Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH
Otkad je Jankovic odbio BiH, raspad, katastrofalan ove sezone.
Znaci kletva djeluje jos uvijek

Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Nikad nije ni prestala

naprijed rejal
- FranckRibery
- Kontakt:
Ne razumijem sto novinari ne ispitaju ovu vijest onda ako je tako. Kad mogu Barbareza ujesti, neka pitaju i Spahica.DamirT je napisao/la: ↑14 okt 2025, 14:17A stvarno sam ocekivao pomak u omladinskim selekcijama, prvenstveno u21. Kakvi god bili, imamo kvalitet da se makar pobijemo sa svima, pa i da izgubimo. Eto protiv Holandije neku noc, ja dajem ruku u vatru da ce im se to vratiti u Holandiji protiv nas i da ce nas natrpati. Javnost su zavarala ova 2 remija, a igra nije ni na nivou Andore.
Ovdje se navodi da je zamijenjen Erbez sa Silicem. Ne vidim kakve ovo veze ima sa Spahicem.
reprezentacija ba/470452-omladinske-selekcije-bih-imaju-novog-koordinatora-dalibor-silic-poznato-je-ime-naseg-fudbala
"U osnovi, htjeli su me 'ukrasti' u reprezentativnom smislu. Nakon nekoliko godina, mogao bih imati priliku igrati za Englesku, ali selektor Matjaž Kek me je brzo pozvao u reprezentaciju. Za mene nikada nije bilo pitanje za koju ću državu igrati. Slovenija mi je dala sve, rođen sam u Sloveniji, odrastao i ovdje počeo igrati. I BiH je htjela da igram za nju, ali nisam bio vezan za Bosnu i Hercegovinu. Mogao sam biti izdajnik. Zapravo, u očima nekih, ja sam izdajnik u Bosni i Hercegovini jer je nisam odabrao. Da jesam, bio bih izdajnik u Sloveniji. Ne možete svima ugoditi, uvijek ću za nekoga biti loš momak", objasnio je Vučkić koji je 2011. godine imao poziv da igra za Bosnu i Hercegovinu, ali ga je odbio.
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
-
- Kontakt:
Karić asistencija u zadnjim minutama tekme za pobjedu Sturma
opet 90min danas.
opet 90min danas.
Drugi put asistira za pobjedu
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
U19 Frankurt - Nunberg 2:1
Dzanovic (18) nova asistencija za pobjedu

U19 Schalke - Oberhausen 4:0
Tubic (17) dva gola

Ovo su dva najefikasnija igraca u Njemackoj do 20 godina
Dzanovic (18) nova asistencija za pobjedu

