FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- Guzonjin_sin
- Kontakt:
- slavko njegus
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Nas odnos prema vama pokazuje poklanjanje dva dobra igraca... i sto se navijanja tice to je sve bez veze...malo elektrike i to. Nije bilo vecih problema, pozdrav na kraju, aplauz igracima Veleza sa sjevera.. idemo daljeVELEZDOGROBA je napisao/la:BRATE JA NISAM INTERNET HULIGAN AL RECU PAR STVARI
iskreno kao starom velezovcu krivo mi je sto se nas odnos zakuhao
samos e vi sejtite ko vas ej stajao akd se islo pod bijeli brijeg
al eto desio se taj jedan **** belaj na bajramskom turniru kad ste napali nasu djecu mi vam u vrapciicima kamenicam vratitli it o je to,onda vi prosle godine nama sacekusu na bradini napravili i to je to.daj boze da se smiri mada ne sumnjam u to......
nadam se da ce se sve nekako izgladiti.
kazes krivo ti jer je vrhunac navijanja bio od strane RA bio BICE ZELJO KHURAC SAMPION
PA BRATE STO NE KAZES NAVIJANJE SJEVERA GRBAVICE UPUCENE NEMA
GAZI GAZU USTHASE????
zar nam je to hvala nakon svega sto smo ruadili za vas??
Borac je u toj utakmici svjesno išao na bod, koji mu po nekim račinicama bože biti presudan za titulu.kalimero je napisao/la:Protiv Drine je jos bio gori penal sviran za Borac.Prvak koji ne sutira na gol u Mostaruje krajnje smijesan prema tome ne pricaj nebuloze.Kvalitetniji jeste o d nas realno,al' ne puno kako ti to kazes.nasborik je napisao/la:Gledajući pregled znači nisam mogao da vjerujem da se onakvi penali još sviraju na Grbavici, stidite se, ja da sam bio na Zebinom mjestu, najmerno bi ga fulao. Predhodne ste dve gući zijanili i očigledno je da niste smjeli izgubiti i treću, na silu ste uzeli i uz pomoć sudija i velike sreće. Ne igramo ni mi Bog zna nešto atraktivno, ali naša ekipa za vašu je BARSELONA, pa mi da smo imali sudjenje u pola kući kao vi, nebi prosipali bodove protiv Rudara (gdje smo oštećeni još, čist gol poništen) i dr. timova... Ekipe koje su bolje u igračkom kadru od vas su: Široki, Čelik, Sarajevo, one SIGURNO za druge ne garantujem ali ima ih možda još.
Uzmi statistiku i pogledaj, ni jednu utakmicu nismo izgubili ovog proljeća, najmanje poraza u ligi (2), najviše gostujućih pobjeda, obaranje rekorda i t.d. A Borcu su samo svirana mislim 3 penala u sezoni ili tu negdje, a vama toliko po utakmici sviraju!
BORAC ŠAMPION SEZONA 2010-2011; 2020-2021
Republika Srpska lee, Borac dolazi iz njee,
za nju bori se i pobjedjuje.....
fulio si hronoloski, prvo ste kamenjali pa fasovali na bajramskom... da ti ne trazim po you tubuslavko njegus je napisao/la:Nas odnos prema vama pokazuje poklanjanje dva dobra igraca... i sto se navijanja tice to je sve bez veze...malo elektrike i to. Nije bilo vecih problema, pozdrav na kraju, aplauz igracima Veleza sa sjevera.. idemo daljeVELEZDOGROBA je napisao/la:BRATE JA NISAM INTERNET HULIGAN AL RECU PAR STVARI
iskreno kao starom velezovcu krivo mi je sto se nas odnos zakuhao
samos e vi sejtite ko vas ej stajao akd se islo pod bijeli brijeg
al eto desio se taj jedan **** belaj na bajramskom turniru kad ste napali nasu djecu mi vam u vrapciicima kamenicam vratitli it o je to,onda vi prosle godine nama sacekusu na bradini napravili i to je to.daj boze da se smiri mada ne sumnjam u to......
nadam se da ce se sve nekako izgladiti.
kazes krivo ti jer je vrhunac navijanja bio od strane RA bio BICE ZELJO KHURAC SAMPION
PA BRATE STO NE KAZES NAVIJANJE SJEVERA GRBAVICE UPUCENE NEMA
GAZI GAZU USTHASE????
zar nam je to hvala nakon svega sto smo ruadili za vas??
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...
Imali ovdje iko dobar u photoshopu koji bi mogo uradit dvije fotke?! Ako ima i ako je interesiran nek mi napise u PM i nek posalje svoju msn adresu (ako ima) gdje bi mogli vise pricat.
Pisem za jednu stranicu u Svedskoj i trebali bi mi dvije fotke kao sto reko pa sam mislio da bi bilo dobro kad bi i Manijak iz Bosne mogo stavit svoj neki "zapis" tako da kazem na nasu tu stranicu o Zeljeznicaru! Puno hvala
Pisem za jednu stranicu u Svedskoj i trebali bi mi dvije fotke kao sto reko pa sam mislio da bi bilo dobro kad bi i Manijak iz Bosne mogo stavit svoj neki "zapis" tako da kazem na nasu tu stranicu o Zeljeznicaru! Puno hvala

