Prva Liga FBiH 2025/26

Moderator/ica: GracanicaAA

Sky9
Kontakt:

Re: Prva Liga FBiH 2025/26

Post Postao/la Sky9 » 19 okt 2025, 22:33

Usmrdi se pdf na smog čim ovi baksuzi šabani dođu.
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴

Venom
Kontakt:

Post Postao/la Venom » 19 okt 2025, 22:34

Trebali ste napustit teren protiv sisinog hana i ne vracat se vise nikako.
Srce, čast i ponos!

BatistutA19
Kontakt:

Post Postao/la BatistutA19 » 19 okt 2025, 22:34

StormX je napisao/la:
19 okt 2025, 22:24
BatistutA19 je napisao/la:
19 okt 2025, 22:13
Moze li se onaj video stavit sto ga Avenija stavio tamo ako ne moze nek idu gledat tamo 😁😁da se najezis
Evo
E taj video svaka cast 😁😁predobar video ,ima i onaj na kraju utakmice sa igracima

Crkvice1988
Kontakt:

Post Postao/la Crkvice1988 » 19 okt 2025, 22:41

Nemojte tako ipak su oni napustili utakmicu. Velike su to moralne vertikale na celu sa seoskom varalicom. Da nije smijesno bilo bi zalosno hahahaha fora mi smo jedini istupili ljudi u tom trenutku imali 7 bodova. Pa yebemu misa dokle vise 😂😂😂😂

Skver
Kontakt:

Post Postao/la Skver » 19 okt 2025, 22:44

19 okt 2025, 22:17
Skver je napisao/la:
19 okt 2025, 22:04
Ovih se nekoliko ozracenih majmuna ufuralo da oni nekog pisaju.....koji level IQ da ne povjerujes......eto znaju sta se desava u Slobodi, pa sunce ti yebem, Sloboda u nekoliko zadnji mjeseci isplatila preko 700 000 KM duga i dodje ti par majmuna da ti objasnjava kakva je situacija u Slobodi, pa ako se gasimo sto bi neka budala vracala toliki novac....pricaju o nekim navijackim grupama, pa na Slobodinom forumu ne pise ni jedan clana Fukara, koliko znam sva raja sto ovdje pise sjedi na zapadu na Slobodinim utakmicama i jede kospe :urnebes:....koga boli qurac koliko je zenicana bilo bilo gdje na strani ili u Zenici....vidim da ste PSG za nas, jos samo da nafatate nekoliko saudijaca i da prepisate i Slobodu i PL :urnebes:.....prvi cu doci u Zenicu kad budete igrali euro grupne faze :urnebes: :urnebes:
A razmisljas li o novim dugovima je li te strah toga jbem te u glavu ,niko nije reko da niste vratili i sta tada ali vi o toj temi ne zelite pricat ,to je ta nesigurnost kod doticnog gospodina ali vama svedno .
To je sarkazam tvoj za Europu da cemo mi igrat grupu i realno podebavanje kad znas i sam da smo mi miljama oba kluba od toga
Covjek privatizovao Slobodu, to je de facto njegov klub, de jure nije jer nema jos zakona o sportu.....sto se mene tice neka ga sutra ugasi svakako je bio ugasen, jedini nesto moze trenutno napraviti od Slobode, danas bez para nista ne mozes a pogotovo neki socios model koji vi furate jer nemate drugog nacina je po mom misljenu neodrziv u BiH.....a ako moze, onda super.....evo Radnicki iz Lukavca se gasi, traze pomoc od Azmira.....Banovici ne znam dokle ce moci izdrzati pogotovo sad kad hoce Begu Gutica da strpaju u zatvor, Gracanica isto tesko da ostane u ligi, Jedina Sloboda na kantonu nekako gura zahvaljujuci opet tom Azmiru.....ljudi ugasili fudbal na "najbotaijem" i najmnogoljudnijem kantonu......pola BiH lige bilo sa TK, nema ih vise na mapi.....pa Slobodu opljackala braca sa tribine, tuzlaci, carsijaneri :urnebes:.... nema dalje, nije neki turcin nego tuzlaci.....kakav socios i kretanje iz zadnje lige, kad bi ti isti carsijaneri je opljackali da igra i kantonalnu.....u ovoj drzavi mozes ukrasti milione i nikome nista jer si zaboga udruzenje gradjana :urnebes: i niko ne odgovara....pa to samo ima u BiH, ljudi otvoreno stimaju PL godinama na ocigled svih, na ocigled UEFA , FIFA i nista.....ma Azmir je zlato za njih sve....

