
“Prema tome očigledna je njegova namjera da pomogne Doboju odnosno Borcu iz Banja Luke. Ali dobro, ostavimo to njemu.Mi ćemo se nositi s tim koliko mognemo. Evidentno je i sve priče kuloarske, koje jesu na snazi od ovog prvenstva, kako se proslava 100 godina Borca treba okruniti osvajanjem prvenstva, ovakvim događajima dobijaju na težini.”- Gospodin Stimac
Fali mu samo ZDS na kraju al oprostit cemo mu nakon ovakvog govora.
Cfc
Hskz
Hskz
- svrakino1921
- Kontakt:
Košarkaši Dubaija bi 6. novembra trebali biti domaćini u Sarajevu izraelskom Hapoelu u okviru sedmog kola Eurolige.
Ovaj meč bi se u Sarajevu trebao igrati, zbog rata u Gazi, jer su u Dubaiju vjerovatno procijenili da je sigurnije igrati negdje drugo nego kod kuće protiv kluba iz Izraela.
Treba naglasiti da će u Sarajevu protiv izraelskog predstavnika trebali igrati i bosanskohercegovački reprezentativci Džanan Musa i Kenan Kamenjaš.
Očekuje se zvanična potvrda o organizaciji meča i drugim detaljima.
Euroliga je nakratko “boravila” u Sarajevu i prije više od 25 godina, kada je podgorička Budućnost igrala također u Zetri kao domaćin utakmice elitnog takmičenja.
Vijest da Dubai želi organizirati utakmicu Eurolige u Sarajevu, na prvu zvuči zaista fantastično.
To bi bila prilika ne samo da na djelu vidimo naše reprezentativce Džanana Musu i Kenan Kamenjaša, aktuelne prvotimce Dubaija, nego i utakmicu elitnog takmičenja kakvo decenijama nismo gledali u našem glavnom gradu.
Kako smo saznali, zahtjev kluba iz Ujedinjenih Arapskih Emirata je stigao u dvoranu Zetra, u kojem se traže termini za treninge i utakmicu koja je na rasporedu 6. novembra protiv izraelskog Hapoela.
Euroliga je navodno dala svoju saglasnost za odigravanje utakmice Dubai - Hapoel u glavnom gradu BiH.
No, čeka se i saglasnost Ministrarstva unutrašnjih poslova Kantona Sarajevo (MUP KS), koje treba dati sigurnosnu procjenu, uključujući da li će biti dozvoljeno prisustvo publike.
GOLEMA SI METROPOLO
Ovaj meč bi se u Sarajevu trebao igrati, zbog rata u Gazi, jer su u Dubaiju vjerovatno procijenili da je sigurnije igrati negdje drugo nego kod kuće protiv kluba iz Izraela.
Treba naglasiti da će u Sarajevu protiv izraelskog predstavnika trebali igrati i bosanskohercegovački reprezentativci Džanan Musa i Kenan Kamenjaš.
Očekuje se zvanična potvrda o organizaciji meča i drugim detaljima.
Euroliga je nakratko “boravila” u Sarajevu i prije više od 25 godina, kada je podgorička Budućnost igrala također u Zetri kao domaćin utakmice elitnog takmičenja.
Vijest da Dubai želi organizirati utakmicu Eurolige u Sarajevu, na prvu zvuči zaista fantastično.
To bi bila prilika ne samo da na djelu vidimo naše reprezentativce Džanana Musu i Kenan Kamenjaša, aktuelne prvotimce Dubaija, nego i utakmicu elitnog takmičenja kakvo decenijama nismo gledali u našem glavnom gradu.
Kako smo saznali, zahtjev kluba iz Ujedinjenih Arapskih Emirata je stigao u dvoranu Zetra, u kojem se traže termini za treninge i utakmicu koja je na rasporedu 6. novembra protiv izraelskog Hapoela.
Euroliga je navodno dala svoju saglasnost za odigravanje utakmice Dubai - Hapoel u glavnom gradu BiH.
No, čeka se i saglasnost Ministrarstva unutrašnjih poslova Kantona Sarajevo (MUP KS), koje treba dati sigurnosnu procjenu, uključujući da li će biti dozvoljeno prisustvo publike.
GOLEMA SI METROPOLO
Ja sam tebi prijavio post.LondonBlues je napisao/la: ↑22 okt 2025, 10:28“Prema tome očigledna je njegova namjera da pomogne Doboju odnosno Borcu iz Banja Luke. Ali dobro, ostavimo to njemu.Mi ćemo se nositi s tim koliko mognemo. Evidentno je i sve priče kuloarske, koje jesu na snazi od ovog prvenstva, kako se proslava 100 godina Borca treba okruniti osvajanjem prvenstva, ovakvim događajima dobijaju na težini.”- Gospodin Stimac

Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Štico povedi nas kontra trabant velikana iz BL i horde Mirvinih potkapacitiranih botova 

imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
-
- Kontakt:
Sav drhtim…Pendulum je napisao/la: ↑22 okt 2025, 10:43Ja sam tebi prijavio post.LondonBlues je napisao/la: ↑22 okt 2025, 10:28“Prema tome očigledna je njegova namjera da pomogne Doboju odnosno Borcu iz Banja Luke. Ali dobro, ostavimo to njemu.Mi ćemo se nositi s tim koliko mognemo. Evidentno je i sve priče kuloarske, koje jesu na snazi od ovog prvenstva, kako se proslava 100 godina Borca treba okruniti osvajanjem prvenstva, ovakvim događajima dobijaju na težini.”- Gospodin Stimac
Fali mu samo ZDS na kraju al oprostit cemo mu nakon ovakvog govora.![]()
Zaradio si od Mirvica jos kutiju cigara
Cfc
Hskz
Hskz
Kakav bezobrazluk podmuklog fašiste, usudio bi se reći veći nego čelnika Borca.
Pa ne prati se ova liga 10 utakmica pa da ti neko povjeruje glavonja.
Klub koji vodiš godinama se gura i ti kao da si pao s Marsa ovdje nešto lupetaš, populizma radi.
Trenutno u našoj ligi jedini veći kreten i egoista od Mirvića je ovaj mongoloid, na polusezoni je bivši ako ne i prije.
Pa ne prati se ova liga 10 utakmica pa da ti neko povjeruje glavonja.
Klub koji vodiš godinama se gura i ti kao da si pao s Marsa ovdje nešto lupetaš, populizma radi.
Trenutno u našoj ligi jedini veći kreten i egoista od Mirvića je ovaj mongoloid, na polusezoni je bivši ako ne i prije.
MNON
Bravo njoKe995 ti mu reci ,tebe će poslušati!
- Shategabri
- Kontakt:
Suština.Susret je to ekipa koje u proteklih nekoliko godina dominiraju bh. fudbalom. Zahvaljući "srpsko-hrvatskoj" koaliciji i servilnim "bošnjačkim" predstavnicima u Savezu koji bi za beznačajnu funkciju dali mnogo više od obraza, upravo je Zrinjskom i Borcu pripala čast da "vedre i oblače" bh. klupskim fudbalom pa njihovi dueli dobijaju na težini.
Koševo Zapad
Ja se nadam da ćeš ti od admina zaraditi bananu.LondonBlues je napisao/la: ↑22 okt 2025, 10:50Sav drhtim…Pendulum je napisao/la: ↑22 okt 2025, 10:43Ja sam tebi prijavio post.LondonBlues je napisao/la: ↑22 okt 2025, 10:28“Prema tome očigledna je njegova namjera da pomogne Doboju odnosno Borcu iz Banja Luke. Ali dobro, ostavimo to njemu.Mi ćemo se nositi s tim koliko mognemo. Evidentno je i sve priče kuloarske, koje jesu na snazi od ovog prvenstva, kako se proslava 100 godina Borca treba okruniti osvajanjem prvenstva, ovakvim događajima dobijaju na težini.”- Gospodin Stimac
Fali mu samo ZDS na kraju al oprostit cemo mu nakon ovakvog govora.![]()
Zaradio si od Mirvica jos kutiju cigara

Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
-
- Kontakt:
- svrakino1921
- Kontakt:
Sad ce zdsovac kupit balije ovom izjavom.
Vec vidim komentare tipa "Bravo Igi, nek si im rekao!"
hdz prcija = snsd prcija
Vec vidim komentare tipa "Bravo Igi, nek si im rekao!"
hdz prcija = snsd prcija
BOSNA I HERCEGOVINA FK SARAJEVO FC BARCELONA
-
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: fanaticoszg, Ledara, spolacentra, Zrinjaaaa i 38 gostiju.