A zaboravit cemo naravno sklanjanje Sloge i opstanak u ligi. Tad vam se i oparise vodje na kladionicama, dobri neki prognozeri.Virtu4l je napisao/la: ↑18 okt 2025, 22:44zeljodogroba je napisao/la: ↑18 okt 2025, 22:38Ma stoji to, al to su uprave, nisu navijaci. Kolju i jedne i druge al ne, hajmo mi govorit kako nas kolju vise nego vas a vama kao jos pomazu, a nama ponistili 5 golova u 3 utakmice - sace se nadovezat i rec da je to sve cisto. Ubi nas nerealnost i ona stara “nek komsiji crkne krava” - a to sto sam ja u k*urcu to nema veze
Ništa tu ne stoji.
Mi nismo u talovima sa Vicom Zeljkovićem, nama nisu poklonili ni titulu a ni kup, dok njima jesu, sve to i još mnogo više. Mi smo Vici Zeljkoviću prošle sezone uzeli titulu i desetine miliona maraka. Oni su mu se naguzili za prolaz u kupu.
Mi smo gospoda, svaka od naših uprava se gospodski ponijela u svakoj situaciji, posebno onda kada su nam podmetali sve i svašta u fantomskoj borbi oko kantonalnog saveza. Na kraju se vidjelo ko je ko, posebno kad nisu glasali za Čalu Janjoša, tu su pale sve maske.
Nismo isti i hvala Bogu na tome.
Apsolutno sam za saradnju sa FK Sarajevo, ali kad dođu neki drugi ljudi, ovi trenutni imaju previše oraha u džepovima.
Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Zadnja izmjena: guadalupe, dana/u 18 okt 2025, 22:52, ukupno mijenjano 1 put.
Klubovi šute i ne žele se boriti sa Savezom jer imaju beneficije.
“Imaju beneficije i prijetnje. Dobiju pozajmicu da malo prebrodite finansijski problem kao Željezničar pred stogodišnjicu i onda su oni izašli iz inicijative. Pristanete na to i postanete dio ekipe koja radi to što radi..." kaže Hasić.
Saveze, stidi se...
“Imaju beneficije i prijetnje. Dobiju pozajmicu da malo prebrodite finansijski problem kao Željezničar pred stogodišnjicu i onda su oni izašli iz inicijative. Pristanete na to i postanete dio ekipe koja radi to što radi..." kaže Hasić.
Saveze, stidi se...
Upravu si. Nije bitno. Trofej je osvojen fair and square. Reci to ovim svojim koji govore da "hvala Bogu nismo isti".zeljodogroba je napisao/la: ↑18 okt 2025, 22:50A jel bitno to? Isto je nebitno kao i vasa prica sa utakmicom sa Slogom. Kenjamo i jedni i drugi, a stanje je sve gore i gore..
Kup ste uzeli, i to je to, trofej je trofej i kraj price.
Pa podjeljeni smo ovdje na forumu - dalje od toga ne moraš ni ići da vidiš u kakvoj je situaciji takozvana "B" komponenta.
Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Eto sloga nas ostavila u ligi
Mitomanija teska
Zeljo 43 boda, a oni sto su ispali 27
Uostalom prije sloge smo pobjedili sarajevo 3:0
Mitomanija teska
Zeljo 43 boda, a oni sto su ispali 27
Uostalom prije sloge smo pobjedili sarajevo 3:0
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Nemam pojma zaista o nekom sklanjanju Sloge, samo znam da smo tu sezonu završili na šestom mjestu sa 16 bodova iznad zone ispadanja, odnosno da smo bili bliže Evropi nego ispadanju iz lige.

Ako ti je još nešto nejasno, pogledaj ovaj video.

