Chat - bez politike i ratnih prica
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat - bez politike i ratnih prica
Kakve su plate kod ovih sda botova,jer koliko vidim inteligencija se ne trazi,samo da si nepismen,da znas napisat da je fadil nevin,trojka prodala drzavu itd 

PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
- ArtemisFowl
- Kontakt:
Baš sam se iznenadio. Bio je legenda lik.LenyYoro15 je napisao/la: ↑20 okt 2025, 20:43Vidim da ima šahista ovdje. Jbt šokiro sam se maloprije
Umro Daniel Naroditsky u 30. godini![]()
![]()
Meni lično najbolji šahovski komentator. I to ubjedljivo. Hikaru, Gothamchess i Naroditsky su trojica koje stalno pratim.
Prije 2 sedmice dobio je Magnusa na Title Tuesday. Ja uživo pratio baš tu partiju. Ekstremno dobar bio u bulletu i jako dobar u blitzu.
Pitaj Aveniju, on botuje za SDA ovdje

Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- feniksptica
- Kontakt:
Ma manje su na vlasti i nemaju razgranatu mrezu ko sto je SDA imo da uzimaju lopatom..zato uzimaju manje.VensanKasel je napisao/la: ↑21 okt 2025, 12:44Pa trojka je krenula njihovim putem izgleda , ali nema šanse da će ih nadmašiti , SDA što je ukrala mjeri stotinama miliona ...Mocvara1991 je napisao/la: ↑21 okt 2025, 12:36VensanKasel je napisao/la: ↑21 okt 2025, 11:29
Kako bolan nije viđeno , kod nas kiosk od 30 hiljada KM košta 253 hiljade KM kada SDA "radi"
Zamisli da je SDA imala priliku za stadion , auuuuu ....
Oni su diplomirani lopovi. Vucic je magistar,a Konakovic,Niksic i trojka ce nadmasiti sve,ako vec i nisu...
Tu ne računam pomoć što su Izetbegovići sebi preusmjeravali , kad bih to računao onda bi milijarde bile u pitanju .
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
- Centre forward
- Kontakt:
Robni deficit BiH skoro 10 milijardi KM
U prvih devet mjeseci ove godine izvoz iz Bosne i Hercegovine je iznosio 12 milijardi i 600 miliona KM, što je za 6 posto više nego u istom periodu 2024.
Istovremeno, uvoz je bio 22 milijarde i 235 miliona KM, što je rast od 4,3 posto.
Pokrivenost uvoza izvozom je iznosila 56,7 posto, dok je vanjskotrgovinski robni deficit bio 9 milijardi i 634 miliona KM.
Izvoz u zemlje CEFTA je iznosio 2 milijarde i 187 miliona KM, što je za 9,8 posto više nego u istom razdoblju 2024. godine, dok je uvoz rastao za 10,5 posto na 2 milijarde i 771 milion KM. Pokrivenost uvoza izvozom je iznosila 78,9 posto.
Izvoz u zemlje EU je bio 9 milijardi i 280 miliona KM – rast od 5,8 posto -, dok je uvoz iznosio 12 milijardi i 903 miliona KM, što je rest za 1,9 posto. Pokrivenost uvoza izvozom je iznosila 71,9 posto.
05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
Nema plata. Ovi manje inteligentni to rade iz ličnog ubjeđenja. Njima recimo njihov seoski hodža na hutbi šapne ko je heroj, a ko izdajnik i oni se toga slijepo drže. Recimo neki lokalni baja/moćnik je njima idol, primjer super uspješnog čovjeka koji se snašao, pa ako već oni ne mogu, makar njhovi potomci da budu poput njega. Kad su otkrili čari facebooka, samo nebo im je granica.
Ovi nešto obrazovaniji botuju uglavnom za bolju poziciju na izbornoj listi, eventualno kao neki vid kompenzacije za posao gdje je stranka malo pogurala.
it's football day
- JayCatwright
- Kontakt:
Krešo bogotac. 

Pogledaj ovo u Latviji otkrivena farma botova i na 48 sekundi pogledaj cija kartica je u krupnom planu

- JayCatwright
- Kontakt:
bio na 6 tacnih 59 sekundi do kraja i stigao do 17
- kraljttbvb
- Kontakt:
Nema goreg lovca od Krese. Ko robot, sve stigne, ubija draz igre. Ljudi imaju 17 koraka prednosti i on ih stigne

Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.
Više od hiljadu ovaca i 200 koza prošlo je u nedjelju centrom Madrida u sklopu tridesetog Festivala transhumance, tradicionalnog događaja koji slavi drevnu praksu sezonskog premještanja stada. Hiljade stanovnika španske prijestolnice i turista iz cijelog svijeta okupilo se kako bi posmatralo ovaj jedinstveni prizor koji spaja poljoprivredu, kulturu i ekologiju, piše Farmer.
Stado je u nedjelju ujutro krenulo iz Casa de Campa, najvećeg parka u glavnom gradu Španije, te prošlo pokraj poznatih gradskih lokacija, trga Puerta del Sol, ulice Gran Vía i fontane posvećene božici Kibeli.
"Cijeli život živim u Madridu, ali prvi put gledam ovaj događaj", rekao je Pedro, stanovnik grada koji je sa prijateljima došao pozdraviti prolazak stada. Mnogi su, poput njega, čekali ovce već satima prije prolaska, na ulicama se tražilo mjesto više.
Tokom prolaska stada, predstavnik gradske vlasti tradicionalno prima simboličnu naknadu od 50 maravedija, srednjovjekovnih španskih kovanica, na temelju zakona iz 1418. godine, koji pastirima jamči pravo prolaska kroz gradske ulice.
Uz ovce i koze prodefilirali su i brojni članovi folklornih skupina u narodnim nošnjama, uz pjesmu i ples, čime su oživjeli duh španskog sela u srcu velegrada.
"Došle smo vrlo rano, ali mislim da imamo najbolji pogled", rekle su Dorothy s Filipina i Caroline iz Australije, koje žive u Madridu i nisu željele propustiti priliku vidjeti ovce na slavnom bulevaru Gran Vía. Njihova fotografija ispred poznate zgrade Metropolis već se koristi u promotivnim materijalima festivala.
Ovce i koze pomažu u sprječavanju požara
Organizatori iz Fondacije Transhumancija i priroda poručuju da manifestacija ima važnu ekološku poruku. Transhumancija, odnosno prirodno kretanje stada kroz godine, održava travnjake, sprečava širenje požara i doprinosi očuvanju bioraznolikosti. Ovce i koze jedu suho rastinje koje lako gori, čime pomažu u zaštiti krajolika od ljetnih vatrenih stihija.
Ove godine tema požara ponovno je snažno odjeknula u Španiji, nakon što su u avgustu izgubljene stotine hiljada hektara šuma i pašnjaka, a vlada u Madridu najavila je nacionalni plan borbe protiv klimatskih promjena.
Without a moral compass, the human mind will justify anything.
Ljudi ima li kod vas ovih smrdibuba?
Pa kod nas okolina Doboja ovo vec postaje ozbiljan problem. Stotine ih pokupim svaki dan ispred vrata,nemoguce otvoriti vrata ili prozore ako nemas komarnik
Pa kod nas okolina Doboja ovo vec postaje ozbiljan problem. Stotine ih pokupim svaki dan ispred vrata,nemoguce otvoriti vrata ili prozore ako nemas komarnik
-
- Kontakt:
Bilo je skoro bas na vijestima i u Hrvatskoj da imaju veliki problem s njima, unistavaju im povrce u bastama.
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Kod mene i što bude tih buba koje znaju uletiti nekad mačka sve lijepo pohvata i zakolje, mada smrdibube neće nikako, samo ih likvidira šapom i ostavi.
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
- Varijantas8
- Kontakt:
Degutantno je stvarno postalo gledati naslovnu stranu ovog portala, šta je toliki fazon 50+ clanaka dnevno objaviti u vezi FS Srbije ili zvezde. Jesu li to toliki neki novci, jel im kolege u Srbiji prenose njihove članke, kao tipa bosanski portal objavio ovo, objavio ono i taj fazon. Stvarno ne razumijem.
Marka po članku.Varijantas8 je napisao/la: ↑22 okt 2025, 14:50Degutantno je stvarno postalo gledati naslovnu stranu ovog portala, šta je toliki fazon 50+ clanaka dnevno objaviti u vezi FS Srbije ili zvezde. Jesu li to toliki neki novci, jel im kolege u Srbiji prenose njihove članke, kao tipa bosanski portal objavio ovo, objavio ono i taj fazon. Stvarno ne razumijem.

Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Izboden srednjoskolac na Ilidzi, kakve su ovo generacije, u sta ce ovo izrasti?
Vjerovatno finansijska dobit, članci čitaniji, idu reklame..širenje tržišta, jedino mi nije jasno ovo oko Livakovića o kojem više ne pišu ni mediji iz njegovog sela a ovdje ima svaki dan po jedan.Varijantas8 je napisao/la: ↑22 okt 2025, 14:50Degutantno je stvarno postalo gledati naslovnu stranu ovog portala, šta je toliki fazon 50+ clanaka dnevno objaviti u vezi FS Srbije ili zvezde. Jesu li to toliki neki novci, jel im kolege u Srbiji prenose njihove članke, kao tipa bosanski portal objavio ovo, objavio ono i taj fazon. Stvarno ne razumijem.
Uglavnom mislim da je sve zbog komercijale. Npr prva liga federacije je nikad bolja, nikad atraktivnija, dosta je poznatih klubova mislim 12 od 14 bivsi premijerligaši, sudjenje bolje nego u PL, ima odlicnih utakmica i umjesto da sportski portal broj 1 u državi uz to i najuticajniji to nekako što više promoviše i popularizuje još više očigledno je interes za Vučića i Livakovića i slične veći pa je i isplatnije automatski portalu.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.