Vas klub sa Hasicem - svaka častzemuntrg je napisao/la: ↑19 okt 2025, 19:00Svasta bi mogao napisat, ali necu. Prvi je g.Hasic stao nasuprot Vice i bagre tada je ova gospoda iz Sa sutila. Ali nema veze to bi morali zaboravit i stat opet zsjedno, dok je ovakvih kao ti to je nemoguce.jurisicduska je napisao/la: ↑19 okt 2025, 18:56Ti ako im možeš halaliti ove otimačine zadnje 3 sezone i cirkuzanje s nama da smo sizopitari ti halali, ja ne mogu.
Ovim pijacarima pogotovo želim da ih izbace u drugi rang sa sto većom sudijskom lakrdijom zbog ponašanja na utakmici u Vrapcicima 2:2 i suđenja. Nije onako njima suđeno tu utakmicu.
Nije vrijeme
Sizopitari
Sve regularno
Oni smajliji
Tekstovi nekakvi kilometarski da smo sami sebi krivi
Mi bi imali 2 trofeja vise sa poštenim suđenjem. A dobili smo to da nas ismijavaju jer nam neko pobjegne 20 bodova , **** to ste tebe oštete 15 njih poguraju 15. To je nebitno bilo.
Nismo isti kao oni. Nit cemo ikad bit.
Još 5-6 kola dok im odu na 15 bodova prije 1/2 prvenstva a nisu bolji pa ću ih onda pitat za mišljenje. Kontaju stići nešto, kako ces stići kad ovi mogu izgubit samo u vanserijskim okolnostima.
Ovo sad - ugasili se Amin
To nisu dva ista kluba.
S vama i s komsinicama ne bih stao nikad u životu ni za sta. Makar ispali mi. Mogli ste stati ali nije bilo vrijeme. Jer je i jednim i drugim bilo bitno EUROPE se nekakve dokopat , nešto i naravno da Sarajevo ne osvoji.