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Mozda i suknjice da kupe. Pa pratis li to sta se desava po Italiji ,Njemackoj, Spaniji??? To je.uvijek bilo i bice. Zato on i uzima za mjesec tvoju godisnju platu i ima taj rizik.successminator je napisao/la: ↑18 okt 2025, 22:50Ljudi su se civilizovali u međuvremenu, pronašli poslove i djevojke/supruge. Čuj ići na vrata nekome i bušiti gume jer je loše igrao, plemensko divljaštvo i hvala Bogu da toga više nema. Jedino se još međusobno ganjaju po putevima i prave sačekuše ali nadajmo se da će i to prestati i da će se ostatak huliganije početi ponašati u skladu sa civilizacijskim normama.Predatod je napisao/la: ↑18 okt 2025, 22:42
Ali mi samo jedna stvar ne ide u glavu nikako. Ako mi neko moze odgovoriti sta je istina. Pratim nasu ligu od 1995 godine i uvijek je bilo i mimo sudjenja kad Zeljo i Sarajevo lose igraju i znam da se svaki put cekaju igraci. Busile gume Gusi, horde isle na vrata igracima,tjerali treneri pa i predsjednici kluba i uprave.
Jel vama malo cudno ovo da u zadnje vrijeme nema toga? Sta je razlog? Strah, talovi,losa trenutna situacija u grupi? Ali opet ni parole da nema,tu nesto smrdi.
Hajde bar je neko krenuo u otpor javno pa i sudije i imenom da proziva a drugi nek znaju da im klub stima kup i nek sute.
https://vm.tiktok.com/ZMA4yeChD/
Mnoge godine sam proveo s tobom, gdje god igro bio tuuuu, znaj da nikad necu prestati s borbom TEBI VJERAN OSTAT CU!!!
-
- Kontakt:
Dakle rjesenje je cekat da poispadaju svi orasi iz dzepova ili da dodju drugi koji ce onda naci neki drugi razlog zasto to nije trenutna realnost. Dok mi gledamo ko ima koliko oraha, handre nas i jedne i druge a mi se prepucavamo oko historije - ocigledno nam buducnost nije bitna…guadalupe je napisao/la: ↑18 okt 2025, 22:51A zaboravit cemo naravno sklanjanje Sloge i opstanak u ligi. Tad vam se i oparise vodje na kladionicama, dobri neki prognozeri.Virtu4l je napisao/la: ↑18 okt 2025, 22:44zeljodogroba je napisao/la: ↑18 okt 2025, 22:38Ma stoji to, al to su uprave, nisu navijaci. Kolju i jedne i druge al ne, hajmo mi govorit kako nas kolju vise nego vas a vama kao jos pomazu, a nama ponistili 5 golova u 3 utakmice - sace se nadovezat i rec da je to sve cisto. Ubi nas nerealnost i ona stara “nek komsiji crkne krava” - a to sto sam ja u k*urcu to nema veze
Ništa tu ne stoji.
Mi nismo u talovima sa Vicom Zeljkovićem, nama nisu poklonili ni titulu a ni kup, dok njima jesu, sve to i još mnogo više. Mi smo Vici Zeljkoviću prošle sezone uzeli titulu i desetine miliona maraka. Oni su mu se naguzili za prolaz u kupu.
Mi smo gospoda, svaka od naših uprava se gospodski ponijela u svakoj situaciji, posebno onda kada su nam podmetali sve i svašta u fantomskoj borbi oko kantonalnog saveza. Na kraju se vidjelo ko je ko, posebno kad nisu glasali za Čalu Janjoša, tu su pale sve maske.
Nismo isti i hvala Bogu na tome.
Apsolutno sam za saradnju sa FK Sarajevo, ali kad dođu neki drugi ljudi, ovi trenutni imaju previše oraha u džepovima.
- WeekendOffender
- Kontakt:
Sta je ovo u Bijeljini sve vam ****? Pa udaraju lika na podu ko da je najveci kriminalac na svijetu jel normalno ovo
Curva Sud
Uistinu vaistinu se pravis budala. Jel vam Vico i pare neke uplatio kao posudbu za licencu, pa se usutiste nakon toga ili i to zaista nemas pojma.
