Premijer liga BiH - aktuelno
- Threeplanetrees
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Mostarska raja najjača

Cim ga kaze nemam ti sta lagati i cim se kune
To su prva dva znaka da laze
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Pogledaj video na bilo kojoj brzini hoces, i koji god ugao hoces, ni p od prekrsaja nema, neke imaginarne blokove spominjes ti si momak obolio. Na to vam svodi citava nacija doduse, bolesna mitomanija.MikiPirs je napisao/la: ↑19 okt 2025, 20:49Ko je i gdje priznao svoju gresku?Zidnisatzidni je napisao/la: ↑19 okt 2025, 20:47Kako se prepirati s nekim ko priča jedno a sudija se s druge strane kune u nešto sasvim drugo čak i priznaje "grešku"![]()
P.S. ja se ne prepirem, samo pisem argumentivano, dok s druge strane dobijam uvrede i bez argumenata price o namjestabju, navlacenju itd.
Dobar AI

- Hrammm1921
- Kontakt:
Ovog je Abdic ucio da laze
Miki argumentovano skoro sve ste pobjedili uz pomoc sudija koje vico placa
Za sad jedini vasi posteni mecevi su prvo kolo portiv rudara, u mostaru 1:1 s velezom i poraz 3:2 na grbavici
Sve ostalo je lakrdija od onoga protiv sarajeva, evo velez larkdijac, posusje lakrdija, rudar larkdija, siroki lakrdija
15 bodova uz sudije, dajem ruku da je posteno bilo ne bi 8 osvojili
Za sad jedini vasi posteni mecevi su prvo kolo portiv rudara, u mostaru 1:1 s velezom i poraz 3:2 na grbavici
Sve ostalo je lakrdija od onoga protiv sarajeva, evo velez larkdijac, posusje lakrdija, rudar larkdija, siroki lakrdija
15 bodova uz sudije, dajem ruku da je posteno bilo ne bi 8 osvojili
Zadnja izmjena: NoDi80, dana/u 19 okt 2025, 21:20, ukupno mijenjano 1 put.
Yugoslav First League: ⭐️
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
"Čestitam svojim igračima. Izdržali su do kraja, pravili smo pritisak i uspjeli doći do gola i pobjede. Nismo imali tu kreaciju, a znali smo da je Velež opasan u tranziciji. Preuzeli smo igru u nastavku meča, napravili pritisak, bili odlučniji i došli do gola koji nam je donio tri boda", rekao je Marinović.
Je li moguće da ovo izjavi ljudsko biće koje ima mozak?
Kad se zove Vinko Marinović (pri tome na klupi snsd prčije) onda jeste.Neutral je napisao/la: ↑19 okt 2025, 21:19"Čestitam svojim igračima. Izdržali su do kraja, pravili smo pritisak i uspjeli doći do gola i pobjede. Nismo imali tu kreaciju, a znali smo da je Velež opasan u tranziciji. Preuzeli smo igru u nastavku meča, napravili pritisak, bili odlučniji i došli do gola koji nam je donio tri boda", rekao je Marinović.
Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
-
- Kontakt:
E cuj on mislio da je Hrkac postavio kuku

-
- Kontakt:
Gdje ovaj Pitagora sto objasnjava ima dva sata kako je sve uredno,postavlja slike,objasnjava hahahahhaa. Sudija sam priznao gresku. Alo Pitagora gdje siiii? Hahahahha
-
- Kontakt:
E ovo je golemo!

Slušaj baliyetinu kako se pokušava opravdati. A šta je bilo sa Čelikom kad si svirao nepostojeći penal nakon VAR-a i koji je omjer faulova bio? A šta je bilo protiv Goška kad si izmislio hrpu faulova, isto svirao nepostojeći penal nakon VAR-a i dao drugi žuti iz faula kojeg si samo ti vidio i produžio 6 minuta? Koliko si večeras produžio?
Fuj.
-
- Kontakt:
Mene stid upalit sva četri da mi narod ne jeb.aje majku u prometu a u ovih čobana imaš kući dvoje malaca i suprugu i želiš da ti proklinju familiju po društvenim mrežama.
Gdje je nestao obraz

