Potpuno je nepotrebno komentarisati igru, taktiku i poteze administracije kluba u kontekstu rezultata. Čak i sa ovako objektivno lošom igrom, mi bismo bili kandidat za titulu, da se sudi poštenomosarajvosa83 je napisao/la: ↑19 okt 2025, 23:04Kakva pat pozicija,bolje nikako da ne igras nego da se izivljavaju svaku tekmu i gledaju Var ono je da ozludis kao gledaoc a ne kao igrac.
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- IstinskiPitar
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
-
- Kontakt:
Gramatika bosanskog jezika nije skupa a mislim da ima i na netu za download.... Veliko slovo ,malo slovo, pocetak/zavrsetak recenice , upotreba velikog slova...
Pitar6785 je napisao/la: ↑19 okt 2025, 14:47NAZALOST POCELO JE!
Glavni KRIVAC, nk zeljeznicar mup ks i navijaci nk zeljeznicara.
Daj boze da sam u krivu al ovo bi moglo izrast u mnogo vece probleme nego ovo juce sto se desilo. postupanje uprave nk zeljeznicara je dovela do ovog, svoim odlukama. Odluke koje su donijeli bile su kordinirane usaglasene SA NAVIJACIMA koji su u to sto rade svoim putevima uvukli MUP, a kroz mup i politicko djelivanje u vidu ZASTITE njihovog kluba od takvih potezima. KONSTANTNO ZAJEBAVANJE MJENJANJE PRAVILA RASKIDANJE DOGOVORA UGOVORA SA ULAZNICAMA, na grbavici, samim tim vidimo da politickim radnjama podrzavaju ILEGALNU SILU, koriste mup za izgovor to da bi mogao moras koristit politicku silu ILLEGALNO, i to je sve uradjeno radi toga sto smo mi igrali posteno u derbiju kad smo pobjedili 1-0 a zrinjski pobjedio radnik, i sto nismo pristali po njihovim pravilima da igramo kad je korona bila. Naravno glavni razlog se krije kroz ove izjave, A GOAVNI RAZLOG JE TAN/NAM/MIRVIC, financiska moc kojoj nemogu ni blizu i sto su sve poluge gdje miras na fer izgubili. Ima mladic od 12-17 godina hoce ga zeljo HOCEGA FK SARAJEVO gdje ide u 99,9% FK SARAJEVO. Tako i u seniorskom fudbalu UZ TO OGROMNI TRANSVERI ZA BH USLOVE KOJE PRAVIMO i da nepricam o 0 titula u zadnjih 15 godina, o dugovima da i nepricam. SVE SU OVO RAZLOZI UZ JOS JEDAN ONI ZNAJU MI KAD BI NJIH UZELI 3-4 derbija zaredom da bi od 8000 sto imaju po utakmicu to otislo na 3500 i tad bi njihov klub nesto, a znaju oni da mi imamo taj kvalitet i moc da to uradi mo. E to su ti PRAVI PROBLEMI KOJI SE KRIJU POD KORONA TITULOM I POBJEDOM RADNIKA NAD ZRINJSKIM koje realno veze nemaju
Naravno, eve stvari nemogu proci protiv VICE NITI PROTIV BEUSA, ovo moze proc u KS SARAJEVO, prvo sto VICU I BEUSU TO ODGOVARA, pa donekle i NERMINU NIKSICU, a onda svim ostalim sitnim rubama kojim FK SARAJEVO nije u srcu a bave se politikom, pa onda onima koji i simpatisu nas klub al su protiv istog jer IH MIRVIC NECE DA PODMAZE.
