Rudar ima kakvu takvu publiku, organizovanu navijačku grupu, zanimljiv skauting, uspiju ispromovisati ponekog mladog igrača... Sloga nema apslutno ništa od toga, totalni uljez u ligi.let3 je napisao/la: ↑18 okt 2025, 15:59Rudar je isti qrc. Besmisleni klubovi, zapravo imaju samo jednu svrhu - da se obavezno sklone FK SNSD kad se naredi sa vrha.Lynx je napisao/la: ↑18 okt 2025, 15:39Nema mi ogavnije ekipe od ove Sloge, otkako su ušli samo služe kao sigurna 3 boda i da se skine skalp drugim ekipama, potpuno druga priča u odnosu na ostale klubove iz rs-a npr. Radnik, Leotar, Rudar, Slavija koji i imaju nekakve historije. Neka izvinu jedino pravi stari navijači ovog kluba, ali su im cirkus napravili.
Ljudi već 5 godina igraju na premijerligaški neuslovnom stadionu i nikom ništa![]()
![]()
![]()
Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
-
- Kontakt:
Bar nam nisu morali pokloniti i sklonit seCombattente87 je napisao/la: ↑18 okt 2025, 15:49Bravo, skinuli ste skalp Slogi autogolom![]()
Cfc
Hskz
Hskz
Jest Jović dobio crveni karton protiv Veleža? Ili mu je karton uklonjen zbog RS kupa?
- svrakino1921
- Kontakt:
Sigurnih 2:0 za mog Želju veceras protiv Posušja
Uz 3 poništena gola mom Želji iz VAR sobe - odnosno kontejnera u kojem se nalazi VAR
I u konačnici uz sigurnih 10 000 plavih navijača
IDEEEEMOOOOO
Uz 3 poništena gola mom Želji iz VAR sobe - odnosno kontejnera u kojem se nalazi VAR
I u konačnici uz sigurnih 10 000 plavih navijača
IDEEEEMOOOOO
Tako je. Zato nas zakidaju gdje god stignu. Pametnice.LondonBlues je napisao/la: ↑18 okt 2025, 15:01Sad se lize sa Mirvicem a ovaj clanke placa sto mu Vico kaze.

Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
-
- Kontakt:
Samo prijavite Vicinu prćiju i sve ce biti ok!!!
Ne vidim da ova Sloga ovako se bori i udara protiv Borca.
Danas Halkić lagano dva crvena mogao dosuditi za domaću momčad.Da je na drugoj strani bio Borac sumnjam da bi Sloga završila susret sa 11 igrača.
Ne vidim da ova Sloga ovako se bori i udara protiv Borca.
Danas Halkić lagano dva crvena mogao dosuditi za domaću momčad.Da je na drugoj strani bio Borac sumnjam da bi Sloga završila susret sa 11 igrača.
[email protected] utakmice FK Borca.
-datum utakmice
-ime sudije
-video materija
Što više mailova veća mogućnost za Uefa inspekciju!
Za bolje sutra BiH nogometa !!!
-datum utakmice
-ime sudije
-video materija
- kolezeljovac
- Kontakt:
Jest i živio mi tad u mom haustoru
Ja ću biti sijed, ja ću biti star. Al' voljet ću i tad Željezničar! TM'87 1921!
Mora Zeljo danas dobiti 3 razlike. Da ne bi neki pomislili da se ispuhalo
Red bi bio
Boljevic spreman

Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Zeljo Posusje 2-1
Radnik Sarajevo 0-2
Radnik Sarajevo 0-2
-
- Kontakt:
A ne do Bog da pobjedimo ako odigramo bolje od Radnika, jel tako? Šta ako zijanimo, jel nam i to vico sredio?LondonBlues je napisao/la: ↑18 okt 2025, 18:18Zakidali*Pendulum je napisao/la: ↑18 okt 2025, 16:52Tako je. Zato nas zakidaju gdje god stignu. Pametnice.LondonBlues je napisao/la: ↑18 okt 2025, 15:01
Sad se lize sa Mirvicem a ovaj clanke placa sto mu Vico kaze.![]()
Veceras je Vico sredio sklanjanje
Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Dodje ti Zrinski,lijepo vrijeme,subota... I na tribinama 350 gledalaca.. Ja ne znam kome je ova Sloga zanimljiva.Lynx je napisao/la: ↑18 okt 2025, 15:39Nema mi ogavnije ekipe od ove Sloge, otkako su ušli samo služe kao sigurna 3 boda i da se skine skalp drugim ekipama, potpuno druga priča u odnosu na ostale klubove iz rs-a npr. Radnik, Leotar, Rudar, Slavija koji i imaju nekakve historije. Neka izvinu jedino pravi stari navijači ovog kluba, ali su im cirkus napravili.
Ljudi već 5 godina igraju na premijerligaški neuslovnom stadionu i nikom ništa![]()
![]()
![]()
Jbt.pa na onakvom nevremenu protiv Borca,u Prijedoru bilo 2000 ljudi.
-
- Kontakt:
Nije, tad je BeusPendulum je napisao/la: ↑18 okt 2025, 18:24A ne do Bog da pobjedimo ako odigramo bolje od Radnika, jel tako? Šta ako zijanimo, jel nam i to vico sredio?
Cfc
Hskz
Hskz
- OldTownDistrict
- Kontakt:
Kazu da decko ima informacije iz prve rukePendulum je napisao/la: ↑18 okt 2025, 18:24A ne do Bog da pobjedimo ako odigramo bolje od Radnika, jel tako? Šta ako zijanimo, jel nam i to vico sredio?

....sve drugo će proći!
-
- Kontakt:
Sloga je puna uprava kriminalaca .Klub služi za kladionice i slično.Nesto kao sto je Lokomotiva prije par godina bila Dinamu.Zigazaga je napisao/la: ↑18 okt 2025, 18:25Dodje ti Zrinski,lijepo vrijeme,subota... I na tribinama 350 gledalaca.. Ja ne znam kome je ova Sloga zanimljiva.Lynx je napisao/la: ↑18 okt 2025, 15:39Nema mi ogavnije ekipe od ove Sloge, otkako su ušli samo služe kao sigurna 3 boda i da se skine skalp drugim ekipama, potpuno druga priča u odnosu na ostale klubove iz rs-a npr. Radnik, Leotar, Rudar, Slavija koji i imaju nekakve historije. Neka izvinu jedino pravi stari navijači ovog kluba, ali su im cirkus napravili.
![]()
![]()
Jbt.pa na onakvom nevremenu protiv Borca,u Prijedoru bilo 2000 ljudi.
[email protected] utakmice FK Borca.
-datum utakmice
-ime sudije
-video materija
-datum utakmice
-ime sudije
-video materija
Svaka čast navijačima Želje na posjeti večeras. Respekt 
Nije ga pipnuo pomocni dize zastavicu za faul za Radnik..pomocni metar od situacije...fuj ...lakrdija.u najavi
Opasnije Posusje do sad 

Trenutno korisnika/ca: successminator i 11 gostiju.