FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Ponoviti igru od proslog kola gdje steta sami smo sebi krivi za x, i nece biti problema za pobjedu, postavimo li se na terenu kao prije poraz nam je, jel se ko vraca od povrijedjenih?
Limvo te Rajvosa 🇱🇻🇱🇻
Valjda se vracaju svi povrijedjeni. Vjerovatno ce Musija na go jer nema Krdzalica a Mujkic se tek vratio...
Valjalo bi dobiti ovo danas i pokusati uhvatiti neki pobjednicki kolosijek.
Valjalo bi dobiti ovo danas i pokusati uhvatiti neki pobjednicki kolosijek.
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Mujkic je spreman, na onom terenu bih radije gledao Banica nego Musiju, jer mi ovaj drugi nikako ne ulijeva povjerenje kad su udarci iz daljine u pitanju, posebno ako se lopta odbije i promijeni malo smjer. Primio je ove sezone vec nekoliko golova iz daljine gdje je mogao bolje reagovati, jedan od njih je bas protiv Radnika, ali i u derbiju. Ako ne moze Mujkic iz nekog razloga, probati sa Risticem kao napadacem (ako je on U21), vjerujem da nece biti slabiji od Butica.
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Mislim da Ristić nije U21, a sve i da jeste on može jer nema naše papire. Državljanstvo Srbije i Bugarske ima.Napapijri je napisao/la: ↑18 okt 2025, 11:44Mujkic je spreman, na onom terenu bih radije gledao Banica nego Musiju, jer mi ovaj drugi nikako ne ulijeva povjerenje kad su udarci iz daljine u pitanju, posebno ako se lopta odbije i promijeni malo smjer. Primio je ove sezone vec nekoliko golova iz daljine gdje je mogao bolje reagovati, jedan od njih je bas protiv Radnika, ali i u derbiju. Ako ne moze Mujkic iz nekog razloga, probati sa Risticem kao napadacem (ako je on U21), vjerujem da nece biti slabiji od Butica.
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
Ja bih igrao sa Mujkicem 60 min i onda ubacio onog napadaca sto je trebo ici za hajduk,
Umjesto Gulijashvilija elezija
Umjesto Gulijashvilija elezija
1-4 dojava 

-
- Kontakt:
Ja pisem godinu dana da pored nasih napadaca koji nemaju nikakav ucinak : Butic, Renan, pa prije toga Turkes sve te minute je trebao dobit Vrban. Napadali me. Sad kad ga Hajduk hoce treba mu dat sansu. To je jer ste nerealni i ne pratite fudbal samo napamet pricate.
Ponavljam sve minute je trebao dobit imao bi do sad 20 seniorskih nastupa 5-6 golova a mi ne bi bili gori 100% ali bi on vrijedio 3 miliona eura.
Ponavljam sve minute je trebao dobit imao bi do sad 20 seniorskih nastupa 5-6 golova a mi ne bi bili gori 100% ali bi on vrijedio 3 miliona eura.
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Sačekaj kad bude perspektivan igrač, tamo nekad sa 21 pa onda toliko vremena, đe ćeš ga ranije gurati ccc.jurisicduska je napisao/la: ↑18 okt 2025, 16:12Ja pisem godinu dana da pored nasih napadaca koji nemaju nikakav ucinak : Butic, Renan, pa prije toga Turkes sve te minute je trebao dobit Vrban. Napadali me. Sad kad ga Hajduk hoce treba mu dat sansu. To je jer ste nerealni i ne pratite fudbal samo napamet pricate.
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
L'otavo re di Roma F.T.
Dusko trepni dvaput ako si otet, otkad je Vrban napadac? Malac nije odskakao u juniorima neki dan protiv svinjskog.jurisicduska je napisao/la: ↑18 okt 2025, 16:12Ja pisem godinu dana da pored nasih napadaca koji nemaju nikakav ucinak : Butic, Renan, pa prije toga Turkes sve te minute je trebao dobit Vrban. Napadali me. Sad kad ga Hajduk hoce treba mu dat sansu. To je jer ste nerealni i ne pratite fudbal samo napamet pricate.
-
- Kontakt:
A Butic Renan i Turkes odskaču drama.Kyle88 je napisao/la: ↑18 okt 2025, 16:20Dusko trepni dvaput ako si otet, otkad je Vrban napadac? Malac nije odskakao u juniorima neki dan protiv svinjskog.jurisicduska je napisao/la: ↑18 okt 2025, 16:12Ja pisem godinu dana da pored nasih napadaca koji nemaju nikakav ucinak : Butic, Renan, pa prije toga Turkes sve te minute je trebao dobit Vrban. Napadali me. Sad kad ga Hajduk hoce treba mu dat sansu. To je jer ste nerealni i ne pratite fudbal samo napamet pricate.
Vrban napunio 17 godina neki dan.
Ne posmatra se tako fudbal. Daš šansu djetetu pa vidis za pola godine kakav je. A ne saltas ga ko debila tamo vamo gore dole s pozicije na poziciju.
Ristic
Renan
Turkes
Buric
Saberes te minute i sve njemu daš.
Nije on bitan , nekom djetetu uglavnom.