DOMINACIJU NK DINAMO NEBI MOGAO IMAT NISTA BOLJU NEGO MI STO IMAMO U ZADNJE 4 godine sa sudjenjem koje mi imamo i sudjenje koje BORAC I ZRINJSKI IMAJU…
Laz je takodje da ovo srboustase rade samostalno B komponenta 40% ovih stvari moze popravit sa 3 tv emisije, ljudi sute jer im je VICO BEUS DALI KOVERTU tacnije podplaceni su da prodaju b klubove tu bagru treba prebit i podsjetit da neprodaju oni b klubove VEC DRZAVU, i mislim da to MIRVIC TREBA URADIT ZGAZIT 3-4 sudihe i 5-6 bosnhaka iz saveza po cjenu da napusti klub
- OzmoodPinglewood
- Kontakt:
Ti ko da si se danas registrovao i ne znaš specifični izričaj našeg brata...kulinban1189 je napisao/la: ↑20 okt 2025, 11:41Gramatika bosanskog jezika nije skupa a mislim da ima i na netu za download.... Veliko slovo ,malo slovo, pocetak/zavrsetak recenice , upotreba velikog slova...
Daj boze da sam u krivu al ovo bi moglo izrast u mnogo vece probleme nego ovo juce sto se desilo. postupanje uprave nk zeljeznicara je dovela do ovog, svoim odlukama. Odluke koje su donijeli bile su kordinirane usaglasene SA NAVIJACIMA koji su u to sto rade svoim putevima uvukli MUP, a kroz mup i politicko djelivanje u vidu ZASTITE njihovog kluba od takvih potezima. KONSTANTNO ZAJEBAVANJE MJENJANJE PRAVILA RASKIDANJE DOGOVORA UGOVORA SA ULAZNICAMA, na grbavici, samim tim vidimo da politickim radnjama podrzavaju ILEGALNU SILU, koriste mup za izgovor to da bi mogao moras koristit politicku silu ILLEGALNO, i to je sve uradjeno radi toga sto smo mi igrali posteno u derbiju kad smo pobjedili 1-0 a zrinjski pobjedio radnik, i sto nismo pristali po njihovim pravilima da igramo kad je korona bila. Naravno glavni razlog se krije kroz ove izjave, A GOAVNI RAZLOG JE TAN/NAM/MIRVIC, financiska moc kojoj nemogu ni blizu i sto su sve poluge gdje miras na fer izgubili. Ima mladic od 12-17 godina hoce ga zeljo HOCEGA FK SARAJEVO gdje ide u 99,9% FK SARAJEVO. Tako i u seniorskom fudbalu UZ TO OGROMNI TRANSVERI ZA BH USLOVE KOJE PRAVIMO i da nepricam o 0 titula u zadnjih 15 godina, o dugovima da i nepricam. SVE SU OVO RAZLOZI UZ JOS JEDAN ONI ZNAJU MI KAD BI NJIH UZELI 3-4 derbija zaredom da bi od 8000 sto imaju po utakmicu to otislo na 3500 i tad bi njihov klub nesto, a znaju oni da mi imamo taj kvalitet i moc da to uradi mo. E to su ti PRAVI PROBLEMI KOJI SE KRIJU POD KORONA TITULOM I POBJEDOM RADNIKA NAD ZRINJSKIM koje realno veze nemaju
Naravno, eve stvari nemogu proci protiv VICE NITI PROTIV BEUSA, ovo moze proc u KS SARAJEVO, prvo sto VICU I BEUSU TO ODGOVARA, pa donekle i NERMINU NIKSICU, a onda svim ostalim sitnim rubama kojim FK SARAJEVO nije u srcu a bave se politikom, pa onda onima koji i simpatisu nas klub al su protiv istog jer IH MIRVIC NECE DA PODMAZE.
DOMINACIJU NK DINAMO NEBI MOGAO IMAT NISTA BOLJU NEGO MI STO IMAMO U ZADNJE 4 godine sa sudjenjem koje mi imamo i sudjenje koje BORAC I ZRINJSKI IMAJU…
Laz je takodje da ovo srboustase rade samostalno B komponenta 40% ovih stvari moze popravit sa 3 tv emisije, ljudi sute jer im je VICO BEUS DALI KOVERTU tacnije podplaceni su da prodaju b klubove tu bagru treba prebit i podsjetit da neprodaju oni b klubove VEC DRZAVU, i mislim da to MIRVIC TREBA URADIT ZGAZIT 3-4 sudihe i 5-6 bosnhaka iz saveza po cjenu da napusti klub
SARAJEVO SIAMO NOI
Kad ćemo ispred saveza?
