Premijer liga BiH - aktuelno
-
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno

Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
**** **** nema razlike, jedan na centru, drugi u kombijuPendulum je napisao/la: ↑19 okt 2025, 18:30Nije ovo Sabrija, ovo je Topuzović Elvedin!kolezeljovac je napisao/la: ↑19 okt 2025, 18:30Danas će biti počašćen za odlično obavljen posao(bar u prvom poluvremenu). Ybt ne mogu da vjerujem da je ovaj gol poništen
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
Ne dozivjeli jaciju djubrad balijska.
-
- Kontakt:
Drug moj, niko ovdje ne slavi titulu, ovo publike što ima - to se moraju pojavljivat zbog pozicije na poslu, tako ide u SNSD pričiji 3 minusa - nema te više, svi mimo lešinara. Dokaz kad je snimak pokazao davida čavića. lik u šalu srbija danskaNajvecaRadosti je napisao/la: ↑19 okt 2025, 18:22Stvarno ne znam odakle obraz bar ovim 'navijacima' i kako ih nece bit stid ovu titulu proslavit

titula je njima pokriće za evropu i silne milione koje se tale od vice, dodika i društva ispod njih u ovom prčiji.
sportski pozdrav
Zadnja izmjena: 12345678922, dana/u 19 okt 2025, 18:38, ukupno mijenjano 2 puta.
-
- Kontakt:
Kakve su ovo picke od sudija imate li obraza yebali vam.prekodrinasi mrtve
-
- Kontakt:
Znaci glavni sudija nije ni gledao snimak nego je odluka dosla iz var sobe?
-
- Kontakt:
Sto plačeš. A smijao si se godinama ?zeljovac21 je napisao/la: ↑19 okt 2025, 18:37Kakve su ovo picke od sudija imate li obraza yebali vam.prekodrinasi mrtve
Sta kasnite samo 7 bodova pa vas se tiče ?
Yugoslav First League: ⭐️
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Sve u var kombi i zapalit.
Balije.
Balije.
Svasta smo se nagledali al fakat ofirnije od ovog ne moze
...jer žive, i prkose vragu, dok smrt im opaku slute.
To je jedina istina.H8Z7 je napisao/la: ↑19 okt 2025, 18:36**** **** nema razlike, jedan na centru, drugi u kombijuPendulum je napisao/la: ↑19 okt 2025, 18:30Nije ovo Sabrija, ovo je Topuzović Elvedin!kolezeljovac je napisao/la: ↑19 okt 2025, 18:30
Danas će biti počašćen za odlično obavljen posao(bar u prvom poluvremenu). Ybt ne mogu da vjerujem da je ovaj gol poništen

Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
-
- Kontakt:
Glavni sudac je svirnuo pištaljkom sekund prije nego je Velež dao, mislim da VAR soba uopće ne može provjeravati tu situaciju jer je gol postignut poslije zvižduka. Upravo ta situacija je još smiješnija jer se na ekranu pojavila "VAR provjera" i komunicirao je glavni sudac s VARom. Nakon koju sekundu je samo dao znak da se nastavi igra.MostarNeretva je napisao/la: ↑19 okt 2025, 18:37Znaci glavni sudija nije ni gledao snimak nego je odluka dosla iz var sobe?
Velež ako je imalo pametan će zamijeniti Hrkaća jer će "popiti" drugi žuti bude li potrebe u nastavku.
-
- Kontakt:
Topuz svirao faul i poništio gol, Sabrija potvrdio.MostarNeretva je napisao/la: ↑19 okt 2025, 18:37Znaci glavni sudija nije ni gledao snimak nego je odluka dosla iz var sobe?
Nema mi odvratnijeg igraca od ovog kepeca Savica iz Borca, fraer pada cim primjeti igraca iza sebe jer zna da ce mu biti dosudjen faul…. Fujjjj
-
- Kontakt:
Gledali su da li je grub prekršaj Hrkaca da dobije žuti. Nisu gledali da priznaju gol , pošto nije moguće igra ranije prekinuta.HercegovinaCali je napisao/la: ↑19 okt 2025, 18:41Glavni sudac je svirnuo pištaljkom sekund prije nego je Velež dao, mislim da VAR soba uopće ne može provjeravati tu situaciju jer je gol postignut poslije zvižduka. Upravo ta situacija je još smiješnija jer se na ekranu pojavila "VAR provjera" i komunicirao je glavni sudac s VARom. Nakon koju sekundu je samo dao znak da se nastavi igra.MostarNeretva je napisao/la: ↑19 okt 2025, 18:37Znaci glavni sudija nije ni gledao snimak nego je odluka dosla iz var sobe?
Velež ako je imalo pametan će zamijeniti Hrkaća jer će "popiti" drugi žuti bude li potrebe u nastavku.
Ma treba navijati za Borac u evropskim takmičenjima, jača koeficijent. 

24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
I dok tvoje grane lome, još si draži srcu mome.
I dok tvoje grane lome, još si draži srcu mome.
-
- Kontakt:
Gledaj kockara Kvržića što hoće da zaradi još koju marku, nagazi lika još mu nešto sere
Dabordobijeli je napisao/la: ↑19 okt 2025, 18:43Gledali su da li je grub prekršaj Hrkaca da dobije žuti. Nisu gledali da priznaju gol , pošto nije moguće igra ranije prekinuta.HercegovinaCali je napisao/la: ↑19 okt 2025, 18:41Glavni sudac je svirnuo pištaljkom sekund prije nego je Velež dao, mislim da VAR soba uopće ne može provjeravati tu situaciju jer je gol postignut poslije zvižduka. Upravo ta situacija je još smiješnija jer se na ekranu pojavila "VAR provjera" i komunicirao je glavni sudac s VARom. Nakon koju sekundu je samo dao znak da se nastavi igra.MostarNeretva je napisao/la: ↑19 okt 2025, 18:37Znaci glavni sudija nije ni gledao snimak nego je odluka dosla iz var sobe?

Samo sto faula nije ni bilo.
I ja sam za fer sudjenje.Ovo nije za Uefe ovo je za top 10 poništenih golova u istoriji fudbala.
- dubioza144
- Kontakt:
Ma dok neko jednog dvojicu ne nalupa nece ovo statzeljovac21 je napisao/la: ↑19 okt 2025, 18:37Kakve su ovo picke od sudija imate li obraza yebali vam.prekodrinasi mrtve
Ali duboko u srcu, u središtu naše Grbavice osim ratnog plamena, tinjala je jedna iskra, iskra koja je tiho šaputala pjesmu ljubavi i znala da će doći neko drugo vrijeme!
Koliki je Željo, Željo je GOLEM, nije velik nego GOLEM, razlika je veliko i GOLEMO.
Koliki je Željo, Željo je GOLEM, nije velik nego GOLEM, razlika je veliko i GOLEMO.
Kvržiću j e b e m ti najmilije
Trenutno korisnika/ca: brig, ik0ik0, Kajkutenjoyer, Samba71, supervizor, Vanja8 i 40 gostiju.