Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH
Saljic isto interesantan, pisu da ga prate feyenoord, leipzig, psv i salzburg.. ima posla spahicu koliko hoces 
kakav je taj catovic,jel on taj tip veznjaka ili zadnjeg veznog koji nam fali?ElAn10 je napisao/la: ↑20 okt 2025, 21:15Ne znam kakva je situacija sa mirzom catovicem, ali je sigurno potencijal da bude dobar igrac, pise da ga manchester city prati. Visoki zadnji vezni, ja bi ga pozvao odma u a repku, 18 godina kao alajbegovic i samo je pitanje vremena kad ce eksplodirati, mislim da ce vec za godinu dvije zaigrati u stuttgartu ili negdje drugo u ligi petice.
Mislim da je njegova najveca prednost fizicka snaga, sve drugo je isto solidno, dobar allrounder, stuttgartovi navijaci pisu da je slican pavlovicu iz bayerna.zikerrz21 je napisao/la: ↑20 okt 2025, 21:30kakav je taj catovic,jel on taj tip veznjaka ili zadnjeg veznog koji nam fali?ElAn10 je napisao/la: ↑20 okt 2025, 21:15Ne znam kakva je situacija sa mirzom catovicem, ali je sigurno potencijal da bude dobar igrac, pise da ga manchester city prati. Visoki zadnji vezni, ja bi ga pozvao odma u a repku, 18 godina kao alajbegovic i samo je pitanje vremena kad ce eksplodirati, mislim da ce vec za godinu dvije zaigrati u stuttgartu ili negdje drugo u ligi petice.
Defanzivni vezni nam treba ko suho zlato. Ako taj ista zna o fudbalu lagano će imati mjesta u reprezentaciji.
Ponosni osvajač kupa virtualne sportsport.ba BHT Premijer lige u prvoj sezoni.
-
General505
- Kontakt:
Više treba kreativac kao suho zlato, kakav defanzivac ima ih za bacanje, vec godinama svaki veznjak samo sto znaju je jakariti nazad i prvom do sebe. Fali vic u igri.
Jedino što Tahir odigra ponekad prema naprijed neku dobru loptu u prostor pa to bar na trenutke liči da igraju profi igrači.
Inace, niti taj Catovic nije neki igrac ppsebno trenutno niti nam može pomoci jos amaterski igrac
Jedino što Tahir odigra ponekad prema naprijed neku dobru loptu u prostor pa to bar na trenutke liči da igraju profi igrači.
Inace, niti taj Catovic nije neki igrac ppsebno trenutno niti nam može pomoci jos amaterski igrac
Pa taj Catovic je bio kod nas pa odbio poziv, kako ono bi na kraju?
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- Goalgetter
- Kontakt:
Koliko vidim, nije odigrao ni jedne utakmice za mlađe uzraste Njemačke, a nešto se nada da će ga zvati
Treba ganjati Pejcinovica, Licinu i Catovica!
- invincible1921
- Kontakt:
Nemam pojma nisam ga gledo, prvi put cujem...al ima vec 18 nema seniorskog nastupa
=\_1921_/=
-
bavarian_bk
- Kontakt:
Zar nije to bio onaj golman Suljević ili Saljević što je odbio poziv?
Za Ćatovića nisam siguran da je bio pozivan ikako.
Za Ćatovića nisam siguran da je bio pozivan ikako.
Za Ćatovića je bila čudna situacija, pojavio se na jednom spisku, čini mi se prošle godine, što smo ovdje proslavili jer to praktično uvijek znači da je sve dogovoreno i riješeno. Međutim, nije se pojavio na okupljanju, i poslije nije bio na spiskovima. Nisam siguran je li ikad u medijima bilo objašnjeno šta se dogodilo. Ili je bio amaterizam naših da pozovu igrača naslijepo, ili se on pokolebao u zadnjem momentu, ali uglavnom tad nas je odbio.
