Phillip je jedan veliki gospodin spram njega. Slažem se, fali Gnabry, nadam se da će Jakson u nastavku zabiti, veoma bitno za naredne utakmice i samopouzdanjearmando je napisao/la: ↑18 okt 2025, 19:28Kad čovjek pomisli da si igračka legenda, a ne u stvari šupak, nakon ovog prenosa na Sky i co komentatora Mathäusa dobiješ potvrdu za ono što već odavno znaš.
Opet je Uli bio u pravu.
Kontrolisana igra u detalje, svi na svom mjestu. Silom prilika Kane igra plejmejkera, dok se Džeki ne snalazi baš najbolje.
Gnabry ima problema sa butnim misićem i večeras se osjeti njegovog izostanak.
Biće to dobro.
FC Bayern München
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
-
- Kontakt:
Re: FC Bayern München
Prvo poluvrijeme sjajno i onda veliki pad u drugom, BvB bolji u drugom, ne znam sto se ovo desava u svakoj utakmici.
Dzeki za sada gori nego što se oċekivalo
Diaz je razlog sto nije 3:0 i strepis do kraja
Prvo poluvrijeme dominantno jako, drugo tanko
Prvo poluvrijeme dominantno jako, drugo tanko
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Kane kakva duga lopta za Diaza ovaj čovjek je nevjerovatan. 

1974---1975---1976---2001---2013---2020
Nema većih smradova od ovih iz Dortmunda
hahahaha kakav gol, komedija
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Retardacija od meca stvarno
-
- Kontakt:
Kako jadna fizicka sprema. Ne mogu hodati od početka drugog poluvremena.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Idi u PM
Idi je** se više sa realizacijom kao u Sanea.
Garavi Zeko M-84, Sultan M-84, Plavi Princ T-55, T-55, Transporter BVP-80
Kongo odronBundesliga je napisao/la: ↑18 okt 2025, 20:22Kako jadna fizicka sprema. Ne mogu hodati od početka drugog poluvremena.

Žuti su nas baš pritisnuli zadnjih 15min prerano smo se povukli i dali inicijativu Dortmundu.Uglavnom zaslužena pobjeda koja je mogla biti uvjerljivija da nije bilo promašaja u prvom pol.Kane igrač utakmice.
Zadnja izmjena: Saurman, dana/u 18 okt 2025, 20:30, ukupno mijenjano 1 put.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
-
- Kontakt:
Pali ste skroz u drugom poluvremenu , sta bi?
Jos cirkus kod drugog gola , Jobe fakticki sam sebi uvali.
Jos cirkus kod drugog gola , Jobe fakticki sam sebi uvali.
Harry Kane - odbrana, trka, uklizavanje, pasovi i na sve to gol. Igračina i definitivno najbolji napadač koji je igrao za Bayern...
Igrači se raubaju i u repkama, sasvim normalan pad, ove utakmice nakon rep.pauzi su uvijek teške.
Garavi Zeko M-84, Sultan M-84, Plavi Princ T-55, T-55, Transporter BVP-80
-
- Kontakt:
Tanko je ovo ko baslija. Mozes se provući ovako jednom, dvaput, tri puta kad te protivnik pritisne. Ali četvrti put neces. Ova igra je samo nagovještaj onoga sta ce se desiti kada naidju na protivnika sa ikakvom kvalitetom.
I am not yet born; O hear me.
Ko da su se posvadjali na poluvremenu, bez energije, traljavo, bas nevjerovatno.
Na kraju bitna su 3 boda i da nije bilo povreda, uvijek su ove utakmice poslije repki bile teske za igrati.
Kane jos jednom pokazao klasu, kakav radijus igre i trcanja, borbenost, duga lopta, egzekucija, sve, koliko god ga nahvalis malo je.
Na kraju bitna su 3 boda i da nije bilo povreda, uvijek su ove utakmice poslije repki bile teske za igrati.
Kane jos jednom pokazao klasu, kakav radijus igre i trcanja, borbenost, duga lopta, egzekucija, sve, koliko god ga nahvalis malo je.
Haman pa svi igraci Bayerna su igrali dvije utakmice za reprezentacije, mnogo manje iz Dortmunda. Dvije sedmice odmora (u odnosu na dvije igrane utakmice( znaci puuuno u ovako zgusnotom kalendaru. Tacno sam ovo ocekivao kada nismo sanse iskoristili u prvom. Drugi gol dar za borbenost, prvo Upa maestralno odnosi loptu pa Harry vanzemaljski nalazi Dijaza i onda Olise kakvog zelimo da vidimo, borben, zadnji atom...i proslava iz koje se vidi da mu je stalo. Mora da je neko cuo sta sam prije pisao

-
- Kontakt:
Milioneri možda do sada naš najteži protivnik, bili su naš baš pritiskali u drugom poluvremenu, do izražaja je došla kratka klupa jer su svi prvotimci igrali u kvalifikacionom terminu.
A može se reći i od Bayernovih igrača najpožrtvovanija utakmica, puna želje i htijenja.
Harry ako ovako nastavi, pogotovo ako Bayern nastavi sa ovom brutalnom serijom na svim fontovima glavni favorit za Zlatnu loptu.
Eh, sada će biti baš zanimljivo, očekujemo šest utakmica Bayerna u petnaest dana. Prva na redu, Club Brugge u srijedu
A može se reći i od Bayernovih igrača najpožrtvovanija utakmica, puna želje i htijenja.
Harry ako ovako nastavi, pogotovo ako Bayern nastavi sa ovom brutalnom serijom na svim fontovima glavni favorit za Zlatnu loptu.
Eh, sada će biti baš zanimljivo, očekujemo šest utakmica Bayerna u petnaest dana. Prva na redu, Club Brugge u srijedu
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.