Liverpool FC
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Re: Liverpool FC
Meni nisu upitni ni Frimpong, ni Kerkez, ni Wirtz ni Isak, meni je jedino Slot upitan.
Vi najbolje pojacanje sto ste doveli Eketike sjedi na klupi radi igraca koji je imao pauzu od 3 mjeseca i koji nece doci sebi za jos 2 mjeseca. I plus Chiesa je trenutno korisniji i od Salaha i Gakpa, ok Salaha ne mozes klupirati previse kredita ima ali brate Gakpa mozes.
Dolaze ljudi polako tobe.OTNYS_YNWA je napisao/la: ↑19 okt 2025, 18:13Meni nisu upitni ni Frimpong, ni Kerkez, ni Wirtz ni Isak, meni je jedino Slot upitan.
Amorim te skoluje na sred enfilda
Celo vrijeme je

Celo vrijeme je

Samo mi nije jasno kako svi ovi igraci odigraju top u repretentacijama a kod nas zaborave igati fudbal. Ja bi rekao da nije do njih
Srce, čast i ponos!
- LiverpoolREDS
- Kontakt:
Sto prije ode prije cemo proigrat,al se to ovdje ne smije ni spomenutiOTNYS_YNWA je napisao/la: ↑19 okt 2025, 18:13Meni nisu upitni ni Frimpong, ni Kerkez, ni Wirtz ni Isak, meni je jedino Slot upitan.
“Ne možete sebe nazvati igračima Liverpula ako se predate. Mi smo Liverpul. Igrate za Liverpul. Mislite o navijačima. Morate da ovo uradite zbog njih.” – Benitez.
U repkama postoji taktika, ovdje ne
Pazi ti ovih pokušaja ubacaja

"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Nema ovdje taktike, samo individualni bljeskovi.
Mislim da i ti znaš odgovor.
Svi oni su došli kao igrači koji imaju kvalitet. Kad bi se vratio u maj mjesec i da ti neko kaže koje igrače ćemo dovesti na ljeto svako od nas bi bio prezadovoljan. To što ih Slot nije uspio ukomponovati da igraju kako znaju je nešto drugo. Svi oni znaju fudbal i nisu zaboravili igrati samo što ti u igri Liverpoola ne vidiš šta pokušavaju da urade. Bar ja ne vidim.
Mora da se Slot opet suncao i odmarak u Dubaiu dok igraju isto kao i prije pauze
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
- SoloControTutti
- Kontakt:
Od easy, normal i hard mode-a Liverpool bira uvijek ultra hard na pocetku meceva ove sezone. Ispucaju sebi u nogu i onda patnja sa manjkom kreacije, kruzenje i tromost prema naprijed, jako predvidivo i lose. Odbrana je jedna od gorih i bez Virgila bi bilo to jos vidljivije ali je krpio rupe u prvih nekoliko tekmi, problem je sto sam nazalost u pravu i cak i igraci koji su bili u formi i startali dobro poceli da se utapaju u mulju koji kreira vecina na terenu.
U drugom ce biti ista slika zato sto Slot nema muda da izvadi Salaha i ubaci npr Chiesu, nece izbaciti Gakpa do 60e najmanje i ubaci bilo koga ko nudi bilo sta drukcije jer Gakpo je one trick pony. Frimpong nista losiji i gori od Bradleya takodjer bi mogao da dobije priliku.
U drugom ce biti ista slika zato sto Slot nema muda da izvadi Salaha i ubaci npr Chiesu, nece izbaciti Gakpa do 60e najmanje i ubaci bilo koga ko nudi bilo sta drukcije jer Gakpo je one trick pony. Frimpong nista losiji i gori od Bradleya takodjer bi mogao da dobije priliku.
Ali sto igramo tako sporo, kakva je poenta?
Sve što smo dobro izgledali ove sezone je bilo u minutama kad smo digli tempo i krenuli igrati brzo.
Ne razumijem vise nista.
Sve što smo dobro izgledali ove sezone je bilo u minutama kad smo digli tempo i krenuli igrati brzo.
Ne razumijem vise nista.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
dOlAzE lJuDi tObE
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
-
- Kontakt:
Ma Slot je osvojio s Klopovom ekipom malo doradio presing da nije bas gegenpres, igraci malo svjeziji bili i naravno najvaznije najgora sezona pod Pepom Citya. Evo pojacanja koja je doveo katastrofa. Kerkez skoro uvijek medju nalosijim na terenu, Isak katasrofa za sad ali on je realno dobar igrac i proradit ce. Frimpong klupa, Ekitike skoro 100 miliona klupa. Ne zna iskoristiti Isaka i Wirtza. Gakpo neprepoznatljiv, Salah jos gori, McAllister ni sjena igraca od prosle godine.
Ima ovdje bas kvaliteta i dobit ce se neke utakmice na cisti kvalitet pojedinaca, ali daleko je ovo od dobre igre. Bukvalno ekipa nazaduje iz utakmice u utakmicu. Jos lik gura i dalje svoje i osim igraca ne mijenja nista a jasno je da ne ide.
Ima ovdje bas kvaliteta i dobit ce se neke utakmice na cisti kvalitet pojedinaca, ali daleko je ovo od dobre igre. Bukvalno ekipa nazaduje iz utakmice u utakmicu. Jos lik gura i dalje svoje i osim igraca ne mijenja nista a jasno je da ne ide.

"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Bzvz upirete prstom na igrace, sve i jedan odigrali jako dobro ovu pauzu sa repkama, dakle do sistema je. Ili do toga sto sistem ne postoji.
Ja ne razumijem sta se igra i kakva je ideja fudbala ove sezone.
Ja ne razumijem sta se igra i kakva je ideja fudbala ove sezone.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
“Once you overcome the one-inch tall barrier of subtitles, you will be introduced to so many more amazing films.”
“Once you overcome the one-inch tall barrier of subtitles, you will be introduced to so many more amazing films.”
Ne znam ali kao da veznjaci nemaju nikakvu ulogu, lopta ih preskace
Pa ne znaju sta da rade. Gledaj Bradleya, momak bukvalno zalutao na teren, vidis da veze nema sta se desava oko njega.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
Ferguson raspolozen na tribini eto dokle je doslo
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.