FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Generalno se slazem sa cinjenicom da ovaj klub vode nesposobni ljudi. Ljudi koji ne vole ovaj klub odnosno koji nemaju osjecaj prema njemu. Kao sto je npr Ajla i slicni njoj. Na nju ova nepravda ne utice jer i sama nema osjecaje prema klubu za koji radi. To je nas najveci problem, jer da rade za klub ne bi dali mira ni savezu ni bilo kojim drugim instancama dok ne bi pocele da reaguju na kraju krajeva koji bi poceli sa represivnim mjerama sa ljudima u savezu i sudijama. Ovako njoj kapa 15 milja orilo gorilo, bitno je da ide na yogu i da je to opusta. A mi, mi cemo da jedemo svoju dzigericu. I oni ne znaju da nas vise boli sto ova nepravda prolazi bez ikakve akcije i reakcije nego saam čin nepravde koju nam sprovode. Kad budemo imali ljude na pozicijama koji disu za ovaj klub, tad cemo imati i reakciju i akciju i od nas samih, nekoga ko ce nas pokrenuti iz ovog mrtvila.
Nervirao nas je Dino Selimovic, ali iz ovog ugla gledajuci nikada ne bi dozvolio ovo niti bi sutio na ovo sto se desava, navodim ga kao primjer lika koji voli ovaj klub a ne da bih ga uzdizao nesto. Nego mi prvi pada napamet.
Nervirao nas je Dino Selimovic, ali iz ovog ugla gledajuci nikada ne bi dozvolio ovo niti bi sutio na ovo sto se desava, navodim ga kao primjer lika koji voli ovaj klub a ne da bih ga uzdizao nesto. Nego mi prvi pada napamet.
- napoleon72
- Kontakt:
Jesi l' realan? Od 5 utakmica bi nas razbili i jedni i drugi najmanje 3 put, jednom bismo bod izvukli i jednom mozda dobili. Sto od nas pravite PSG kad ne mozemo dvije sanse kako treba Radniku i Slogi stvorit?Galantni je napisao/la: ↑19 okt 2025, 16:24Napustiti ligu i onda poslati UEFI prijedlog da odigramo po pet utakmica protiv Zrinjskog i Borca uz prisustvo najboljih stranih sudija i var-a. Ako i jednu izgubimo, a ubjedjen samnda ne bi, onda prekidamo sa bilo kakvim zaljenjem. Ne bi imali sanse. Sve je ovo prijedlog u mojoj glavi koji je nemoguc, ali vjerujte mi da samo sjeckanje igre od sudije izgleda legalno, ali itekako utice na ekipu psihicki. Mi imamo najjaaci sastav u ligi i vjerujte mi da nemamo sanse da osvojimo ista. Dodik je pao, vrijeme da se preuzme savez i stavi na zdrave noge gdje ce pravda biti zadovoljena i kvalitetno sudjenje pa onda neka bude prvak ko hoce. Ali ovo do sad je sve mucno za gledati. Pravi se raskol medju nama, a ustvari svi znamo da mi nemamo sanse protiv ovakvog saveza. Nesto se mora promjeniti i to radikalne promjene. Moj prijedlog je napustanje lige do daljnjeg
GRMI SA SJEVERA!
1946
Sumnja ubija više snova, nego što će neuspjeh ikada.
1946
Ovo u BL nkje normalno!
