Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
A tacno se vidi da ovaj igrac borca se hvata za glavu, I on uvjeren da je gol. Meni nije jasno samo sto klubovi bacaju pare na putovanje i smjestaj. Ostani kuci treniraj ili odigraj prijateljsku usparaj pare.i nek se upise 3-0 isti k.
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool
Ovaj gore jos hoce da objasni sto je faul, je.bo ti mater svoju, a stari ti gu.zio sestru glupu.
Fk Željezničar.
Izvini momak, ali ti si retard.MikiPirs je napisao/la: ↑19 okt 2025, 20:03Posto ste levatine i fudbalske analfabete, da vam objasnim. Velezu je sviran faul kod gola iz dva razloga oba su vezana za jednog igraca, prvo, taj igrac je stao u putanju kretanj igracu Borca sa brojem 25 (na slici se vidi koji igrac Veleza je u pitanju,stavrno ne znam ko je)-nesto kao kosarkaski blok sto je u fudbalu zabranjeno, drugi razlog je taj sto isti igrac Veleza u “kosarkaskom bloku” rukama obara igraca Borca sa brojem 25, takodje vidljivo na snimku i na slici dole. Na ovo treba dodati da je sudija svirao faul i prije nego sto igrac Veleza postigao gol.
Ovo objasnjeno je jos vidljivije n video snimku, na stadionu je bilo ocigledno. Sudija veceras, odlican za BiH standarde.
Sportski pozdrav zdravo. Zdravo!
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
-
- Kontakt:
Apsolutna istina.TheNoblesMo je napisao/la: ↑19 okt 2025, 20:02Nigdje nema toliko retarada na jednom mjestu ko na ovom forumu. Vico vam pošalje Topuzovica i Sabriju da vase pokrade, posalje Halkica i Kazlagica u Vrapcice da napravi cirkus prosle sezona na Velez-Sarajevo, a vi se i dalje medjusobno svadjate.

Evo i drugi vam se smiju, dragi moji Bošnjaci.

Jel moguće da još uvijek ima ljudi/forumaša koji citiraju (i odgovaraju) kontrašu? 

Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Da li dobro shvatam da je VAR priznao gol, a glavni nakon intervencije VARa koji priznaju gol, isti ponistava i svira faul?MikiPirs je napisao/la: ↑19 okt 2025, 20:03Posto ste levatine i fudbalske analfabete, da vam objasnim. Velezu je sviran faul kod gola iz dva razloga oba su vezana za jednog igraca, prvo, taj igrac je stao u putanju kretanj igracu Borca sa brojem 25 (na slici se vidi koji igrac Veleza je u pitanju,stavrno ne znam ko je)-nesto kao kosarkaski blok sto je u fudbalu zabranjeno, drugi razlog je taj sto isti igrac Veleza u “kosarkaskom bloku” rukama obara igraca Borca sa brojem 25, takodje vidljivo na snimku i na slici dole. Na ovo treba dodati da je sudija svirao faul i prije nego sto igrac Veleza postigao gol.
Ovo objasnjeno je jos vidljivije n video snimku, na stadionu je bilo ocigledno. Sudija veceras, odlican za BiH standarde.
Prvak NR BiH: 1946
Prvak Jugoslavije: 1972
Prvak BiH: 1998, 2001, 2002, 2010, 2012 i 2013
Kup BiH: 2000, 2001, 2003, 2011, 2012 i 2018
Super kup BiH: 1998, 2000 i 2001
Dupla kruna: 2001 i 2012
Titula, kup i super kup: 2001
Kup UEFA: 1/4(1972) i 1/2(1985)
Prvak Jugoslavije: 1972
Prvak BiH: 1998, 2001, 2002, 2010, 2012 i 2013
Kup BiH: 2000, 2001, 2003, 2011, 2012 i 2018
Super kup BiH: 1998, 2000 i 2001
Dupla kruna: 2001 i 2012
Titula, kup i super kup: 2001
Kup UEFA: 1/4(1972) i 1/2(1985)
Izvini, sta nije jasno na slikama i snimku? Na stranu sto vrijedjate, to je odlika vase inteligencije i kucnog vaspitanja. Pisimo argumentimaBalorda je napisao/la: ↑19 okt 2025, 20:05Izvini momak, ali ti si retard.MikiPirs je napisao/la: ↑19 okt 2025, 20:03Posto ste levatine i fudbalske analfabete, da vam objasnim. Velezu je sviran faul kod gola iz dva razloga oba su vezana za jednog igraca, prvo, taj igrac je stao u putanju kretanj igracu Borca sa brojem 25 (na slici se vidi koji igrac Veleza je u pitanju,stavrno ne znam ko je)-nesto kao kosarkaski blok sto je u fudbalu zabranjeno, drugi razlog je taj sto isti igrac Veleza u “kosarkaskom bloku” rukama obara igraca Borca sa brojem 25, takodje vidljivo na snimku i na slici dole. Na ovo treba dodati da je sudija svirao faul i prije nego sto igrac Veleza postigao gol.