Dajdza11
Kontakt:

Post Postao/la Dajdza11 » 19 okt 2025, 22:52

Koze u Gracanici, prejako gostovanje bilo :urnebes:

slika

Skver
Kontakt:

Post Postao/la Skver » 19 okt 2025, 23:02

chily-rz je napisao/la:
19 okt 2025, 22:29
Skver je napisao/la:
19 okt 2025, 22:22
chily-rz je napisao/la:
19 okt 2025, 22:10

Nikad ne reci nikad, možda opet zaluta Fiorentina na Bilino. :bih:

Ironija je to što ti je u Zenicu i ako Sloboda zaigra grupnu fazu.
Ironija ti je kad das cisti go kao Velez danas u BL a sutis ko zadnja ckapi, Sloboda jedina napustila utakmicu u PL i bila kaznjena, Azmir dibio godinu dana uslovne od NS BiH a te evropske ironije nek igra Vicina prcija na Bilinom.....
Ako je to bilo prošle sezone mogli ste komotno poslije prvih pet utakmica istupiti i napustiti ne utakmicu nego ligu, kvalitetom ste svakako zalutali u istu loveci u mutnim vodama po federalnoj sezonu ranije. Prepošteni Azmir ima dva kluba u ovoj ligi, može odigrati jednim s juniorima i dobiti u prelazu ovaj drugi ako mu je po volji.
Pa sto jarane i ti ne uplati....jel u Kini opet uplatio? De nas uputi gdje se to moze uplatiti, ima i na proljece uzvrat na Tusnju opet. :thumbup:

Skver
Kontakt:

Post Postao/la Skver » 19 okt 2025, 23:04

Crkvice1988 je napisao/la:
19 okt 2025, 22:28
Skver je napisao/la:
chily-rz je napisao/la:
19 okt 2025, 22:10

Nikad ne reci nikad, možda opet zaluta Fiorentina na Bilino. :bih:

Ironija je to što ti je u Zenicu i ako Sloboda zaigra grupnu fazu.
Ironija ti je kad das cisti go kao Velez danas u BL a sutis ko zadnja ckapi, Sloboda jedina napustila utakmicu u PL i bila kaznjena, Azmir dibio godinu dana uslovne od NS BiH a te evropske ironije nek igra Vicina prcija na Bilinom.....
Nemojte vi samo o postenju, izasli s terena a vec ste davno ispali, ne kazem ja da tu utakmicu niste biki pokradeni al isto tako ste vec bili ispali. Od seoske varalice jedino je vico veci lopov. Ako azmirova stimanja i ugovori jednog dana dodju na naplatu, a nadam se da hoce, dobre ce robije on dobit
Tebi ne mogu odgovoriti, ti si retardiran......ne bi skonto :wave:

Crkvice1988
Kontakt:

Post Postao/la Crkvice1988 » 19 okt 2025, 23:15

Skver je napisao/la:
19 okt 2025, 23:04
Crkvice1988 je napisao/la:
19 okt 2025, 22:28
Skver je napisao/la:

Nemojte vi samo o postenju, izasli s terena a vec ste davno ispali, ne kazem ja da tu utakmicu niste biki pokradeni al isto tako ste vec bili ispali. Od seoske varalice jedino je vico veci lopov. Ako azmirova stimanja i ugovori jednog dana dodju na naplatu, a nadam se da hoce, dobre ce robije on dobit
Tebi ne mogu odgovoriti, ti si retardiran......ne bi skonto :wave:
Pa vi nikom nista ni ne mozete argumentovano odgovorit… od vas se nista bolje ni ne ocekuje. Merhametlije, sami sebe tako nazivate

zlajci
Kontakt:

Post Postao/la zlajci » 20 okt 2025, 00:41

Robiji naklon za danasnje izdanje!
tuzlanska Sloboda

Dajdza11
Kontakt:

Post Postao/la Dajdza11 » 20 okt 2025, 05:11

Hajde koze noga odavde sa ovog pdf. Nemate vi sta ovdje pisat ni komentarisat. Ne pisete o propaloj fukari na svojoj stranici, a komentarisete veliki Celik.
Šibe da vas ne vidimo ovdje

