Formula 1
Moderator/ica: rio_Ferdy88
Re: Formula 1
Sutra Lecler prvi nakon prve krivine i ide vozic onda 

Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- majestic24
- Kontakt:
Lando danas nece ni pokusati napasti Maxa na pocetku. Daj Boze da grijesim. On ce gledati samo to sa bude ispred Piastrija i to je to
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
- BosniaBoston
- Kontakt:
In the last 30 races Stroll has outqualified Verstappen, Norris, Piastri, Leclerc, Russell, Hamilton, Sainz and so on but not Alonso. Crazy
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
- egzodus1946
- Kontakt:
Pozdrav raja, ima li neko neki fin link za trku molim vas
Ako se Max u neke 2-3 naredne trke jos vise priblizi, misljenja sam da ce i Mclaren prestati forsirati Norrisa i pustiti da se utrkuju pa ko bude bolji. Bolje da npr Piastri uzme naslov, a ne favorizuju ga, umjesto da skroz popuse naslov.
Ovdje je Max potpuno opusten, nema sta izgubiti, dok narandzasti imaju dosta toga ako nastave ovako.
Ovdje je Max potpuno opusten, nema sta izgubiti, dok narandzasti imaju dosta toga ako nastave ovako.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- AshburtonG
- Kontakt:
Kakav je retard Sainz. 

Utrka ide ka tome da bude jako dosadna.
Sve nade sam polagao u prvu krivinu.

G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Ide greška Leclerca kroz 5 krugova
Piastri ne može držat Hamiltonov tempo
Piastri ne može držat Hamiltonov tempo

Na kraju ce Hamo prije stici Norrisa, nego ovaj Leclerca.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
-
- Kontakt:
Ovaj majmun iz Monte Carla uništava Norrisu utrku a i sebi.
Gubi vrijeme ovom defanzivnom vožnjom što će za posljedicu imat to da će nakon zamjene guma bit na začelju karavana budući da mora prvi u box jer je startao sa softom.
Gubi vrijeme ovom defanzivnom vožnjom što će za posljedicu imat to da će nakon zamjene guma bit na začelju karavana budući da mora prvi u box jer je startao sa softom.
Joj Hamiltona levata ...ova dvojica se bore , a on meda ne moze ..
Tamam Max da uzme grand slamKennyKFCLofton je napisao/la: ↑19 okt 2025, 21:36Ovaj majmun iz Monte Carla uništava Norrisu utrku a i sebi.

63. minut, Švicarska vodi Italiju 2:0, a ono
“Publika u Berlinu se očito zabavlja meksičkim valom”
Velid Spaho
Željezničar za život cijeli!💙
“Publika u Berlinu se očito zabavlja meksičkim valom”
Velid Spaho
Željezničar za život cijeli!💙
Ko tebe bilde pusti da gledas F1KennyKFCLofton je napisao/la: ↑19 okt 2025, 21:36Ovaj majmun iz Monte Carla uništava Norrisu utrku a i sebi.

-
- Kontakt:
Glup si sa skontaš da u ovim duelima gubi vrijeme i da će se zato iz boxa vratit kao 16. umjesto 13.jelle je napisao/la: ↑19 okt 2025, 21:39Ko tebe bilde pusti da gledas F1KennyKFCLofton je napisao/la: ↑19 okt 2025, 21:36Ovaj majmun iz Monte Carla uništava Norrisu utrku a i sebi.
Gubi vrijeme ovom defanzivnom vožnjom što će za posljedicu imat to da će nakon zamjene guma bit na začelju karavana budući da mora prvi u box jer je startao sa softom.![]()
A ovom taktikom svakako neće završit ispred Norrisa.
Ovakva vožnja ima smisla ako si obavio sve izmjene guma , onda brani poziciju do kraja.
EDIT,da nije radio ovo vratio bi se iz boxa ispred Hulka, sad je 4sec iza njega
Zadnja izmjena: KennyKFCLofton, dana/u 19 okt 2025, 21:44, ukupno mijenjano 1 put.
Sve si pogodio genijeKennyKFCLofton je napisao/la: ↑19 okt 2025, 21:43Glup si sa skontaš da u ovim duelima gubi vrijeme i da će se zato iz boxa vratit kao 16. umjesto 13.jelle je napisao/la: ↑19 okt 2025, 21:39Ko tebe bilde pusti da gledas F1KennyKFCLofton je napisao/la: ↑19 okt 2025, 21:36Ovaj majmun iz Monte Carla uništava Norrisu utrku a i sebi.
Gubi vrijeme ovom defanzivnom vožnjom što će za posljedicu imat to da će nakon zamjene guma bit na začelju karavana budući da mora prvi u box jer je startao sa softom.![]()
Ovakva vožnja ima smisla ako si obavio sve izmjene guma , onda brani poziciju do kraja.
-
- Kontakt:
Bukvalac. Izašao je 4sec iza Hulkay da ono nije radio vratio bi se ispred njega. A iza Norrisa će svakako završit, džaba mu ono blokiranje i gubljenje vremenajelle je napisao/la: ↑19 okt 2025, 21:44Sve si pogodio genijeKennyKFCLofton je napisao/la: ↑19 okt 2025, 21:43Glup si sa skontaš da u ovim duelima gubi vrijeme i da će se zato iz boxa vratit kao 16. umjesto 13.