Juventus FC

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

BocaJuniors1905
Kontakt:

Re: Juventus FC

Post Postao/la BocaJuniors1905 » 19 okt 2025, 16:29

akisarajevo92 je napisao/la:
19 okt 2025, 14:32
Koliko kloceva u ekipi i ljudi nesto ocekuju

Koji ce qrac Kostic i dalje u Juventusu, McKennie, Kelly, Rugani, Thuram, Locatelli

Pun mi je qrac vise i antipaticne njuske Vlahovica
Pa najveći kloc koji nam je trener je odlučio da zadrži Kostića i Mekinija kao dobri su za rotacije, znači on je glavni krivac niko drugi
MANIJACI JUG 1987
MI SMO ONI ŠTO NE DAJU NA SVOJE!

Italia
Kontakt:

Post Postao/la Italia » 19 okt 2025, 16:33

Ma treba dovesti Mbapeta, Halanda, i Guardijolu kao trenera ja mislim da bi to bilo najpametnije
„Morata, najkompletniji napadac danasnjice“ -> Italia

BocaJuniors1905
Kontakt:

Post Postao/la BocaJuniors1905 » 19 okt 2025, 16:43

Previše mu se utakmica daje, trebao je otkaz nakon Verone dobiti

MANIJACI JUG 1987

Sissoko78
Kontakt:

Post Postao/la Sissoko78 » 19 okt 2025, 17:55

BocaJuniors1905 je napisao/la:
19 okt 2025, 16:43
Previše mu se utakmica daje, trebao je otkaz nakon Verone dobiti

Zasluzio je da mu se daje jer je prevario glupana Comollija i Elkana da mu daju sansu nakon zavrsetka sezone poslije Motte

Samo idiot je mogao smatrati Tudora dostojnim klupe Juventusa a to nam govori da je Comolli još veća nezanalica od Giuntolia

Ovdje nema napredka ni za 5sezona jer svaka je novi trener i novi restart da se ko nešto izgradi a mi tonemo samo

Bez Agnellia ovaj klub će završit u bunaru

UmjetnikZijad
Kontakt:

Post Postao/la UmjetnikZijad » 19 okt 2025, 18:09

Italia je napisao/la:
19 okt 2025, 16:33
Ma treba dovesti Mbapeta, Halanda, i Guardijolu kao trenera ja mislim da bi to bilo najpametnije
Ja sam za to da vratimo alegrija da pojedinci mogu masturbirati dok branimo 0:0

Montoya
Kontakt:

Post Postao/la Montoya » 19 okt 2025, 19:38

19 okt 2025, 16:29

Koji ce qrac Kostic i dalje u Juventusu, McKennie, Kelly, Rugani, Thuram, Locatelli

Pa najveći kloc koji nam je trener je odlučio da zadrži Kostića i Mekinija kao dobri su za rotacije, znači on je glavni krivac niko drugi
Jel ti stvarno misliš da se trener pita nešto za transfere Juventusa? Ovdje je samo bitan plus i to se vidjelo na razmjeni Maria i Coste. Costa je igrao kod Tudora,a ovaj drugi ne igra,znači ne radi se sa trenerom na transferima. Tako nam je godinama unazad!!

J1897
Kontakt:

Post Postao/la J1897 » 19 okt 2025, 19:50

Znaci protiv reala nemamo sta traziti. A protiv Lazia ko zna mozda nas i sreca pogleda Pa da dobijemo. Jel to dovoljno da se zadrzi Tudora?
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Pogba
Kontakt:

Post Postao/la Pogba » 19 okt 2025, 20:45

Montoya je napisao/la:
19 okt 2025, 19:38

Jel ti stvarno misliš da se trener pita nešto za transfere Juventusa? Ovdje je samo bitan plus i to se vidjelo na razmjeni Maria i Coste. Costa je igrao kod Tudora,a ovaj drugi ne igra,znači ne radi se sa trenerom na transferima. Tako nam je godinama unazad!!
Pa u toj razmjeni je Juventus dobar tipa 2 miliona, ne vjerujem da je tu taj razlog, oni su Costu dali jer su ga smatrali sirovim i nespremnim te boljim u napadu sto Juventus ne podnosi jer da nije tako ne bi se odricali igračine kao Cancelo npr. Mislili su da je Mario drugacija tipologija, ali nije. Zapravo se ispostavilo da je Mario i tehnički potkovaniji i jako dobar s loptom u nogama i potpuno je bizarno da onakav igrač ne moze ni 10 minuta dobiti nego treneri ala Tudor sa fiks idejama su voljni žrtvovati svoju poziciju vjerujući u nekakav balans i stoperom na wing backu, a istovremeno nemaju nikakav problem da italijancic koji nas je koštao 15 bodova lani i ove sezone (Cambiaso) igra svaku. Tu se ne gleda balans.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░

#MaxOUT

Montoya
Kontakt:

Post Postao/la Montoya » 19 okt 2025, 21:22

Pogba je napisao/la:
19 okt 2025, 20:45
Montoya je napisao/la:

Pa u toj razmjeni je Juventus dobar tipa 2 miliona, ne vjerujem da je tu taj razlog, oni su Costu dali jer su ga smatrali sirovim i nespremnim te boljim u napadu sto Juventus ne podnosi jer da nije tako ne bi se odricali igračine kao Cancelo npr. Mislili su da je Mario drugacija tipologija, ali nije. Zapravo se ispostavilo da je Mario i tehnički potkovaniji i jako dobar s loptom u nogama i potpuno je bizarno da onakav igrač ne moze ni 10 minuta dobiti nego treneri ala Tudor sa fiks idejama su voljni žrtvovati svoju poziciju vjerujući u nekakav balans i stoperom na wing backu, a istovremeno nemaju nikakav problem da italijancic koji nas je koštao 15 bodova lani i ove sezone (Cambiaso) igra svaku. Tu se ne gleda balans.
Vidiš taj Talijan se tek treba prodati i zato i igra. Gura ga se na sve pozicije i u repki i u klubu samo da se nađe mjesto. To da Mario ne igra je dokaz da nisu radili taj transfer sa trenerom.U klubu nemaju nikakvu viziju,nemaju želju za trofejima ili je nešto treće. Ovo što oni rade sa transferima je za zatvora i onda kad zagusti mijenjaj trenera i daj još većeg neznalicu od onog prije. Najmanje je u ovom klubu trener problem i to je tako godinama,a tu ne branim ni Tudora ni ikog drugog od trenera!! Juve još dugo neće biti konkurentan bez obzira koga dovedu za trenera ako nastave sa istom politikom!!

UmjetnikZijad
Kontakt:

Post Postao/la UmjetnikZijad » 19 okt 2025, 22:17

Montoya je napisao/la:

Ako se toliko gleda u svaki euro zasto su ovolike pare ulupane u transfere Kopmejinersa, Luiza i Opende koji su realno govoreci mediokriteti?

Ako se toliko gleda na zaradu zasto nije prodat smrdljivi Cambiaso?

Ja bih volio sa se gleda na pare, da klub ima bilo kakvu filozofiju, bilo kakav smisao. Ali na ovom brodu je kormilo vec dugo pokvareno, nikakvog kursa ni orijentira. Ide se iz jedne nebuloze u drugu. Ono sto se desilo sa Albertom i Huijsenom je nakbolji pokazatelj stanja u klubu.

zalayeta
Kontakt:

Post Postao/la zalayeta » 20 okt 2025, 07:32

J1897 je napisao/la:
19 okt 2025, 19:50
Znaci protiv reala nemamo sta traziti. A protiv Lazia ko zna mozda nas i sreca pogleda Pa da dobijemo. Jel to dovoljno da se zadrzi Tudora?
Ako je cijena otkaz, a da izgubi obje neka ih izgubi, gore bi bilo da uzme neki pozitivan rezultat pa da opet gledamo ovu šugavu igru i forsiranje nekih likova na pozicijama koje im nisu prirodne . Realno on je previše tvrdoglav i glup, na konferenciji kaže mali Como ,pa te ljudi dernu , nije džaba on u svakoj ekipi se zadržao skroz kratko jer ima neku ludu filozofiju .