Zenicanin988
Kontakt:

Post Postao/la Zenicanin988 » 20 okt 2025, 09:57

Tosk bolja ekipa juce, dobri smo mi bili dok nisu skrsili malog Telalovica, sudija mozda je imao gresaka ali po meni nije navlacio Tosku, kao sto neki nasi pisu. Ona greska sto se tice penala, i ja sam s tribine mislio da je penal. Tako izgledalo. Sve u svemu dobro smo bod izvukli. Njihov trener nalozeniji, tjera ih u napad.
Robija NO COMMENT!
Čelik Zenica, bosanski gigant!!!

Sanjam sretno Bilinooo!!!

Flufy
Kontakt:

Post Postao/la Flufy » 20 okt 2025, 11:23

Zenicanin988 je napisao/la:
20 okt 2025, 09:57
Tosk bolja ekipa juce, dobri smo mi bili dok nisu skrsili malog Telalovica, sudija mozda je imao gresaka ali po meni nije navlacio Tosku, kao sto neki nasi pisu. Ona greska sto se tice penala, i ja sam s tribine mislio da je penal. Tako izgledalo. Sve u svemu dobro smo bod izvukli. Njihov trener nalozeniji, tjera ih u napad.
Robija NO COMMENT!
Aferim. Igrac utakmice Durmo, nece ovakvo izdanje ponoviti dok je ziv.
Robija, kapa do poda !

VivaLaLiberta
Kontakt:

Post Postao/la VivaLaLiberta » 20 okt 2025, 11:52

Venom je napisao/la:
19 okt 2025, 21:11
antisisoja1919 je napisao/la:
19 okt 2025, 20:59
Venom je napisao/la:
19 okt 2025, 20:52

Samo nas tako provociraj pa da te se moze ponizavat kako spada, plus nesto si se puno upalio za tako muckog provokatora
Samo ti nastavi, ako smatras da je ovaj tvoj nivo konverzacije ponizavanje. Da se imam cemu smijat.
Ja nemam razloga da se upalim, samo s vremena na vrijeme vam odgovorim jezikom koji jedino razumijete.
Mene vec duze vrijeme ne dotice prestiz u ovoj cirkus ligi, tako da me po tom pitanju ne mozes isprovocirat uopste.
Robijasima svaka cast za pricu, al velika većina vas za ostale ste stvari previse plitki da bih ja vama objasnjavao.
Uzivajte u ovom ako mislite da vam donosi nesto.
I pusti se antisisoje, nije on tvoj nivo, ti si par nivoa iznad njega
Imas razloga i upravo si upaljen, jbg hoce to kad provociras bez ikakvog pokrica i osnova. Logicno je da te ne dotice jer ti je klub za koji navijas irelevatan u svakom smislu, pa onda dolazis ovdje prosipat frustracije prema boljem od sebe.

Nikad nista nisi pokusao objasniti, jer nemas sta, a nemoj ni pokusavati, bolje i po tebe, a i po nas. U moru deblizima da bar da negdje budemo pošteđeni
Pojedincima se ovdje na desetine puta nešto objasnilo, nekima ne vrijedi objašnjavati jer im nije cilj voditi destruktivne, a ne konstruktivne rasprave, al hajd’ takvima i ne treba zamjeriti jer su vjerovatno imali neke poteškoce u razvoju.
“Pjesma naša neće stati, za boje ove život ćemo dati!”

VivaLaLiberta
Kontakt:

Post Postao/la VivaLaLiberta » 20 okt 2025, 11:53

Dajdza11 je napisao/la:
20 okt 2025, 05:11
Hajde koze noga odavde sa ovog pdf. Nemate vi sta ovdje pisat ni komentarisat. Ne pisete o propaloj fukari na svojoj stranici, a komentarisete veliki Celik.
Lafe zar ti nisi izjavio bio da si navijač Sarajeva, nekad možda i Želje?

Ne znaš ni ti više sta si, al hajd’ vidimo da si mentalno nestabilna osoba i poremećena pa ti niko ni replicira.

DamirT
Kontakt:

Post Postao/la DamirT » 20 okt 2025, 11:55

VivaLaLiberta je napisao/la:
20 okt 2025, 11:53
Dajdza11 je napisao/la:
20 okt 2025, 05:11
Lafe zar ti nisi izjavio bio da si navijač Sarajeva, nekad možda i Želje?

