Premijer liga BiH - aktuelno
-
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Idu sad simbolične 3 minute
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
-
- Kontakt:
Ja za Sarajevo navijam da se ne zbunjujes bezveze. Pravi si bilmez ako ti je to razmisljanje.jurisicduska je napisao/la: ↑19 okt 2025, 19:17Ostat će upamćeno ko je ponudio ruku a ko odbio i iz kakvih interesa. S vama nikad ništa !DoSmrtiOdani87 je napisao/la: ↑19 okt 2025, 19:15Vas sto govorite da sad u inat ne treba sjest zajedno i rijesit ovaj problem nabijem kolektivno na qrac. Zbog takvog mentaliteta nismo do sad zajedno sjeli niti cemo a ovo krme ce vladati savezom jos 8 godina. Debili glupi.
-
- Kontakt:
O kakvim borbama pricati sa klubom koji je sklonio Borcu da bi dobio kup..
I to predstavlja javnosti da je problem klub koji je uzeo Borcu titulu.. i jeste problem u njihovim glavama.
U napomenu staviti da su ih vlastiti navijaci optuzili za stimanje.
I to predstavlja javnosti da je problem klub koji je uzeo Borcu titulu.. i jeste problem u njihovim glavama.
Igrat' će se 47 sekundi ukupno.

Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
ostat ce upamcena Korona titula i lizanje supka tom istom o kome pricamojurisicduska je napisao/la: ↑19 okt 2025, 19:17Ostat će upamćeno ko je ponudio ruku a ko odbio i iz kakvih interesa. S vama nikad ništa !DoSmrtiOdani87 je napisao/la: ↑19 okt 2025, 19:15Vas sto govorite da sad u inat ne treba sjest zajedno i rijesit ovaj problem nabijem kolektivno na qrac. Zbog takvog mentaliteta nismo do sad zajedno sjeli niti cemo a ovo krme ce vladati savezom jos 8 godina. Debili glupi.

- WeekendOffender
- Kontakt:
Ma MikiPirs je neki bosnjak ala ove sudije lozi vas po forumu dosadno mu u zivotu
Curva Sud
-
- Kontakt:
Pusti budalu.
Jadni i ogavni sa ovakvim suđenjem .
[email protected] utakmice FK Borca.
-datum utakmice
-ime sudije
-video materija
Što više mailova veća mogućnost za Uefa inspekciju!
Za bolje sutra BiH nogometa !!!
-datum utakmice
-ime sudije
-video materija
Što više mailova veća mogućnost za Uefa inspekciju!
Za bolje sutra BiH nogometa !!!
Jel se to svega ti nadate nečemu ?

