RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA
Re: RSD Velež Mostar
captbilly, šta im se uvlačiš u guzove i brukaš se bezveze, dječače?! Do kraja nas nadigrali tako što su zabili dva gola iz dva kornera??? To su im bili i jedini prelasci centra u prvom poluvremenu. Opasniji su u nastavku bili. Tad su i odigrali jedine dvije opasne akcije na utakmici. DVA penala k'o suza! I ja polemišem s ljudima koji nisu bili na utakmici je li ili nije bio 

- jug-onostalgicar
- Kontakt:
sjever ne mogu opravdavati, niti ista reci za njih jer sam uvijek na jugu
al mogu reci da smo mi na jugu bili korektni
vi ste se ovdje fokusirali na interpretaciju utakmice, nije na nama da to radimo
mogu samo reci da je grbavica rijetki stadion gdje se mogu uzet bodovi u ovoj nasoj ligi
a sad o navijanju, nase nije nista posebno jer jbga tribina se raspala opet se nesto pokrece al to ide polako...
al vase navijanje je kriticno a vodili ste
i jos onaj papan sto je rekao nesto o želji , a mi vam dali 2 igraca koji su vam standardni
poslije želje ce mi uvijek biti Velež najdrazi, al ovakvu reakciju i papanijadu sam ocekivao od ultrasa a ne od vas...
tekmu smo dobili , i zasluzili smo je, al samo drugim poluvremenom...
vi ste se ovdje fokusirali na interpretaciju utakmice, nije na nama da to radimo
mogu samo reci da je grbavica rijetki stadion gdje se mogu uzet bodovi u ovoj nasoj ligi
a sad o navijanju, nase nije nista posebno jer jbga tribina se raspala opet se nesto pokrece al to ide polako...
i jos onaj papan sto je rekao nesto o želji , a mi vam dali 2 igraca koji su vam standardni
poslije želje ce mi uvijek biti Velež najdrazi, al ovakvu reakciju i papanijadu sam ocekivao od ultrasa a ne od vas...
-
- Kontakt:
Pa sta sad ako igraju 2 posudjena igraca iz Zelje?jug-onostalgicar je napisao/la:sjever ne mogu opravdavati, niti ista reci za njih jer sam uvijek na jugu
Hocemo li to brojati koliko je igraca Veleza otislo gore, dogovoreno, posudjeno, na raznorazne nacine?
Kakva je to prica sada?
Posudili igrace pa sta sad? Jeli se to igraci posudjuju u zamjenu za bodove mozda? Igraci se posudjuju da bi sticali iskustvo u drugim klubovima i postajali jaci da bi sutra mogli igrati ponovo za svoj klub. Zeljo ne posudjuje igrace Velezu niti bilo kome drugome iz ljubavi nego iz stare sportske prakse da se Zeljini igraci jacaju da bi sutra opet mogli da igraju za svoj klub. To se radilo decenijama - i Velez je davao gore i primao nazad - nista novo. To je ugodno s korisnim - svak dobar, igraci i klubovi...
Sad odjednom to koristis kao opravdanje za jos jedan u nizu "uspjeha" plavih na Grbavici - ko prije 2-3 godine kad su 2 igraca Veleza dobili crvene kartone na Grbavici (jedan od ta dva dobio crveni u TUNELU, ne na travnjaku), plus trener dobio 3 crveni karton... plus 4 zuta kartona podijeljena Velezu.
Nije ovo prvi put da Zeljo krade bodove Velezu. NIje ni zadnji - zivi bili.
Zadnja izmjena: MostaracVelezovac, dana/u 24 apr 2011, 01:32, ukupno mijenjano 1 put.
http://www.heroji.ba/midhat-hujdur/
