Liverpool FC
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
- JayCatwright
- Kontakt:
Re: Liverpool FC
Prodali smo Darwina koji nam je donio titulu golovima protiv Brentforda, ne zasluzujemo bolje.
E jeste se usrećili sa ovim Kerkezom hahahaha
Koga li ce sad okrivit
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Ja sam jedna mirna i staložena osoba i necu da se nerviram zbog fudbala
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Koristim ovu priliku da još jednom napušim kur.cem ćelavog na klupi koji bez ikakve ideje igra sa ekipom u koju je skršeno pola milijarde, i to protiv ekipa sa kojima se mnogo lošije ekipe sprdaju.
Cetvrti vezani poraz u svim takmicenjima prvi put od novembra 2014 i Brendana Rodgersa.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
“Once you overcome the one-inch tall barrier of subtitles, you will be introduced to so many more amazing films.”
“Once you overcome the one-inch tall barrier of subtitles, you will be introduced to so many more amazing films.”
- MokraKifla
- Kontakt:
End of an era
Nismo imali sreće danas nema šta.
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"

I found freedom. Losing all hope was freedom.
- JayCatwright
- Kontakt:
Idemo City i Haaland 

- JayCatwright
- Kontakt:
Nije Slot kriv sto smo dali ugovor od 500 K sedmicno 33 godisnjem igracu koji je ispao iz primea prosle sezone u februaru.
Snotova izgubljena utakmica opet. Covjek ima svoje favoriti ma kako igrali. Gapko samo na desnu navali ko muha na ****.Kerkez jadnik 27 puta utrcava a Gapko ga ne j.be ni 1%. Salah izgasen ko opusak, ali Snot ga forsira ko da mu je sin. Konate nastavlja ko Slon da vodi loptu, nista novo, ali sad djeluje u sobstvenom sesnestercu ko cevap u svemiru.
Snot out
Snot out
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool
Jedva čekam gledati kerkeza kad dođe iraola 

Nadam da ce jedan igrac s mudima izaci i reci Slotu da mu je glupa taktika kao sto on izjavi za Hugu
Nazalost nema ovdje otkaza do kraja sezone, jedino ako uspije vezat jos 5 poraza zaredom

Nazalost nema ovdje otkaza do kraja sezone, jedino ako uspije vezat jos 5 poraza zaredom
Jel' bio communicado officiale da otvorim viski?
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.