Premijer liga BiH - aktuelno
- avalPacidoroP
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Dobra stvar u ovom kriminalu večeras je što je Velež i dalje na 10.bodova..
Za nadati se da će Široki osvetiti u sljedećem kolu,a zatim i mi da ih gurnemo u još dublju provaliju.
Lijep pozdrav.
Za nadati se da će Široki osvetiti u sljedećem kolu,a zatim i mi da ih gurnemo u još dublju provaliju.
Lijep pozdrav.
Kad izgubiš PONOS, gubiš sve. Uprave Sarajeva, Želje, Veleža vode sumnjivi tipovi koji nisu u stanju zaustaviti ludilo u tzv wwin ligi. Ne mogu to ni razjedinjeni navijači. Preostala nada su organi gonjenja, koji opet trebaju političku podršku. Možda se nešto i zakotrlja.
-
- Kontakt:
Imas na kiksu

[email protected] utakmice FK Borca.
-datum utakmice
-ime sudije
-video materija
Što više mailova veća mogućnost za Uefa inspekciju!
Za bolje sutra BiH nogometa !!!
-datum utakmice
-ime sudije
-video materija
Što više mailova veća mogućnost za Uefa inspekciju!
Za bolje sutra BiH nogometa !!!
Ne znam zasto on misli da je ovo Rahimicev glas

Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Kad nam se Valjic i savez jave i kazu opravdano ponisten gol

Trebali su sacekat sa videom jer ce ovako bit 100% i onda ga objavit gdje ovaj govori da je pogrijesio
Šbbkbb.....mosarajvosa83 je napisao/la: ↑19 okt 2025, 21:54Hocel ko vas Mirvic biti gazda ili se to kod vas zove investitor i hocetel spinovat da ste prcija i slicne gluposti koje ste pisali jer ce te postati prcija uskoro? Mi kad smo se izjasnjavali cutali ste ko zadnje p, sad tek kad vam udje investitor kad vas budu klali tek onda cete da cvilite,kad su nasi uletali na teren smijesno vam bilo,mada opet kazem da je ovo neki visi cilj iako ste pokazali pravo lice vise puta.bhsport je napisao/la: ↑19 okt 2025, 20:40Duška puno si se navio za nekog čiji gazda kaze da smo Zrinskom navlače te se ne izjasnjava na ove kradje Borca i poguravanja.jurisicduska je napisao/la: ↑19 okt 2025, 20:30Nama svirne penal u doskoku igraca. Skočili skupa
I pali jedan preko drugog penal. Tako da dajte molim vas.
Da ne govorim o ovim penalima nakon kornera to sam samo na našoj utakmici vidio i nikad vise nigdje u svijetu.
Takodjer niti navijaci se ne oglašavaju. Tako da....
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Kakva uefa kakve prijave . Ovdje samo prolazi krkanluk , nasilje , kad pocnu razmišljati gdje ce kafu popiti i auto parkirati onda ce tek ove balije s Vicinim pistaljakama suditi normalno.
Posteni Mostarci. Platili sudiju ovu tekmu i Gigovica sa Zeljom. Licno sam od njega to cuo.
Isti ovaj Haris Halkic klao Zelju na Grbavici sa Borcem ali nije mogo da im navuce
Isti ovaj Haris Halkic klao Zelju na Grbavici sa Borcem ali nije mogo da im navuce
Zadnja izmjena: Predatod, dana/u 19 okt 2025, 22:51, ukupno mijenjano 1 put.
Mnoge godine sam proveo s tobom, gdje god igro bio tuuuu, znaj da nikad necu prestati s borbom TEBI VJERAN OSTAT CU!!!
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Vjeruj mi da je sve normalno ovog sudiju i jos par njih bi odma zatvorili i osudili na par godina robije za kradju,kriminal.Tuce11 je napisao/la: ↑19 okt 2025, 22:42Kad izgubiš PONOS, gubiš sve. Uprave Sarajeva, Želje, Veleža vode sumnjivi tipovi koji nisu u stanju zaustaviti ludilo u tzv wwin ligi. Ne mogu to ni razjedinjeni navijači. Preostala nada su organi gonjenja, koji opet trebaju političku podršku. Možda se nešto i zakotrlja.
- relativizam
- Kontakt:
Nadam se da će svako kolo biti gore i gore suđenje
-
- Kontakt:
I ja se nadam, jos vece lakrdije i da nam jos vise udaraju igrace, jos vise var provijera i ponistenih golova. Najace je kad na pocetku sezone nasi navijaci,navijaci zelje i Veleza pisu o nekim ambicijama,plasmanima,to je za rubriku vjerovali ili ne.
Zadnja izmjena: mosarajvosa83, dana/u 19 okt 2025, 22:56, ukupno mijenjano 1 put.
Dodjes u Banjaluku, pokazes muda da imas budes car u Sarajevskoj carsiji pokazes da si jak i da imas mudamosarajvosa83 je napisao/la: ↑19 okt 2025, 22:03Ajde salji kad hoces,bilo gdje u Sarajevu,okolici ili gdje ti odgovara. Ovdje neces nikom majke spominjat,znas da ti se ja ovdje najmilijih sjetim redovno, vlah da se nadje sa mnom haha ajde da i taj film vidim,svega ti javi se da se nadjemo da ti objasnim neke stvari,svega mi kartu cu ti platiti ako nemasMikiPirs je napisao/la: ↑19 okt 2025, 21:59Hahaha takav znalac. Evo kazi vrijeme i mjesto pa da se nadjemomosarajvosa83 je napisao/la: ↑19 okt 2025, 21:41
Sestru cu ti ja zastiti do tada i staru,nemoj da se brines, pampers cemo redovno slati.nemaa ti ono sto muskarci imaju, samo prdis u ladnu vodu

