Amir Hadziahmetovic

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

jointunija
Kontakt:

Re: Amir Hadziahmetovic

Post Postao/la jointunija » 19 okt 2025, 13:34

jasmin10 je napisao/la:
19 okt 2025, 12:53
A i trebao bi dobiti poziv jer je bolji igrac od Tahirovica.
Teško da će dobiti poziv,Amirovi menadžeri nisu baš u dobrim odnosima sa trenutnim "staffom"!
Željovci uvijek treba da znate,da navijači prate klub a ne rezultate!

Confiance
Kontakt:

Post Postao/la Confiance » 19 okt 2025, 14:24

Jel ijednom do sada bio na spisku Barbareza, makar na onom pretpozivu, ono da ga je makar spomenuo negdje

Coolpanda24
Kontakt:

Post Postao/la Coolpanda24 » 19 okt 2025, 16:40

Confiance je napisao/la:
19 okt 2025, 14:24
Jel ijednom do sada bio na spisku Barbareza, makar na onom pretpozivu, ono da ga je makar spomenuo negdje
Nije. Samo su ga jednom u intervjuu pitali prati li Amira, a on je rekao nešto u fazonu da prate svakog igrača koji može igrati za Bosnu.

Diadora
Kontakt:

Post Postao/la Diadora » 19 okt 2025, 17:48

jointunija je napisao/la:
19 okt 2025, 13:34
jasmin10 je napisao/la:
Teško da će dobiti poziv,Amirovi menadžeri nisu baš u dobrim odnosima sa trenutnim "staffom"!
Ko SU amirovi menadzeri? Znaci zbog barbinih kockarskih hirova I njegovog bezobrazluka, primitivizma, tvrdoglavosti i zatucanosti da nam propadne svjetsko prvenstvo. Kao sto nam je propao euro 2004 I wc 2006 zbog kockara Bake.

Najgore je to sto cak iako SE plasiramo toliko CE menadzerskih ojebina biti na spisku da CE nam ubiti zelju za pracenjem kao sto nam je pape ubio zelju za svjetskim 2014te pozivanjem propaliteta iz proklete Germanije.

DamirT
Kontakt:

Post Postao/la DamirT » 19 okt 2025, 17:54

Da, on je inace jedina poluga koja nedostaje. Da mi je samo da ga pozove, pa da i njega krenete opet pljuvati kao i svakog igraca.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.

"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

Diadora
Kontakt:

Post Postao/la Diadora » 19 okt 2025, 18:01

Niko Nije rekao da nam je uspjeh zagarantovan Ali on I karic SU medzu 15 najboljih sto trenutno imamo na raspolaganju I moraju biti pozvani cisto zbog toga sto moramo iskoristiti najbolje sto SE ima da bi imali ikakvu sansu za Bilo sta.

Teski retard covjek Mora biti I padati na spiku kockara da on ko fol gradi ekipu za euro 2026. Graditi Tim sa mujakicem, sunjicem, basicem,omerovicem,radeljicem, I ocekivati uspjeh I plasman je ravno tome da budes beskucnik sa 2 zuba u glavi i da kao takav SE nadas da pojebes Jennifer Lopez.

jasmin10
Kontakt:

Post Postao/la jasmin10 » 19 okt 2025, 18:04

Onda najbolje da ne dira ništa. Neka igra Tahirovic, neka igra Mujakic beka. Ne daj Boze pozvati Amira ili Karica i dirati našu dobitnu kombinaciju na beku i u sredini.

soko
Kontakt:

Post Postao/la soko » 19 okt 2025, 18:07

jasmin10 je napisao/la:
19 okt 2025, 18:04
Onda najbolje da ne dira ništa. Neka igra Tahirovic, neka igra Mujakic beka. Ne daj Boze pozvati Amira ili Karica i dirati našu dobitnu kombinaciju na beku i u sredini.
Karica treba zvati. Seo nije jos ni na klupi, ko zna da li ce biti spreman za dvije tri sedmice.

CAGarfia
Kontakt:

Post Postao/la CAGarfia » 19 okt 2025, 18:09

soko je napisao/la:
19 okt 2025, 18:07
jasmin10 je napisao/la:
Karica treba zvati. Seo nije jos ni na klupi, ko zna da li ce biti spreman za dvije tri sedmice.
Nema od Karića ništa, pogotovo kad se Seo vrati. Terorista i cvajtaš su fiksirani na spisku kao Džeko, Vasilj, Dedić i Demirović.

jasmin10
Kontakt:

Post Postao/la jasmin10 » 19 okt 2025, 18:22

CAGarfia je napisao/la:
19 okt 2025, 18:09
soko je napisao/la:
19 okt 2025, 18:07
jasmin10 je napisao/la:
Nema od Karića ništa, pogotovo kad se Seo vrati. Terorista i cvajtaš su fiksirani na spisku kao Džeko, Vasilj, Dedić i Demirović.
Žalosno je da amater Mujakic i klupa u cvajti, koji nisu uopste bekovi, imaju prednost.

