Malo je malo dana

Legendi Halidu
Kao dva najveca kluba u drzavi imamo toliku moc a mi razjedinjeni. A ni ne mozemo zajedno, svako ima oraha u dzepu i svi se neceg plase, da se sta ne sazna. Vico zna sta radizeljodogroba je napisao/la: ↑18 okt 2025, 22:30Ebo te Zeljo, kolju vas ljudi kako znaju i umiju, ti o Zelji naso pricat. I treba nam ovako biti kad smo razjedinjena gamad. Fuj
Sve i da uzmu bod, neće vas prestići u borbi za opstanak, opušteno.RaymondRed je napisao/la: ↑18 okt 2025, 22:28Mora da ti je neki velezovac sestru karo koliko si dosadan
Ma stoji to, al to su uprave, nisu navijaci. Kolju i jedne i druge al ne, hajmo mi govorit kako nas kolju vise nego vas a vama kao jos pomazu, a nama ponistili 5 golova u 3 utakmice - sace se nadovezat i rec da je to sve cisto. Ubi nas nerealnost i ona stara “nek komsiji crkne krava” - a to sto sam ja u k*urcu to nema vezeDoSmrtiOdani87 je napisao/la: ↑18 okt 2025, 22:33Kao dva najveca kluba u drzavi imamo toliku moc a mi razjedinjeni. A ni ne mozemo zajedno, svako ima oraha u dzepu i svi se neceg plase, da se sta ne sazna. Vico zna sta radizeljodogroba je napisao/la: ↑18 okt 2025, 22:30Ebo te Zeljo, kolju vas ljudi kako znaju i umiju, ti o Zelji naso pricat. I treba nam ovako biti kad smo razjedinjena gamad. Fuj
Ma meni dosta sto se na vama izivljava svako na ulici. Niste ni u svom gradu glavniNemanja99 je napisao/la: ↑18 okt 2025, 22:35Sve i da uzmu bod, neće vas prestići u borbi za opstanak, opušteno.RaymondRed je napisao/la: ↑18 okt 2025, 22:28Mora da ti je neki velezovac sestru karo koliko si dosadan
Željo je posten, liga nije, sudije nisubordobijeli je napisao/la: ↑18 okt 2025, 22:29Ma postena liga , sve regularno , sudije top.
Bezz se kmeci i parole pisu.
Ðipke, tebe vise brine Posusje i Zeljeznicar, nego lakrdija protiv tvoje ekipe...
zeljodogroba je napisao/la: ↑18 okt 2025, 22:38Ma stoji to, al to su uprave, nisu navijaci. Kolju i jedne i druge al ne, hajmo mi govorit kako nas kolju vise nego vas a vama kao jos pomazu, a nama ponistili 5 golova u 3 utakmice - sace se nadovezat i rec da je to sve cisto. Ubi nas nerealnost i ona stara “nek komsiji crkne krava” - a to sto sam ja u k*urcu to nema veze
B komponeta je mirna zato sto je B komponenta sdaPredatod je napisao/la: ↑18 okt 2025, 22:42Al’ sve na stranu, najveci problem je taj sto je cetnicko-ustaska koalicija u potpunosti preuzela savez, oni su ti koji odlucuju,kontrolisu sudije, navode vodu maximalno na mlin svojim klubovima…”B” komponenta se ne pita nista, to su obicne ikebane. BiH je u fudbalskom dijelu potpuno okupirana i pod kontrolom je chetnicko-ustaske koalicije…sve ostalo je u drugom planu, maximum koji jedan tzv ‘bosnjacki’ moze ostvariti je 3. mjesto i eventualno ponekad da uzme KUP. I ova ‘okupacija’ ce samo biti sve jaca i jaca.
Jedina istina. Ali mi samo jedna stvar ne ide u glavu nikako. Ako mi neko moze odgovoriti sta je istina. Pratim nasu ligu od 1995 godine i uvijek je bilo i mimo sudjenja kad Zeljo i Sarajevo lose igraju i znam da se svaki put cekaju igraci. Busile gume Gusi, horde isle na vrata igracima,tjerali treneri pa i predsjednici kluba i uprave.
Jel vama malo cudno ovo da u zadnje vrijeme nema toga? Sta je razlog? Strah, talovi,losa trenutna situacija u grupi? Ali opet ni parole da nema,tu nesto smrdi.
Ma proklet narod prijatelju, ovo je sve odavno izgubilo svaki moguci smisao. Nasladjujemo se jedni drugima kako koga pokradu, rostiljanje poslije derbija a sustina je da trofeje necemo vidjeti dugo, kup ne racunam jer je smijesno takmicenje.zeljodogroba je napisao/la: ↑18 okt 2025, 22:38Ma stoji to, al to su uprave, nisu navijaci. Kolju i jedne i druge al ne, hajmo mi govorit kako nas kolju vise nego vas a vama kao jos pomazu, a nama ponistili 5 golova u 3 utakmice - sace se nadovezat i rec da je to sve cisto. Ubi nas nerealnost i ona stara “nek komsiji crkne krava” - a to sto sam ja u k*urcu to nema vezeDoSmrtiOdani87 je napisao/la: ↑18 okt 2025, 22:33Kao dva najveca kluba u drzavi imamo toliku moc a mi razjedinjeni. A ni ne mozemo zajedno, svako ima oraha u dzepu i svi se neceg plase, da se sta ne sazna. Vico zna sta radizeljodogroba je napisao/la: ↑18 okt 2025, 22:30
Ebo te Zeljo, kolju vas ljudi kako znaju i umiju, ti o Zelji naso pricat. I treba nam ovako biti kad smo razjedinjena gamad. Fuj
Jače od svega je što se opet žalite na suđenje nakon ovakve odluke
Ljudi su se civilizovali u međuvremenu, pronašli poslove i djevojke/supruge. Čuj ići na vrata nekome i bušiti gume jer je loše igrao, plemensko divljaštvo i hvala Bogu da toga više nema. Jedino se još međusobno ganjaju po putevima i prave sačekuše ali nadajmo se da će i to prestati i da će se ostatak huliganije početi ponašati u skladu sa civilizacijskim normama.Predatod je napisao/la: ↑18 okt 2025, 22:42
Ali mi samo jedna stvar ne ide u glavu nikako. Ako mi neko moze odgovoriti sta je istina. Pratim nasu ligu od 1995 godine i uvijek je bilo i mimo sudjenja kad Zeljo i Sarajevo lose igraju i znam da se svaki put cekaju igraci. Busile gume Gusi, horde isle na vrata igracima,tjerali treneri pa i predsjednici kluba i uprave.
Jel vama malo cudno ovo da u zadnje vrijeme nema toga? Sta je razlog? Strah, talovi,losa trenutna situacija u grupi? Ali opet ni parole da nema,tu nesto smrdi.
A jel bitno to? Isto je nebitno kao i vasa prica sa utakmicom sa Slogom. Kenjamo i jedni i drugi, a stanje je sve gore i gore..
Trenutno korisnika/ca: 12345678922, b00t, Bing [Bot], bvsic, Combattente87, elSaik, GIBRA, Hrammm1921, Hrasno15, jurisicduska, kolezeljovac, Ledara, Mana, MostarNeretva, Objektivac, Pantelija, Samba71, StarmoCity, successminator, svrakino1921, tuitamo, VivaLaLiberta, Zaboljesutra, zemuntrg, Zidnisatzidni i 226 gostiju.