Retardu, Vico nije bio u Savezu kada je bila korona titula, **** vam pleme mitomansko lazljivo.b00t je napisao/la: ↑19 okt 2025, 19:19ostat ce upamcena Korona titula i lizanje supka tom istom o kome pricamojurisicduska je napisao/la: ↑19 okt 2025, 19:17Ostat će upamćeno ko je ponudio ruku a ko odbio i iz kakvih interesa. S vama nikad ništa !DoSmrtiOdani87 je napisao/la: ↑19 okt 2025, 19:15Vas sto govorite da sad u inat ne treba sjest zajedno i rijesit ovaj problem nabijem kolektivno na qrac. Zbog takvog mentaliteta nismo do sad zajedno sjeli niti cemo a ovo krme ce vladati savezom jos 8 godina. Debili glupi.![]()
-
- Kontakt:
Sad sam ti objasnio, ali ti slobodno nastavi po svome. Imate zajednički interes, pružite ruku jedni drugima, oprostite jedni drugima ono staro i dogovorite se. Svi ste griješili u prošlosti, sadašnjosti nemate, jedino vam preostaje da zajedničkim dogovorom gradite budućnost.jurisicduska je napisao/la: ↑19 okt 2025, 19:17Ostat će upamćeno ko je ponudio ruku a ko odbio i iz kakvih interesa. S vama nikad ništa !DoSmrtiOdani87 je napisao/la: ↑19 okt 2025, 19:15Vas sto govorite da sad u inat ne treba sjest zajedno i rijesit ovaj problem nabijem kolektivno na qrac. Zbog takvog mentaliteta nismo do sad zajedno sjeli niti cemo a ovo krme ce vladati savezom jos 8 godina. Debili glupi.
A možete i pustiti da se Topuz, Kazlaga i Jelić ižviljavaju, do vas je.
-
- Kontakt:
Bas glupo sto je prvoplasirana ekipa nakon sto je svako sa svakim odigrao uzela titulu. To je bas za nepovjerovat. Trebala je drugoplasirana ekipa uzeti titulu.b00t je napisao/la: ↑19 okt 2025, 19:19ostat ce upamcena Korona titula i lizanje supka tom istom o kome pricamojurisicduska je napisao/la: ↑19 okt 2025, 19:17Ostat će upamćeno ko je ponudio ruku a ko odbio i iz kakvih interesa. S vama nikad ništa !DoSmrtiOdani87 je napisao/la: ↑19 okt 2025, 19:15Vas sto govorite da sad u inat ne treba sjest zajedno i rijesit ovaj problem nabijem kolektivno na qrac. Zbog takvog mentaliteta nismo do sad zajedno sjeli niti cemo a ovo krme ce vladati savezom jos 8 godina. Debili glupi.![]()
Samo se vi opustite i uzivajte u onom sto ste posijali. Ali bilo je bitno da se Sarajevo ****. Jer ste bili nebitni. Mislim i sad ste samo eto malo vam muda narasla nakon par kola.
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)

O korona tituli i ostalim sranjima ..

Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Dobar ti je vico bio tada a kujicejurisicduska je napisao/la: ↑19 okt 2025, 19:22Bas glupo sto je prvoplasirana ekipa nakon sto je svako sa svakim odigrao uzela titulu. To je bas za nepovjerovat. Trebala je drugoplasirana ekipa uzeti titulu.b00t je napisao/la: ↑19 okt 2025, 19:19ostat ce upamcena Korona titula i lizanje supka tom istom o kome pricamojurisicduska je napisao/la: ↑19 okt 2025, 19:17
Ostat će upamćeno ko je ponudio ruku a ko odbio i iz kakvih interesa. S vama nikad ništa !![]()
Samo se vi opustite i uzivajte u onom sto ste posijali. Ali bilo je bitno da se Sarajevo ****. Jer ste bili nebitni. Mislim i sad ste samo eto malo vam muda narasla nakon par kola.

Fk Sudac Banja Luka
Kaze mirvic posten borac, zrinjski je problem
Kaze mirvic posten borac, zrinjski je problem
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
-
- Kontakt:
Aha mi se sklonili tako sto smo ih izbacili iz kupa i ostavili bez ijednog trofeja. Bas sklanjalica.zeljovolimte je napisao/la: ↑19 okt 2025, 19:19O kakvim borbama pricati sa klubom koji je sklonio Borcu da bi dobio kup..

Borac imo interes da ništa ne osvoji.
I s ovim mitomanima da se sjedne.
Zabolilo ih sto im se na Grbavici pjevalo da ih je Vico spasio ispadanja (kakva bruka) - a istina , i od tad samo izmišljaju jednu za drugom priču da se od tog operu.
Sta da vam kažem slavite treće mjesto na tabeli uz pomoć u pojedinim utakmicama i to je vas apsolut. Maksimalni domet.
Zadnja izmjena: jurisicduska, dana/u 19 okt 2025, 19:25, ukupno mijenjano 1 put.
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
FK BORAC BANJA LUKA - ZVANIČNO PODRŽAVA TERORIZAM!
- zastitaIdentiteta
- Kontakt:
Velež do 65. mogao riješiti utakmicu s +3 razlike (bez poništenog), od tad ne igraju.
Golman Borca prekucao.
Elvedin i Sabrija sramota.
Golman Borca prekucao.
Elvedin i Sabrija sramota.
Pošteno, pa kako bude.
Trenutno korisnika/ca: Giuseppe1, laszlo, Morgen19, Nulatridva i 52 gosta.