-
- Kontakt:
Trebamo svi promijeniti percepciju i gledati stvari na drugi nacin, najlakse je pljuvat po drugome i nalazit nacine zasto nesto ne moze da se desi, a puno je teze realizovati nesto konkretno. Kako u zivotu i poslu, tako i u ovoj situaciji.Pendulum je napisao/la: ↑18 okt 2025, 22:53Upravu si. Nije bitno. Trofej je osvojen fair and square. Reci to ovim svojim koji govore da "hvala Bogu nismo isti".zeljodogroba je napisao/la: ↑18 okt 2025, 22:50A jel bitno to? Isto je nebitno kao i vasa prica sa utakmicom sa Slogom. Kenjamo i jedni i drugi, a stanje je sve gore i gore..
Kup ste uzeli, i to je to, trofej je trofej i kraj price.
Pa podjeljeni smo ovdje na forumu - dalje od toga ne moraš ni ići da vidiš u kakvoj je situaciji takozvana "B" komponenta.
O “B” komponenti necu ni da pricam, zalosno, da ne moze zalosnije, ove godine smo jako ruzno docekani od strane Veleza, sto su njihovi navijaci opravdavali, trazili razloge zasto je to ispravno itd. Ne prozivam nikoga, samo svi moramo pocistit svoju avliju, zapitat se neke stvari i promijeniti razmisljanje. Inace, ne pise nam se dobro
Nije nam nista vico uplatio, nego nam je savez posudio
Kao sto je i vama svima savez uradio novi teren ili posudio pare
Osim terena osvojili ste tri trofeja u vicinom periodu, a borac dva
Znaci vise ste od borca osvojili trofeja i plus ste u finalu superkupa i nas peglate koji nismo osvojili trofej od 2017
Kao sto je i vama svima savez uradio novi teren ili posudio pare
Znaci vise ste od borca osvojili trofeja i plus ste u finalu superkupa i nas peglate koji nismo osvojili trofej od 2017
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
E jesi ikad cuo da savez posudjuje pare za licencu, al iskreno ?NoDi80 je napisao/la: ↑18 okt 2025, 23:04Nije nam nista vico uplatio, nego nam je savez posudio
Kao sto je i vama savez uradio novi teren

Pozajmica koju svaki klub u ligi može tražiti, samo mora imati neku garanciju, tako da možda i ne može baš svaki. Samo oni koji nešto imaju.

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Tako je, inace je savez Banka i daje pod povoljnoj kamati, cak i hipoteku uzima, nekad si bas dobro poglup.
Znaci da niste vratili uzeo bi vam savez semafor ili sta ste vec zalozili

- Riquelme1921
- Kontakt:
Umjesto da nam se zahvališ što smo savladali vašeg konkurenta za opstanak ti tako.
Grupa iznad svakog pojedinca.
nije nam vico uplatio nego savez posudio
za godinu ce pomozi.ba bit neka oblik finansijskog cuda koje ce izucavati na fakultetima
jet kosovski boj je nula za ovu mitomaniju

za godinu ce pomozi.ba bit neka oblik finansijskog cuda koje ce izucavati na fakultetima
jet kosovski boj je nula za ovu mitomaniju
Kmecavci
Nama ponistili cist gol i izgubili smo od radnika
A vi sami sebi zabili drugi gol i kmecite
Jos uvijek ste najgora odbrana lige
Posusje zadnje na tabeli 13 golova primili, a vi 21
Gledam pas Beganovica za Mamasa i smijem se koliko ne znate
Nama 9 golova ponistili u 11 utakmica, a vi osvojili samo tri boda protiv prvih sest ekipa na tabeli
Znaci lose igrate
Pripreme jedna pobjeda, tri poraza u pet utakmica
U europi debakl, u ligi debakl
Jesu li vas ostetili i na pripremama?