ko se tebi pravda, opusti se iz dva kornera dali dva gola i to je to, neko vas pokro? ko ce bolan vas pokrast? opusti se, ili i dalje vjeruj da su vas masoni iz sarajeva pokrali ali boga ti pregledaj utakmicuMostaracVelezovac je napisao/la:Pa sta sad ako igraju 2 posudjena igraca iz Zelje?jug-onostalgicar je napisao/la:sjever ne mogu opravdavati, niti ista reci za njih jer sam uvijek na jugu
Hocemo li to brojati koliko je igraca Veleza otislo gore, dogovoreno, posudjeno, na raznorazne nacine?
Kakva je to prica sada?
Posudili igrace (da bi igraci koji sutra mogu valjat Zelji mogli sticati minutazu i sticati iskustvo, sto je ono sto Zeljo hoce i Velez hoce) pa sklopili ugodno s korisnim.
Sad odjednom to koristis kao opravdanje za jos jedan u nizu "uspjeha" plavih na Grbavici - ko prije 2-3 godine kad su 2 igraca Veleza dobili crvene kartone na Grbavici (jedan od ta dva dobio crveni u TUNELU, ne na travnjaku), plus trener dobio 3 crveni karton... plus 4 zuta kartona podijeljena Velezu.
Nije ovo prvi put da Zeljo krade bodove Velezu. NIje ni zadnji - zivi bili.
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...
Tebi svaka cast na postu !Capt_Billy je napisao/la:E vako momci, ja sam uvijek bio objaktivan i uvijek cu i ostati. Nase prvo poluvrijeme isto ****, nismo na gol opalili, bukvalno receno. U prvom dijelu ste nas nadigrali do kraja. Sto se tice drugog dijela, mi smo krenuli jureci rezultat, i posto sam bio blizu terena, mogu reci da penal nije postojao. Sada ne znam, je li sudija namjerno svirao, ili je nasjeo na pad Visce, ali nije nase da o tome diskutujemo, jer da se stimalo bilo bi 2:0 ili 3:0 bez ovakvog scenarija. Mislim da se kod nas na Grbavici moze fino igrati sto smo i dokazali, tako molim vas o namjestanju, ne zelim da pricam. Sto se tice raje koje su zvizdala nakon gola, zvizdala su jer nismo bili u stanju da damo gol Velezu iz igre, do tog penala. Kasnije tok utakmice, ucinila je euforija, i nas nalet. Treba istaci da je cist penal, 100% bio na Visci pred kraj tekme.
Vi ste me pravo iznenadili igrom, i vjerujte nebi mi bilo krivo da ste i vi pobijedili, jer se igrali pravo fino. Bunker, na kontre. Imali ste dosta prilika i niste ih iskoristili, sto vam se kasnije vratilo.
A sada momci ovo sto cu napisati sljedece moze nekoga uvrijediti ali to je moje cisto mislenje, i ako se netko uvrijedi nisam zelio da tako bude. Po meni, ja vjerujte Velez smatram bratskim timom, ali ne mogu da svatim odakle onolika mrznja prema Velezu. Pa nije mi jasno zastu su raja toliko psovala, vrijedala, Roleta, Odovica, Kajtaza i cijelu ekipu Veleza. Vjerujte imam osjecaj da se ova utakmica nije igrala na Grbavici. Stvarno mi je krvivo radi toga. A da ne govorim o napadu sjevernog dijela tribine, na navijace Veleza. Prava bruka!!!
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,
Je li se smije U TUNELU sudiji psovati četničko dijete?
TUNEL neka free zona?
A Džafić je dobio drugi žuti karton za povlačenje za dres. Glupan. Sudija nije tu imao izbora. Taj fini Velagić, što je u tunelu glumio mangupa sudiji, je prije nekoliko sezona u Vrapčićima naređivao Šehiću u koju stranu da se baci, kad je Velež u zadnjim minutama iz penala osiguravao opstanak
Fin neki čiko.