U19 Schalke - Oberhausen 4:0
Tubic (17) dva gola

Ovo su dva najefikasnija igraca u Njemackoj do 20 godina
Yugoslav First League: ⭐️
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Lončar? Možda se njega sjeti za Rumuniju?
- katalinski
- Kontakt:
Steta sto taj momak ne dobija poziv , nije vrhunski igrac , ali bar bi bio na svojoj poziciji , ono sa Mujakicem ne ide , Burnic opet nije rjesenje. Gazibegovic je krpio tu poziciju, nemamo ni nekog mladog lijevok beka u najavi.
Ajvatar
- invincible1921
- Kontakt:
Nema Mujakica radi kartona, ako Seo ne bude spreman zaista ce bit totalna nebuloza da ga ne zovnekatalinski je napisao/la: ↑20 okt 2025, 12:47Steta sto taj momak ne dobija poziv , nije vrhunski igrac , ali bar bi bio na svojoj poziciji , ono sa Mujakicem ne ide , Burnic opet nije rjesenje. Gazibegovic je krpio tu poziciju, nemamo ni nekog mladog lijevok beka u najavi.
Ne zato sto mislim da je Karic neki ama igrac nego jednostavno nema koga drugog
=\_1921_/=
-
- Kontakt:
Haha. Tako je. Jedan od najvećih šupaka. Drago mi je da je propao ko kenj kroz šolju.
Zaista mi nisu jasni likovi poput Jankovića ili Svetozara Markovića... Znaju da su vrlo male ili skoro nikakve sanse da zaigraju za Hrvatsku i Srbiju, te opet i iz kalkulantsko-interesdzijskih pobuda nece da zaigraju BiH...
Je li taj ustasluk i cetnikluk toliko jak u njima?
- invincible1921
- Kontakt:
Meni je nekad stvarno fascinatno kako citav zivot zivite u BiH a nemate pojma s kim zivite...i u kakvom mentalietu odrastaju nasi "sugradjani"Vaya je napisao/la: ↑20 okt 2025, 13:54Zaista mi nisu jasni likovi poput Jankovića ili Svetozara Markovića... Znaju da su vrlo male ili skoro nikakve sanse da zaigraju za Hrvatsku i Srbiju, te opet i iz kalkulantsko-interesdzijskih pobuda nece da zaigraju BiH...
Da igraju Hrvatska-BiH , Sunjic bi navijao za hrvatsku kao i katic kao i basic ...a skontaj da oni igraju za nas, e zamisli sad ove koji nece ni da igraju
=\_1921_/=
Sve je to meni jasno, ali je danas u dosta stvari i nacionalizam komercijalizovan... Ne treba meni niko reci da je Markovic cetnik... Naravno da je cetnik kada je odrastao u cetnickoj okolini i vjerovatno i cetnickoj porodici... Ja govorim iz ugla, da igraci tipa njega ili Jankovica nisu nikakve aman igracine koje ce napraviti top karijeru... Cudim se da nece da "iskoriste" reprezentaciju BiH za sebe, jer igranjem za nas prvenstveno mogu sebi dici cijenu i zaigrati u nesto jacim klubovima od Viktorije Plzen i Rijeke...Ovo mene cudi...invincible1921 je napisao/la: ↑20 okt 2025, 13:57Meni je nekad stvarno fascinatno kako citav zivot zivite u BiH a nemate pojma s kim zivite...i u kakvom mentalietu odrastaju nasi "sugradjani"Vaya je napisao/la: ↑20 okt 2025, 13:54Zaista mi nisu jasni likovi poput Jankovića ili Svetozara Markovića... Znaju da su vrlo male ili skoro nikakve sanse da zaigraju za Hrvatsku i Srbiju, te opet i iz kalkulantsko-interesdzijskih pobuda nece da zaigraju BiH...
Da igraju Hrvatska-BiH , Sunjic bi navijao za hrvatsku kao i katic kao i basic ...a skontaj da oni igraju za nas, e zamisli sad ove koji nece ni da igraju
Ne mora meni niko reci da je Nikola Katic ustasa par excelance ustasa, jer ovo provjereno znam od ljudi koji su imali kontakta sa njim, koji su mi rekli da je pravi kamenjarski skutor i ustasa, iako na njega neki odavde svrsavaju samo tako... I koliki god je ustasa, opet je prevalio preko toga da zaigra za nas, sto se na kraju ispostavio kao vrhunska odluka za njega (svoju karijeru koja mu je otisla u **** je ozivio preko reprezentacije i jos se spario sa Muslicem koji ga voda za sobom), a i konacno i za nasu repku je dosao kao sasvim dobar dodatak... Win-win situacija... E ovo me cudi na primjer za Jankovica i Markovica, pogotovo za ovog prvog... Valjda mu je menadzer svjestan da trenutno nemamo ni jedna klasicne 10-ke u reprezentaciji i da bi sigurno imao prostora da igra... Cudi me cak i nivo kalkulacija...
- invincible1921
- Kontakt:
Pa nece jbg, rep je i obaveza, a oni ocigledno misle da im taj boost u karijeri nije potreban da bi trosili svoje slobodno vrijeme na to....mnogima je i tesko pojmit BiH a kamol igrat za nju, neki prevale poput Katica, ali mnogk ne zele ni toVaya je napisao/la: ↑20 okt 2025, 14:25Sve je to meni jasno, ali je danas u dosta stvari i nacionalizam komercijalizovan... Ne treba meni niko reci da je Markovic cetnik... Naravno da je cetnik kada je odrastao u cetnickoj okolini i vjerovatno i cetnickoj porodici... Ja govorim iz ugla, da igraci tipa njega ili Jankovica nisu nikakve aman igracine koje ce napraviti top karijeru... Cudim se da nece da "iskoriste" reprezentaciju BiH za sebe, jer igranjem za nas prvenstveno mogu sebi dici cijenu i zaigrati u nesto jacim klubovima od Viktorije Plzen i Rijeke...Ovo mene cudi...invincible1921 je napisao/la: ↑20 okt 2025, 13:57Meni je nekad stvarno fascinatno kako citav zivot zivite u BiH a nemate pojma s kim zivite...i u kakvom mentalietu odrastaju nasi "sugradjani"Vaya je napisao/la: ↑20 okt 2025, 13:54Zaista mi nisu jasni likovi poput Jankovića ili Svetozara Markovića... Znaju da su vrlo male ili skoro nikakve sanse da zaigraju za Hrvatsku i Srbiju, te opet i iz kalkulantsko-interesdzijskih pobuda nece da zaigraju BiH...
Ne mora meni niko reci da je Nikola Katic ustasa par excelance ustasa, jer ovo provjereno znam od ljudi koji su imali kontakta sa njim, koji su mi rekli da je pravi kamenjarski skutor i ustasa, iako na njega neki odavde svrsavaju samo tako... I koliki god je ustasa, opet je prevalio preko toga da zaigra za nas, sto se na kraju ispostavio kao vrhunska odluka za njega (svoju karijeru koja mu je otisla u **** je ozivio preko reprezentacije i jos se spario sa Muslicem koji ga voda za sobom), a i konacno i za nasu repku je dosao kao sasvim dobar dodatak... Win-win situacija... E ovo me cudi na primjer za Jankovica i Markovica, pogotovo za ovog prvog... Valjda mu je menadzer svjestan da trenutno nemamo ni jedna klasicne 10-ke u reprezentaciji i da bi sigurno imao prostora da igra... Cudi me cak i nivo kalkulacija...
Iskoriste zato dobro ove mladje u svim sportovima da se probiju kroz klubove preko CV u kojem pise da igra za rep.
Sto se tice Katica, istu stvar sam cuo od vise ljude..a i familija mu je u HDZu tako da nije ni cudit...
=\_1921_/=
Ne znam kakva je situacija sa mirzom catovicem, ali je sigurno potencijal da bude dobar igrac, pise da ga manchester city prati. Visoki zadnji vezni, ja bi ga pozvao odma u a repku, 18 godina kao alajbegovic i samo je pitanje vremena kad ce eksplodirati, mislim da ce vec za godinu dvije zaigrati u stuttgartu ili negdje drugo u ligi petice.
Trenutno korisnika/ca: General505, Google Adsense [Bot], hurem, Proximic, Serha, zikerrz21 i 36 gostiju.