Gledao sam bio utakmice , tad ste isto losi bili i dalo se naslutiti da ce te imati problema
Skup zvijezda u polovnjaka u kojima se guse mladji igraci
Gdje je ta akademija?
13 godina ulaganja i ne mozete godisnje jednog juniora u prvi tim ubaciti
Mora Musija iz Mladost Doboj Kakanj da brani
U vasoj B ekipi najvise igraca iz Zelje ima
Stadion se raspada, sve neki transferi i milionske cifre, a nikakvih pojekata i ozbiljnih iskoraka
Mogli ste do sad napraviti stadion
Sta reci dalje?
Zeljo raste bez investitora
Trenutno rijesavamo sve probleme i pravimo klub koji ce biti u vrh, a kad udje investitor to ce biti slag na tortu
Ovim tempom za dvije godine bicete dosta iza nas
Nama ponistili cist gol i izgubili smo od radnika
A vi sami sebi zabili drugi gol i kmecite
Jos uvijek ste najgora odbrana lige
Posusje zadnje na tabeli 13 golova primili, a vi 21

Gledam pas Beganovica za Mamasa i smijem se koliko ne znate

Nama 9 golova ponistili u 11 utakmica, a vi osvojili samo tri boda protiv prvih sest ekipa na tabeli
Znaci lose igrate
Pripreme jedna pobjeda, tri poraza u pet utakmica
U europi debakl, u ligi debakl
Jesu li vas ostetili i na pripremama?
Gledao sam bio utakmice , tad ste isto losi bili i dalo se naslutiti da ce te imati problema
Skup zvijezda u polovnjaka u kojima se guse mladji igraci
Gdje je ta akademija?
13 godina ulaganja i ne mozete godisnje jednog juniora u prvi tim ubaciti
Mora Musija iz Mladost Doboj Kakanj da brani
U vasoj B ekipi najvise igraca iz Zelje ima
Stadion se raspada, sve neki transferi i milionske cifre, a nikakvih pojekata i ozbiljnih iskoraka
Mogli ste do sad napraviti stadion
Sta reci dalje?
Zeljo raste bez investitora
Trenutno rijesavamo sve probleme i pravimo klub koji ce biti u vrh, a kad udje investitor to ce biti slag na tortu
Ovim tempom za dvije godine bicete dosta iza nas
Zadnja izmjena: NoDi80, dana/u 18 okt 2025, 23:31, ukupno mijenjano 2 puta.
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
- relativizam
- Kontakt:
Ne dodjem na temu po mjesec i imam šta vidjeti opet baustelac iz Beca piše romane
A vidi durmitorcu se smanjio broj postova
Ili briše ili ga neko blokira da ne stigne do 70k
A vidi durmitorcu se smanjio broj postova
Ili briše ili ga neko blokira da ne stigne do 70k
Zadnja izmjena: relativizam, dana/u 18 okt 2025, 23:31, ukupno mijenjano 1 put.
- Riquelme1921
- Kontakt:
Što se tiče suđenja na štetu Sarajeva, mislim da trebaju pronaći krivca u Mirviću i navijačima. Navijači mogu dići barem parolu da se oglase da yebu mater sudiji ili nešto, a Mirvić komentariše suđenje i govori samo o Zrinjskom, Borac spomenuo nije. Zbog ovog svega trpi Sarajevo, zbog nekih Mirvićevih poslova.
Grupa iznad svakog pojedinca.