-
- Kontakt:
Ma ono juce je kamilica, nase tekme sa Borcem sve su veca lakrdija i trebali smo sjest na teren kao i protiv SB dva puta,Sloge i milion jos nekih tekmi,nema tima da ga sakate bezobrazno kao nas,dovoljno je orotiv Veleza tekmu pogledati u Mostaru i sve ti bude jasno.zgembo89 je napisao/la: ↑19 okt 2025, 23:33Ma B komponenta je ispusila zato sto su postavljeni likovi koji radi svojih interesa potapaju i Sarajevo i Zeljeznicar i Velez veceras Borac umjesto da izgubi 1 0 od Veleza on ga pobjedi 1 0 umjesto 0 i tako je svaku utakmicu za Borac i Zrinjski..Sudije znaju da trebaju da ih gledaju kroz prste vjerovatno da bi napredovale na listi ovo je stvarmlno dno dna ja ne znam kako veceras Ibro nije ostavio igrace Veleza na terenu i da samo stoje cim im je ponisten cist gol jel treba 20 golova za Borac evo vam lopta i igrajte sami i samo nabijat loptuMourinhokilledbarca je napisao/la: ↑19 okt 2025, 23:08Nista ovo ne bi prolazilo da nema aminovanja od strane B komponente.
Nazalost Bosnu su unistili sve tri strane, nazalost najvise mi jer smo indolentni i nedorasli zadatku.
Izigrani i prevareni od strane sopstvenih vodja (i ljevice i desnice), etnicki ocisceni u Istocnoj Bosni i Zapadnoj Hercegovini. Nakon svega toga, nismo mi nista naucili.
Sve tri elite ucestvuju u ovome, zajedno da nas ubiju, ono sto se ratom nije postiglo sad zavrsavaju u miru. Svako na sebi svojestven nacin. Jedni nacionalizmom, drugi pljackom.
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Naravno da ne zna, jer nije naš navijač.OzmoodPinglewood je napisao/la: ↑20 okt 2025, 11:44Ti ko da si se danas registrovao i ne znaš specifični izričaj našeg brata...kulinban1189 je napisao/la: ↑20 okt 2025, 11:41Gramatika bosanskog jezika nije skupa a mislim da ima i na netu za download.... Veliko slovo ,malo slovo, pocetak/zavrsetak recenice , upotreba velikog slova...
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Da ideš ispred saveza treba ti kriticna masa, sto mi nemamo i sto ne mozes postici bez zaista krupnog poteza koji ce to potaknuti kao npr istupanje iz lige, sto je vjerovatno i jedini preostali nacin. I to sami ne mozemo ni mi, niti Velez niti Zeljeznicar.
Sta je sa onim elezijem, joj jesmo baksuzi ove sezone sa povredama
- IstinskiPitar
- Kontakt:
Ne treba očekivati da Velež i Željezničar stanu uz nas.Strahinja je napisao/la: ↑20 okt 2025, 14:42Da ideš ispred saveza treba ti kriticna masa, sto mi nemamo i sto ne mozes postici bez zaista krupnog poteza koji ce to potaknuti kao npr istupanje iz lige, sto je vjerovatno i jedini preostali nacin. I to sami ne mozemo ni mi, niti Velez niti Zeljeznicar.
Velež to neće uraditi, jer ima sasvim solidnu sudijsku zaštitu, zahvaljujući Premijeru Nikšiću i Semiru Kaplanu. Ne u svim utakmicama, ali je ima.