Sveti
Kontakt:

Post Postao/la Sveti » 19 okt 2025, 19:19

DamirT je napisao/la:
19 okt 2025, 17:54
Da, on je inace jedina poluga koja nedostaje. Da mi je samo da ga pozove, pa da i njega krenete opet pljuvati kao i svakog igraca.
Poenta je u tome sto nam je veza toliko ocajna da se mora nekako iznaci rjesenje, nevezano za Amira
naprijed rejal

Confiance
Kontakt:

Post Postao/la Confiance » 19 okt 2025, 20:03

Kvalitetom sigurno zasluzuje mjesto na spisku, Championship uvijek prije ruskih, raznoraznih turskih sporova i drugih, svedskih, madjarskih klubova i sl

DamirT
Kontakt:

Post Postao/la DamirT » 19 okt 2025, 20:05

Sveti je napisao/la:
19 okt 2025, 19:19
DamirT je napisao/la:
Poenta je u tome sto nam je veza toliko ocajna da se mora nekako iznaci rjesenje, nevezano za Amira
Pa to sigurno. Eto nemam stvarno nista protiv da ga pozovo opet, ali vec sada znam da nece nista unaprijediti u odnosu na ove trenutne. Jedino ime kluba i lige na spisku pored imena.

Nas su dosta razmazili Misimovic i Pjanic, pa hocemo da u svakoj generaciji imamo onakve igrace, a necemo. Eto sad imamo krila, a nema veznih. Prije je bilo obrnuto. Jbg premali smo mi da bi na bas svakoj poziciji bili izuzetno popunjeni.
G.B.

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 19 okt 2025, 21:13

Diadora je napisao/la:
19 okt 2025, 17:48
jointunija je napisao/la:
19 okt 2025, 13:34
jasmin10 je napisao/la:
Ko SU amirovi menadzeri? Znaci zbog barbinih kockarskih hirova I njegovog bezobrazluka, primitivizma, tvrdoglavosti i zatucanosti da nam propadne svjetsko prvenstvo. Kao sto nam je propao euro 2004 I wc 2006 zbog kockara Bake.

Najgore je to sto cak iako SE plasiramo toliko CE menadzerskih ojebina biti na spisku da CE nam ubiti zelju za pracenjem kao sto nam je pape ubio zelju za svjetskim 2014te pozivanjem propaliteta iz proklete Germanije.
Zubanovic i Hrapovic.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]

Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921

Sveti
Kontakt:

Post Postao/la Sveti » 20 okt 2025, 09:10

DamirT je napisao/la:
19 okt 2025, 20:05
Sveti je napisao/la:
DamirT je napisao/la:
Pa to sigurno. Eto nemam stvarno nista protiv da ga pozovo opet, ali vec sada znam da nece nista unaprijediti u odnosu na ove trenutne. Jedino ime kluba i lige na spisku pored imena.

Nas su dosta razmazili Misimovic i Pjanic, pa hocemo da u svakoj generaciji imamo onakve igrace, a necemo. Eto sad imamo krila, a nema veznih. Prije je bilo obrnuto. Jbg premali smo mi da bi na bas svakoj poziciji bili izuzetno popunjeni.
Ne moraju ti igraci biti Misimovic i Pjanic, ali moraju biti makar konkurentni protiv timova koji su u nasem rangu ili ispod.

Recimo Tahirovic po meni, barem u ovom trenutku nije igrac prevage protiv takvih timova. Dosta enigmatican igrac, poprilicno traljav u kontroli lopte, ne zna da nametne ritam, nije dobar s loptom pod pritiskom, ali nekad bljesne i pokaze da moze. Problem je sto nama ne trebaju bljeskovi vec kontinuitet, i on dok se ne (ako se uopste nekad i) dozove, mi moramo trazit rjesenje, pogotovo sad kad te dvije pobjede protiv realno pobjedivih protivnika vode direkt na svjetsko.

Da li to bio Amir ili neko treci, nebitno je, ali se mora biti proaktivno na pronalazenju rjesenja. Od slijepog vjerovanja u eksponencijalan rast njegovih mogucnosti u ovom trenutku niko nema koristi
naprijed rejal

DamirT
Kontakt:

Post Postao/la DamirT » 20 okt 2025, 09:22

Sveti je napisao/la:
20 okt 2025, 09:10
DamirT je napisao/la:
19 okt 2025, 20:05
Sveti je napisao/la:

Ne moraju ti igraci biti Misimovic i Pjanic, ali moraju biti makar konkurentni protiv timova koji su u nasem rangu ili ispod.