-
- Kontakt:
Ne trebaju kupiti suknjice, samo klub podržavati na adekvatan način. Nažalost, kako si rekao, toga je uvijek bilo i biće ali drago mi je da toga ima sve manje i manje. Nikakva plata i status nisu vrijedni toga da ti narkomansko-alkoholičarsko-besposličarska rulja lupa na vrata zato što si npr. promašio penal. U tom slučaju, svaki vid odbrane sebe, svoje porodice i imovine postaje opravdan i legitiman. U Marseju su znali igračima upadati u kuće kad su im žena i djeca sami unutra pa ti vidi je li to opravdano ili nije.Predatod je napisao/la: ↑18 okt 2025, 22:56Mozda i suknjice da kupe. Pa pratis li to sta se desava po Italiji ,Njemackoj, Spaniji??? To je.uvijek bilo i bice. Zato on i uzima za mjesec tvoju godisnju platu i ima taj rizik.successminator je napisao/la: ↑18 okt 2025, 22:50Ljudi su se civilizovali u međuvremenu, pronašli poslove i djevojke/supruge. Čuj ići na vrata nekome i bušiti gume jer je loše igrao, plemensko divljaštvo i hvala Bogu da toga više nema. Jedino se još međusobno ganjaju po putevima i prave sačekuše ali nadajmo se da će i to prestati i da će se ostatak huliganije početi ponašati u skladu sa civilizacijskim normama.Predatod je napisao/la: ↑18 okt 2025, 22:42
Ali mi samo jedna stvar ne ide u glavu nikako. Ako mi neko moze odgovoriti sta je istina. Pratim nasu ligu od 1995 godine i uvijek je bilo i mimo sudjenja kad Zeljo i Sarajevo lose igraju i znam da se svaki put cekaju igraci. Busile gume Gusi, horde isle na vrata igracima,tjerali treneri pa i predsjednici kluba i uprave.
Jel vama malo cudno ovo da u zadnje vrijeme nema toga? Sta je razlog? Strah, talovi,losa trenutna situacija u grupi? Ali opet ni parole da nema,tu nesto smrdi.
Hajde bar je neko krenuo u otpor javno pa i sudije i imenom da proziva a drugi nek znaju da im klub stima kup i nek sute.
https://vm.tiktok.com/ZMA4yeChD/
Druga stvar, TM i HZ su odavno trebali na demokratski način i u skladu sa zakonima iskazati svoje nezadovoljstvo. Koliko znam, zgrada N/FSBiH je u Sarajevu, ne u Mostaru ili Banjaluci. Taj “drugi klub” je odavno prije vas iskazao svoje nezadovoljstvo, radi lične koristi naravno, a sad i vi to radite jer ste postali konkuretni osovini SNSD-HDZ. Isto tako, tvoj klub zbog je pozajmica od Saveza izišao iz inicijative 4R. Pored toga, nije se ni Željo oglasio kad su ga pogurali da ostane u ligi prije dvije sezone: naštimana utakmica u Doboju i sudijski poguranci u mnogim utakmicama na kraju sezone (Široki na Grbavici ili Posušje u gostima mi ovako na prvu padaju na pamet). Također, sjeti se izborene Evrope i gola protiv Veleža kad je Sivac sudio, nešto što je i Virto spominjao ovdje. Prema tome, ni vi ni oni niste čisti i bunite se protiv Saveza jedino radi lične koristi i kad ste vi pokradeni, a u ostalim slučajevima šutite. I da, ovo ne važi samo za sarajevske klubove nego za sve klubove u državi, zato je ovakva kakva je.
Ono što svi tzv. probosanski klubovi trebaju da urade je da navijačka prepucavanja, rivalitete i te sitne gluposti ostave po strani, da zajednički nađu rješenje i urade konkretne stvari umjesto pisanja jalovih saopštenja. Prvo Olimpik i Mladost DK, zatim Velež i Sarajevo, prošle sezone Igman i Stupčanica a sada je red došao i na vas.
Nemam TikTok pa ne mogu pogledati.
Trenutno korisnika/ca: 12345678922, Alipasino, ANamelessGhoul, b00t, bvsic, Combattente87, elSaik, GIBRA, Hrammm1921, Hrasno15, jurisicduska, kolezeljovac, L-Train, Ledara, Mana, MostarNeretva, Objektivac, Pantelija, Samba71, StarmoCity, svrakino1921, tuitamo, VivaLaLiberta, Zaboljesutra, zemuntrg, Zidnisatzidni i 227 gostiju.