Zasto ti pravis ekipu borca manchester city gdje dobije penal kad igraca pogodi lopta u stomak.napoleon72 je napisao/la: ↑19 okt 2025, 17:58Jesi l' realan? Od 5 utakmica bi nas razbili i jedni i drugi najmanje 3 put, jednom bismo bod izvukli i jednom mozda dobili. Sto od nas pravite PSG kad ne mozemo dvije sanse kako treba Radniku i Slogi stvorit?Galantni je napisao/la: ↑19 okt 2025, 16:24Napustiti ligu i onda poslati UEFI prijedlog da odigramo po pet utakmica protiv Zrinjskog i Borca uz prisustvo najboljih stranih sudija i var-a. Ako i jednu izgubimo, a ubjedjen samnda ne bi, onda prekidamo sa bilo kakvim zaljenjem. Ne bi imali sanse. Sve je ovo prijedlog u mojoj glavi koji je nemoguc, ali vjerujte mi da samo sjeckanje igre od sudije izgleda legalno, ali itekako utice na ekipu psihicki. Mi imamo najjaaci sastav u ligi i vjerujte mi da nemamo sanse da osvojimo ista. Dodik je pao, vrijeme da se preuzme savez i stavi na zdrave noge gdje ce pravda biti zadovoljena i kvalitetno sudjenje pa onda neka bude prvak ko hoce. Ali ovo do sad je sve mucno za gledati. Pravi se raskol medju nama, a ustvari svi znamo da mi nemamo sanse protiv ovakvog saveza. Nesto se mora promjeniti i to radikalne promjene. Moj prijedlog je napustanje lige do daljnjeg
A ponizavas ekipu kojoj sudija dosad ostetio bar 4 puta za penal, za 2-3 crvena kartona.. u 10 utakmica.
Garantujem da ekipa borca i zrinjskig da spoje i da izaberu najbolje igrace i da ih vodi jakirovic sa sydjenjem koje FK SARAJEVO IMA, a da mi imamo sudjenje borca da bi mi i sad sa jewnemo od 12 kola prestigli zaostatak od 15 bodova.
Zrinjski nedobija crveni igrac namjerno rukom spasava cist go, gdje bi bila utakmica zavrsena, cak ni zuti karton.
Takodhe i dk kad smo osvoili nabi nijednu osvoili da smo imali ovako sudjenje.
Ako neko ovde misli da greske sudiske koje se nama rade nebi imale psihicki utjecaj na borceve i zrinjskove igrace on je lud. I da sudjenje borcevo zrinjskijevo nebi nasoj ekipi dali smirenost i svelo greske kao juce mamasove na 0 samim tim samo te greske i onakve greske da nismo napravili imalibi sad 17 bodova
Samo mi ne znamo ubosti sa golmanom...
-
- Kontakt:
Samo ću reći da je Hrkac /Rio Ferdinand za nase trenutne stopere .
- napoleon72
- Kontakt:
Ne pravi niko Man City al pretjerujete bas. Cuj ne bi nas u 5 utakmica dobili, ljudi nas gaze zadnjih 5 godina, i sa sudijama i bez. Trpaju po 4-5 komada. Koliko god da nas yebu, a yebu nas, i mi smo grozni. Ekipa koja je zijanila titulu 2021. je bila beton ekipa koju su sudije zaustavile. Ovo sad je prosjecna ekipa koju yebu zasto sto mogu, jer smo nezasticeni totalno. Mi smo sad kao najobicnija zatvorska kujica koju qaraju onako u prolazu.Pitar6785 je napisao/la: ↑19 okt 2025, 18:30Zasto ti pravis ekipu borca manchester city gdje dobije penal kad igraca pogodi lopta u stomak.napoleon72 je napisao/la: ↑19 okt 2025, 17:58Jesi l' realan? Od 5 utakmica bi nas razbili i jedni i drugi najmanje 3 put, jednom bismo bod izvukli i jednom mozda dobili. Sto od nas pravite PSG kad ne mozemo dvije sanse kako treba Radniku i Slogi stvorit?Galantni je napisao/la: ↑19 okt 2025, 16:24Napustiti ligu i onda poslati UEFI prijedlog da odigramo po pet utakmica protiv Zrinjskog i Borca uz prisustvo najboljih stranih sudija i var-a. Ako i jednu izgubimo, a ubjedjen samnda ne bi, onda prekidamo sa bilo kakvim zaljenjem. Ne bi imali sanse. Sve je ovo prijedlog u mojoj glavi koji je nemoguc, ali vjerujte mi da samo sjeckanje igre od sudije izgleda legalno, ali itekako utice na ekipu psihicki. Mi imamo najjaaci sastav u ligi i vjerujte mi da nemamo sanse da osvojimo ista. Dodik je pao, vrijeme da se preuzme savez i stavi na zdrave noge gdje ce pravda biti zadovoljena i kvalitetno sudjenje pa onda neka bude prvak ko hoce. Ali ovo do sad je sve mucno za gledati. Pravi se raskol medju nama, a ustvari svi znamo da mi nemamo sanse protiv ovakvog saveza. Nesto se mora promjeniti i to radikalne promjene. Moj prijedlog je napustanje lige do daljnjeg
A ponizavas ekipu kojoj sudija dosad ostetio bar 4 puta za penal, za 2-3 crvena kartona.. u 10 utakmica.