Edit: to je bila ova situacija: https://sportsport.ba/fudbal/mirza-cato ... bor/483416
Edit: to je bila ova situacija: https://sportsport.ba/fudbal/mirza-cato ... bor/483416
Eo vam spisak svih potencijala, za neke niste culi ,za neke jeste:
Belmin Beganovic, za sada daleko od repke ali ko zna u kom smjeru ce ici njegova karijera.
Filip Bilbija: Posebnu paznju obratit na njega, brutalan igrac, koji ce vjerovatno od sledece sezone igrat Bundesligu.
Blaz Boskovic: Manje poznato ime. S 21 godinu standardan u veznom redu Lokomotive koja ove sezone igra sjajno.
Muhamed Buljubasic: Daleko od repke, ali poceo je igrat redovnije za Rizespor. Ko zna u kom smjeru ce ici.
Anes Cardaklija: Slicno kao i Buljubasic, igrao je redovno do sad, a zadnju je bio klupa.
Mriza Catovic: Stuttgart B, zadnji vezni koji ima strasan potencijal da za dvije godine bude u Bundes Ligi
Ahmed Hadzimujovic: 18 godina, stanrdan u Novom Pazaru i ugl medju bolje ocjenjenim. Djeluje bas kao top talenat, plus igra u timu koji ce vjerovatno biti top 5
Aldin Jakupovic: 19 godina, igra u Bravo-u, koji je drugi na tabeli u Sloveniji, u 10 utakmica 4 gola dao, a u prosjeku dobija nekih 25, 30 minuta po mecevima.
Niko Kovac: 20 godina, Lecce, ne djeluje da ima potencijal napraviti karijeru za repke, ali ipak treba obratit paznju
Ermin Mahmic: 20 godina, Liberec, 9 utakmica 2 gola i asistencija, i medju najbolje ocjenjenim
Dzenan Pejcinovic: Tek 20 godina, dobija 20ak minuta u prosjeku za Wolfsburg, djeluje kao ozbiljan talenat, a i prosle godine je dao naznake da bi mogao igrati za Bosnu
Din Ramic: Sa samo 16 godna klupa Ciriha u par meceva. Jos bez minute, ali smatraju ga ozbiljnim talentom.
Sanel Saljic: 19 godna, Austria Vienna, standardan i medju bolje ocjenjenima, djeluje kao kalibar za repku.
Precious Ugwu: Volendam, standardan desni bek u 1 Holandskoj ligi, 19 godina, iako mu je tim katastrofa.
Za mene talent o kome se najmanje prica a koji je odlican je Damir Redzic, 21 godina, Dunajska Streda, 4 gola i 1 asistencija. Igra u timu koji igra sjajno ove sezone i medju najbolje ocjenjenim je.
Vidjet cemo koliko ce od njih napravit karijeru.
Belmin Beganovic, za sada daleko od repke ali ko zna u kom smjeru ce ici njegova karijera.
Filip Bilbija: Posebnu paznju obratit na njega, brutalan igrac, koji ce vjerovatno od sledece sezone igrat Bundesligu.
Blaz Boskovic: Manje poznato ime. S 21 godinu standardan u veznom redu Lokomotive koja ove sezone igra sjajno.
Muhamed Buljubasic: Daleko od repke, ali poceo je igrat redovnije za Rizespor. Ko zna u kom smjeru ce ici.
Anes Cardaklija: Slicno kao i Buljubasic, igrao je redovno do sad, a zadnju je bio klupa.
Mriza Catovic: Stuttgart B, zadnji vezni koji ima strasan potencijal da za dvije godine bude u Bundes Ligi
Ahmed Hadzimujovic: 18 godina, stanrdan u Novom Pazaru i ugl medju bolje ocjenjenim. Djeluje bas kao top talenat, plus igra u timu koji ce vjerovatno biti top 5
Aldin Jakupovic: 19 godina, igra u Bravo-u, koji je drugi na tabeli u Sloveniji, u 10 utakmica 4 gola dao, a u prosjeku dobija nekih 25, 30 minuta po mecevima.