- Capt_Billy
- Kontakt:
Dobro pametni!! Sve si rekao!!! Uzivaj!!debilizam je napisao/la:captbilly, šta im se uvlačiš u guzove i brukaš se bezveze, dječače?! Do kraja nas nadigrali tako što su zabili dva gola iz dva kornera??? To su im bili i jedini prelasci centra u prvom poluvremenu. Opasniji su u nastavku bili. Tad su i odigrali jedine dvije opasne akcije na utakmici. DVA penala k'o suza! I ja polemišem s ljudima koji nisu bili na utakmici je li ili nije bio
VIVA ŽELJO, VIVA MANIJACI!!!!
FORZAA ZELJOOO!!!! FORZAA LAZIOOOO!!!
- drinin vuk
- Kontakt:
? " су " ? $ знате,$ " не " % & то је гарант " & " " " $.....

& $ - & " - & - &
ФСРС
ФСРС
kimbo je napisao/la:Tebi svaka cast na postu !Capt_Billy je napisao/la:E vako momci, ja sam uvijek bio objaktivan i uvijek cu i ostati. Nase prvo poluvrijeme isto ****, nismo na gol opalili, bukvalno receno. U prvom dijelu ste nas nadigrali do kraja. Sto se tice drugog dijela, mi smo krenuli jureci rezultat, i posto sam bio blizu terena, mogu reci da penal nije postojao. Sada ne znam, je li sudija namjerno svirao, ili je nasjeo na pad Visce, ali nije nase da o tome diskutujemo, jer da se stimalo bilo bi 2:0 ili 3:0 bez ovakvog scenarija. Mislim da se kod nas na Grbavici moze fino igrati sto smo i dokazali, tako molim vas o namjestanju, ne zelim da pricam. Sto se tice raje koje su zvizdala nakon gola, zvizdala su jer nismo bili u stanju da damo gol Velezu iz igre, do tog penala. Kasnije tok utakmice, ucinila je euforija, i nas nalet. Treba istaci da je cist penal, 100% bio na Visci pred kraj tekme.
Vi ste me pravo iznenadili igrom, i vjerujte nebi mi bilo krivo da ste i vi pobijedili, jer se igrali pravo fino. Bunker, na kontre. Imali ste dosta prilika i niste ih iskoristili, sto vam se kasnije vratilo.
A sada momci ovo sto cu napisati sljedece moze nekoga uvrijediti ali to je moje cisto mislenje, i ako se netko uvrijedi nisam zelio da tako bude. Po meni, ja vjerujte Velez smatram bratskim timom, ali ne mogu da svatim odakle onolika mrznja prema Velezu. Pa nije mi jasno zastu su raja toliko psovala, vrijedala, Roleta, Odovica, Kajtaza i cijelu ekipu Veleza. Vjerujte imam osjecaj da se ova utakmica nije igrala na Grbavici. Stvarno mi je krvivo radi toga. A da ne govorim o napadu sjevernog dijela tribine, na navijace Veleza. Prava bruka!!!

- Guzonjin_sin
- Kontakt:
Zato bily sto imas 12 godina pa ne kontas,u tom je fazon 

Joint Union je najbolji,on ce uvjek ostati!
Billy, kažeš da penal nije postojao. Je li prošla lopta? Je li igrač Veleža dohvatio loptu? Je li igrač Veleža zamahnuo nogom po Višćinim listovima? Je li ima Višća oči na leđima, pa da zna kad je ovaj zamahnuo i da se baci na zemlju? Je li ti možeš sa sigurnošću tvrditi da nije bilo kontakta? Znači, na čemu zasnivaš to da nije bio penal i onda još posvetiš pasus nekakvoj mržnji, samo da oduševiš realnošću navijače Veleža, a nisi realan ni stotinke. Što opet njih boli ona stvar dok god pišeš ono što žele pročitati.
Pa što to tako pricate i kakve gnusne laži i podvale pišete
jao kakvi skotovi.
Niko rijeci nije rekao Odi, ni Rovcaninu, ni Gancevu, niti ijednom igracu Veleža...pa kako vas nije stid tako odvratno lagati
Pa 100 puta se više psuje domacim igracima (mislim na isfrustrirane bolesnike kojih ima, mora se reci to) nego gostujucim...Šehi frajer yebe mamu od prve minute
i ne popušta bolesnik...drugi kreten iza mene Amar psuje sve živo
Na stranu Manijaci vs. Red Army i razna navijacka skandiranja, yebavanja majki, pušite ga **** i slicno...to je druga prica.

Niko rijeci nije rekao Odi, ni Rovcaninu, ni Gancevu, niti ijednom igracu Veleža...pa kako vas nije stid tako odvratno lagati

Pa 100 puta se više psuje domacim igracima (mislim na isfrustrirane bolesnike kojih ima, mora se reci to) nego gostujucim...Šehi frajer yebe mamu od prve minute