Željezničar to neće uraditi, jer će obavezno u kontru protiv nas, a i jer im navodno uskoro ulazi u klub Nijaz Brković sa ekipom kojoj sigurno normalna liga nije u interesu.
E onda šuti I trpiIstinskiPitar je napisao/la: ↑20 okt 2025, 15:04Ne treba očekivati da Velež i Željezničar stanu uz nas.Strahinja je napisao/la: ↑20 okt 2025, 14:42Da ideš ispred saveza treba ti kriticna masa, sto mi nemamo i sto ne mozes postici bez zaista krupnog poteza koji ce to potaknuti kao npr istupanje iz lige, sto je vjerovatno i jedini preostali nacin. I to sami ne mozemo ni mi, niti Velez niti Zeljeznicar.
Velež to neće uraditi, jer ima sasvim solidnu sudijsku zaštitu, zahvaljujući Premijeru Nikšiću i Semiru Kaplanu. Ne u svim utakmicama, ali je ima.
Željezničar to neće uraditi, jer će obavezno u kontru protiv nas, a i jer im navodno uskoro ulazi u klub Nijaz Brković sa ekipom kojoj sigurno normalna liga nije u interesu.

Bez obzira, mislim da u konačnici ovakvo stanje ne odgovara ni jednim ni drugim. Zajednički nastup uvijek iziskuje i da se preko nečeg pređe, da se nešto žrtvuje da bi svima bilo bolje. Zato i jeste teško, ali je neminovno.
-
- Kontakt:
Pa pokusali smo, niko se nije odazvao na sastanak za spas bh fudbala. Cak su nas sprdali i ismijavali zbog tih pokusaja da nesto promijenimo. Najvise su se tu isticale kone i banjalucani u tom ismijavanju.
A sto se tice navijaca daj lesinaru i manijaku letvu. Ovi banjalucani ce te udariti malo preko ledja a manijaci po sred glave sto jace i jos to snimati. Tako da zaboravite neke zajednicke proteste s drugim navijacima. Jedino mozda s velezovim
A sto se tice navijaca daj lesinaru i manijaku letvu. Ovi banjalucani ce te udariti malo preko ledja a manijaci po sred glave sto jace i jos to snimati. Tako da zaboravite neke zajednicke proteste s drugim navijacima. Jedino mozda s velezovim
- Jet2Holiday
- Kontakt:
Navijaci su uvijek bili korektivni faktor, kad klub ide u pogresnom smijeru tu su bili navijaci da dignu glas. Ko ce ti dici glas kad nema navijaca na stadionu?RaymondRed je napisao/la: ↑20 okt 2025, 11:21Ne podrzavam mirvica, ali koje gluposti ce covjek na forumu nekad procitati. De molim te pojasni kada smo mi kao navijaci imali uticaj na klub pa da neko mora raditi da mi "dizemo ruke"Jet2Holiday je napisao/la: ↑19 okt 2025, 23:18Pa Mirvic je vicin igrac i obratno.
Ovo sto se nama radi je upravo ono sto Mirvicu odgovara. Da navijaci dignu ruke od kluba, da bi on mogao sprovoditi svoje.
Ko jos gradom hoda sa tjelohraniteljima, a da nema oraha u djepovima?
Evo sad nas jedva dvije milje ima na tribinama.
Zbog cega se mi kao navijaci nismo na tribinama oglasili kad smo saznali zvanicno da je ayla i dalje dio kluba? Zar to nije bio razlog bojkota?
🎶 Kad sa sjevera pjesmu čuješ ti, dole na terenu srce ostavi 🎶
„Nothing beats a Jet2 holiday!”
