Iz moralnih razloga ne palim tv kada igra vicina **** i zvezdanova prostotutka iz BL, jel to Vukovic slomio nesto amin?

Iz moralnih razloga ne palim tv kada igra vicina **** i zvezdanova prostotutka iz BL, jel to Vukovic slomio nesto amin?
Što teži i duži oporavak mu želimo. Iako je teški smrad i pogan, Vuković tek upada u TOP 5 igrača snsd prćije po odvratnosti(Grahovac, Kvržić, Herrera i Savić su iznad).
Ja samo pišem ono što vidimjurisicduska je napisao/la: ↑19 okt 2025, 18:48Ja uopste patetiku i kukanje ljudi koji su ne naslađivali kad je Sarajevo moralo izlazit s terena zbog sistemske i kontinuirane nepravde i zakidanja bar 20 bodova, poništavanja čistih golova, ne sviranja penala sto traje evo 3-4 godine odjednom sad kad njima treba ( u njihovim glavama) počeli žaliti , ne priznajem.
Nego ovdje pisali kilometarske postove pobjegao vam Borac 20 bodova. Pa evo nismo ni u drugoj četvrtini već i vama bježe 7 , pobjece vam 30 na kraju. Oni oduvijek imaju ovakvo suđenje a vas ni blizu ne zakidaju ko nas.
Kad uporedim utakmicu u Širokom Brijegu i bilo koju vasu vise su nas tu pokrali nego vas u svim utakmicama skupa.
Rečeno mi je samo aktuelne utakmice.successminator je napisao/la: ↑19 okt 2025, 18:52Zar ne bi bilo lakše da neko ko je baš dobar u tome napravi video sa svim cirkusima 2021-2025 i onda da svi pošalju taj isti video?
Trebalo bi pola godine da se napravi to svesuccessminator je napisao/la: ↑19 okt 2025, 18:52Zar ne bi bilo lakše da neko ko je baš dobar u tome napravi video sa svim cirkusima 2021-2025 i onda da svi pošalju taj isti video?
Jest placeci je izasao
svrakino1921 je napisao/la: ↑19 okt 2025, 18:47Ojjjjj
Sudarila se dva igraca Borca i on svira faul u napadu i to VAR potvrdi sve
Jel moguće ovo ljudi
Svrako moja
Ptico moja
Ti ako im možeš halaliti ove otimačine zadnje 3 sezone i cirkuzanje s nama da smo sizopitari ti halali, ja ne mogu.Beli98 je napisao/la: ↑19 okt 2025, 18:49Daj duska ne seri. Jel i mi moramo bit **** ko i oni i glumit nesto? Kradu ih, kradu Velez, kradu sve. Je-be mi se sta je par debila bez zuba pisalo nama.jurisicduska je napisao/la: ↑19 okt 2025, 18:48Ja uopste patetiku i kukanje ljudi koji su ne naslađivali kad je Sarajevo moralo izlazit s terena zbog sistemske i kontinuirane nepravde i zakidanja bar 20 bodova, poništavanja čistih golova, ne sviranja penala sto traje evo 3-4 godine odjednom sad kad njima treba ( u njihovim glavama) počeli žaliti , ne priznajem.
Nego ovdje pisali kilometarske postove pobjegao vam Borac 20 bodova. Pa evo nismo ni u drugoj četvrtini već i vama bježe 7 , pobjece vam 30 na kraju. Oni oduvijek imaju ovakvo suđenje a vas ni blizu ne zakidaju ko nas.
Izašli ste jer se Mirvic poceo kurciti i kontao jači od Vice. Dotad ste bili u talu kao B komponenta. Zato prestani pametovati, smaraš.jurisicduska je napisao/la: ↑19 okt 2025, 18:48Ja uopste patetiku i kukanje ljudi koji su ne naslađivali kad je Sarajevo moralo izlazit s terena zbog sistemske i kontinuirane nepravde i zakidanja bar 20 bodova, poništavanja čistih golova, ne sviranja penala sto traje evo 3-4 godine odjednom sad kad njima treba ( u njihovim glavama) počeli žaliti , ne priznajem.
Kad uporedim utakmicu u Širokom Brijegu i bilo koju vasu vise su nas tu pokrali nego vas u svim utakmicama skupa.
Svasta bi mogao napisat, ali necu. Prvi je g.Hasic stao nasuprot Vice i bagre tada je ova gospoda iz Sa sutila. Ali nema veze to bi morali zaboravit i stat opet zsjedno, dok je ovakvih kao ti to je nemoguce.jurisicduska je napisao/la: ↑19 okt 2025, 18:56Ti ako im možeš halaliti ove otimačine zadnje 3 sezone i cirkuzanje s nama da smo sizopitari ti halali, ja ne mogu.Beli98 je napisao/la: ↑19 okt 2025, 18:49Daj duska ne seri. Jel i mi moramo bit **** ko i oni i glumit nesto? Kradu ih, kradu Velez, kradu sve. Je-be mi se sta je par debila bez zuba pisalo nama.jurisicduska je napisao/la: ↑19 okt 2025, 18:48Ja uopste patetiku i kukanje ljudi koji su ne naslađivali kad je Sarajevo moralo izlazit s terena zbog sistemske i kontinuirane nepravde i zakidanja bar 20 bodova, poništavanja čistih golova, ne sviranja penala sto traje evo 3-4 godine odjednom sad kad njima treba ( u njihovim glavama) počeli žaliti , ne priznajem.
Ovim pijacarima pogotovo želim da ih izbace u drugi rang sa sto većom sudijskom lakrdijom zbog ponašanja na utakmici u Vrapcicima 2:2 i suđenja. Nije onako njima suđeno tu utakmicu.
Nije vrijeme
Sizopitari
Sve regularno
Oni smajliji
Tekstovi nekakvi kilometarski da smo sami sebi krivi
Mi bi imali 2 trofeja vise sa poštenim suđenjem. A dobili smo to da nas ismijavaju jer nam neko pobjegne 20 bodova , **** to ste tebe oštete 15 njih poguraju 15. To je nebitno bilo.
Nismo isti kao oni. Nit cemo ikad bit.
Još 5-6 kola dok im odu na 15 bodova prije 1/2 prvenstva a nisu bolji pa ću ih onda pitat za mišljenje. Kontaju stići nešto, kako ces stići kad ovi mogu izgubit samo u vanserijskim okolnostima.
Ide neki penal za snsd prčiju, ne beri brige.kolezeljovac je napisao/la: ↑19 okt 2025, 18:59Borac iduću gostuje Zrinjskom... Bilo bi top da danas ne pobjede
Trenutno korisnika/ca: Grbavac, kontra, Ledara, MaroonBjelave i 101 gost.