Yugoslav First League: ⭐️
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
- Varijantas8
- Kontakt:
Jel jos neko ima problema sa Mojom WEB TV, nece da mi se pokrene nijedan kanal.
u situaciji kakvoj smo sad to je idealno u prvenstvu davati Vrbanu, Hamzicu i ostalim minute al pri tome mislim na 60-70min po utakmicijurisicduska je napisao/la: ↑18 okt 2025, 16:26A Butic Renan i Turkes odskaču drama.Kyle88 je napisao/la: ↑18 okt 2025, 16:20Dusko trepni dvaput ako si otet, otkad je Vrban napadac? Malac nije odskakao u juniorima neki dan protiv svinjskog.jurisicduska je napisao/la: ↑18 okt 2025, 16:12Ja pisem godinu dana da pored nasih napadaca koji nemaju nikakav ucinak : Butic, Renan, pa prije toga Turkes sve te minute je trebao dobit Vrban. Napadali me. Sad kad ga Hajduk hoce treba mu dat sansu. To je jer ste nerealni i ne pratite fudbal samo napamet pricate.
Ne posmatra se tako fudbal. Daš šansu djetetu pa vidis za pola godine kakav je. A ne saltas ga ko debila tamo vamo gore dole s pozicije na poziciju.
Ristic
Renan
Turkes
Buric
Razumijem ja tebe sta ti hoces reci no nije jos na tom lvl, ne moze te sa 15/16 god staviti da igras ni poluspica u ovom prvenstvu ako si sitan, jel Buljubasicu pukla fibula na debiju. Njegova pozicija je za fudbal u BiH jedna od ranjivijih, ne odskace toliko, akademija radi lose, on treba da igra u 1. Ligi Federacije 15-20 utk dobije neko iskustvo i onda na pripremama da se proba nametnut, i on i Ignatkov, Mehmedovic.jurisicduska je napisao/la: ↑18 okt 2025, 16:26A Butic Renan i Turkes odskaču drama.Kyle88 je napisao/la: ↑18 okt 2025, 16:20Dusko trepni dvaput ako si otet, otkad je Vrban napadac? Malac nije odskakao u juniorima neki dan protiv svinjskog.jurisicduska je napisao/la: ↑18 okt 2025, 16:12Ja pisem godinu dana da pored nasih napadaca koji nemaju nikakav ucinak : Butic, Renan, pa prije toga Turkes sve te minute je trebao dobit Vrban. Napadali me. Sad kad ga Hajduk hoce treba mu dat sansu. To je jer ste nerealni i ne pratite fudbal samo napamet pricate.
Ristic
Renan
Turkes
Buric
- Maroon1946
- Kontakt:
jurisicduska je napisao/la: ↑18 okt 2025, 16:26A Butic Renan i Turkes odskaču drama.Kyle88 je napisao/la: ↑18 okt 2025, 16:20Dusko trepni dvaput ako si otet, otkad je Vrban napadac? Malac nije odskakao u juniorima neki dan protiv svinjskog.jurisicduska je napisao/la: ↑18 okt 2025, 16:12Ja pisem godinu dana da pored nasih napadaca koji nemaju nikakav ucinak : Butic, Renan, pa prije toga Turkes sve te minute je trebao dobit Vrban. Napadali me. Sad kad ga Hajduk hoce treba mu dat sansu. To je jer ste nerealni i ne pratite fudbal samo napamet pricate.
Ristic
Renan
Turkes
Buric

- NisamInSajder
- Kontakt:
I za tih godinu dana nisi vidio da je Vrban šestica, eventualno u nekim okolnostima osmica ?jurisicduska je napisao/la: ↑18 okt 2025, 16:12Ja pisem godinu dana da pored nasih napadaca koji nemaju nikakav ucinak : Butic, Renan, pa prije toga Turkes sve te minute je trebao dobit Vrban. Napadali me. Sad kad ga Hajduk hoce treba mu dat sansu. To je jer ste nerealni i ne pratite fudbal samo napamet pricate.
Napadate trenera kad stavi Jovića na trećeg stopera ili Kyeremeha na desnog wing beka, ali zato veznjak koji nema niti jednu osobinu špica je trebao imati minute napadača.
EDIT:
Ja sam prvi tu kada treba nekog mladog pustiti da igra i to zagovaram. Upravo jer igrači kao što je Vrban, u ovim godinama on MORA igrati za prvi tim u našem klubu i našoj ligi. I zbog sebe i zbog kluba. Isto kao što mora Ignatkov recimo još jedan talenat, za kojih par mjeseci Velić, kao što su ranije morali Čelik, Đokanović itd itd..
Ali, kad igra da igru svoju poziciju i da imaš strpljenje sa njim, trpiti njegove greške i odrastanje.
Zadnja izmjena: NisamInSajder, dana/u 18 okt 2025, 17:24, ukupno mijenjano 1 put.
Suti, samo suti
suti moj djecace plavi
suti moj djecace plavi
-
- Kontakt:
Musija
Bega-Ristovski-Bralic-Kupresak
Mamas-Elezi
Kyeremeh-Mlinaric-Guliashvili
Butic
Bega-Ristovski-Bralic-Kupresak
Mamas-Elezi
Kyeremeh-Mlinaric-Guliashvili
Butic
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Opet nema cimija ni na klupi
- f0rest1946
- Kontakt:
Yebo ih Bralic
Drago mi je vidjeti Elezija i Mujkica a i Ignatkov mi se cini kao dobar igrac, ne bi bilo lose mozda mu pred kraj jedno 10 minuta dati
Kako 4 stranca u zapisniku?
Kyeremeh, Chidi, juneći gulaš i tiktoker Renan?
Kyeremeh, Chidi, juneći gulaš i tiktoker Renan?
Trenutno korisnika/ca: Ado_77, bordobijeli, Pitar6785 i 58 gostiju.