Meni se cini da se u to vrijeme nije znalo ni dio ovoga sto se zna sada o njoj. Tuka koja je pricala gluposti i isla svima na zivce, pa tjerana sa ovim koji su bili oznaceni kao glavni krivci, a to su **** mirza i Hadzija koji je napravio nekoliko vezanih gresaka u periodu prije bojkota. Nije bila toliko bitna u to vrijeme, tek kasnije se saznalo ovo sve. Bar je to moj neki dojam desavanja.Jet2Holiday je napisao/la: ↑20 okt 2025, 15:42Navijaci su uvijek bili korektivni faktor, kad klub ide u pogresnom smijeru tu su bili navijaci da dignu glas. Ko ce ti dici glas kad nema navijaca na stadionu?RaymondRed je napisao/la: ↑20 okt 2025, 11:21Ne podrzavam mirvica, ali koje gluposti ce covjek na forumu nekad procitati. De molim te pojasni kada smo mi kao navijaci imali uticaj na klub pa da neko mora raditi da mi "dizemo ruke"Jet2Holiday je napisao/la: ↑19 okt 2025, 23:18
Pa Mirvic je vicin igrac i obratno.
Ovo sto se nama radi je upravo ono sto Mirvicu odgovara. Da navijaci dignu ruke od kluba, da bi on mogao sprovoditi svoje.
Zbog cega se mi kao navijaci nismo na tribinama oglasili kad smo saznali zvanicno da je ayla i dalje dio kluba? Zar to nije bio razlog bojkota?
- Jet2Holiday
- Kontakt:
Nama trebaju ljudi u klubu i upravi koji ce ziviti za Sarajevo a ne od Sarajeva.TETRAPAK je napisao/la: ↑20 okt 2025, 15:45Meni se cini da se u to vrijeme nije znalo ni dio ovoga sto se zna sada o njoj. Tuka koja je pricala gluposti i isla svima na zivce, pa tjerana sa ovim koji su bili oznaceni kao glavni krivci, a to su **** mirza i Hadzija koji je napravio nekoliko vezanih gresaka u periodu prije bojkota. Nije bila toliko bitna u to vrijeme, tek kasnije se saznalo ovo sve. Bar je to moj neki dojam desavanja.Jet2Holiday je napisao/la: ↑20 okt 2025, 15:42Navijaci su uvijek bili korektivni faktor, kad klub ide u pogresnom smijeru tu su bili navijaci da dignu glas. Ko ce ti dici glas kad nema navijaca na stadionu?RaymondRed je napisao/la: ↑20 okt 2025, 11:21
Ne podrzavam mirvica, ali koje gluposti ce covjek na forumu nekad procitati. De molim te pojasni kada smo mi kao navijaci imali uticaj na klub pa da neko mora raditi da mi "dizemo ruke"
🎶 Kad sa sjevera pjesmu čuješ ti, dole na terenu srce ostavi 🎶
Jesu li ikada bili takvi ljudi u upravi ?Jet2Holiday je napisao/la: ↑20 okt 2025, 16:01Nama trebaju ljudi u klubu i upravi koji ce ziviti za Sarajevo a ne od Sarajeva.TETRAPAK je napisao/la: ↑20 okt 2025, 15:45Meni se cini da se u to vrijeme nije znalo ni dio ovoga sto se zna sada o njoj. Tuka koja je pricala gluposti i isla svima na zivce, pa tjerana sa ovim koji su bili oznaceni kao glavni krivci, a to su **** mirza i Hadzija koji je napravio nekoliko vezanih gresaka u periodu prije bojkota. Nije bila toliko bitna u to vrijeme, tek kasnije se saznalo ovo sve. Bar je to moj neki dojam desavanja.Jet2Holiday je napisao/la: ↑20 okt 2025, 15:42
Navijaci su uvijek bili korektivni faktor, kad klub ide u pogresnom smijeru tu su bili navijaci da dignu glas. Ko ce ti dici glas kad nema navijaca na stadionu?