P.S. povedi i zenu i sestru

- Riquelme1921
- Kontakt:
Mislim istina je da smo mi postali bezmud narod i da samo lajemo preko društvenih mreža i foruma ali opet ja da sam sudija i da ovo radim bilo bi me strah izaći negdje na kafu ili s porodicom u trgovinu..kontam neka budala će me ubiti pred djecom što mi to treba..ali ovi izgleda ne yebu živu silu, godinama nastavljaju..sve do jednom.
Grupa iznad svakog pojedinca.
-
- Kontakt:
Hebem ti kcerku pa jesil rekao smrdino cetnicka da kazem vrijeme i mjesto, rekao sam ti i ovo mi napises haha pa znao sam svakako da ste misevi svoje vrste, vi da se rodite 300 puta necete imat damu ko muslimani kako nas zovete, inace nisam.ja tebe junace zvao vec ti mene,ajde sad budi musko pa mrdni iz jazbine i dodji eto mozemo se naci u Sanskom Mostu jel ti odgovara jado?MikiPirs je napisao/la: ↑19 okt 2025, 22:56Dodjes u Banjaluku, pokazes muda da imas budes car u Sarajevskoj carsiji pokazes da si jak i da imas mudamosarajvosa83 je napisao/la: ↑19 okt 2025, 22:03Ajde salji kad hoces,bilo gdje u Sarajevu,okolici ili gdje ti odgovara. Ovdje neces nikom majke spominjat,znas da ti se ja ovdje najmilijih sjetim redovno, vlah da se nadje sa mnom haha ajde da i taj film vidim,svega ti javi se da se nadjemo da ti objasnim neke stvari,svega mi kartu cu ti platiti ako nemas
P.S. povedi i zenu i sestru![]()
Ne znas ti izaci iz Srajeva, jer dalje od Kobilje glava nisi otisao, to tebe supamosarajvosa83 je napisao/la: ↑19 okt 2025, 22:59Hebem ti kcerku pa jesil rekao smrdino cetnicka da kazem vrijeme i mjesto, rekao sam ti i ovo mi napises haha pa znao sam svakako da ste misevi svoje vrste, vi da se rodite 300 puta necete imat damu ko muslimani kako nas zovete, inace nisam.ja tebe junace zvao vec ti mene,ajde sad budi musko pa mrdni iz jazbine i dodji eto mozemo se naci u Sanskom Mostu jel ti odgovara jado?MikiPirs je napisao/la: ↑19 okt 2025, 22:56Dodjes u Banjaluku, pokazes muda da imas budes car u Sarajevskoj carsiji pokazes da si jak i da imas mudamosarajvosa83 je napisao/la: ↑19 okt 2025, 22:03
Ajde salji kad hoces,bilo gdje u Sarajevu,okolici ili gdje ti odgovara. Ovdje neces nikom majke spominjat,znas da ti se ja ovdje najmilijih sjetim redovno, vlah da se nadje sa mnom haha ajde da i taj film vidim,svega ti javi se da se nadjemo da ti objasnim neke stvari,svega mi kartu cu ti platiti ako nemas
P.S. povedi i zenu i sestru![]()

Pozdravi i mamu

- MaroonBjelave
- Kontakt:
Eto ti odgovora.Riquelme1921 je napisao/la: ↑19 okt 2025, 22:59Mislim istina je da smo mi postali bezmud narod i da samo lajemo preko društvenih mreža i foruma ali opet ja da sam sudija i da ovo radim bilo bi me strah izaći negdje na kafu ili s porodicom u trgovinu..kontam neka budala će me ubiti pred djecom što mi to treba..ali ovi izgleda ne yebu živu silu, godinama nastavljaju..sve do jednom.