Na stranu Manijaci vs. Red Army i razna navijacka skandiranja, yebavanja majki, pušite ga **** i slicno...to je druga prica.
- Capt_Billy
- Kontakt:
Vidi "debilizam", nisi zasluzio da se sa tobom diskutuje. Iz prostog razloga, sto ne znas normalno diskutovati, i sto se pravis da si pokupio svu pamet ovoga svijeta. Mozda neki drugi put, ali ne sada!! Ali mogu ti reci nesto , pa ako dolazis cesto na Grbavicu, mozda si primijetio da nasi igraci jedva cekaju da padnu, sto je u ovom slucaju Visca uradio. Ondje gdje sam ja bio, svi su se smijali. Ali otom, potom. Prvo zasluzi respect, pa onda sa nekim ostvari konverzaciju. Laku noc i veliki pozdrav za sve navijace Veleza!!!debilizam je napisao/la:Billy, kažeš da penal nije postojao. Je li prošla lopta? Je li igrač Veleža dohvatio loptu? Je li igrač Veleža zamahnuo nogom po Višćinim listovima? Je li ima Višća oči na leđima, pa da zna kad je ovaj zamahnuo i da se baci na zemlju? Je li ti možeš sa sigurnošću tvrditi da nije bilo kontakta? Znači, na čemu zasnivaš to da nije bio penal i onda još posvetiš pasus nekakvoj mržnji, samo da oduševiš realnošću navijače Veleža, a nisi realan ni stotinke. Što opet njih boli ona stvar dok god pišeš ono što žele pročitati.
VIVA ŽELJO, VIVA MANIJACI!!!!
Ti ako imaš 13 godine, evo glave. Šta i da Višća jeste jedva dočekao da padne? Je li to znači da nije bio penal?
Ili to što su se oko tebe smijali? Koje od to dvoje podrazumijeva da nije bilo nedozvoljenog kontakta u 16? Ili treba samo svirati penale kad se praaaaaaaaaaaavo jako udari igrač. Da se ne sviraju saplitanja, povlačenje za dres i to? Je li to tvoj prijedlog? 

Penal nepostojeći ali je zato bio onaj drugi ali eto sudija valjda kao da postavi neku ravnotežu nije ga svirao. Penal je dosta utjecao na nas i znalo se odmah da će biti preokret. Ne znam šta je bilo nakon 65. minute, sami sebe smo pobjedili. Škaljića treba otjerati, sad sam ga vidio na Carini i ne djeluje baš kao da mu je žao, ono lik mrtav hladan kao da je na terminu negdje igrao.
I da spomenem da mi je posebno drago za Mirzu i Jazvina a i Đano je pravo dobro obavio posao ali je on u prvom timu duže od njih pa se nisam nešto posebno iznenadio.
I da spomenem da mi je posebno drago za Mirzu i Jazvina a i Đano je pravo dobro obavio posao ali je on u prvom timu duže od njih pa se nisam nešto posebno iznenadio.

Who dares, wins !
Drago mi je sto su momci pokazali da mogu i znaju igrat u sto su pokazali nevjerovatnu borbenost.Moram da kazem da mi je penal u najmanju ruku smijesan a to govore i zvizduci skoro citavog stadiona jer onakav penal ni Amar Osim ne bi svirao ali sta je tu je...idemo dalje i samo treba radit i do sad se vidi pomak ali ne treba stati.
Zelio bi da pohvalim Kazazica koji je po meni odigrao odlicno veceras,Ostrakovica koji je branio odlicno,Demica,Zolja,Jazvina,Cemalovica,Rovcanina koji su isto tako odigrali,po meni,odlicno i mislim da ovoj ekipi treba nadodat 2-3 igraca i mozemo biti u vrhu lige.Ne znam sta uprava namjerava uradit i kakvi su im planovi ali pojedince treba ostavit po svaku cijenu ali nekima se i zahvalit.
O pojedincima na Grbavici necu ni da pricam jer to nisu pravi navijaci ali je zalosno da se onako ponasa jedan dio navijaca,ako se mogu nazvat navijacima.
Veceras je RA pokazao kako se bodri svoj klub i misljenja sam da onaj penal nije sviran,da bi sve drugacije bilo ali je sad tako kako jeste a to je da smo izgubili i cestitam Zelji na "pobijedi".
Sudija je,po meni,svirao nepostojeci penal a nije svirao cisti penal nekoliko minuta kasnije i bas bi volio da vidim koliku ce ocijenu dobit ali nema veze,idemo dalje ali isto tako bi volio da se navijaci sad ne uspavaju nego da izvrse pritisak na upravu da pokusa napravit jos bolji Velez i jos stabilniji klub jer samo malo treba za to a gospodina Đonku,koji nije ni bio na utakmici,treba odstranit iz kluba sto prije i postavit ljude kojima klub kao sto je Velez nesto znaci
Zelio bi da pohvalim Kazazica koji je po meni odigrao odlicno veceras,Ostrakovica koji je branio odlicno,Demica,Zolja,Jazvina,Cemalovica,Rovcanina koji su isto tako odigrali,po meni,odlicno i mislim da ovoj ekipi treba nadodat 2-3 igraca i mozemo biti u vrhu lige.Ne znam sta uprava namjerava uradit i kakvi su im planovi ali pojedince treba ostavit po svaku cijenu ali nekima se i zahvalit.
O pojedincima na Grbavici necu ni da pricam jer to nisu pravi navijaci ali je zalosno da se onako ponasa jedan dio navijaca,ako se mogu nazvat navijacima.
Veceras je RA pokazao kako se bodri svoj klub i misljenja sam da onaj penal nije sviran,da bi sve drugacije bilo ali je sad tako kako jeste a to je da smo izgubili i cestitam Zelji na "pobijedi".
Sudija je,po meni,svirao nepostojeci penal a nije svirao cisti penal nekoliko minuta kasnije i bas bi volio da vidim koliku ce ocijenu dobit ali nema veze,idemo dalje ali isto tako bi volio da se navijaci sad ne uspavaju nego da izvrse pritisak na upravu da pokusa napravit jos bolji Velez i jos stabilniji klub jer samo malo treba za to a gospodina Đonku,koji nije ni bio na utakmici,treba odstranit iz kluba sto prije i postavit ljude kojima klub kao sto je Velez nesto znaci
Stvarno je ova prica ofirna do bola...ja ne znam šta ste zapeli toliko za taj penal
i golman je imao šansu da ga odbrani, ali joook on je to namjerno pustio jer je bolje uživati u ulozi pacenika, mucenika i žrtve.
Jel bio penal kad je Višća izjednacio?? jel bio penal kad je igrac Veleža sam sebi zabio gol?? pa to je sve bilo u 8 minuta, ekipa vam u 8 minuta primi 3 gola (što nije za 80 minuta) a vi dalje pravite neku žrtvu od sebe, žrtvu strašnih urota i zavjera ...uživate u tome izgleda.
Umjesto da sami sebe krive za poraz, jer su od gotovine napravili veresiju i 3 primljena gola u 8 minuta ,oni pricaju o sudiji...žalosno je to.