Garantujem da ekipa borca i zrinjskig da spoje i da izaberu najbolje igrace i da ih vodi jakirovic sa sydjenjem koje FK SARAJEVO IMA, a da mi imamo sudjenje borca da bi mi i sad sa jewnemo od 12 kola prestigli zaostatak od 15 bodova.
Zrinjski nedobija crveni igrac namjerno rukom spasava cist go, gdje bi bila utakmica zavrsena, cak ni zuti karton.
Takodhe i dk kad smo osvoili nabi nijednu osvoili da smo imali ovako sudjenje.
Ako neko ovde misli da greske sudiske koje se nama rade nebi imale psihicki utjecaj na borceve i zrinjskove igrace on je lud. I da sudjenje borcevo zrinjskijevo nebi nasoj ekipi dali smirenost i svelo greske kao juce mamasove na 0 samim tim samo te greske i onakve greske da nismo napravili imalibi sad 17 bodova
GRMI SA SJEVERA!
1946
1946
Pogledaj utakmicu borac velez
Borac SARAJEVO 0-1 (penal i 2 crvena) =0-4
borac SARAJEVO 0-2 u kupu
borac SARAJEVO 2-0 crveni karton kvrzicu kod 0-0 i nepistojeci penal za borac
borac SARAJEVO 5-1 ponisten go i prvi zuti karton za jattu kod 2-1 dobio drugi zuti
borac SARAJEVO 0-2 u kupu
borac SARAJEVO 2-0 crveni karton kvrzicu kod 0-0 i nepistojeci penal za borac
borac SARAJEVO 5-1 ponisten go i prvi zuti karton za jattu kod 2-1 dobio drugi zuti
- napoleon72
- Kontakt:
Pogledaj ti Radnik Sarajevo, Sloga Sarajevo, Zeljeznicar Sarajevo... pa da vidis na cemu smo mi.
GRMI SA SJEVERA!
1946
1946
Koliko bošnjo moze trpiti to nije normalno i koliko moze u isto vrijeme biti jeftin ti je za izucavanja.
Mi ili smo mutavi ili pokvareni trece opcije nema.
Mi ili smo mutavi ili pokvareni trece opcije nema.
Eh da imamo muda i da nismo proklet narod, istupiti iz lige pa nek igraju, al jok bosnjo ce sjedit trpit i sutit jer se drugi bosnjo prodao za marku. Fuj jesmo jadan narod postali
2x šampion Jugoslavije
5x šampion Bosne i Hercegovine
8x osvajač Kupa BiH
1x osvajač Superkupa BiH
--Najtrofejniji klub u Bosni i Hercegovini--
---------Saraj'vo, za tebe zivimo!!--------
5x šampion Bosne i Hercegovine
8x osvajač Kupa BiH
1x osvajač Superkupa BiH
--Najtrofejniji klub u Bosni i Hercegovini--
---------Saraj'vo, za tebe zivimo!!--------
Ok pogledaj bas te tri utakmicenapoleon72 je napisao/la: ↑19 okt 2025, 19:17Pogledaj ti Radnik Sarajevo, Sloga Sarajevo, Zeljeznicar Sarajevo... pa da vidis na cemu smo mi.
3-0 pa 4-4 gdje radnik i gdje 3ci go radniks iz ofsida, gdje pogdjamo precku za 5-4 sa gol linije izbaca igrac. Hoces da kazes da je zrinjski i zeljo bolje igrali i vise dominirali radnik
Sloga SARAJEVO losa igra 2-1 izgubili cinimi se sa je bio nepostojeci penal, brz trenera
zeljko SARAJEVO 2-0 go primili iz greske Cimirota dotad bili 50/50, sudija nije reagovo na udaranje otvorenim djonom od strane cvetanovskog a isto tako udaranje onog brazilca mamasa 3x CIST CRVENI takodje nista
Samo da te napomenem
Sut beganovica
2x sut Gulija
Sut Mlinarica
Sut Renana
Oni su dali go sa 27 m greska cimirota (dan prije toga majkamu umrla) greska golmana
Sansa Sosica u prvom pol vidjeces da je igrac zelje pri boksovanju Musije udario musiju tjelom u ruke
Go koji je ponisten na fer nacin, i sansa 1 na 1 u 89 minuti drugi go koji smo primili u 96 minuti
Takodje sumnjiva situacija kod penala gdje sudija nije htio ni var da gleda.. i derbi bez nasih navijava na veoma losem terenu..