-
- Kontakt:
Sve stoji, ali mi nemamo nikakvu "moc" kao navijaci nad klubom. Nemamo brojnost prije svega. Tkd ne mora se mirvic nesto boriti da nas skloni kada mu nismo nikakva prijetnjaJet2Holiday je napisao/la: ↑20 okt 2025, 15:42Navijaci su uvijek bili korektivni faktor, kad klub ide u pogresnom smijeru tu su bili navijaci da dignu glas. Ko ce ti dici glas kad nema navijaca na stadionu?RaymondRed je napisao/la: ↑20 okt 2025, 11:21Ne podrzavam mirvica, ali koje gluposti ce covjek na forumu nekad procitati. De molim te pojasni kada smo mi kao navijaci imali uticaj na klub pa da neko mora raditi da mi "dizemo ruke"Jet2Holiday je napisao/la: ↑19 okt 2025, 23:18
Pa Mirvic je vicin igrac i obratno.
Pokusao je i Velež pa nismo ni mi stali uz njih? Zato sam i napisao mora se nešto i progutati da bi ta priča uspjela. Tad nije bio tajming dobar, možda sada jeste?Tatamata1946 je napisao/la: ↑20 okt 2025, 15:31Pa pokusali smo, niko se nije odazvao na sastanak za spas bh fudbala. Cak su nas sprdali i ismijavali zbog tih pokusaja da nesto promijenimo. Najvise su se tu isticale kone i banjalucani u tom ismijavanju.
Pod kriticnom masom nije nuzno računati hz i tm, odnosno ljude koji ih trenutno vode.
@RaymondRed
Ma pusti ga, jedan u nizu zeljeznicara sto na ovom pdf trola.
MI NEMAMO PRAVNIKE ODVJETNIKE ADVOKATE KOJI RADE ZA KLUB. To mi nije jasno, uredu mi je da je otjero ex lewyere al dovedi druge bolje.
Naravno da Sabrina ves masina ajla ona sto hoda pred utakmicu na +30 C u dzemperu vunenom onda ona sto prodaje dresove u 38 b ima 400 g pudera sise male nepismena odvratna i picka joj iz ociju viri.
AL DOK U SAVEZU RADI COLPA PILAV HUSIC ONAJ DZEKIN JARAN itd ljudi koji bi za pare majku u javnu kucu odve nema tu ajle sabrine advokata koji to moze ispravit.
Sudije su u bh vecino ljudi 3ceg reda ne profesionalci i poprilicna sirotinja, koja za 2000 eura ce svirnut penal ofsid crveni karton itd itd. Prvo te malogradjane iz b komponente treba vaspitat, onda ove b komponase u savezu, uz proteste pred savezom gdje bi se ustaklila ona zgrada
Pisam se na b komponentu ona je krivac za sve
0 tv interview za 4 godine
Totalno unistavanje najveceg kluba u drzavi FK SARAJEVO
VRIME JE DA POSJETIMO ZASTO JE B KOMPONENTA U SAVEZU A ZASTO NIJE
VRIME JE
Naravno da Sabrina ves masina ajla ona sto hoda pred utakmicu na +30 C u dzemperu vunenom onda ona sto prodaje dresove u 38 b ima 400 g pudera sise male nepismena odvratna i picka joj iz ociju viri.
AL DOK U SAVEZU RADI COLPA PILAV HUSIC ONAJ DZEKIN JARAN itd ljudi koji bi za pare majku u javnu kucu odve nema tu ajle sabrine advokata koji to moze ispravit.
Sudije su u bh vecino ljudi 3ceg reda ne profesionalci i poprilicna sirotinja, koja za 2000 eura ce svirnut penal ofsid crveni karton itd itd. Prvo te malogradjane iz b komponente treba vaspitat, onda ove b komponase u savezu, uz proteste pred savezom gdje bi se ustaklila ona zgrada
Pisam se na b komponentu ona je krivac za sve
0 tv interview za 4 godine
Totalno unistavanje najveceg kluba u drzavi FK SARAJEVO
VRIME JE DA POSJETIMO ZASTO JE B KOMPONENTA U SAVEZU A ZASTO NIJE
VRIME JE
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 24 gosta.