Niko Kovac: 20 godina, Lecce, ne djeluje da ima potencijal napraviti karijeru za repke, ali ipak treba obratit paznju
Ermin Mahmic: 20 godina, Liberec, 9 utakmica 2 gola i asistencija, i medju najbolje ocjenjenim
Dzenan Pejcinovic: Tek 20 godina, dobija 20ak minuta u prosjeku za Wolfsburg, djeluje kao ozbiljan talenat, a i prosle godine je dao naznake da bi mogao igrati za Bosnu
Din Ramic: Sa samo 16 godna klupa Ciriha u par meceva. Jos bez minute, ali smatraju ga ozbiljnim talentom.
Sanel Saljic: 19 godna, Austria Vienna, standardan i medju bolje ocjenjenima, djeluje kao kalibar za repku.
Precious Ugwu: Volendam, standardan desni bek u 1 Holandskoj ligi, 19 godina, iako mu je tim katastrofa.
Za mene talent o kome se najmanje prica a koji je odlican je Damir Redzic, 21 godina, Dunajska Streda, 4 gola i 1 asistencija. Igra u timu koji igra sjajno ove sezone i medju najbolje ocjenjenim je.
Vidjet cemo koliko ce od njih napravit karijeru.
Meni je inače nejasno kakva je situacija sa tim Ugwu. Dečko je javno rekao koliko se sjećam da bi igrao za Bosnu. Počeo je redovno igrati u holandskoj ligi sa 19god što nije mala stvar. Prošao školu Ajaxa (jednu od najboljih na svijetu).
Kuburimo sa tom pozicijom i nije imao koga zvati sad...baš bi mogao biti neka back up opcija.
Momak igra za u19 Holandiju i vjerujem da ne bi prešao da igra za u19 BiH, ali ako bi seniorski poziv bio sigurno bi se odazvao.
Kuburimo sa tom pozicijom i nije imao koga zvati sad...baš bi mogao biti neka back up opcija.
Momak igra za u19 Holandiju i vjerujem da ne bi prešao da igra za u19 BiH, ali ako bi seniorski poziv bio sigurno bi se odazvao.
Ponosni osvajač kupa virtualne sportsport.ba BHT Premijer lige u prvoj sezoni.
Mislim da ćemo ga imati čim mu ponudimo mjesto u A timu. Ali momak je tek zaigrao u seniorima i igra za fenjeraša, ne bih baš precjenjivao neki trenutni kvalitet koji može ponuditi. Osim toga, momak je fudbalski školovan kao štoper, visok 192cm, u pravilu nije dobar recept za beka.
Nazalost taj Ugwu u nevakat dosao
Imamo Malica isti tip igraca, isto godinaa…
Nadam se da ce i Ugwua kaparisati i nek smo mi mirni
Pa ko zasluzi, taj ce i dobijati pozive
Imamo Malica isti tip igraca, isto godinaa…
Nadam se da ce i Ugwua kaparisati i nek smo mi mirni
Pa ko zasluzi, taj ce i dobijati pozive
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Daj Ugwua da opet imamo crnca u reprezentaciji 
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Kako nema, standardan je u drugom timu stuttgarta koji se takmici u trecoj ligi u njemackoj. Mogao bi vec sad u januaru na posudbu u drugu ligu. Realno je da za 1-2 godine zaigra u bundesligi, dosta je igraca islo tim putem, pa i nas muharemovic naprimjer. Momku je tek 18 godina i ozbiljan je talenat.invincible1921 je napisao/la: ↑21 okt 2025, 16:58Nemam pojma nisam ga gledo, prvi put cujem...al ima vec 18 nema seniorskog nastupa![]()
Ocito ima nesto, cim ga City trazi. Sad koliko je realno da opet dodje kod nas, a vec jednom nas izradio.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je