To je slucaj samo na EON resiverima koji sliku dobijaju preko kabla, na net se presaltaju kad vratis unazad, ljudi takav uglavnom imaju u dnevnoj, ako imas dodatni EON Box koji je preko neta onda nije slucaj samo sto kasni 30-tak sekundi jer je to "recorded", streaming sazdrzaj, isto kao sa aplikacijom
Sport i TV
- akisarajevo92
- Kontakt:
Re: Sport i TV
Don't believe the hype.
- VensanKasel
- Kontakt:
E hvala ti , nisam znao . Evo radiakisarajevo92 je napisao/la: ↑11 okt 2025, 21:46To je slucaj samo na EON resiverima koji sliku dobijaju preko kabla, na net se presaltaju kad vratis unazad, ljudi takav uglavnom imaju u dnevnoj, ako imas dodatni EON Box koji je preko neta onda nije slucaj samo sto kasni 30-tak sekundi jer je to "recorded", streaming sazdrzaj, isto kao sa aplikacijom

Moja zemlja mala brana velikoj rijeci ludila ...
Izgleda da je Telemach/Eon Sat(ex Total TV) počeo ostajati bez ovo malo sporta što imaju. Počeli su se zatamnjivati neki sadržaji na Sport Klubu koji se nisu ranije zatamnjivali. Ne znam šta bi ovo trebalo značiti, da li ovo vodi do dolaženja Arena? Ovo sa zatamnjivanjem je jos počelo dolaskom NBA lige na SK. Što je najgore Eon Sat nema SK kanale od 4 do 10 pa većina sadrzaja nisu u mogućnosti ni pogledati.
Sta je sa SK4? Evo vec par dana je crna slika na ekranu (bar kod mene).
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Ne znam, kod mene normalno radi, jedino da restartujes prijemnik pa vidi hoce li proraditi.
Ne znam što RAK ne reaguje na ovo, ni KV, moraju to što prije rijesiti, inace ce telemach izgubiti vecinu preplatnika.passatb6 je napisao/la: ↑13 okt 2025, 16:23Izgleda da je Telemach/Eon Sat(ex Total TV) počeo ostajati bez ovo malo sporta što imaju. Počeli su se zatamnjivati neki sadržaji na Sport Klubu koji se nisu ranije zatamnjivali. Ne znam šta bi ovo trebalo značiti, da li ovo vodi do dolaženja Arena? Ovo sa zatamnjivanjem je jos počelo dolaskom NBA lige na SK. Što je najgore Eon Sat nema SK kanale od 4 do 10 pa većina sadrzaja nisu u mogućnosti ni pogledati.
Meni je ovo sve mutno do bola. Svaka zemlja u okruzenju je ovo rijesila za par mjeseci, a mi evo godinu dana cekamo. Mozda cak i vise od godine.passatb6 je napisao/la: ↑13 okt 2025, 16:30Ne znam što RAK ne reaguje na ovo, ni KV, moraju to što prije rijesiti, inace ce telemach izgubiti vecinu preplatnika.passatb6 je napisao/la: ↑13 okt 2025, 16:23Izgleda da je Telemach/Eon Sat(ex Total TV) počeo ostajati bez ovo malo sporta što imaju. Počeli su se zatamnjivati neki sadržaji na Sport Klubu koji se nisu ranije zatamnjivali. Ne znam šta bi ovo trebalo značiti, da li ovo vodi do dolaženja Arena? Ovo sa zatamnjivanjem je jos počelo dolaskom NBA lige na SK. Što je najgore Eon Sat nema SK kanale od 4 do 10 pa većina sadrzaja nisu u mogućnosti ni pogledati.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Pa i nije bas godinu dana, od aprila nas ovo muči. Pola godine.DamirT je napisao/la: ↑13 okt 2025, 16:37Meni je ovo sve mutno do bola. Svaka zemlja u okruzenju je ovo rijesila za par mjeseci, a mi evo godinu dana cekamo. Mozda cak i vise od godine.passatb6 je napisao/la: ↑13 okt 2025, 16:30Ne znam što RAK ne reaguje na ovo, ni KV, moraju to što prije rijesiti, inace ce telemach izgubiti vecinu preplatnika.passatb6 je napisao/la: ↑13 okt 2025, 16:23Izgleda da je Telemach/Eon Sat(ex Total TV) počeo ostajati bez ovo malo sporta što imaju. Počeli su se zatamnjivati neki sadržaji na Sport Klubu koji se nisu ranije zatamnjivali. Ne znam šta bi ovo trebalo značiti, da li ovo vodi do dolaženja Arena? Ovo sa zatamnjivanjem je jos počelo dolaskom NBA lige na SK. Što je najgore Eon Sat nema SK kanale od 4 do 10 pa većina sadrzaja nisu u mogućnosti ni pogledati.
Bgm imam osjecaj da se ovo vuce od proslog aprila