Sa glupanima ne raspravljam.MikiPirs je napisao/la: ↑19 okt 2025, 20:09Izvini, sta nije jasno na slikama i snimku? Na stranu sto vrijedjate, to je odlika vase inteligencije i kucnog vaspitanja. Pisimo argumentimaBalorda je napisao/la: ↑19 okt 2025, 20:05Izvini momak, ali ti si retard.MikiPirs je napisao/la: ↑19 okt 2025, 20:03Posto ste levatine i fudbalske analfabete, da vam objasnim. Velezu je sviran faul kod gola iz dva razloga oba su vezana za jednog igraca, prvo, taj igrac je stao u putanju kretanj igracu Borca sa brojem 25 (na slici se vidi koji igrac Veleza je u pitanju,stavrno ne znam ko je)-nesto kao kosarkaski blok sto je u fudbalu zabranjeno, drugi razlog je taj sto isti igrac Veleza u “kosarkaskom bloku” rukama obara igraca Borca sa brojem 25, takodje vidljivo na snimku i na slici dole. Na ovo treba dodati da je sudija svirao faul i prije nego sto igrac Veleza postigao gol.
Sportski pozdrav zdravo. Zdravo!![]()
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
Ne, kontam da nisi gledao utakmicu, gol nije ni “postignut” jer je faul sviran sec ili dve prije gola Veleza zbog situacije koju sam objasnio i na slikama dokazao, na snimku se jos bolje vidi.Argentina je napisao/la: ↑19 okt 2025, 20:08Da li dobro shvatam da je VAR priznao gol, a glavni nakon intervencije VARa koji priznaju gol, isti ponistava i svira faul?MikiPirs je napisao/la: ↑19 okt 2025, 20:03Posto ste levatine i fudbalske analfabete, da vam objasnim. Velezu je sviran faul kod gola iz dva razloga oba su vezana za jednog igraca, prvo, taj igrac je stao u putanju kretanj igracu Borca sa brojem 25 (na slici se vidi koji igrac Veleza je u pitanju,stavrno ne znam ko je)-nesto kao kosarkaski blok sto je u fudbalu zabranjeno, drugi razlog je taj sto isti igrac Veleza u “kosarkaskom bloku” rukama obara igraca Borca sa brojem 25, takodje vidljivo na snimku i na slici dole. Na ovo treba dodati da je sudija svirao faul i prije nego sto igrac Veleza postigao gol.
Na stranu sve, Velez bio odlican i nisu zasluzili poraz, ali to ne mjenja cinjenicu da je gol opravdano ponisten.
-
- Kontakt:
Tacno tako. Sudija je svirao faul,a onda se VAR ukljucio, sto znaci da se VAR sudija nije slozio s odlukom glavnog sudije. Da je i VAR sudija mislio isto,onda nema potrebe za pregledom dodatnim. Ali kad je u pitanju Borac, NS BiH, sve je moguce. Hahahah
Cestitke Borcu hahahahhaa bruka ole ole.
Bruka ole ole hahajhaa
Cestitke Borcu hahahahhaa bruka ole ole.
Bruka ole ole hahajhaa
Izvin ne bi da vrijedjam nikog, ali ti si malo glup.MikiPirs je napisao/la: ↑19 okt 2025, 20:09Izvini, sta nije jasno na slikama i snimku? Na stranu sto vrijedjate, to je odlika vase inteligencije i kucnog vaspitanja. Pisimo argumentimaBalorda je napisao/la: ↑19 okt 2025, 20:05Izvini momak, ali ti si retard.MikiPirs je napisao/la: ↑19 okt 2025, 20:03Posto ste levatine i fudbalske analfabete, da vam objasnim. Velezu je sviran faul kod gola iz dva razloga oba su vezana za jednog igraca, prvo, taj igrac je stao u putanju kretanj igracu Borca sa brojem 25 (na slici se vidi koji igrac Veleza je u pitanju,stavrno ne znam ko je)-nesto kao kosarkaski blok sto je u fudbalu zabranjeno, drugi razlog je taj sto isti igrac Veleza u “kosarkaskom bloku” rukama obara igraca Borca sa brojem 25, takodje vidljivo na snimku i na slici dole. Na ovo treba dodati da je sudija svirao faul i prije nego sto igrac Veleza postigao gol.
Sportski pozdrav zdravo. Zdravo!![]()
Na slikama sto si postavio je sasvim normalan korner. Ako je ovo faul onda bi godisnje 1 gol bio prznat nakon kornera. Ali nema veze svakako bi nesto drugo nasli sto se desilo prije 23 minute. Cestitam Borcu na namjestenoj tituli
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool
- WeekendOffender
- Kontakt:
Velezu je ponisten cist go, Hrkacu je 6tica Borca blokirala put bas tim istim kosarkaskim gradjenjem a 25tica Borca se zabila pravo u njih dvojicu i pala.
Pusti akciju od pocetka a ne pisat historiju onako kako ti hoces srbine
Pusti akciju od pocetka a ne pisat historiju onako kako ti hoces srbine