Hardzavi
Kontakt:

Post Postao/la Hardzavi » 20 okt 2025, 07:39

Juventus je uvijek uzimao najbolje iz Serije A pa treba vidjeti ovog trenera prvoplasirane ekipe Milana, možda bi bio voljan doći u Juve.

Ah da, ne sviđa nam se njegov stil igre!

Pogba
Kontakt:

Post Postao/la Pogba » 20 okt 2025, 07:56

:facepalm:
Kuci ga vodi.

#MaxOUT

farenhajt
Kontakt:

Post Postao/la farenhajt » 20 okt 2025, 10:19

ovako na prvu ne mogu se sjetiti tekmi koje je Paladino vodio protiv nas, da li Fiorentina ili Monza
mi krenemo s privremenim rjesenjem a onda ga i ostavimo, a igraca kojeg potpisemo i dobro se uklopi pustimo
Za uspjeh je potrebno raditi drugacije od drugih, a ne truditi se uraditi to bolje

Andrej
Kontakt:

Post Postao/la Andrej » 20 okt 2025, 10:47

"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli

Pogba
Kontakt:

Post Postao/la Pogba » 20 okt 2025, 11:01

farenhajt je napisao/la:
20 okt 2025, 10:19
ovako na prvu ne mogu se sjetiti tekmi koje je Paladino vodio protiv nas, da li Fiorentina ili Monza
mi krenemo s privremenim rjesenjem a onda ga i ostavimo, a igraca kojeg potpisemo i dobro se uklopi pustimo
Ima ona ruska poslovica, nešto kao: "Nema nista trajnije od privremenog rjesenja".
To je to otprilike. Na valovima honeymoon perioda ne treba surfati.
A s Tudorom i nije bilo nikakvog wow perioda pa da se oslone na to. Npr. Roma je lani imala sjajan period s Ranieriem, ali da su ga ostavili nemam dilemu da bi na kraju završili ispod očekivanja. Nikako da se nauči. Privremena rješenja su privremena izuzev ako se na ogromnom uzorku ili takvom preobrazaju tima ne utvrdi da neko zaslužuje ostanak.

Palladino mi je bio jedan od najdražih igrača akademije kad se pojavio, igrao u Seriji B s nama i imao visok plafon koji nije dostigao i vrlo je korektan trener, ali apsolutno profilom nije ono sto nam treba.

#MaxOUT

J1897
Kontakt:

Post Postao/la J1897 » 20 okt 2025, 14:31

According to La Repubblica via IlBianconero, Tudor had a heated confrontation with Comolli and the rest of the top management following the team’s return to Turin on Sunday evening.

Although this doesn’t necessarily mean that the manager’s fate is already sealed, it certainly depicts a bleak image.

Zakuhava se
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Pogba
Kontakt:

Post Postao/la Pogba » 20 okt 2025, 16:33

Spaseni smo

#MaxOUT

dinoo
Kontakt:

Post Postao/la dinoo » 20 okt 2025, 16:49

Pogba je napisao/la:
20 okt 2025, 16:33
Spaseni smo
Ovaj klub je zestoko nograisao ili ima umetnute likove da ruse klub iznutra.
Ne znam sta je trece moguce :D

BocaJuniors1905
Kontakt:

Post Postao/la BocaJuniors1905 » 20 okt 2025, 16:59

Ma vratiti Motu do ljeta ionako je još uvijek na plantnoj listi kluba :mrgreen:
MANIJACI JUG 1987

Odgovori

Natrag na “Juventus FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.