G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Estonija-Moldavija zatamnjeno 

G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- VensanKasel
- Kontakt:
Neki dan sam pisao komentar na You Tube , zašto Darko Plavšić ne prenosi utakmice Crvene Zvezde na hrvatskom signalu i evo večeras prenosi 

Moja zemlja mala brana velikoj rijeci ludila ...
Pa sta su se dzaba onomad oprastali od njega na tribinama 

G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- Maroon1946
- Kontakt:
Kako saznaje Klix, Konkurencijsko vijeće BiH danas je dalo saglasnost BH Telecomu za preuzimanje Telemacha u Bosni i Hercegovini.
Ovim potezom BH Telecom se strateški pozicionira na regionalnom tržištu.
Iz kompanije su ranije komunicirali da se radi o historijskoj poslovnoj odluci koja otvara novu eru telekomunikacijskih usluga u zemlji, s vizijom pokretanja digitalnih inovacija i donošenja naprednih tehnologija korisnicima.
Kako su isticali, odluka o akviziciji je ulaganje u digitalnu budućnost i digitalni suverenitet Bosne i Hercegovine.
Hoćemo Srkija na F1, Bundes, i Euroligu

Kako saznaje K.lix, Konkurencijsko vijeće BiH danas je dalo saglasnost BH Telecomu za preuzimanje Telemacha u Bosni i Hercegovini.
Detalji i eventualni uslovi pod kojima je data saglasnost BH Telecomu bit će poznati naknadno.
Iako još ostaje nepoznanica kolika će biti konačna cijena i kakvi će biti uslovi kreditiranja, indikatori sugeriraju da će ovakva akvizicija predstavljati važan strateški pomak u pravcu konsolidacije tržišta i jačanja kapaciteta domaće telekom industrije.
BH Telecom je već ranije dobio odobrenje za akviziciju Telemacha u Crnoj Gori od tamošnjeg regulatora.
Ovim potezom BH Telecom se strateški pozicionira na regionalnom tržištu.
Iz kompanije su ranije komunicirali da se radi o historijskoj poslovnoj odluci koja otvara novu eru telekomunikacijskih usluga u zemlji, s vizijom pokretanja digitalnih inovacija i donošenja naprednih tehnologija korisnicima.
Kako su isticali, odluka o akviziciji je ulaganje u digitalnu budućnost i digitalni suverenitet Bosne i Hercegovine.
Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan
ko Šoja Stojan
- akisarajevo92
- Kontakt:
Fuj.
Ali nece jos tako brzo, idu sad bar 2 mjeseca testiranja
Ali nece jos tako brzo, idu sad bar 2 mjeseca testiranja
Don't believe the hype.
Konacno vise.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Sad će Arene do januara
, moraju se otvoriti Arene 7-10, možda još 2 premium kanala

-
- Kontakt:
United Media nema pravo kupovine sadrzaja za teritoriju zapadnog Balkana u peroidu od 10 godina, a kod zapadnih susjeda Telekom nema pravo 10 godina kupovati prava za sport. Tako da ce Arene jos dugo radit ili ce se mozda privatizovati.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.