Curva Sud
Ebeš Borca i Veleža. Gledajte kako vezu po terenu galaktikosi iz Prijedora 
-
- Kontakt:
Šta je Var provjeravao ?? Pošto ti sve znas .MikiPirs je napisao/la: ↑19 okt 2025, 20:11Ne, kontam da nisi gledao utakmicu, gol nije ni “postignut” jer je faul sviran sec ili dve prije gola Veleza zbog situacije koju sam objasnio i na slikama dokazao, na snimku se jos bolje vidi.Argentina je napisao/la: ↑19 okt 2025, 20:08Da li dobro shvatam da je VAR priznao gol, a glavni nakon intervencije VARa koji priznaju gol, isti ponistava i svira faul?MikiPirs je napisao/la: ↑19 okt 2025, 20:03Posto ste levatine i fudbalske analfabete, da vam objasnim. Velezu je sviran faul kod gola iz dva razloga oba su vezana za jednog igraca, prvo, taj igrac je stao u putanju kretanj igracu Borca sa brojem 25 (na slici se vidi koji igrac Veleza je u pitanju,stavrno ne znam ko je)-nesto kao kosarkaski blok sto je u fudbalu zabranjeno, drugi razlog je taj sto isti igrac Veleza u “kosarkaskom bloku” rukama obara igraca Borca sa brojem 25, takodje vidljivo na snimku i na slici dole. Na ovo treba dodati da je sudija svirao faul i prije nego sto igrac Veleza postigao gol.
Na stranu sve, Velez bio odlican i nisu zasluzili poraz, ali to ne mjenja cinjenicu da je gol opravdano ponisten.
Dokle god klubovi i navijaci sute nek se ovo dosava. Od foruma i pisanja nema nista . Krađa po ko zna koji put .
nisam gledao utakmicu zbog Uniteda, ali vjerujem da je Borac i ovo isciganio. Sramota za klub sa rijeke Vrbas. Nije velika steta jer je Velež s druge strane, ali Borac postaje pravo žalostan. Evo gledam ove dvije slike ne ne kontam gdje je faul.
- Na Rodi su pare! Život na Lazio! Lecce Juve! Bordeaoux Toulouse!
- Ničija nije do José Zorrilla.
- Jel te Taylor našo'?
#VB89
- Ničija nije do José Zorrilla.
- Jel te Taylor našo'?
#VB89
Na snimku se jos bolje vidi ovo sto sam objasnio, iz snimka sam izvukao samo ova dva detalja koja dva trenutka dodira igraca Veleza sa igracem Borca (trenutak postavljanja bloka i trenutak povlacenka rukama).Fudo je napisao/la: ↑19 okt 2025, 20:13Izvin ne bi da vrijedjam nikog, ali ti si malo glup.
Na slikama sto si postavio je sasvim normalan korner. Ako je ovo faul onda bi godisnje 1 gol bio prznat nakon kornera. Ali nema veze svakako bi nesto drugo nasli sto se desilo prije 23 minute. Cestitam Borcu na namjestenoj tituli
VAR ne radi real time, bar ja mislim da je tako, nego radi dodatni provjeru nakon situacija i nakon provjere zove GLAVNOG sudiju na dodatnu provjeru ako ima potrebe. U ovo slucaju nije trebala jer je sce jasno, samo jalijasima i paranojicnim likovima nije.
-
- Kontakt:
Upilaj dva metra drva – ideš u zatvor.
Pokradi milijune – ništa, slobodan si.
Ucjenjuj suce, kupuj utakmice – ma sve u redu.
SIPA spava, narod šuti.
**** te državo, dabogda se raspala od vlastitog lopovluka
Pokradi milijune – ništa, slobodan si.
Ucjenjuj suce, kupuj utakmice – ma sve u redu.
SIPA spava, narod šuti.
**** te državo, dabogda se raspala od vlastitog lopovluka
- Hrammm1921
- Kontakt:
Ubi Rudar bas bolje igraju i primise gol hahahah
Koja ti je funkcija u klubu i kolko dobijas po postu ovdje.?MikiPirs je napisao/la: ↑19 okt 2025, 20:17Na snimku se jos bolje vidi ovo sto sam objasnio, iz snimka sam izvukao samo ova dva detalja koja dva trenutka dodira igraca Veleza sa igracem Borca (trenutak postavljanja bloka i trenutak povlacenka rukama).Fudo je napisao/la: ↑19 okt 2025, 20:13Izvin ne bi da vrijedjam nikog, ali ti si malo glup.
VAR ne radi real time, bar ja mislim da je tako, nego radi dodatni provjeru nakon situacija i nakon provjere zove GLAVNOG sudiju na dodatnu provjeru ako ima potrebe. U ovo slucaju nije trebala jer je sce jasno, samo jalijasima i paranojicnim likovima nije.
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], jurisicduska, MostarNeretva, Samba71 i 30 gostiju.