Ne znaš ni ti više sta si, al hajd’ vidimo da si mentalno nestabilna osoba i poremećena pa ti niko ni replicira.
Rijetko pisem ovdje, ali taj lik je tezak oblik retardacije. Lijepo sto zna koliko se pise na temi, ocito da visi na njoj kao i jos par likova. :thumbup:
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.

"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

VivaLaLiberta
Kontakt:

Post Postao/la VivaLaLiberta » 20 okt 2025, 12:07

19 okt 2025, 21:34
Sad ce bit zatisje na forumu do iduceg kola😁😁 ,ma tesko je tuzlacima objasnit neke stvari nemaju oni ni stava ni obraza ni ponosa ni ljubavi ni borbe.Nekad mi ih zao ali to junacenje neko tad mi ohlade.Oni su ubijedjeni da mi njih mrzimo ili ljubomorni na Husica a nije tako.Njima je sve svejedno ako bude sta sa Husicem dobro i jest ako ne bude koga yebe .Oni zive u masti milionima i investicijama ,mi se bar borimo i bar imamo klub u svojim rukama a oni veze nemaju sta im se desava u klubu a pojedu se od muke a nista ne mogu nit zele nit ih ima nego cekaj sta ce bit .
O navijacima nemas sta pricat sve se to vidi i svako ce neutralan reci da smo uz sarajavske grupe trenutno treci a 2 rang takmicenja.
Nije vise ni bitno ko ce uci jer ko god udje bez novca letis odmah nazad, nego je bitno imat klub u nadi da ces napravit nesto jer svakom je jasno bez novca ne mozes dalje bio Celik,Sloboda,Tosk,Jedinstvo,Stupcanica,Travnik ili neko peti deseti to je najmanje bitno.
Sta vredi sad Tosku imaju dobru ekipu prvi su zasluzeno ali kad ne mogu dalje.,treba milion stvari im.
Pa upravo koji god klub uđe u PL realno bez 3 miliona keša minimalno tamo se neće dugo zadržati, posebno prvu sezonu nakon ulaska i jer moraš sve “nanovo”. TOŠK ima odličnu ekipu po prikazanom do sada, ali je pitanje koji su njihovi ciljevi jer im je infrastruktura očajna i da li bi mogli obezbjediti uslove za opstanak ili bi to bila samo prolazna stanica koja bi zavila klub u crno.Čelikov sistem može funkcionisati u ovim ligama i način na koji je spašen klub sam 100x pohvalio i hvalit ću, ali i Vi ste sami svjesni ukoliko velike pare ne uđu u klub da Vas PL može samo vratiti u neslavne dane i nova dugovanja.

bromazepam
Kontakt:

Post Postao/la bromazepam » 20 okt 2025, 12:35

Stvarno je iznenađujući procenat degeneričnih osoba iz Zenice. Mislio sam do sad da su u pitanju pojedinci al ovih zadnjih par stranica su pobile moje tvrdnje.
Sergej Barbarez - najveći sin Bosne i Hercegovine.

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 20 okt 2025, 12:37

bromazepam je napisao/la:
20 okt 2025, 12:35
Stvarno je iznenađujući procenat degeneričnih osoba iz Zenice. Mislio sam do sad da su u pitanju pojedinci al ovih zadnjih par stranica su pobile moje tvrdnje.
Nista je to u poredjenju sa Tuzlom. Samo sto je ironija u tome da mi u Zenici imamo neku posjetu pa mora i biti malo veci broj degenerika, vas u Tuzli nema, a imate veci broj degenerika.
Celik!3,2,2.

bromazepam
Kontakt:

Post Postao/la bromazepam » 20 okt 2025, 13:15

AllGunsBlazing je napisao/la:
20 okt 2025, 12:37
bromazepam je napisao/la:
20 okt 2025, 12:35
Nista je to u poredjenju sa Tuzlom. Samo sto je ironija u tome da mi u Zenici imamo neku posjetu pa mora i biti malo veci broj degenerika, vas u Tuzli nema, a imate veci broj degenerika.
Ne vjerujem da ovi koji ovdje najagresivnije pišu odlaze na utakmice.
Sergej Barbarez - najveći sin Bosne i Hercegovine.

Odgovori

Natrag na “Prva liga FBiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.