Recimo Tahirovic po meni, barem u ovom trenutku nije igrac prevage protiv takvih timova. Dosta enigmatican igrac, poprilicno traljav u kontroli lopte, ne zna da nametne ritam, nije dobar s loptom pod pritiskom, ali nekad bljesne i pokaze da moze. Problem je sto nama ne trebaju bljeskovi vec kontinuitet, i on dok se ne (ako se uopste nekad i) dozove, mi moramo trazit rjesenje, pogotovo sad kad te dvije pobjede protiv realno pobjedivih protivnika vode direkt na svjetsko.

Da li to bio Amir ili neko treci, nebitno je, ali se mora biti proaktivno na pronalazenju rjesenja. Od slijepog vjerovanja u eksponencijalan rast njegovih mogucnosti u ovom trenutku niko nema koristi
Ma Tahirovic nije vise prevaga ni protiv najslabijih. Stvarno ne znam sta Barbarez vidi u njemu. Ako sa njim kao glavnom vedetom u vezi odemo na SP, to je ravno osvajanju istog.

Sto se tice ostalog, jbg svaki selektor ima neke igrace koji su mu miljenici. Eto npr Robiju je bio Saric, pa nakon toga Sanicanin. Evo sad Burnic, Tahirovic. Mada Burnic nije toliko ni los.
G.B.

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 20 okt 2025, 09:28

Protiv Kipra smo se nasli u situaciji da nemamo veznjaka na klupi a trebao nam je jos jedan, Besirovica ne racunam. Samim time po meni opravdava totalno da se pozove Amir.

Hadziahmetovic sa svojim iskustvom moze pomoci, sad koliko, to je naravno upitno, znamo svi da nije pruzao neke sjajne partije dok je igrao, par puta je imao pristojnih partija, ali vise i ne. Ja pamtim samo Ukrajinu da je tamo bio dobar kad smo igrali 1:1. U ovoj konkurenciji vjerovatno da bi mogao biti pomoc.

Ali u manjku veznjaka i pogotovo u tome da ih nemamo na pretek, mislim da bi nam bio potreban. Pogotovo sad ide dvomec gdje vec nemamo Sunjica na raspolaganju za Rumune, a pitanje je ko ce ostati do Austrije.

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 20 okt 2025, 11:34

Ako ce se pozivati igraci poput Besirovica onda je daleko pametnije zvati Amira, ima vise zasluga, igra u boljoj ligi.

Sa druge strane, pojedinci se trebaju dogovoriti sa sobom oko igraca "cvajtasa", hocemo li jedne ismijavati a druge ne i koliko je to objektivno.
Sve i da je Championship kvalitetniji od Cvajte, Hull je prosjecan klub, klub sredine tabele sa negativnom gol razlikom (a znamo koliko sredina terena i Amirova pozicija pomazu i uticu na odbranu).
Nikakva on nije sreca, samo sto dosta djece ovdje tipka koji se ni ne sjecaju njegovih reprezentativnih nastupa, ali eto igrao je za Zelju i slicno.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

Hansestadt
Kontakt:

Post Postao/la Hansestadt » 20 okt 2025, 11:39

Igra isti nivo fudbala kao i Sunjic kad se prizivao u reprezentaciju.

invincible1921
Kontakt:

Post Postao/la invincible1921 » 20 okt 2025, 11:40

Beduin je napisao/la:
20 okt 2025, 11:34
Ako ce se pozivati igraci poput Besirovica onda je daleko pametnije zvati Amira, ima vise zasluga, igra u boljoj ligi.

Sa druge strane, pojedinci se trebaju dogovoriti sa sobom oko igraca "cvajtasa", hocemo li jedne ismijavati a druge ne i koliko je to objektivno.
Sve i da je Championship kvalitetniji od Cvajte, Hull je prosjecan klub, klub sredine tabele sa negativnom gol razlikom (a znamo koliko sredina terena i Amirova pozicija pomazu i uticu na odbranu).
Nikakva on nije sreca, samo sto dosta djece ovdje tipka koji se ni ne sjecaju njegovih reprezentativnih nastupa, ali eto igrao je za Zelju i slicno.
Zasluzio je poziv..ali zato sto je konkurencija nilakva...da nesto ocekujem od njega veliko ukolilo zaigra...vala ne ocekujem, a i tesko da bi isto i pokazo

Barabrez je medjutim navuko bezveze bijes na sebe jer je zvao Besirovica..ako vec nece amira a nema koga, mogo je zovnut nekog iz nase lige da popuni broj i odgleda utakmicu s tribina i sve ok.

Ovako u nedostatku igraca ti zoves jednog koji je realno puno slabiji izbor nego drugi...cak ne mora bit ni losiji, ali je potpuno bespotreban
=\_1921_/=

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: EdinjoBos, General505, Mostarska i 9 gostiju.