Ja idem na postavke odjavim se,pa se ponovo prijavim i frcera radi.Varijantas8 je napisao/la: ↑18 okt 2025, 16:36Jel jos neko ima problema sa Mojom WEB TV, nece da mi se pokrene nijedan kanal.
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Nisam dao sansu Vrbanu zato sto ga hoce Ajduk, vec zato sto krdzaluc nemoze da igra radi kartona mujkic nemoze da ugra 90 min rade povrede musija nije jos na razini da bude prvi golman a Radnik ga he na kosevu izbusio
Vrban je dobio sansu sa 16 godina i prema tome treba da radi i bori se a kad dobije sansu treba da dokaze da je bolji od mlinaruca renana butic TO ON NIJE POKAZAO ZA ONO VREMENA I PROSTORA STO JE DOBIO, nadam se da ce danas to uspjet
Bez obzira sto renan igra rekreativno i sto je butic povrijdjen odkad je tu vise pokazuju od Vrbana kad dobiju sansu..
Vrban nece dat 6 golova za 2 citave sezone, fizicki slab i nema visinu niti extrimnu brzinu (NEKAZEM DA JE LOS NI TI DA MU NETREBA DAVAT PROSTOR)
Evo nek mi neko napise 4 igraca KOJI IGRAJU SPICA iz ex yuge SA 17 godina.
To sto je Barcelona uspjela sa Dzemalom i Leon Benkom i to su vise krilni igraci nisu klasicni spicevi
Pa dzeko je bio kako bi rekli parmak sa 17 godina
Vrban je dobio sansu sa 16 godina i prema tome treba da radi i bori se a kad dobije sansu treba da dokaze da je bolji od mlinaruca renana butic TO ON NIJE POKAZAO ZA ONO VREMENA I PROSTORA STO JE DOBIO, nadam se da ce danas to uspjet
Bez obzira sto renan igra rekreativno i sto je butic povrijdjen odkad je tu vise pokazuju od Vrbana kad dobiju sansu..
Vrban nece dat 6 golova za 2 citave sezone, fizicki slab i nema visinu niti extrimnu brzinu (NEKAZEM DA JE LOS NI TI DA MU NETREBA DAVAT PROSTOR)
Evo nek mi neko napise 4 igraca KOJI IGRAJU SPICA iz ex yuge SA 17 godina.
To sto je Barcelona uspjela sa Dzemalom i Leon Benkom i to su vise krilni igraci nisu klasicni spicevi
Pa dzeko je bio kako bi rekli parmak sa 17 godina
-
- Kontakt:
Šta je s Cimirota ??
Ristovski opet stoper?
Ko prenosi?
Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan
ko Šoja Stojan
- betrezengorbachev
- Kontakt:
Jel ima neko neki link? Ako moze u pp, hvala.
Djecak koji raste zavolio te tad! ⭐⭐⭐⭐⭐
-
- Kontakt:
Bralic kako je frajer brz
.

Bolje ti je da ne gledas

Kakva igra dan te yebo

Ne treba ti rahatniji si
- MaroonWhite1946
- Kontakt:
Svaki kontakt svira im faul.
I ovaj kusur od Hordi umjesto da odma zagrme oni kmeče jedva se cuju
Dobro stručnjak.

Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Imal gdje link
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.