Pablo11 je napisao/la: ↑19 okt 2025, 13:29
KosevoZove je napisao/la: ↑19 okt 2025, 13:23
A vi ste kao prva grupa u svemu jel?, ko je to prije nas posto ste vi delije koliko vidim za sve nas, ne seri bgt mani me se tih djecijih vise prica, sve izgleda neki klinci po ovim forumima, kad padne mrtva glava, tad je onda kasno drug.
Niko se ovdje ne kur.ci, vec dolazi na naplatu za kikseve sto su mladje generacije hordi radile godinama unazad. Od psovanja mrtvog covjeka, deranje parole za istog rahmetli Mešu, napadanje covjeka od 50 godina zbog zastave koja je nebitna.
Dobro koliko ti je godina bgt?, mene je to nekad hajmo reci furalo kad mi je 20 god , sad mi je 37 furke su ovo bezveze, a vasi u mladjim nisi radili nista jelde?
Mozemo se do sutra ovako citirati ja ti kazem da je ovo bezveze u drugim gradovima nas kara murija, pa vidio si u doboju sta bi i vasi zamalo sa murijom belaj, u BL odes jebu ti majku balijsku itd, kod nas ko god dodje murija ga ne dotakne sto kaze, ali je i nas MUP kriv za to…
Mrtva glava ce pasti kad tad ne stane li se ovome u kraj obostrano, citam godista ova gore bog te vidio sve vecinom djeca….
I vasi nisi ili nebi zaustavili negdje covjeka 50 ih godina sa fks zastavom haj realan budi?
Bi….
@ fks to je to drug dobro so rekao kad se sjedilo jedni pored drugih, ja to nisam nazalost dozivio.