Jel bio penal kad je Višća izjednacio?? jel bio penal kad je igrac Veleža sam sebi zabio gol?? pa to je sve bilo u 8 minuta, ekipa vam u 8 minuta primi 3 gola (što nije za 80 minuta) a vi dalje pravite neku žrtvu od sebe, žrtvu strašnih urota i zavjera ...uživate u tome izgleda.
Umjesto da sami sebe krive za poraz, jer su od gotovine napravili veresiju i 3 primljena gola u 8 minuta ,oni pricaju o sudiji...žalosno je to.
-
- Kontakt:
izzo je napisao/la:Stvarno je ova prica ofirna do bola...ja ne znam šta ste zapeli toliko za taj penal![]()
i golman je imao šansu da ga odbrani

Sta na ovo reci!

-
- Kontakt:
Slazem se s tim sto si rekao.cunami je napisao/la:Drago mi je sto su momci pokazali da mogu i znaju igrat u sto su pokazali nevjerovatnu borbenost.Moram da kazem da mi je penal u najmanju ruku smijesan a to govore i zvizduci skoro citavog stadiona jer onakav penal ni Amar Osim ne bi svirao ali sta je tu je...idemo dalje i samo treba radit i do sad se vidi pomak ali ne treba stati.
Velezova djeca su napokon stasala... Svi su dorasli zadatku. Sad samo potpisat ugovore na 2-3 godine sa svima i krenuti naprijed.
A sljedece godine na Grbavicu poslati pionire da se djeca uce i treniraju - a odmarat igrace za neke utakmice gdje ce se igrat fudbal a ne Grand Theft Auto.
Smješan si care sa tim teorijama zavjera i urota...po tvojoj iskrivljenoj logici, Željo je veceras kupio utakmicu , a prije toga prodao tekmu protiv Slobode i Širokog, i to na svom terenu pred svojim navijacima.MostaracVelezovac je napisao/la:izzo je napisao/la:Stvarno je ova prica ofirna do bola...ja ne znam šta ste zapeli toliko za taj penal![]()
i golman je imao šansu da ga odbrani
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Sta na ovo reci!
Ne može Željo nikako doci do preokreta na svom terenu jer to je odmah u bolesnim umovima - prevara i namještaljka.
Jadno i plitko razmišljaš

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 13 gostiju.