[email protected] utakmice FK Borca.
-datum utakmice
-ime sudije
-video materija
Što više mailova veća mogućnost za Uefa inspekciju!
Za bolje sutra BiH nogometa !!!
-datum utakmice
-ime sudije
-video materija
Ja samo ne kontam zašto će im ovolike lakrdije, čovječe primi gol za 0-1, kvalitetan si, možeš da okreneš, bit će interesantna utakmica.
Glavni konkurent ti se tuče na dva fronta, dolaze ti nakon Mainza iscijeđeni, imaš sigurne bodove protiv ekipa iz RSa i opet sve ovo...
Glavni konkurent ti se tuče na dva fronta, dolaze ti nakon Mainza iscijeđeni, imaš sigurne bodove protiv ekipa iz RSa i opet sve ovo...
-
- Kontakt:
Iskljucivi krivac za ovaj cirkus koji se desava smo mi, bosnjacki faktor i bosnjacki klubovi.
Umjesto da poslije svakog ovog novog cirkusa budemo sve vise ujedinjeni, ustvari imamo kontraefekat.
Sve vise se medjusobno sladimo kradjama na racun drugih i prozivamo.
A ker vico ko da to vidi pa svaki put ide stepenicu vise.
Da ostala dva faktora ovo prolaze, vidjeli bi kako se preko noci ujedine.
Umjesto da poslije svakog ovog novog cirkusa budemo sve vise ujedinjeni, ustvari imamo kontraefekat.
Sve vise se medjusobno sladimo kradjama na racun drugih i prozivamo.
A ker vico ko da to vidi pa svaki put ide stepenicu vise.
Da ostala dva faktora ovo prolaze, vidjeli bi kako se preko noci ujedine.
Volim tebe, više od sebe
-
- Kontakt:
Bilo mu u kuci ovako kako kaze da je bilo,mada polako samo,znalo se sve ovo vec,Telgetija najavi da je cilj da vise od pola timova bude iz RS,vidjecemo samo dokle ce glumiti silu. K ce svirat ovako da na svakom nasem stadionu budu docekani na noz sve do jednog, ovi iz Re sudije i clanovi komiteta pravi,unikatni srbi svi vide jedno oni javno izadju i kazu sve je regularno i cisto, cijeli svijet kaze genocid oni kazu ma jok dijelili smo humanitarnu, mi smo humanitarci decenije. Samo siptarsku politiku oni poznaju,pencil za ove umpbolnike i samo tako mozes sa njima.Zaboljesutra je napisao/la: ↑19 okt 2025, 21:26Mene stid upalit sva četri da mi narod ne jeb.aje majku u prometu a u ovih čobana imaš kući dvoje malaca i suprugu i želiš da ti proklinju familiju po društvenim mrežama.
Gdje je nestao obraz![]()
Jel realno da neko ovako razmislja , pa to i jeste ovim iz rs cilj da se predstavi da je ovakva drzava nemoguca , da bi mi onda digli ruke i rekli eto odvojite se , to bukvalno godinama rade i to svi znaju , ne znam na kojoj planeti ti zivis jbt pa tako razmisljasArgentina je napisao/la: ↑19 okt 2025, 20:41Ublehaske i populisticke izjave sto daju iz RSa da hoce da se odcijepe, treba im pomoci. Imali bi od sporta bolji&posteniji pa do svega ostalog, a manje tenzija i svega.
Nazalost, lazu RS politicari njima odgocara BiH vise nego ikome (fubal je klasican primjer toga), ali ako moze da im se pomogne, prvi bi im rekao odvojite se vise u pm da prodisemo.
Zadnja izmjena: UtdBiH21, dana/u 19 okt 2025, 21:38, ukupno mijenjano 1 put.
Ma jok bola, vidiš da sad teoretiše, piše referate, skinšotuje. Prava loža je u rečenici-dvije

Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
-
- Kontakt:
Message body:
Dear UEFA Integrity Office,
I would like to report a suspicious refereeing decision that occurred during the Bosnian Premier League match between FK Borac Banja Luka and FK Velež Mostar, played on October 19, 2025.
In this match, a clearly legitimate goal scored by FK Velež was disallowed by the referee without any valid reason. The decision appeared unjustified and may indicate potential manipulation or bias in favor of FK Borac Banja Luka. This is not the first time that controversial refereeing decisions have benefited the same club in recent rounds of the league.
I kindly request UEFA to review this situation and monitor the integrity of officiating in the Bosnian Premier League, as repeated incidents like this are damaging the credibility of football in Bosnia and Herzegovina.
Match details:
- Competition: Premier League of Bosnia and Herzegovina
- Date: October 19, 2025
- Teams: FK Borac Banja Luka vs FK Velež Mostar
- Incident: Disallowed regular goal for FK Velež (first half)
- Evidence: The incident is visible on public match broadcasts and highlights.
Thank you for your attention and commitment to fair play and integrity in football.
Sincerely,
[Your Name or Anonymous Supporter]
[City, Country
Evo tekst copy paste
Samo u mail prilozite i video sa zadnje dvije utakmice protiv Rudara i Veleza.

[email protected] utakmice FK Borca.
-datum utakmice
-ime sudije
-video materija
-datum utakmice
-ime sudije
-video materija
- Combattente87
- Kontakt:
Pa jel ti misliš da se stvarno nas nešto pita !?Ledara je napisao/la: ↑19 okt 2025, 21:30Ja samo ne kontam zašto će im ovolike lakrdije, čovječe primi gol za 0-1, kvalitetan si, možeš da okreneš, bit će interesantna utakmica.
Evo dođi na istok i samo sjedi i slušaj, ako čuješ jedan komentar među rajom da podržavaju bilo kakvu vrstu krađe.....nećeš vjeruj mi !
BORAC U SRCU VRBAS U VENAMA !
-
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], jurisicduska, kolezeljovac, MostarNeretva, Samba71 i 32 gosta.