Al evo juce zeljo posusje, kad je posusje dominantno stvara sanse igrac posusja ide 1 na 1 sam igrac zelje vuce igraca sa ledja 12 minuta crveni karton do 25 minute jos 2 igraca im se povrijedila (izvrsene 50% izmjena igrac manje) evo sad borac velez
Nas je nakuco borac 5-1 zeljo 2-0 i zrinjski 2-0. Pogledaj kako su prve 3 ekipe prosle sa radnikom posusjem sb.
Nama je problem sto tebi ponisti sudija go Keremehu u bl a onda i daje nepostojeci crveni a ti od gola keremeha pa do crvenog kartona dominiras i stvaras sanse ko na traci i samo je pitanje kacemo povest. Ista stvar sa zrinjskim umjesto direktan crveni on nedobiva ni zutii i hope u 93 minuti go zasto zato sto nesmije igrac da udje u jaci duel jel zna da ce bit penal..
Prijedor je razmontiro zrinjski zeljo kikso na grbavici protiv njih protiv radnika, gledo sam utakmicu borac Radnik borcu sviran nepostojeci penal kod 0-0 pa kod 2-0 nesvira cist penal za radnik pa kad je borac dao za 4-0 radnik fulio penal pa dao go iz drugog, sudije poguraju borac nekad malo nekad puno. Al nama sudije nijednu utakmicu nisu pomagale a imali smo fer sudjenje u mostaru protiv zrinjskig i na kosevu sa velezom posusjem. Od 10 utakmica 3 utakmice fer sudjenje 9 utakmica stete od tih 9 bar u 3 bi uzeli bar po bod ako nista sto bi znacilo i 15 bodova umjesto 12.
I to sve sa 5 bez najbolji igraca povrijedjenih (ELEZ MUJKIC BANIC ADEM ) plus cimirot koji je nazalist imao tu situaciju sa majkom
Evo sad 2x kvrzic u nadoknadi vremena sjeda prekida se igra birac u nadoknadi radi izmjenu pidro izvodi aut na ivici 16terca igrac veleza sam da ubaci u 16terac 2 sekunde preko 4 minute nadoknade svira kraj neda da se ubaci lopta.
Juce posusje ide 3 na 1 na grbavici 1:46 sudija svira kraj znaci 20 sekundi prije a posjeticu da je bilo var provjera da su dvije izmjene vrsene i ni 2je minute nije dao da se dovrse. Uz oprosten crveni (cinimi se ni zuti karton ) to he za ekipe ko posusje puno i tesko igrom nadomjestit protiv jaci ekipa.
-
- Kontakt:
Nek nasa uprava dobro razmisli hoce li dati cijeli jug zulinim cetnicima i narkomanima kako su rekli prije posljednjeg derbija
A sudijama sve po spisku Mogu sta hoce s ovima varom. Kad hoce gledaju, kad nece ne gledaju...
A sudijama sve po spisku Mogu sta hoce s ovima varom. Kad hoce gledaju, kad nece ne gledaju...
Ako im daju i jednu ulaznicu, nećemo mi ići na derbi. A što se tiče šiljenja, čovjek oz BL mi prije 2 mjeseca rekao da i ptice u BL znaju ko će osvojiti ligu a najvjerovatnije i kup.Tatamata1946 je napisao/la: ↑19 okt 2025, 20:20Nek nasa uprava dobro razmisli hoce li dati cijeli jug zulinim cetnicima i narkomanima kako su rekli prije posljednjeg derbija
Trenutno korisnika/ca: Lecler, WeekendOffender, zagorski i 18 gostiju.