Visca el Barça! /// Volim te Željo!
Ma jok, Almerijadebilizam je napisao/la:Glup si. Onako objektivnonasborik je napisao/la:Nemaš me pravo tjerati tema nije tvoja, imam pravo komentarisati vašu igru koja je dno dna...
Zajko Zeba=Zajko PenalkoBarcelona kažeš
Šta su onda Banovići? Real?

Sad sam provjerio koliko vam je i suđeno penala što je Zeba realizovao, jbt. 11

Koliko ste lošiji govori i vaš zaostatak koji je večeras i trebao biti veći, da vam ne sude tolike penale.
BORAC ŠAMPION SEZONA 2010-2011; 2020-2021
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Utakmica kao utakmica, posebi čudna, znao sam da je jedan gol dovoljan za preokret, dobili smo vjetar u krila i hvala Bogu pobjedili...Suđenje ne želim da komentarišem jer Željo da je dobio 5:0 opet bi bilo priča da je utakmica namještena i sve to, to me jednostavno ne zanima više...
Pojedinici govore zašto Perica nije igrao od početka, jednostavno nije spreman za svih 90 min, polako ulazi u formu, on je večeras igrač utakmice, konačno je pokazao svim dušebriznicima što ga prozivaju stalno...Amar kao Amar, jednostavno zna povući potez...Bogiju još fali utakmica, može ne bi njega trebalo staviti od početka protiv Čelika, ali Amar zna...Lazar standardno, ipak imao je asistenciju za drugi gol, tako da se može reći je odigrao solidno, Zeba palac dole, Marković isto tako, Jamak ne bih da griješim jezik bezveze. Svraka standardan, Bešlija igrač preokreta, jednostavno njegovo prisustvo ulijeva samopouzdanje ostalim. Nyema, odradio svoj posao kako je trebalo, Stanić isto tako, Radovanović onako, Šehić je pogriješio kod prvog gola, ali ipak nas je na kraju izvukao...
Igrači Veleža su odigrali dobru utakmicu, ali valjanje i gluma po terenu im se obila u glavu kad ih je plava mašina pregazila za 7 minuta...
P.S. Sir Amar Osim najjači u onoj novoj dukserici TM87.
Pojedinici govore zašto Perica nije igrao od početka, jednostavno nije spreman za svih 90 min, polako ulazi u formu, on je večeras igrač utakmice, konačno je pokazao svim dušebriznicima što ga prozivaju stalno...Amar kao Amar, jednostavno zna povući potez...Bogiju još fali utakmica, može ne bi njega trebalo staviti od početka protiv Čelika, ali Amar zna...Lazar standardno, ipak imao je asistenciju za drugi gol, tako da se može reći je odigrao solidno, Zeba palac dole, Marković isto tako, Jamak ne bih da griješim jezik bezveze. Svraka standardan, Bešlija igrač preokreta, jednostavno njegovo prisustvo ulijeva samopouzdanje ostalim. Nyema, odradio svoj posao kako je trebalo, Stanić isto tako, Radovanović onako, Šehić je pogriješio kod prvog gola, ali ipak nas je na kraju izvukao...
Igrači Veleža su odigrali dobru utakmicu, ali valjanje i gluma po terenu im se obila u glavu kad ih je plava mašina pregazila za 7 minuta...
P.S. Sir Amar Osim najjači u onoj novoj dukserici TM87.

Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
-
- Kontakt:
Cestitke na pobjedi i drzanju prikljucka u borbi za titulu!!!

FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
u šta se kladimo glede hronološkog niza???nick je napisao/la:
fulio si hronoloski, prvo ste kamenjali pa fasovali na bajramskom... da ti ne trazim po you tubu
ROĐENI BRATO
(VEDRAN PULJIC 1985-2009)
Ipswich Town F.C.
(VEDRAN PULJIC 1985-2009)
Ipswich Town F.C.
Oblaći me gući to dušmane mućiPlay.Blue.Minded je napisao/la:kakvoj bolan "gući"?!!? jel ti to fali slovo "k" na tastaturi?nick je napisao/la: sam sebi kontriras
Predhodne ste dve gući zijanili
pa mi da smo imali sudjenje u pola kući kao vi

Boju dao si nebu i boju dao si moru, ja Želji darujem sebe, sav život i pjesmu ovu!
Glory glory Man United!
Glory glory Man United!
- drinin vuk
- Kontakt:
- Guzonjin_sin
- Kontakt:
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Ž '21!
Za ove sto pisu na cirilicu, jel vam tastatura takva, da se pokazete da ste srbi ili je nesto trece? U cemu je poen mislim. Neznaju svi citat to 

Visca el Barça! /// Volim te Željo!
Gdje nađe podatak da nam je svirano 11 penala.To nije tačno!A koliko se bojite Željo to pokazuje vaše stalno prisustvo na našoj temi.Iako imate 7 bodova prednosti još vas je strahnasborik je napisao/la:Ma jok, Almerijadebilizam je napisao/la:Glup si. Onako objektivnonasborik je napisao/la:Nemaš me pravo tjerati tema nije tvoja, imam pravo komentarisati vašu igru koja je dno dna...
Zajko Zeba=Zajko PenalkoBarcelona kažeš
Šta su onda Banovići? Real?
![]()
Sad sam provjerio koliko vam je i suđeno penala što je Zeba realizovao, jbt. 11A nama 3 penala!
Koliko ste lošiji govori i vaš zaostatak koji je večeras i trebao biti veći, da vam ne sude tolike penale.
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge."
jedini pitar koji cestita na pobjedimma_hz je napisao/la:Cestitke na pobjedi i drzanju prikljucka u borbi za titulu!!!![]()

uglavnom svaka cast.
- Capt_Billy
- Kontakt:
A **** majku svakakve raje. Pa kada mi izgubimo kuci odmah je to stela, prodaja bodova, a kada mi pobijedimo takoder stela. Pa sta vam je najbolje **** vam majku ljubomornu, da igramo nerijeseno cijelu sezonu!!!
FORZAAA SIR AMAR OSIM, FORZAAA ZELJOOOOO!!!!!!
VIVA ŽELJO, VIVA MANIJACI!!!!
FORZAA ZELJOOO!!!! FORZAA LAZIOOOO!!!
FORZAA ZELJOOO!!!! FORZAA LAZIOOOO!!!
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Gdje ćeš im baš to poželjeti za Vaskrs?Hawking je napisao/la:Važna je pobjeda i tri boda, igra i ne baš sjajna! Zaslužena pobjeda što je najvažnije, bez grama sumlje. Za razliku od drugih mi smo pokazali da smo veličina, gigant. Osvrnuću se malo na njih. Danas igraju protiv svoje filijale, penal, go iz ofsajda. Ljudi stvarno je smiješno koju ligu mi igramo i s kim mi igramo. Sa korumpiranim sarajevskim seljačinama. Strašno. Da je sreće večeras bi slavili titulu (njeno bacanje u Vrbas) ali ostatci politizovanih, nacionalista iz Sarajeva iz saveza to ne dozvoljava. SRAMOTA! Iskreno poslije ovog večeras me je strah. Idu sad Ćeliku to će biti kompenzacija za kup- siguran sam jer večeras se vidjelo ko je bagra sarajevska. Imbicili! Namja je strašno važno da protiv Slobode odigramo na rezultat kao i u mostaru inače zakomplikovaće se strašno a ovi seljaci će to parama od DŽeke poplaćati samo da budu ispred Borca. Nakon ovog danas mi se smučio fudbal a ova država pogotovo. Na trenutak sam zaželio da nas FIFA trajno suspenduje da igramo svoju ligu a ne sa sarajevskom gamadi. Fuuuuuuuj!Capt_Billy je napisao/la:A **** majku svakakve raje. Pa kada mi izgubimo kuci odmah je to stela, prodaja bodova, a kada mi pobijedimo takoder stela. Pa sta vam je najbolje **** vam majku ljubomornu, da igramo nerijeseno cijelu sezonu!!!
Evo kako razmišlja prosječna banjalučka fašistoidna seljačina, sa merakom im poželim svu nesreću u životu, sevap bi bilo da ih zdrma zemljotres gori od onog '69 i da ih sahrani sve odreda. Amin!

Ž '21!
Eto, vidite, čovjeku se nakon ovog večeras smučila država

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 20 gostiju.